Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Турнир 5в5
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Record
http://cs.cypro-bg.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=7 Турнир 5в5 който иска да се записва
ludacris
Цитат
След започване на двубоя играчите нямат право да напускат сървъра. Ако някой играч излезне по време на мач отборът му продалжава мача без него. НЯМА да има паузи за чакане на хора !!!

Виждал съм какви ли не простотии покрай тая игра , обаче тази заема една от главните позиции wacko.gif
И ако на някой му спре интернета или тока ?
c0mp
Цитат
След започване на двубоя играчите нямат право да напускат сървъра. Ако някой играч излезне по време на мач отборът му продалжава мача без него. НЯМА да има паузи за чакане на хора !!!
Свещена глупост ! То сами сте си го казали де:
Цитат
CyPro-BG.Com започва нещо което го няма никаде до сега.

Тъкову животну ни беъми виждъли biggrin.gif
Не виждам кой смислен отбор би се записал, но айде Наздраве и със здраве smile.gif
Dead Or Al!Ve
Цитат(c0mp @ Jun 19 2008, 17:22) *
Цитат
Свещена глупост ! То сами сте си го казали де:
Цитат
CyPro-BG.Com започва нещо което го няма никаде до сега.
Тъкову животну ни беъми виждъли biggrin.gif

5.gif 5.gif 5.gif баси смешните правила 5.gif]

ПП. Е наистина "Тъкову животну ни беъми виждъли" 5.gif
ludacris
Цитат
Отборите имат право да запишат СЕДЕМ играча като е задължително за всеки играч да се даде IP от което ще участва.

И още нещо - ми ако някой реши да цъка от зала от къде да разбере кви ша са иптата .....
c0mp
Цитат(ludacris @ Jun 19 2008, 21:22) *
Цитат
Отборите имат право да запишат СЕДЕМ играча като е задължително за всеки играч да се даде IP от което ще участва.

И още нещо - ми ако някой реши да цъка от зала от къде да разбере кви ша са иптата .....

Ще използва сайтчета като whatismyip.com, проблема е че ако IP-тата на залата не са статични/ PC-то от което се е записал е заето - гори играча smile.gif
ludacris
Никъде го няма това smile.gif Когато всички влязат се прави screen на статуса smile.gif
Ма кво са занимаваме с простотии smile.gif Да правят квото искат
c0mp
Знам, че го няма никъде т'ва biggrin.gif Проблема си е техен : )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.