Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Teen Choice Awards 2008
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
sladuranka
Номинациите за ТСА'08 вече излязоха:
http://www.teenchoiceawards.com/votedev/signin.aspx
За разлика от миналата година, този път може да се гласува неограничен брой пъти. Самите награди ще се състоят на 4.08 със водеща Майли Сайръс sick1.gif (сори за последното)...
ladysunshine
ОМГ тая лигла и нея де са я сложили(Майли)... Ина4е номинациите са интересни, аз ве4е гласувах и се надявам моите любимци да спе4елят smile.gif
djesito
И аз гласувах.Доста интересни номинации с нетърпение чакам да видя печелившите!!!
vasinka_{P}
И аз гласувах, наистина много са интересни номинациите тази година. Нека най добрите победят mrgreen[1].gif
nelito_91
Вече и аз гласувах biggrin2.gif
Steph
Току-що и аз гласувах smile.gif Има доста време до август, дано спечелят най-добрите biggrin.gif
brooke_scott
още сутринта (вчера) вотнах, макар че някой номинации не ми харесаха и се чудех за кого да гласувам wacko.gif
иначе най-много стискам палци за София, за другите не ми пука чак толкова много biggrin.gif
ViruZzZ
Офф още мин месец гласувах ма тая вечер реших пак, ма в секцията за сериалите е много гадно е, не знаеш за кой да гласуваш всички са ти някви любими и се пулиш в монитора, поне знаеш, че който и да спечели няма да ти е гадно xD
tedi27
аз си гласувам всеки ден, всяка сутрин като стана
susito
и аз гласувам всеки ден...тея награди ги чакам с огромно нетърпение...надявам се шоуто да е още по-забавно от това през 2007....и нз за вас,ама мене Майли си ме кефи(то главно щото е лигла =] )

П.С.Аз съм добре,като гледам само 3 сериала biggrin.gif
Катeто
За повечето гласувах по симпатия,защото сега нямам време,пък и интерес да гледам някои от номинираните филми/сериали smile.gif Стискам палци за Gossip Girl,OTH,Grey's Anatomy,Step Up и на актъотите естествено,независимо кои ще бъдат щастливците rolleyes.gif Много се надявам и Paramore да спечелят,имат доста номинации,като и jesse smile.gif
[dEs]
Ммм на мен ми изписва грешка... дали е нещо от моя комп?
`BruKas`
Не е от твоя.На мен също ми исписва грешка..
sladuranka
Линка, който съм дала е неактивен, за което се извинявам - просто преди работеше.
Пробвайте този:http://www.teenchoiceawards.com/
И отивате на Cast Your Vote...
~RoRyYy~
Хей,някои знае ли кога ще е по торентите ?
vasinka_{P}
До колкото знам Чад е спечелил някаква награда biggrin2.gif
Катeто
И аз знам за Чад,също за София и Госип,но съм разочарована.Мислех че ще е лайф и всичко ще се разбере тогава.така става безинтересно dry.gif
moni_hs
Най много се радвам за Чад и за наградите на всички от Госип Гърл smile.gif
Tedds
Ето ги и всичките печеливши,с някои наградаи съм съгласна с други не,ама то неможе всички да сме доволни biggrin2.gif

Teen Choice Awards Winners 2008

– Choice Movie Action Adventure: ”The Chronicles of Narnia: Prince Caspian.”

– Choice Movie Drama: ”Step Up 2: The Streets.”

– Choice Movie Chick Flick: ”27 Dresses.”

– Choice Movie Bromantic Comedy: ”What Happens in Vegas.”

– Choice Movie Comedy: ”Juno.”

– Choice Movie Horror/Thriller: ”I Am Legend.”

– Choice Summer Movie Action Adventure: ”Hancock.”

– Choice Summer Movie Comedy: ”Get Smart.”

– Choice Movie Actor Drama: Channing Tatum, ”Stop-Loss.”

– Choice Movie Actress Drama: Keira Knightley, ”Atonement.”

– Choice Movie Actress Action Adventure: Rachel Bilson, ”Jumper.”

– Choice Movie Actor Comedy: Ashton Kutcher, ”What Happens in Vegas.”

– Choice Movie Actress Comedy: Ellen Page, ”Juno.”

– Choice Movie Actor Horror/Thriller: Will Smith, ”I Am Legend.”

– Choice Movie Actress Horror/Thriller: Jessica Alba, ”The Eye.”

– Choice Movie Villain: Johnny Depp, ”Sweeney Todd.”

– Choice Movie Breakout Female: Ellen Page, ”Juno.”

– Choice Movie Breakout Male: Drake Bell, ”Superhero Movie.”

– Choice TV Show Drama: ”Gossip Girl.”

– Choice TV Show Action Adventure: ”Heroes.”

– Choice TV Show Comedy: ”Hannah Montana.”

– Choice TV Reality Dance: ”America’s Best Dance Crew.”

– Choice TV Reality Music Competition: ”American Idol.”

– Choice TV Celebrity Reality: ”The Hills.”

– Choice Summer TV Show: ”The Secret Life of the American Teenager.”

– Choice TV Actor Drama: Chad Michael Murray, ”One Tree Hill.”

– Choice TV Actress Drama: Blake Lively, ”Gossip Girl.”

– Choice TV Actress Action Adventure: Hayden Panettiere, ”Heroes.”

– Choice TV Actor Comedy: Steve Carrell, ”The Office.”

– Choice TV Actress Comedy: Miley Cyrus, ”Hannah Montana.”

– Choice TV Breakout Show: ”Gossip Girl.”

– Choice TV Breakout Star Female: Blake Lively, ”Gossip Girl.”

– Choice TV Breakout Star Male: Chace Crawford, ”Gossip Girl.”

– Choice TV Male Reality/Variety Star: David Cook, ”American Idol.”

– Choice TV Female Reality/Variety Star: Lauren Conrad, ”The Hills.”

– Choice TV Villain: Ed Westwick, ”Gossip Girl”

– Choice Music Single: Jonas Brothers, ”When You Look Me in the Eyes.”

– Choice Hook-Up: Jordin Sparks and Chris Brown, ”No Air.”

– Choice Music Male Artist: Chris Brown.

– Choice Music Female Artist: Miley Cyrus.

– Choice Music R&B Artist: Chris Brown.

– Choice Breakout Group: Jonas Brothers.

– Choice Music Love Song: Jonas Brothers, ”When You Look Me in the Eyes.”

– Choice Music R&B Track: Chris Brown, ”Forever.”

– Choice Summer Song: Jonas Brothers, ”Burnin’ Up.”

– Choice Male Hottie: Jonas Brothers.

– Choice Female Hottie: Vanessa Hudgens.

– Choice Red Carpet Fashion Icon Female: Carrie Underwood.

– Choice Red Carpet Fashion Icon Male: Jonas Brothers.

– Choice Comedian: Adam Sandler.

– Choice Male Athlete: David Beckham.

– Choice Female Athlete: Shawn Johnson.

– Choice Action Sports Male: Ryan Sheckler.

– Do Something Award: Chad Bullock.

– Choice Most Fanatic Fans: David Archuleta.

– Choice MySpacer: Ryan Sheckler.

– Choice Music Rap/Hip-Hop Track: Lil Mama featuring T-Pain and Chris Brown, ”Shawty Get Loose.”
~RoRyYy~
Omggg!!!Gossip Girl vs. One Tree Hill и победител е Gossip Girl-omggg!!!Не мога да повярвам аз съм за Госипките,но бях сигурна,че ОТХ ще победи...omg!Много се радвам за Госипките.А и Блейк Ливли е победила София Буш и Хилари Бъртън.Това е голяма победа за сериал който има едва 1 сезон.
susito
Jonas Brothers 5 от 5 (sun) май 5 им бяха номинациите(или 6...не помня) ...както и да е.....просто съм на върха на щастието и за Джонас и за Майли Сайръс(и Хана Монтана),и Ед Уествуик...и за Чад естествено (h) ...абеее за всички се радвам =] сега само чакам да излезе по торентите щото съм сигурна,че ще е голям смях ..все пак Майли беше водеща biggrin.gif
hristin4e
Аз най-много се изкефих като видях
Цитат(Tedds @ Aug 6 2008, 09:45) *

– Choice TV Villain: Ed Westwick, ”Gossip Girl”

biggrin2.gif

Иначе бравос за Чад wink.gif
Ама трябваше One Tree Hill да е сериала... а не Gossip Girl unsure.gif
Bloody_Tears
Пълна простотия. Нищо не ми харесва dry.gif
vasinka_{P}
Като цяло съм разочарована blink.gif , радвам се само за Чад и за Джони Деп biggrin2.gif
susito
ъъъ аз казах,че победителите са ми харесали,ама..преди малко гледах шоуто в Ю Туб и беше дооостаа тъпичко....братята Джонас(колко тъпо звучи на бг) бяха страхотни,като отговаряха на въпросите..ии Майли беше забавна..ама иначе останалото беше тъпо :| честно казано съм разочарована,като се има в предвид колко страхотни бяха миналогодишните награди,а тея...
moni_hs
Цитат(~RoRyYy~ @ Aug 6 2008, 12:47) *
Omggg!!!Gossip Girl vs. One Tree Hill и победител е Gossip Girl-omggg!!!Не мога да повярвам аз съм за Госипките,но бях сигурна,че ОТХ ще победи...omg!Много се радвам за Госипките.А и Блейк Ливли е победила София Буш и Хилари Бъртън.Това е голяма победа за сериал който има едва 1 сезон.

И аз съм на това мнение. Мисля, че One Tree Hill заслужаваше повече да спечели, но станалото станало... rolleyes.gif
ladysunshine
Доволна съм от наградите wink.gif И от номинациите също...Просто по-голямата част от номинираните ми бяха фаворити. Най-много се радвам за Чад. Искаше ми се Хилари Бъртън да беше спечелила в нейната категория, но и Блейк ме устройва. Амм да радвам се много и за Чейс Кроуфърд и неговите награди. Наистина много странно ми стана как Госип Гирл би ОТХ... wacko.gif Само прекаленото присъствие на Jonas Brothers и Майли е доста дразнещо.
~RoRyYy~
Подкрепям-бях страшно учудена че Госипките-сериал само е 18 епизода да победи гиганта ОТХ.Разбирасе съм страшно щастлива за моето сериалче,че биха прехваления и вече поразводнен ОТХ(феновете да не се обиждат-това е само мое мнение).Много се радвам и за Блейк,въпреки,че ми стана малко мъчно за София Буш...но Блейк е дъ бест.Чейс и Ед също имат награди-напълно съм доволна.Та общо взето-Госипките обраха овациите.Иеее!Радвам се и за Майли smile.gif и за Jonas Brothers.
♥Didito♥
Аз не знам как изтраях Майли dry.gif горкия Ник, нищо чудно, че толкова бързо скъсаха. Gossip Girl си заслужиха всички награди, особено се радвам за Блейк и Ед. Jonas Brothers си заслужават всички награди mrgreen[1].gif Искаше ми се Ник да беше излязах на сцената със Селена, да видя тогава физиономията на Майли. ОМЕ като видях, че Кензи има същата прическа като Виктория Бекъм направо 18.gif тва момиче не може без да копира някой. Та общо взето ми хареса, като изключим, че за Choice Movie Actor Drama трябваше да спечели Emile Hirsch, просто ролята му в Into the wild заслужаваше награда. Пък Майли аз никога не бих я сложила за водеща ugh.
ladysunshine
Цитат(♥Didito♥ @ Aug 10 2008, 16:29) *
ОМЕ като видях, че Кензи има същата прическа като Виктория Бекъм направо 18.gif тва момиче не може без да копира някой.

ъъъммм... тая прическа(френско каре май се казваше) просто беше излязла на мода (не знам дали още е) и голяма част от звездите си отрязаха косите (първите, които ми идват на ум са Риана и Хейдън Панетиер). Така, че не мисля, че е копирала когото и да било в случая. Бтв прическата и не е нова.

toho,благодаря за линка. веднага свалям, че да мога да го изгледам цялото най-накрая wink.gif
brooke_scott
еми мен наградите в общи линии ми харесаха, макар 4е Блейк Ливли взе прекалено мн според мен, все пак не може да се мери със София в нейната категория, но яшно има мн настоятелни фенове dry.gif Ина4е за ГГ като цяло се радвам и за Чейс, както и за Чад; игралните филми също ми харесаха победителите и при актиорите Джесика, Ащън, Рейчъл, Чанинг и Джони абе май вс biggrin2.gif При музиката оба4е положението е траги4но, no comment; честно казано нито еднни не заслужаваха wacko.gif

Цитат(ladysunshine @ Aug 10 2008, 18:08) *
Цитат(♥Didito♥ @ Aug 10 2008, 16:29) *
ОМЕ като видях, че Кензи има същата прическа като Виктория Бекъм направо 18.gif тва момиче не може без да копира някой.

ъъъммм... тая прическа(френско каре май се казваше) просто беше излязла на мода (не знам дали още е) и голяма част от звездите си отрязаха косите (първите, които ми идват на ум са Риана и Хейдън Панетиер). Така, че не мисля, че е копирала когото и да било в случая. Бтв прическата и не е нова.

според мен Диди имаше предвид това, 4е тя просто винаги копира някой, нищо, 4е в случая е на мода (нз как е уцелила 18.gif ) и аз съм съгласна с Дидс, даже имаше няккъв клип в youtube как копира София wacko.gif
dragon_girl
Това,че Gossip girl спечели срещу One tree hill много ме учуди,беше много странно,а Бъртън и Софито не взеха награди,а това още повече ohmy.gif
vesko_oth_fen
Gossip Girl спечели срещу ОТХ боже боже как някъв филм с 1 сезон може да победи сериал кат отх с толкова фенове със 5 сезона и още много привилегии .... незнам ...
cashmere
Прещраках насам-натам, само за да видя как мойте хора си взимат или раздават награди... хич не съм доволна от награждаването в крайна сметка. Прекалено много Майли, Джонас, Блейк Ливли...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.