Тъй като тая тема се превърна в мой монолог ще ви задам следния въпрос:
Номинирани са :Ирена,Умберто,Цветан и Петър и трябва да напуснат двама,кои мислите,че ще са те?
Според мен ще напуснат Умберто,защото е прекалено странен за българските разбирания и Ирена,защото повечето българи вече я мислят за "змия" както вече я нарекоха в къщата,а за това спомогна и интервюто с бившия ѝ,който не спря да я унижава с изказванията си
Та сега...вие сте наред,ако все още има хора от форума,които да го гледат де
mi6eto_
Oct 10 2008, 14:22
И според мен Ирена ще си ходи, може би и Умберто. Доводите ми са същите като твоите. А като цяло съм 100% за Георги и това е.
ZuZka yeah
Oct 10 2008, 14:41
Не знам защо, но аз си мисля че няма да изгонят Ирена, колкото и да е неприятна. Мисля си, че Пешо изхвърча и един от другите двама мъже.
PayTon__
Oct 10 2008, 16:14
Според мен ще изгонят Ирена , то се видя , че интригатка , много долно и противно същество . От начало много я харесвах , но с нейните прояви много ми промени мнението . Ако не я изгонят сега , следващият път пак ще е номинирана и все някога ще излезне .
mR.DiSCo
Oct 12 2008, 13:00
Биг Брадър 4 почна да ми харесва вече , преди ми беше скука и половина ..
Катeто
Oct 13 2008, 18:34
Гледам ББ основно заради Георги и вчера останаха ей така

като го видях с Таня.Верно няма свястни жени вътре,обаче баш тая ли ве.Много тъпо
http://www.vbox7.com/play:3a92095dКой мислите че ще си тръгне тази вечер?
ZuZka yeah
Oct 13 2008, 18:41
Цитат(Катeто @ Oct 13 2008, 19:34)

Гледам ББ основно заради Георги и вчера останаха ей така

като го видях с Таня.Верно няма свястни жени вътре,обаче баш тая ли ве.Много тъпо
http://www.vbox7.com/play:3a92095dКой мислите че ще си тръгне тази вечер?
Ма те ква мисия имат? Някой знае ли?
mi6eto_
Oct 13 2008, 20:03
Според мен да си ходят Ирена и Петър, а относно Жоро, ми какво да ви кажа, може да е циганка, но е красива циганка и е умно и начетено момиче. Незнам, мен ми харесват.
пффффф нешасници как ще изгонят Пешо бе 14/88!
MiMzZz
Oct 13 2008, 21:02
яд ме е за Петър...беше интересен...само дето не трябва да съди за човека по неговата религия или етнос...и все пак беше свестен...ма тая пачавра Ирена добре че си тръгна...така да я мразех...направо празнувам нейното изгонване...Заслужава разпятие тая скочубра...
Пешо не трябваше да си ходи, добре че поне Цветан не го изгониха.
Хораа бях се поотчаяла малко за тоя сезон,но сега започна да става доста интересно,тоя Константин доста интересна личност излезе,а
Какво ви е мнението за него?
ZuZka yeah
Oct 16 2008, 15:31
Забавлява ме, макар че малко простичък ми се вижда, ще направи шоу обаче.
Цитат(ZuZka yeah @ Oct 16 2008, 16:31)

Забавлява ме, макар че малко простичък ми се вижда, ще направи шоу обаче.

Определено и аз така мисля шоу със сигурност ще направи,но не се знае заради т'ва днес да не го пратят на номинации
ShArKy`
Oct 16 2008, 17:26
ZuZka yeah
Oct 17 2008, 12:44
Номинирани са Еми и Цецо.Аз лично предпочитам Цецо да излезе, щото всички го видяха вече какво представлява всъщност.
Тя и Емилия не ми е кой знае каква любимка, но ако трябва да избирам между двамата, по-добре Цецко да си ходи.
MiMzZz
Oct 17 2008, 12:52
Малееее вчера много се смях на мазния циганин Даниел...вика:"Аз даже питах Марти-гея прави ли с****и, че ми омръзна на ръчна..." А иначе тоя Цецо адски много ме нерви...отначало големия джентълмен, много добродетелен бил, справедлив бил...Абе виж се ме мухльоооо...ходиш да се караш с жените за храна...Още от сега ви казвам, че той е пътник и тва е!
naley_
Oct 17 2008, 13:32
Цитат(ZuZka yeah @ Oct 17 2008, 13:44)

Номинирани са Еми и Цецо.Аз лично предпочитам Цецо да излезе, щото всички го видяха вече какво представлява всъщност.
Тя и Емилия не ми е кой знае каква любимка, но ако трябва да избирам между двамата, по-добре Цецко да си ходи. Абе аз съм на мнението,че Еми трябва да си тръгне

Както каза Зузето,и на мен Емилия не ми е любимка,нито Цецо,обаче от двамата тя ме определено ме дразни повече.
Умберто към Константин: My choice.
Костантин към Умберто: Ко беше туй бе?
ZuZka yeah
Oct 17 2008, 20:15
Цитат(Rock @ Oct 17 2008, 20:10)

Умберто към Константин: My choice.
Костантин към Умберто: Ко беше туй бе?
Това съм го пропуснала явно.
MiMzZz
Oct 17 2008, 20:29
малееее тва накрая ме разби... "Откраднаха ми кутийката"...прозвуча ми като "Липсва ми малката масичка" на Коритаров...иначе фотосесията им ще е яка...даже още от сега казвам, че го искам тоя календар!Бай дъ уей...тая Таня много взе да ме нерви.Нещо се е вманиачила по Жорето и сякаш е само нейн...
MiMzZz
Oct 17 2008, 20:47
Цитат(MiMzZz @ Oct 17 2008, 13:52)

Малееее вчера много се смях на мазния циганин Даниел...вика:"Аз даже питах Марти-гея прави ли с****и, че ми омръзна на ръчна..." А иначе тоя Цецо адски много ме нерви...отначало големия джентълмен, много добродетелен бил, справедлив бил...Абе виж се ме мухльоооо...ходиш да се караш с жените за храна...Още от сега ви казвам, че той е пътник и тва е!
Еми тази шматка намерила с кой да се кара и как да са отнася. Не са гледа ква е 0.50 на 0.50 тръгнала да са прави на Цецо както се беше ядосал, само един като и отпука един и щеше да я изкара извън къщата толкова бързо, че слънцето нямаше да успее да я огрее. Защо пък трябва той да се съобразява?! Това са супер тъпи разсъждения.
MiMzZz
Oct 17 2008, 20:58
Цитат(Fixer @ Oct 17 2008, 21:49)

Цитат(MiMzZz @ Oct 17 2008, 13:52)

Еми тази шматка намерила с кой да се кара и как да са отнася. Не са гледа ква е 0.50 на 0.50 тръгнала да са прави на Цецо както се беше ядосал, само един като и отпука един и щеше да я изкара извън къщата толкова бързо, че слънцето нямаше да успее да я огрее. Защо пък трябва той да се съобразява?! Това са супер тъпи разсъждения.
не съм казала, че само той трябва да се съобразява...но нали уж той самия каза, че е за спаведливостта, че е много мил, много добродетелен...че е голям джентълмен, не посягал на жена, туй онуй...а сега си показа рогата...май не е такъв за какъвто се представяше, то едва ли има някой истински вътре де...освен Мартин...ма все пак фактът, че в повечето случаи Цецо започва споровете за храна си е факт и не може да се промени....Не отричам отначалото като го видях си казах:"Ха ето един истински мъж!Нежен, спаведлив, мъж на място, не някакъв вятърничав!", само че още когато отказа да даде на жените храна в самолета и най-много протестираше за това си казах:"Абеее и той е същият!"
И Еми и Цецо не ме кефят,тая седмица не пука кой ще излезе

За мен едни от най-интересните хора са:Константин,Мартин,Иванина,Даниела,Наталия,Умберто и Жоро ,другите са ми супер лицемерни хора,доста от тях ми направиха грешно впечатление отначалото...абе нищо не се знае то почти всеки ден може да си променя мнението човек за някой,но за сега това са ми фаворитите пък ще видим к'во ще излезе накрая
Филип алл
ekaterina_markova
Oct 18 2008, 14:07
Аз си мисля че ще излезе Цецо,но ще видим.Моите любимци са Жоро и Владо
ZuZka yeah
Oct 18 2008, 15:19
Цитат(ekaterina_markova @ Oct 18 2008, 15:07)

Аз си мисля че ще излезе Цецо,но ще видим.Моите любимци са Жоро и Владо
И аз си мисля, че той ще е.
dEniChka
Oct 18 2008, 20:25
Цецо и да си тръгне няма да е голяма загуба.Отначало мноу ме кефеше ..ся изобщо...Филип ме кефка,Умберто е див,но поне не е скучен..е да прекалява,но..

Жоро ме дразни мнннн =) Или пък Владо дет на предаване го дават по 5 мин МАКС (rofl)
PayTon__
Oct 18 2008, 20:34
Аз пък адски много му се кефя на Цецо , въпреки че може да ми е баща ахахах , винаги съм харесвала много по-голями от мен . Искам Емилия да излезне , намирам я за голяма досадница и натегачка , не ма кефи .
Абе хораа,к'во става с тоя Биги,тая година бе к'ви са тия хора..
Първо Камен в банята с новия си гол танц под душа,после Виолета директно си предлага услугите на Владо
*ексът няма да е мираж
mi6eto_
Oct 20 2008, 12:06
Искам да пипитам някой знае ли от къде се познават Жоро и Филип и Владо и Филип. Много ми е интересно да разбера, но никой никъде не го коментира. А даже забелязах че Жоро и Филип се познават много добре защото Жоро знаеше всички скечове на Филип. Моля ако някой знае да каже.
Незнам от къде се познават,но знам,че Емилия тая вечер напусна къщата завинаги...

Цецо се отърва за пореден път,а..
mi6eto_
Oct 20 2008, 22:38
Честно казано харесвам Еми повече от Цветьо, но исках тя да си тръгне за да освободи пътя на Таня към Жоро, въпреки че и последния в последно време нещо ме дразни с поведението си.
Незнам дали гледа някой "Малката сестра",но в момента е на гости Кристина Патрашкова и евала на тая жена супер верни неща е говорила винаги,за мен е невероятен професионалист и психолг,доста верни неща каза за Емилия..
А Венета Райкова лелеее разпъна Емилия на кръст просто...
mi6eto_
Oct 21 2008, 07:58
Венета се държа ужасно с Емилия, не съм и фенка изобщо но това беше абсурдно просто. Какъв беше този сарказъм, какво беше това отношение, и как можа я обижда и да се държи така с нея. Много съм разочарована. Защо преиначава всяка неина дума така незнам, тя какво предаване води - Малката сестра или Сигнално жълто. А само колко тъпо миналата седмица издаде пред всички за Ангелинка и "опита и за самоубииство" ако иска може да им осъди цялата институция момичето. Психолога няма прато да издава разговора си със пациент, а камо ли онази овца Венета пред цяла България.
ZuZka yeah
Oct 21 2008, 16:44
Цитат(mi6eto_ @ Oct 20 2008, 13:06)

Искам да пипитам някой знае ли от къде се познават Жоро и Филип и Владо и Филип. Много ми е интересно да разбера, но никой никъде не го коментира. А даже забелязах че Жоро и Филип се познават много добре защото Жоро знаеше всички скечове на Филип. Моля ако някой знае да каже.
Май на кастинга са били заедно тримата и му знаят и двете страни. Той ББ затова им даде мисия да му помагат и да не издават, че го знаят какъв е.
Иначе много е тъпо, че оставиха Цецо, много е скучен, само да мърмори и да се прави на не знам си какъв може. Иначе ако не бяха изгонили Ема, поне щяхме да видим как ще се развият нещата с любовния триъгилник Таня - Жоро - Ема.
Суперр, Цецо остана! Дано някой сега да ядоса Цецо
mi6eto_
Oct 21 2008, 18:03
ZuZka yeah Ех човек благодаря ти много. Нямаш представа от колко време се опитвам да разбера.
dEniChka
Oct 31 2008, 15:52
Вече не ми е толкова скучно колкото преди...ще видим по натам
Кой мислите,че ще излезе в понеделник:Цецо или Коце?
Аз лично искам Цецо да излезе,но все си мисля,че Константин ще напусне шоуто,ама това е само моето предположение тъй,че вие сте ..
ZuZka yeah
Nov 2 2008, 14:33
И аз искам Цецо да си ходи и си мисля, че него ще изгонят. Коцето не искам да си ходи, забавлява ме, прави шоу, докато оня не мога да понасям вече с тъпите му песни, никой ли не му каза, че не може да пее, да му се не види... Обаче беше много смешен като изгониха Домоуправителя, как седна там на двора до името на Иван и почна да пее някви глупости.
Много е зле тоя човек...
Абе на Иванина доста започнаха да ѝ се виждат рогцата,нещо....от време на време е доста лигавичка

Тоя новия Венци мноооого ме изкефи влиза,съблича се и директно в леглото на Иванина
А Жоро и Танчето правиха ли/не правиха ли секс...според мен си беше жив секс,само дето играха театър с думите..,ама пак не се знае..
ZuZka yeah
Nov 14 2008, 21:43
Той Денислав отиде в леглото на Иванина май, бе.

Който между другото много ме кефи.

Интересно ще е сега покрай него и Иванина, той нали си я заплюл уж, пък и тя него...
Цитат(ZuZka yeah @ Nov 14 2008, 21:43)

Той Денислав отиде в леглото на Иванина май, бе.

Който между другото много ме кефи.

Интересно ще е сега покрай него и Иванина, той нали си я заплюл уж, пък и тя него...

Ооо да бе

Ами к'во да правя отвеяна съм

Мерси за поправката Зузи
Ако има още хора дет' гледат "Малката сестра" тая вечер на гости отново ще са Пацо и Пеньо...
Дано има същото шоу като предния път
ZuZka yeah
Nov 24 2008, 22:34
Цитат(vess @ Nov 24 2008, 21:56)

Ако има още хора дет' гледат "Малката сестра" тая вечер на гости отново ще са Пацо и Пеньо...

Ооо, супер, само това ми трябваше, за да се превърне вечерта ми в прекрасна!

Не знам за вас (всъщност май аз и ти,
vess, сме единствените във форума, гледащи предаването), така че - не знам за теб

, но аз лично умрях от смях предния път, когато гостуваха... Пак ще е шоу, предусещам го.
А между другото, днес не можах да гледам Биг Брадър, какво стана?
MiMzZz
Nov 24 2008, 23:20
Цитат(ZuZka yeah @ Nov 24 2008, 22:34)

Цитат(vess @ Nov 24 2008, 21:56)

Ооо, супер, само това ми трябваше, за да се превърне вечерта ми в прекрасна!

Не знам за вас (всъщност май аз и ти,
vess, сме единствените във форума, гледащи предаването), така че - не знам за теб

, но аз лично умрях от смях предния път, когато гостуваха... Пак ще е шоу, предусещам го.
А между другото, днес не можах да гледам Биг Брадър, какво стана?
шоу голямо ще е значи...ся без Парис накъде...а и аз го гледам бигчо...ма ми втърсна от таня и георги вече...пууу д аму се не види и нахалната мангалка!иначе Филю си отиде май...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.