Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fool's Gold (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Niksana

Бен Финеган ”Фин” (Матю Макконъхи) е чаровен, съвременен търсач на съкровища, който е обсебен от намирането на легендарно съкровище от 18-ти век, а именно безценното съкровище на кралица Даури- 40 ковчежета изгубени в морето през 1715-та година. В своето търсене Фин загърбва всичко, включително и брака си с Тес (Кейт Хъдсън).

Едва когато Тес се връща към живота, работейки на борда на огромна яхта-собственост на милионера Найджъл Хъникат (Доналд Съдърланд), Фин открива важна следа за местонахождението на ськровището. За ужас на Тес, Фин се настанява на борда на яхтата на Найджьл и използвайки дяволския си чар, убеждава магната и прелестната му дьщеря Джема ( Алексис Дзена) да се присьединят в преследването на испанските богатства. Дори Тес не успява да устои на изкушението от откриването на ськровището, което ги е отдалечило един от друг за толкова дьлго време.

Но те не са единствените, които преследват тази награда. Някогашният наставник на Фин-Мо Фич (Рей Уинстьн) и безскрупулен местен гангстер, наричан Големият Заек (Кевин Харт) са решени да преследват Фин до находката. И така нека търсенето на съкровището да започне...

Eкип:
Режисьор: Анди Тенант

Участват:
Матю Маконъхи: Бенджамин Финеган
Кейт Хъдсън: Тес Финеган
Доналд Съдърланд: Найджел
Юън Бремнар: Алфонз

Друга информация:
Държава: САЩ
Година: 2008
Времетраене: 112 мин.

Trailer:

ZzoOoMeR
Вчера го изгледах. Какво да ви кажа...

Свежо , интрересно и забавно филмче wink.gif Препоръчвам ви го !
dudenceto
Много забавен и разпускащ филм smile.gif
djesito
Вчера гледах филма и ми хареса.Беше ми интересен.А и освен това много харесвам Матю Маконъхи и Кейт Хъдсън.Препоръчвам ви го..заслужава си,ако имате свободно време!!
vasinka_{P}
Скоро ходих да го лгедам на кино, добро е филмчето, забавно и интресно mrgreen[1].gif
sulu
На мен не ми хареса. На много места ми приличаше на "Into the blue". Иначе шегите бяха добри и играта на актъорите я биваше, но като цяло не ме грабна този филм.
hristin4e
Разпускащо филмче smile.gif
Катeто
Има няколко смешни момента,но като цяло не е нищо,което не сме виждали...не бих го гледала отново.
Marissa Cooper
Гледах го и на 15тата минута го спрях....Мн скучен филм..
dragon_girl
И на мен не ми хареса толкова
manchester_united
На мен много ми хареса, особено в началото когато потъна лодката 18.gif
nelito0o0
Мдаааа с лодката беше супер яко.. викам си как може да са толкова глупави хаххаха smile.gif Много готино филмче
ladysunshine
На мен тоя филм ми беше ужасно скучен. В началото беше забавен момента когато потъна лодката, а те въобще не разбраха, но оттам нататък филма ми беше много тъп. Почвах да го гледам 3 пъти, като на първия заспах, а на другите 2 просто ми беше много скучно и просто решавах да гледам нещо друго.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.