Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Californication (2007) / Секс до дупка
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
FrAgMaKeR

Заглавие: Californication / Калифорнизъм / Секс до дупка
Жанр: Комедия, Драма
Година: 2007
Връзки: IMDB.com, TV.com,
Режисьор: Стивън Хопкинс
Участват: Дейвид Духовни, Наташа МакЕлхоун, Маделин Зима, Ивън Хендлър

Резюме: Дейвид Духовни влиза в ролята на Ханк Мууди – писател, който се мести от Ню Йорк в Лос Анджелис, след като успеха на последната си книга, губи музата си да пише. Живота му се превръща в пълен хаос, след развода с жена си и неуспешните му опити за творчество. Междувременно всяка вечер е с различни жени в леглото, тоето разбира се води до неприятности и много забавни моменти. Всичко това е придружено с доста хумор, но не от типа на популярните ситкоми, а по-скоро в типичният за Showtime малко по-брутален начин.

Първият сезон на сериала ще започне да се излъчва от 15 юни със заглавие "Секс до дупка" всяка неделя от 23:00 часа по AXN с български субтитри.

Награди: "Златен Глобус" за най-добър комедиен актьор за Дейвид Духовни, номинация за "Златен Глобус" за най-добър комедиен сериал.

Trailer:

Download: Сезон 1 @ Zamunda.NET (+Български субтитри)
ludoto_mimi
Ама те не го ли излъчваха вече веднъж?
Иначе гледах пилотния епизод като излезе и ми хареса, но не продължих да го гледам. Сега преди да излезе втори сезон може да си го сваля. smile.gif
FrAgMaKeR
Незнам уж от тази неделя ще започне по AXN поне така прочетох, но незнам дали не е излъчван другаде. Наистина е интересен сериала, заслужава си да се гледа. Showtime вече са ми любимият канал, след Weeds и Dexter, сега и това тяхно шоу ми хвана окото. wink.gif
ludoto_mimi
Давали са го по HBO, затова ми е познат превода. Иначе сега за пръв път тръгва по AXN. smile.gif
FrAgMaKeR
Възможно е, тия канали май всичките са свързани по някакъв начин. Започнах да го гледам днес (т.е вече вчера) и ще до довърша днес. Просто нещо подобно скоро не бях гледал, много ми харесва, не е точно комедия, забавен е, на моменти много, но изобщо не прилича на комедия в смисъла на комедийните сериали. Има си го и драматизма в изобилие, всички герои си имат проблеми, повечето даже са си сериозно збъркани, но точно покрай тях става интересно. И много много секс разбира се. smile.gif

Главният герой.. или по-точно антигерой наподобява малко доктор Хаус, макар сравнението да не е напълно удачно. smile.gif Другите персонажи са също много интересни. smile.gif Заглавието определено си е много подходящо, в сериала секса е до дупка, направо и до инциденти се стига.. tongue.gif
telford
Дето се вика - нема такъв филм.Дейвид Духовни е уникален.Август месец почва вторият сезон, чакам с нетърпение biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Ето ги и първите два епизода на втори сезон - епизод 1 и епизод 2 wink.gif
telford
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 6 2008, 05:09) *
Ето ги и първите два епизода на втори сезон - епизод 1 и епизод 2 wink.gif

Защо толкова рано - не трябвали на края на месеца? unsure.gif
FrAgMaKeR
PREAIR smile.gif
Nida
Ще получим ли субтитри за новите два епизода?
Nathan_Lee
Субтитрти за 1-ви и 2-ре епизод на сезон 2 има тук! А новият 3-ти епизод излиза на 12 октомври! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Така че, забавлявайте се с тез засега!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.