Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: meri_ans
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
meri_ans

http://www.album.bg/meri_ans/images/4618004/
http://www.album.bg/meri_ans/images/4618007/

години: с малко срам цели 21 години
очи: кафяви
Ръст: 1.80
Зодия:ъ-ъ-ъ козироГ
Прякор: Мери анс (благодаря на най-добрия си приятел Лимона) Душкууу
Домашни Любимци:ми много са били, но последното си го обичах най-много това беше най-дебелата котка на света(12 кг) казваше се Екзейлиар
музика: офффф ми всякаква не ме е срам да си призная че слушам и чалга но когато съм сама най-много се кефя на
Любими филми: не мога да понасям филми без смисъл и за това не ги гледам разбира се като съм с приятели правя изключения,но когато аз избирам филма обичам да има нещо което да те накара д а с е замислиш Обожавам Списъкът на Шиндлер и старото американско кино както и бг филмите
Характер:ми да сложим нещата така приятелите ми ми казват, че съм леко чалната и не могат да ме разберат понякога, но да ви кажа за мен не е важно да ме разбират винаги, а тогава когато имам нужда от това понеже ако те разбират винаги тогава ставаш елементарен и безинтересен, а кой иска да е такъв НИКОЙ нали и аз така си помислих иначе характера ми не мога да го опиша защото ще излъжа все някъде не знам да съществува човек който да може да каже как ще реагира в определена ситуация ако не му се е случила и дори и да му се е случило дали ще реагира по начина по който очаква от себе си както и да е важното е че аз разбрах какво искам да кажа biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Обичам: Семейството и приятелите си, май някой хора които не го заслужават, но какво да се направи обичам
Мразя: Лицемерието, лъжата, предателството, използването изневярата оффф и още хиляди неща не, че не съм се срещала с тях, но ги избягвам и прощавам ако си заслужава
Девиз: Напред и на горе с леки кривания за сол biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Галерия: Мимс
mR.DiSCo
Супер Мацка,нямаш грешка.X.O.X.o
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.