Първо извенете ме ако пиша в грешния въпрос...та снощи(Понеделник) до към 2 часа без да искам хванах епизод на Бойна звезда - Галактика...Някой има ли си на идея до кой сезон са по bTV, защото не ми се свалят всичките серии/сезони. За тези, които са гледали повечето сезони ще дам малко пояснение...значи съставено е от 2 част(еми поне накрая казаха край на първа част)...та в тази първа част...една руса сайлонка счупи врата на едно бебе...после каза на някакъв с дълга коса, че благодарение на него е взела всички честоти, местоположение и всяква информация как сайлоните да изнесат хората...Онзи пич се хвана за главата и смениха кадъра...по-нататък във филма дадоха как сайлоните изнасят 12-те колонии а баш наща бойна звезда галактика получава доклади, че точно преди битката със сайлоните (А да там разбраха май за сефте, че сайлонските изстребители са безпилотни) им спира захранването...там няква учителка стана президент а тоя командира на бойна звезда галактика стана главнокомандващ на флотите...а да и ги лепнаха с термоядрена ракета...ако ви трябва още инфо свиркайте...и моля ви кажете ми това кой сезон е...и по възможност коя серия, че да си сваля от нея нататък...мерси предварително smile.gif