Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви филмов жанр?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4
FrAgMaKeR
Кой е любимият ви филмов жанр? По какви филми си падате?
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR)
Кой е любимият ви филмов жанр? По какви филми си падате?

Главно екшън комедиики и малко фантастика... 4.gif
FrAgMaKeR
Аз предимно трилъри, екшъни, криминалета, мистика и ужаси, но гласувах за трилъри peace1.gif
Paagrio
Кой е любимият ви филмов жанр?

КАЧЕСТВЕНИ екшъни (с Робърт Де Ниро, Жан Рено и т.н.)
Но не гледам филми не мога да седя 2 часа да зяпам едни герои...
Zilenia
може екшан 12.gif но бих предпочел мистика
dulsinea
QUOTE(FrAgMaKeR)
Аз предимно трилъри, екшъни, криминалета, мистика и ужаси, но гласувах за трилъри peace1.gif

Ей, сякаш ми прочете мислите?!!! 1sun[1].gif Аз си падам по същите плюс фентъзи! 2thum[1].gif
moniobg
главно екшън,Комедия,Ужаси,Военен,Мистика 10.gif
Hacko
Аз гласувах за еротика, но обичам и екшани с Jet li!!!
melkor
Аз определено ще се въздържа да гласувам, тъй като няма как да гласувам за няколко едновременно. :")) Иначе предимно трилъри, фентъзи и фантастика, малко екшъни и приключенски, също така и анимация - предимно Аниме. Фен съм на Японското кино и анимация.
miass
Лошото на анкетата е че може да дадеш само един отговор! Иначе аз предпочитам комедии,ужаси,трилъри.
prime_hellix
Фантастиката, определено... 8.gif 4.gif А и не обичам безмозъчните, изтъркани екшъни, каквито правят напоследък в изобилие... И трилърчетата не са за изпускане, особено китайските... 15.gif
n0HKko
Комедия : 2thum[1].gif 1clap[1].gif 5.gif 5.gif 5.gif 36_1_55[1].gif icon_peace.gif
Hacko
Сега гласувах за КОМЕДИЯ 1eyeb[1].gif много радва този жанр!!! 2bye[1].gif
g0blin
На мен лично най-много ми харесват филмите на ужасите,но понеже не може само такива да се гледат , от време на време и екшъни и много рядко пародий и то само качествени biggrin2.gif Комедии не мога да понасям , особено американски и то с Джим Кери !
LOOPY
Няма да гласувам, защото харесвам всеки филмов жанр и ги гледам с голямо удоволствие, разбира се ако си заслужава smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(LOOPY @ Jun 13 2005, 10:57 AM)
Няма да гласувам, защото харесвам всеки филмов жанр и ги гледам с голямо удоволствие, разбира се ако си заслужава  smile.gif
*

E да всеки си има различен изглед дори и аз се чудех за кои да...
Но най си ми харесват комедиите и екшъните(жеки чан,стивън сиигал и компаия... banana.gif )
solenka
На мен най-много ми харесват ужасите.Но по принцип гледам и комедии.
Clark Kent
Нормално е да се каже комедии и екшъни защото почти всеки харесва това.
Като на първо място мога да кажа че любем жанр са ми комедиите иначе и другите гледам по-малко но най-вече това и Фантастика Трилъри Sci-Fi и др.
Bullseye
Приключенски
radotooo
бе като изключим драма почти сичко друго гледам biggrin2.gif
storm
Aко трябва да ги подредя в топ 3
1. Комедия (Комедийни сериали)
2.Фантастика
3.Криминални

А искам да попитам Сериалите към отделен жанр ли ги водите или зависи от сериала , аз харесвам много сериалите щото като ми хареса някой филм и гадното е че свършва след 2 часа , а сериалчето може да си го гледаш много сезони , например приятели като се замисля може да се събере в един голям филм , но предпочитам да си е на серии , много по-забавно и по-добър ефект
LaN
Ами жалко че трябва да се избере в гласуването само 1 жанр,защото аз си имам няколко и не мога да определя кой от тях най-много ми харесва ако трябва да съм честен.
Любимите ми жанрове са : екшън, комедия . приключенски . фантастика , и не са подредени непременно в този ред smile.gif)))
common_sense
трилър...
Devil_Wish
Психарските истории са моята слабост 1.gif много ми допадат. Обичам да ги гледам и чрез тях мога да се докосна и дори проникна в мозъка на хората които изразяват чувствата и желанията си по малко по-странен и различен начин. Защото едно 80% от тези филми се базират на действителни случеи!
DoLaRaS
Ами же4ер гледам уйаси психо.През деня някжа комедия или ек6ан зажиси кжо ми се гледа.Ама и 18+ не отступжам .
K1llerAngel
Комедия ного ме кефят някой комедий като Американски пай и Гарфилд!!!
advokata
  1. Екшън
  2. Комедия
  3. Трилър
ThePinkDuck
При мен нещата общо взето са:

1.Драма
2.Криминални
3.Фантазия

Чудничко! mrgreen[1].gif
Zaio
1.Приключенски
2.Фантастика
3.Комедия
4.Еротише
bonbonco
1.Комедий
2.Екшъни
3.Криминални
4.Ужаси
5.Исторически
Pra Sonhar
Аз лично харесвам и комедии, и ужаси най-много зависи в какво настроение съм.
Non Compos Mentis
Моят любим жанр е Puzzle-box.На кратко да обесня какво е това за тези които не знаят - обикновено това са филми, които те скапват да мислиш и най-накрая пак не разбираш за какво става въпрос. 18.gif
А иначе харесвам филми от всички жанрове стига да са направени добре.
~●R@Li●~
Харесвам хубавите филми smile.gif Но като че ли повече си падам по комедиите(обичам да се смея biggrin2.gif )
FrAgMaKeR
QUOTE(Non Compos Mentis @ Jul 3 2006, 18:19) *

Моят любим жанр е Puzzle-box.На кратко да обесня какво е това за тези които не знаят - обикновено това са филми, които те скапват да мислиш и най-накрая пак не разбираш за какво става въпрос. 18.gif

Ей, тва е 3.gif Направо си заслужава нова тема за такива филми да се направи.. biggrin.gif
Non Compos Mentis
Ами аз съм почвала в един форум и аз и още един човек бяхме единствените които постваха хаха, обаче иначе не е лоша идея - така научих за някои яки филми , тъй че biggrin.gif
miss_dinamit
Гласувах за Ужаси.. обожавам ги... но също така обичам те гледам комедий и екшън 4.gif
seduction_55
Психотрилъри biggrin.gif
BlaCk~RoSe~
ми трилъри и ужаси ама не такива ужаси фантастични с някви същества и извънземни които изкормват и ей такива гнусотий..най обичам хорърите просто много са ми интересно сичко е толкова заплетено в повечето и през цялото време някфо напрежение..ааа много им се кефа
kasis
Обичам ужасите ,но не подминавам и хубавите трилъри,както и свястните драми
KaRaMeL_
Предимно гледам екшъни, трилъри, военни и малко анимация 10.gif
akashy_87
да живеят ужасите и фантастиките.
CraZy`HoT`SexY`F
Ужаси
Melissa
Драма / Екшън / Мистика / Документален
^EmPiRe^GiRl^
По принип сякви, ама мноо ма кефат комедииките
Nasi
Гласувам за Фантастики.
Но обичам да гледам Комедии, Криминални, Военни филми.
Gossip Girl
Ужаси .. Тва са най - готините . А иначе и някоя комедийка ....... 18.gif
ogata
Най-вече комедий и анимаций но имам любими филми и от други жанрове - The Matrix , The Last Castle , The Jacket smile.gif
А от ТВ сериалите - Приятели , Бригада , Напълно непознати и (разбира се) АЛФ wink.gif
xzibit1990
***ЕКШЪН*** AR15firing.gif
DcShOeCoUsA
Ужаси 4.gif и приключенски smile.gif
S4ch3
Главно Фентъзи, но харесвам и комедийки и екшън комедийки
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.