Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ( 2008 )
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ViruZzZ
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ( 2008 )

Жанр: Екшън / Приключенски

Студио: Fox Atomic

Режисьор: Роб Коен

Сценарист: Алфред Гоу

Участват: Ръсел Уонг, Мишел Йео, Люк Форд, Джон Хана, Мариа Бело, Джет Ли, Брендан Фрейзар

Ревю: Преди 2000 години китайският император Кин бил прокълнат и затворен от магьосник, в наши дни изследователят Рик, сина му Алекс, жена му Евелин и брат й Джонатан откриват и изравят мумията. Te трябва да спрат пробудената мумия и да спасят света от неговата жестокост.
Лично мнение: Предните два филма ме израдваха на макс очаквам от този същото, особено щом в ролята на гадната мумия е Джет Ли.

Трейлър:

f0rgy
Мда гледъх трейлъра и се очертава 3ти добър филм за мумията...Въпреки,че не съм очаквал чак до Китай да стигнат,нооооо... + Джет Лий...ше се гледа 100%

П.С.Време беше да я пуснеш виж,че нищo й няма на темата... biggrin2.gif
club135
Първата беше супер - втората не струваше. На третата и е хубав трейлъра, ама нещо не ми вдъхва доверие... ще видим ИМДБ какво ще каже...
Onlyshits
Цитат(club135 @ Jun 15 2008, 23:23) *
Първата беше супер - втората не струваше. На третата и е хубав трейлъра, ама нещо не ми вдъхва доверие... ще видим ИМДБ какво ще каже...

то на кой ли филм не е хубав трейлъра smile.gif
Bellatrix
И първата, и втората част ги гледам с удоволствие всеки път - гледала съм ги над 20 пъти. С нетърпение чакам третата част. А Брендън ми е сред любимите актьори. rolleyes.gif
Ice^Ice^Baby
Трейлъра беше добър...дано е по-хубава от втората
fenkanabrooke
Много ми беше интересна и вълнуваща както първата, така и втората част на филма. Разбира се спомага и актьорския състав, де. С нетърпение очаквам и тази, 100 процента ще е много яка. smile.gif smile.gif 4.gif 4.gif wub.gif
vikihill96
Абе не беше лош филмът. Малко се прекарах с тези 12 лева за предпремиера, но все пак Брендън Фрейзър, Мария БЕло, Джет Ли- вика си човек, ще си заслужава. Е, имаше наистина готини и смешни моменти, но...но някак си както се казва "химията" между Брендън и Мария не беше същата както между него и Рейчъл Уайз. Може би съм пристрастен донякъде ( Рейчъл ми е една от любимите актриси blush.gif ), но някак си леко изкуствено ми изглеждаха отношенията им на моменти. Виж към Джет Ли забележки нямам- абсолютно си пасна на ролята( не че имаше чак толкова много реплики де biggrin2.gif biggrin2.gif ). Абе с една дума- този филм си заслужава единствено на кино да се гледа, тъй като като не е връх на киноизкуството, всеки друг начин на гледане просто ще ви убие съвсем желанието да го изгледате докрай ( Междувпрочем заради това ли Alfred Gough и Miles Millar напуснаха Смолвил( не че съм умрял от този факт 15.gif ), за да напишат този изсмукан от пръстите сценарий blink.gif blink.gif - излагат се пичовете wink.gif ).
Chefata
Не беше лошо филмчето днеска го гледах на кино , но първата част си остава класика smile.gif !
ViruZzZ
Толкова зор за нищо ... едва ги изтърпях да стигнат до музея... то не беше въртене, не беше разхождане какво ли не правих през цялото време. Още отначалото като видях оня как стана на течен шоколад ми стана ясно ... Язък за актьорския състав ...
vesko_oth_fen
Мен пък ми хареса smile.gif Мислех си че ще бъде пълна боза ноо май не е беше biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.