Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In Plain Sight (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
vesko_oth_fen
IN PLAIN SIGHT

Трейлър
Трейлър 2
Официален сайт
TV.com
Премиера : 01.06.2008
Продуцент : Оскар Косто
В ролите : Мери Маккормак, Ерик Мартинез, Фред Уелър, Жерар Суон, Кристиян Де ла Фуенте, Хенри Хърман и др.
Година : 2008
Жанр : Екшън / Криминален / Драма
Резюме : Този нов сериал разказва за Мери Шанън, американски шериф, работеща в изключително секретното поделение за защита на свидетели (WITSEC), което се грижи за преместване и скриване на федерални свидетели - много от тях престъпници с кариера, други невинни, но имали "късмета" да присъстват на престъпление. Всички те имат нещо общо - някой ги иска мъртви... Работата на Мери е да не позволи това да се случи, като същевременно се опитва да реши проблемите в собственото си семейство.
Допълнително : Планирани за излъчване са 12 епизода !

emoticon1 (53).gif In Plain Sight Photos emoticon1 (53).gif

Епизоди - Сезон 1 @ Zamunda.net :

In Plain Sight S01E01 * Субтитри
In Plain Sight S01E02 * Субтитри
In Plain Sight S01E03 * Субтитри
In Plain Sight S01E04 * Субтитри
In Plain Sight S01E05 * Субтитри
In Plain Sight S01E06 * Субтитри : Скоро
In Plain Sight S01E07 * Субтитри : Скоро
In Plain Sight S01E08 * Субтитри : Скоро

Субтитри, благодарение на StraightEse и http://subs.sab.bz
ludoto_mimi
Гледах първи епизод и ми хареса.
Надявам се и нататък да продължава добре, защото ми се струва, че има бъдеще. smile.gif
vesko_oth_fen
радвам се че ти е харесло надявам се да има и други фенове с който да обсъждаме филмчето...
а лично мен още от този 1 епизод ме грабна сериалчето , просто Мери е като ''фурия'' mrgreen[1].gif филма определено е динамичен biggrin2.gif и се надявам да има голям успех и да има и др сезони ест. blink.gif
vesko_oth_fen
In Plain Sight S01E03 @ Zamunda.net smile.gif
telford
Доста свежо сериалче.Като за лятото, когато няма конкуренция става smile.gif
ioanka_vt
Изтеглих 1-вата серия хубав ми се струва, ама колко много сериали са ми се натрупали вече удрят 20-така сигурно... нищо за това е лятото rolleyes.gif
vesko_oth_fen
Цитат(ioanka_vt @ Jul 20 2008, 00:59) *
Изтеглих 1-вата серия хубав ми се струва, ама колко много сериали са ми се натрупали вече удрят 20-така сигурно... нищо за това е лятото rolleyes.gif

този сериал си струва още от първата серия ме грабна worthy.gif
telford
Мен пък точно първата серия не ми хареса, щото шегите им бяха много изтъркани, но после ми станаха доста забавни.Особено Маршал smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.