Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: От кога гледате бягство от затвора
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Rock
от кога гледате бягство от затвора или от кога сте фен на серияла,аз го гледам от Октомври 2006
$windle
Аз го гледам от когато влезнах в затвора и спрях като излезнах.
secretk
Mи от преди 2 години, когaто излезе 1 сезон, общо взето от нaчaлото smile.gif
HorroR
От началото когато даваха първи сезон по Нова
Devil^Rose^^
Ай ся, ще си ги мерим ли ohmy.gif

П.с. от голямата пауза след 10 еп на 1 сезон tongue.gif
krisence13
Когато излезе 1 сезон 1 епизод. rolleyes.gif
vess
Отначалото когато почна по Нова тв smile.gif
*AdDiCTeD*
След като даваха първи сезон по НОВА, аз повечето сериали така ги почвам... някъде 5-6 серии бяха излезли от 2ри сезон, тогава. Май октомври 2006 се падам и аз. biggrin.gif
ESPERO
От скоро...една колежка ми го препоръча и преди 3-4 месеца го изгледах целия, че не ми се учеше за изпити... dry.gif
То уж беше само първата серия, че не си падам по тоя жанр, ама...тя стигаше да ме запали да го изгледам на 1 дъх...
Bodyguard
Аз го гледам от когато беше излязла 12та серия на 2ри сезон , след това имаше някаква пауза и съвсем забравих за сериала mrgreen[1].gif после го изгледах на веднаж след като беше излязла последната серия на 3ти сезон , та доживях и до новия 4ти сезон mrgreen[1].gif
nelito_91
От два месеца biggrin2.gif
Dжydж
Откакто почнаха да го дават по Нова. smile.gif
Хейли
Ох не помня от бая време го гледам..Спомням си че бях свалила първи епизод на 1 сезон в началото и не ми хареса после пак го свалих и се зарибих и почнах да го гледам biggrin2.gif
lady_iz
Бяха излезли първите 6 епизода и мъжо ме зариби.Помня, че доста се дърпах докато седна да го гледам, а после нямах търпение за следващите серии
fNatic.
...от самото начало
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.