Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ПацОка_MaЦОкА - Mr.Disco
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
mR.DiSCo

Име:Пламен Стилиянов Иванов
Зодия:Рак май :Д
Рожденна Дата:21.06.1994
Прякори:Пацо,Пламку,Пламчу,Пацолана,Мацока:biggrin2:,Пацомир и др. май не
Работа:Ми все още уча
Хоби:Да гледам сериали,да са моткам с приятели, да прая лудории, да вися пред компа,да чета КАчествени книги и това е :Д
Любими Сериали:One Tree Hill wub.gif Gossip Girl wub.gif,Nip/Tuck wub.gif , The L Word wub.gif ,Ghost Whisperer wub.gif Sex And The City,Married with Children,Friends
Любими филми:Freaky Friday,Mean Girls,The Hitcher,Stay Alive,The Reaping,The Grudge 1,2 , The Hills Have Eyes 1, 2 ; Wrong Turn 1,2 , Titanic и многоооооооо други
Любими актиори , актриси:София Буш,Хилари Бъртън,Чад Майкъл Мъри,Джеймс Лафърти,Бетъни Ж. Галеоти , Лейтън Мийстърс,Блейк Лайвли,Чейс.... , Ед Уестуик , Брад Пит , Том Круз , Джулиан Мак...., Дилън Уолш, Дженифър Бийлс,Джоли Ричърдсън,Кели Карлсън,Брус Уилис
Певци , Певици:Бионсе,Кейт Воегел,Бетъни,Бритни Спиърс,Суси Сюх,Джъстин ,Тимбланд,Keri Hilson и мноого др.
Песни:Ужасно много са
Любими книги:''ТО'', Интригантката (1,2,3) wub.gif , Шифърът на Леонардо,Хрониките на Спайдъруик (1,2,3,4,5),Челюсти ... сега от детските: Пипи Дългото Чорапче,Алиса в страната на чудесата , Хитър Петър :д
Любим стил музика:Слушам абсолютно всичко.Каквот си помислите ;)Не обичам да се ограничавам в стиловете.
И друго кво да ви кажа за мен...ммм......който си търси да се заяжда, по добре да не си го намира при мен.Също така
не ми пука за мнението на другите тфа тряяа да сте го разбрали вече , а ако не сте вече да ви е ясно..!!!
Труден характер съм , когато стане дума за антипатично отношение , иначе съм много разговорлив и не спираМ Да боботя biggrin2.gif Стане ли въпрос нещо за даскалото , млъквам biggrin2.gif Обичам да филосоствам и да се изкарвам прав в спорове , което се случва почти винаги , тоест съм прав и се изкарвам biggrin2.gif Иначе не търпя сръдни за най-малкото нещо или целодневни цупения и гледане на криво!Имам домашен любимец-костенурка smile.gif Падам си по събирането на изрезки от списания и имам цяла папка blush.gif Обичам да се ''гавря'' с учителя си по физкулура. biggrin2.gif Никога не съм пушил и не смятам да го правя за напред.Обичам да си пийвам биричка , това онова , но най вече преобладавам на безалкохолните напитки biggrin2.gif Когато има купон , аз съм центъра на купона biggrin2.gif ( в повечето случаи blush.gif ) Ми какво другоо, уча в такова училище , където всички , които са ''най яките в трг'' или поне се мислят за такива , се държат непристойно с останалите , които ''са под тяхното ниво'' . Принципно аз не обичам такива хора и много обичам да им говоря зад гърба и да измислям историйки (само не питайте какви..) и да се хиля...защото просто са ми много жалки и тъпи. Това е :Д Интересувам се от пластична хирургия.Обичам да седя пред компа и да пия сок или кола и да чаткам или да пиша във форума , много е релаксиращо biggrin2.gif dry.gif Също така обичам да работя на фотошоп ,макар че съм начинаещ и не мога кой знае какво, все пак се уча. Мразя изрази от типа ''Пламенее, ние сме единствените момчета тука'' пхах.Повечето ми приятели са момичета , но имам и приятели момчета , но не са толкова много ,защоото не се намират свестни в моя район , така де не познавам цяло Търговище biggrin2.gif И също така , когато ходя на дискотека (лапешка) всяка събота се забавлявам до край и ми е много яко , поне така го правя. dry.gif

И Тфа е за мен..
c0mp
Добре дошъл.

ПП: Т'ва жълто е мнооого гадно... тряа се звери човек, че да прочете нещо...
NhazUl
Или трябва да маркира текста... И Хилари Бъртън е моя, ей! :Д
f0rgy
Както един юзър тука би написал:

"ба**и и чалгарското заглавие"

Както и да е изкьорих се докато прочета темата с тфа жълто (shake)

Иначе уелкоме wink.gif
ViruZzZ
На Лейтън фамилията и е Мийстър ;] ама тая се не пипа ;] Иначе добре дошъл ...
mR.DiSCo
мерси , мерси , ама лейтон и софия са мои сори на всички но са мои!! 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
c0mp
Edit: Еваля smile.gif Сега се чете smile.gif
Plamie
Охо, Адаш! smile.gif Даде ми идея за нови мои прякори с това Пацолана.... 18.gif
~RoRyYy~
Ммм "Gossip Girl" "One Tree Hill"-БРАВО worthy.gif smile.gif
mR.DiSCo
Цитат(Plamie @ Jun 22 2008, 13:04) *
Охо, Адаш! smile.gif Даде ми идея за нови мои прякори с това Пацолана.... 18.gif

Хаха , еми то тва Пацолана , е измислено от една от най -добрите ми приятелки и ми вика така кат са лигавим. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
naley_
Брат ми е страхотен уе bigwink[1].gif
Много успехчета и да слушаш повече сис-ъ си biggrin2.gif emoticon1 (38).gif biggrin2.gif
Лов уа smile.gif
fenkanabrooke
Паце и ти си много готин пич, много ми е забавно да си пиша с тебе, имаме много общи интереси, само хубавото и успехчета. emoticon1 (56).gif
Госпожица Вещицата
Препоръчвам ти да нормализираш малко тоя шрифт (боже, той е бил и жълт...), така че повече потребители да прочетат представянето ти.
vIkToRsHeFa
Цитат(Госпожица Вещицата @ Sep 15 2008, 23:59) *
Препоръчвам ти да нормализираш малко тоя шрифт (боже, той е бил и жълт...), така че повече потребители да прочетат представянето ти.
Коригирано!

По темата: Добре дошъл, мисля че даже те познавам, ще те помоля само да метнеш един поглед на правилата на форума и да не прекаляваш с големината на шрифта и с цвета, и всичко ти е 6. :>
mR.DiSCo
Добре. smile.gif Вече ще се съобразявам с правилата, както виждам сте оправили шрифта и цвета.
vIkToRsHeFa
Зачистих темата от офтопиците и "високоинтелигентния спор", не ме карайте да минавам да чистя наново... smile.gif
ThePinkDuck
Чууудя се как да опиша тоз човек.
Ся какво да кажа, кефи ме че си признава някакви такива работи дето големите "мъже" разбираш ли се срамуват да си признаят. Не ме кефи много вкусът му за филми, ама то това при мене се отнася почти за всички. Кефи се на хоръри, на ОТХ (грешка която много хора допускат) и на разни странни неща.
Ми незнам, зле е човека, ма по-добре от зле няма как.
mR.DiSCo
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 24 2008, 11:35) *
Чууудя се как да опиша тоз човек.
Ся какво да кажа, кефи ме че си признава някакви такива работи дето големите "мъже" разбираш ли се срамуват да си признаят. Не ме кефи много вкусът му за филми, ама то това при мене се отнася почти за всички. Кефи се на хоръри, на ОТХ (грешка която много хора допускат) и на разни странни неща.
Ми незнам, зле е човека, ма по-добре от зле няма как.

Хах твоя коментар ме изкефи :Д Нз що :д Но то по принцип за хорърите и за ОТХ , това си е въпрос на вкус , нали никой не е задължен да харесва едни и същи неща.Е все ппак мерси за коментара biggrin2.gif
club135
Цитат(vIkToRsHeFa @ Sep 23 2008, 15:53) *
Зачистих темата от офтопиците и "високоинтелигентния спор", не ме карайте да минавам да чистя наново... smile.gif

Тъкмо се чудих какво е станало и къде ми изчезна новата шльоковица... biggrin2.gif
moni_hs
На мен ми допадаш! Мн успехчета! smile.gif
mR.DiSCo
мерси мерси smile.gif
bgy
Аз съм на мнение, че си много точен човек 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Marissa Cooper
А аз мислих, че си момиче. wacko.gif
Tomahawk
Цитат(Marissa Cooper @ Sep 27 2008, 02:10) *

touche!
NhazUl

PWND!

Иначе с тая биология и химия взе да ми се издигаш в очите, а дано ти се отвори късмет. wink.gif
Freaky

Ах,какво съвпадение biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.