Безплатен Duelpass
Спечелете безплатни Duelpass кодове и пари!
Да хора, това наистина работи!
Аз вече играя Yu-gi-oh! Online безплатно!
Просто следвайте тези стъпки:
1.Ако имате Account в Paypal пропоснете тази стъпка
- Отидете в PayPal.com и си направете premium accaunt (това е безплатно). Когато ви попита за детайли на кредитната карта просто дайте CANCEL
2.Сега отидете в Bux.to | .view .click .make money и се регистрирайте.
Ще печелите само от кликване на рекламите. На колкото повече реклами кликните, толкова повече пари ще спечелите.
Как да правите пари
1. Логнете се в Bux.to
2. Кликнете на "Surf Ads" в Bux.to и вижте линковете
- Правите пари просто като посетите сайтовете за поне 30 сек. Ще ви бъде платено по $0.01 за всеки посетен сайт.
3. Кликнете на "My Stats" и вижте вашия линк за реферал и статовете си
4. Изпратете линка за реферал на вашите приятели и печелете по $0.01 за всеки посетен сайт от вашите реферали. Най-готиното е че няма ограничение за рефералите. За да не се натоварва Bux.to се печели само от директните реферали. Това дава равно начало за всички които искат да пеяелят пари и имат потенциал за това да спечелят повече от спонсора си (в случая аз). Ако не желаете да бъдете мой реферали, никой не ви спира, но ако нямате реферал ще ви купят някой цайсати изруди, които ще правят пари от ваз - коет за мен си е малко удар в/у достойнството.
Изплащането става чрез Paypal. Като си поискате заплащането до 1-2 дена (обикновено по-скоро) ще го получите. Трябва да спечелите поне $10 за да поискате да ви се изплатят.