Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Топ играчите в сървъра
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
FrAgMaKeR
Може да ви е интересно да поразгледате статистиката за топ играчите в сървъра - топ играчите в сървъра wink.gif
Цвете от луната
Аз имам 2 ника в ранг листата

LaZzZiaN4O на 23 място и Nicole Scherzinger o.O на предпоследно smile.gif

П.П жалко че ако се съберат резоутатите щях да бъда по-напред.
Sharo
ммм изяш са аз съм на 21 biggrin.gif
-eclipse-
Сега погледнах дали и мен ме има.. да се похваля, че съм на 21во място, което за мен си е голямо постижение biggrin.gif biggrin.gif
supernova
по важен е коефициента според мен smile.gif
имам ник с такъв коефициент 1.95 smile.gif

естествено че всеки е играл с какви ли и колко ли не никове...
аз примерно си намерих 5 ника с общ брой убийства 3474 направени за общо 38 часа.
без да взимам в предвит 456746 никове от типа sada asd awda... и тем подобни с които съм правила пак доста фрагчета smile.gif

за това мисля че по-важен е коефициента smile.gif

но като цяло идеята и нейното реализиране за глобална статистика е повече от впечатляваща и интересна smile.gif
на мен лично, ми харесва smile.gif

дано да стимулира повече играта в сървъра и да предпостави за по-голяма посещаемост smile.gif
charsi
Аз тая статистика я знаех ама така и не мога да си обясня защо ми изскарва ника грешно.SpanK Me!, но както и да е..
bLex
а според мен тази статистика е малко Малко старичка и е мн зле тряя поне да се обновява а и е тъпо защото е по ник и хората които почти винаги са в топа ги няма според мен е обиташка wink.gif щом lubecа най добрия от нас ...
charsi
Цитат(bLex @ Jun 17 2008, 21:23) *
а според мен тази статистика е малко Малко старичка и е мн зле тряя поне да се обновява а и е тъпо защото е по ник и хората които почти винаги са в топа ги няма според мен е обиташка wink.gif щом lubecа най добрия от нас ...

Тая статистика се обновява автоматично на всяка смяна на картата wink.gif (пък може и да е на всеки нов рунд).Подрежда топа по резултат тоест който е направил най-много убийства.Иначе може да се подреди по коефициент и по време прекарано в сървара
bLex
имах предвид да се рестартира от време на време хубаво е да сложим един психостац wink.gif
batvase
А бе и мене си видях.Пък аз само с моя си ник играя.Много съм зле 16.gif .
Ама както се казва важно е желанието и удоволствието от играта.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.