Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аз, NhazUl.
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
NhazUl
Регнах се преди половин година и май е време да си направя представянето. :р

Име: Атанас Вълчев Вълев

Излюпен на: 19.04.1991

Излюпен в: София, където си витая и досега.

Ръст: 180 см

Коса: 22 см, тъмнокестенява, леко чуплива

Очи: кафяви, зли

За физически портрет ви стига толкова.

-----------------------------

Характер: Ох. Бодлив е най-точно. Уважавам хората около себе си, обаче се ядосвам за най-малкия си неуспех и тогава за никого не е здравословно да е близо до мен.

Философия: Приятелството преди всичко. Родителите са ми първите приятели, а любовта... тя е нещо съвсем различно и сама по себе си нито е красива, нито може да крепи нещо.

Семейно положение: монах, в любовта никак не ми върви.

Викайте ми: Наз'Ул, Назул, Наз, Наско, Насо, никога Атанас или още по-малко Наци, че ще хвърчат глави.

-----------------------------

Уча в:
Национална природоматематическа гимназия "Акад. Л. Чакалов", 11 клас. Някой ако ме нарече математик, главата ще му откъсна. С профил биология съм.

Езици: моят собствен, който не знам дали става за целувки, но за плезене става, иначе английски говоря доста добре, немски също, миналата година почнах да уча и италиано.

Интереси/хобита: Хмммм, да видим сега. Биология (по-специално биохимия), органична химия, история на България, фентъзи, научна фантастика. Опитвам се да пиша, също тъй творя разни игрички на Warcraft III и си правя модели за тях.

Музикални предпочитания: Ох, класация и половина...

1. Класическа музика.
2. Метъл, предимно Рамщайн (!)
3. Ъ... разни музики, наподобяващи класическа, предимно от саундтраци на филми и игри от сорта на Хрониките на Ридик, Warcraft III, Starcraft (Protoss OST), La Reine Margot и др. Важното е хор да има и да пее нещо неразбираемо, докато гледаме епична битка. Примерно.
4. Поп, хип-хоп, рок, пънк, джаз, техно, да, добре съм ги подредил.

Ако са по изпълнители (без класическата музика), слагаме най-отпред Рамщайн, след това Севидж Гардън, Гуен Стефани, Within Temptation, Autumn Tears, D12, Мерилин Менсън, Джейсън Хейс, Трейси Буш и Глен Стафорд (Starcraft , Warcraft I, II и ІІІ и WоW OST), Густаф Грефберг (The Chronicles of Riddick OST) и прочие. Руски пиянски също обичам. 18.gif

Отношението ми към чалгата е като към смъртен враг, но без уважението.

Книги: "Време разделно"на Антон Дончев, "Нашенци" на Чудомир 18.gif , от фентъзи: Р. А Салваторе, Ричард А. Кнаак, Джордж Мартин.

Филми: разбира се OTH; всичко с Ал Пачино, на първо място "Усещане за жена", "Кръстникът", "Симон", "Жега". "Хрониките на Ридик" (ІІ част няма ли да излиза деееее?...). Български: "Господин за един ден", "Двойникът", "Рицар без броня", "Ти, който си на небето", "Дърво без корен", "Войната на таралежите".

Любими актьори/актриси: По принцип се старая да не се придържам, но как да не обожавам Хилари Бъртън... и Алекса Давалос също.

През свободното си време: ... гледам ОТХ, чета нещо от сорта на "Кралица Марго", играя на компа или тотално изкривявам Warcraft.

Проекти:

"Повелителят на мрака", зарязан през 2007 опит за фентъзи роман.

"Синовете на мрака и светлината", зарязан през същата година опита за продължение на опита за роман. 10.gif

"The Lord of Darkness" - Warcraft III кампания по първия... ъъъ, опит за роман.

"ІІІ Българско царство: Пътят към свободата" - Warcraft III кампания, пресъздаваща борбите за освобождение и национално обединение на България от 1862 до 1918 г. Работя над това в момента и се тупам в гърдите, че е на български.

И прочие знайни и незнайни. Една писаница ми докара скарване с любимата, та съм престанал да си развивам белетристичния талант.

Благодаря за четенето и поздрав с Rammstein - Alter Mann.

van Nistelrooy
Изглеждаш ми умен и готин човек. И определено ще си уредиш живота идеално. Евала ти...
ogata
Мара !

1.во Добре дошъл
2.ро Спри със заканите за хвърчене на глави , щото не познаваш все още никой smile.gif ... а не е добре да пикаеш срещу вятъра ... особено непознат такъв wink.gif
3.то Като имаш време , удари едно
Цитат
/w ogata hi
в уаркрафт - европа батъл нет wink.gif
qwe123
Родени сме на една и съща дата smile.gif Ама като гледам май няма много съответствие в характерите biggrin.gif Но кой знае smile.gif
NhazUl
Ще видим... smile.gif
unvisioble
Цитат(NhazUl @ Jun 13 2008, 18:52) *
"Хрониките на Ридик" (ІІ част няма ли да излиза деееее?...).

"Хрониките на Ридик" е втората част. Първата е "Пълен мрак" ("Pitch Black"). biggrin.gif
Уикален филм (и двете части). 4.gif
Bloody_Tears
Божееее, баси яките очи ле shocking.gif Ааа, влюбена съм 18.gif
По доста неща си приличаме, особенно тези:
Цитат
Приятелството преди всичко. Родителите са ми първите приятели, а любовта... тя е нещо съвсем различно и сама по себе си нито е красива, нито може да крепи нещо.
Цитат
обожавам Хилари Бъртън

Цитат
Отношението ми към чалгата е като към смъртен враг, но без уважението.
biggrin.gif
NhazUl
Цитат(unvisioble @ Jun 16 2008, 11:44) *
"Хрониките на Ридик" е втората част. Първата е "Пълен мрак" ("Pitch Black"). biggrin.gif 4.gif

Ммм не, "Pitch Black" е предистория, а иначе се говореше за "The Chronicles of Riddick: The Underverse" и "The Chronicles of Riddick - Return to Furya". Другото яко нещо с Ридик е Dark Fury. :р

Цитат(Bloody_Tears @ Jun 16 2008, 11:52) *
Божееее, баси яките очи ле shocking.gif Ааа, влюбена съм 18.gif

I'm flattered... rolleyes.gif
Госпожица Вещицата
Къъъде ги видя тея очи бе?
NhazUl
Ами все пак си ги имам очичките. wacko.gif
girl_from_hell
хаха ама ти и учи ли имаш smile.gif ее браво уникален си

иначе глеткам слушаш хубава музика браво
Plamie
Очи: кафяви, зли

Е това ме разсмя.. 18.gif
Иначе констатирам, че си печен човек. smile.gif
t0ni
Цитат
Любими актьори/актриси: По принцип се старая да не се придържам, но как да не обожавам Хилари Бъртън...

Ехехе... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Катeто
Много ме радва.Изглежда мил,готин и забавен.Ще те запомня с доброто момче и трябва да ми покажеш тея добри страни най-после хаха rolleyes.gif Това беше в кръга на шегата,а иначе само успехчета ти пожелавам smile.gif
Госпожица Вещицата
Оф, боже, ква е тая мода, всички да пожелават "много успехчета" О.о
Tomahawk
М пожелават успехи на момчето бе , кво лошо? Не може секи да се зъби на всички , има и милички хора дето пожелават успехи ;]
NhazUl
Хъм... Благодаря ви за успехите и успехищата. :Д

Никол, защо "успехи" се пише с у, къде се прониква?
Баба Вихронрав
Цитат(NhazUl @ Aug 5 2008, 23:43) *
Никол, защо "успехи" се пише с у, къде се прониква?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif В дълбочина?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.