Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не е каквото беше
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
The Black Dragon
Значи правя тази тема за да разбера дали само аз така си мисля. Значи не смятате ли, че сериала започна да става някак постен и ефтин? Какво имам предвид? Ами значи в първи и втори сезон, във всяка серия ставаше нещо супер интересно, действието се развиваше навън, имаше яки мачове, концерти, по-силни моменти. Даже във втори сезон имаше две доста скъпи за сериал катастрофи (тази на Лукас и Нейтън) и т.н. и т.н... а сега във трети сезон за съжаление доста от действието започна да се развива в стаи, темите станаха едни такива лигави, няма интрига, не че не е хубав, напротив. Продължавам да го следя с интерес, но мислите ли, че има лек спад в нивото на сериала? Това което беше в първи и втори сезон и това сега в трети? Дано се осетят малко продуцентите и да бутнат някой-друг долар отгоре и да ни изненадат с нещо яко 3.gif
Hannibal
Лично на мен епизодите от 3-ти сезон най-много ми харесват.Историята много добре се развива.
Дано се осетят малко продуцентите и да бутнат някой-друг долар отгоре и да ни изненадат с нещо яко

Ако си гледал промото на следващия епизод явно си забелязал,че са бутнали вече smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(Hannibal @ Jan 30 2006, 12:07 AM) *

Лично на мен епизодите от 3-ти сезон най-много ми харесват.Историята много добре се развива.

Ако си гледал промото на следващия епизод явно си забелязал,че са бутнали вече smile.gif

Сега го гледах! Ето за това говорех! Малко живец във сериала, че почна да тъпче на едно място. Серията наистина се очертава маниашка. Дано само не умира Ели unsure.gif sad.gif
boy_07
ами лично на мене хич не ми е направил такова впечатление-даже напротив започва да ми харесва още повече.Незнам защо ама особено последните серий са страшно зарибяващи...
ThePinkDuck
Бих казала че стана много емоционален!Драмите между героите станаха адски много !Което не е лошо попринцип , ама дефакто спрямо предните сезони , наистина липсва живец.Аз като гледах промото наистина се обнадеждих че ще го посъживят малко филма, защото последните 2 серии ми минаха леко по между другото.И все пак сценарсистите са същите , актьорите и героите също , следователно The Show Must Go On и то по - най добрия възможен начин ... Ама съм оптимистка , а? mrgreen[1].gif
Иначе епизодите от 3ти сезон сякаш са най - "реални" и това може би също е от значение! mrgreen[1].gif
Jordan
Мда, съгласен съм, 4е доста се разводниха нещата. Аама нали знаете, 4е един филм като по4не да се продължава много и ве4е става зле...на мен не ми се иска да свършва филма, но ако го продължат с 4ти сезон нещата съвсем ще станат зле, поне така си мисля... blush.gif
eL
И аз съм на мнение че трябва да има 3 най - много 4 сезона blush.gif ... после историята ще се изтърка, няма да има интрига и героите ще започват да се менкат ту с единия ту с другия. 14.gif Да вземем например "Кръгът на Доусън" - вече дори не го гледам dry.gif ... то просто не остана някой който да не е ходил с другия и да не му знае и кътните зъби 10.gif ... Все пак това е сериал, но всичко с което се прекалява не е хубаво 9.gif ... "Дързост и красота" - туй чудо незнам дали воабще ще му доживеем края! shocking.gif То си продължава там с децата на оня дето едно време е участвал ... пък какъв е бил замисъла и идеята на филма има ли значение - щом се намират зрители ... (хех 18.gif ...съжалявам....Примера не беше уместен 16.gif ... къде е Дързост и Красота .. къде One Tree Hill .. не може дори да се правят сравнения м/у тях happy.gif )
Eli_Baby
Ми според мен не е така,и в 1-ви и в 2-ри сезон както и сега си имат силните и слабите епизоди! huh.gif Смисъл те хората не могат през епизод да показват нещо супер зрелищно щото накрая вече няма да има кво да показват happy.gif
rusi4kata^
ами не знам unsure.gif според мен винаги първите 10 епизода са някак...скучни в сравнение с останалите 10.gif и от там нататък вече става интересно smile.gif така че най-якото тепърва предстои 4.gif
Ralna
QUOTE(The Black Dragon @ Jan 30 2006, 12:50 AM) *

Значи правя тази тема за да разбера дали само аз така си мисля. Значи не смятате ли, че сериала започна да става някак постен и ефтин? Какво имам предвид? Ами значи в първи и втори сезон, във всяка серия ставаше нещо супер интересно, действието се развиваше навън, имаше яки мачове, концерти, по-силни моменти. Даже във втори сезон имаше две доста скъпи за сериал катастрофи (тази на Лукас и Нейтън) и т.н. и т.н... а сега във трети сезон за съжаление доста от действието започна да се развива в стаи, темите станаха едни такива лигави, няма интрига, не че не е хубав, напротив. Продължавам да го следя с интерес, но мислите ли, че има лек спад в нивото на сериала? Това което беше в първи и втори сезон и това сега в трети? Дано се осетят малко продуцентите и да бутнат някой-друг долар отгоре и да ни изненадат с нещо яко 3.gif

Аз смята, че определено за момента липсва екшъна, и разните пътувания и тем подобни, но сега смятам, че сериала се пренесе на съвсем друго ниво, по еоционален е и залага на отношенията между самите герои, в първите сезони се забелязваше, че почти всяка следваща серия е като отделна, и много малко неща от различните серии имаха ефект върху следващите. Аз смятам, че трети сезон ще е също толкова успешен както първите 2, а и сме точно на средата на сезон и има много време сценаристите да ни изненадат, надявам се приятно wink.gif
Devil^Rose^^
Последите няколко епизода определено бяха слаби dry.gif
^Mim0zKa^
Ами незнам дали е то4но така но наистина в последните епизоди тука не6тата леко се застояха,и няма никакво развитие!Но както пове4ето мислят и аз съ6то съм съгласна с това 4е има о6те много време и 6те се слу4ат мнгооо валнува6ти не6та...а и 13 епизод го показва!Абе хора я се упокойте все пак това е One Tree Hill....няма да ни оставят на сухо!Хахах 10.gif
paynera
Ммммм, всъщност съгласен съм донякъде с Жорката! Наистина трети сезон някак си се измести от първоначалната история! Липсва баскетбола, липсва основната вражда между Дан и Лукас, и Дан сега се е захванал с Кийт, а тоя Лукас в момента се изживява на некъв Ромео - само любов с Брук... някак си забравиха за проблемите му със сърцето... но според мен всичко е разточване на локуми, за да има и 4-ти сезон... иначе ако дадат всичко в трети сезон, се очаква героите да отидат в колеж, което предполага край на сериала!!! Пък й основната история в момента е дискът "Friends with benefit" и всичко се разточва някак си до тази серия, след това мисля, че всичко ще си дойде на мястото - няма да я има Ели, ще си направят епизода с бенефиса, Нейтън и Хейли вече ще са отново заедно и ще се захванат отново с баскетбол, сърцето на Лукас и Дан... а дано!!! wink.gif
Devil^Rose^^
Нещата станаха много сериозни, преди имаше повече забавни моменти, даваха баскетболните им мачове а сега дадоха направо втората им загуба-как влизат в съблекалнията и вече никой не ходи на игрището до реката sad.gif и когато бяха извън Тree Hill само мъжоретките.Айде момичетата поне се обличат по често с екипите си докато баскетбудалистите wink.gif не се знае дали помнят какво е топка. И брака на Нейли все едно ги състари с поне 10 години.
DaniEl
Напротив сериала става все по-хубав,но за съжаление му се вижда края.Нещата между Брук и Лукас са малко неясни.А колкото до катастрофите и в 3тия сезон имаше една доста страшничка катастрофа в края на последната серия.В която Неитан може да загине(в което не ми се вярва много) smile.gif
The Black Dragon
Кой пак се е ровил в архивите wacko.gif
Brooke
Вярно,че темичката е доста стара,но ми е интересно какво е мнението ви сега,след като изгледахме целия сезон.СПоред мен нивото на сериала определено се запази и ни показаха доста завладяващи епизоди.И мога да кажа,че ако сравним OTH с някой друг сериал ,който има 3 сезона разликата ще е потресаваща.Да вземем например OC още от втори сезон стана доста разводнен,а за 3 изобщо да не говорим,докато нашто сериалче си запази стила и зрителите и продължава да подържа интереса ни(поне моя де smile.gif )
julia1990
QUOTE(Brooke @ Jul 25 2006, 10:37) *

Вярно,че темичката е доста стара,но ми е интересно какво е мнението ви сега,след като изгледахме целия сезон.СПоред мен нивото на сериала определено се запази и ни показаха доста завладяващи епизоди.И мога да кажа,че ако сравним OTH с някой друг сериал ,който има 3 сезона разликата ще е потресаваща.Да вземем например OC още от втори сезон стана доста разводнен,а за 3 изобщо да не говорим,докато нашто сериалче си запази стила и зрителите и продължава да подържа интереса ни(поне моя де smile.gif )

Абсолютно съм съгласна! smile.gif И аз мисля че ОТХ е още мн мн далеч от разводняване,защото има още толкова много неща,от които се интересуваме,а тепърва предстоят в серияла!И абсолютно не може да се сравнява дори с ОС,защото там още във 2ри сезон се чудеха какво да измислят за да закрепят още някви серии!Неслучайно Миша Бартън си тръгна,явно усети,че само ще и пада нивото в очите на хората!Специално за мен в ОТХ има още толкова мн хляб biggrin.gif и толкова вратички,които сценариста може да използва,че просто няма място за притеснение wink.gif Мисля и се надявам че ни предстои още един вълнуващ,интересен и емоционален сезон с нашите любимци! 4.gif go_team.gif
DeSeRt^RoSe
Според мен сериала вобще не е станал постен.Интересен е както винаги определено не може да стане тъп и да не се случва нищо 4.gif
`BruKas`
Според мен това не е вярноо..даже напротив..става все по хубаво
Miss_Duff
По едно време доста зачестиха с нещастията над Пейт и с това някои серии малко се разводниха,но каквото и да правят,за мен Отх си остава Отх.. wub.gif
MoNrOsE
Леле,кво съвпадение-и аз снощи преди да заспя си мислех същото.1 и 2сезон ги гледах с огромен интерес,а на 3 заспивам на места...честно казано не ми харесва 3 сезон,първите два са най-яки.В 3тия има някъв застой,нищо интересно няма понякога..абе нз,не е същото...
ladysunshine
Еми то с всеки сериал става така. Имали повечко сезони става доста по-тъпо. Малко са изключенията. Но сега хубавото е, че 5 сезон се очертава доста интересен
nemios
Сериала за жалост излезе от жанра в 1ви, 2ри и до средата на 3ти сезон ТИЙН. След смъртта на Кийт сериала не е същия и няма нищо общо с тийн сериал. Жалко е, че така стана, но какво да се прави. ОТН е един от малкото сериали, чийто 2ри сезон е по-успешен от първия и това говори много. Все пак надявам се в 5ти сезон всичко да си дойде на мястото.
Катeто
дано 5ти сезон д асе окаже успешен,на мен ми става все по-интересно..обаче на мен втори сезон не ми беше много интересен,понеже пейт и нейт бяха много нещастни sad.gif и все пак каквото и да си говорим отх си остава THE BEST rolleyes.gif
elfa_m
Секи си има мнение,но не е така.Изобщо не затъпева,а дори със всяк[/size][size="6"]а следваща серия става все по интересен
moni_hs
Винаги ще си го обичам този сериал, каквото и да става...
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 10:56) *

Подкрепям и с пръстите на краката. blush.gif worthy.gif mrgreen[1].gif
Marissa Cooper
На мен до пети сезон ми беше интересен,но в пети малко ми стана банален,сякаш се загуби малко от връзката с миналите сезони.
peyton_lucas_brooke
Както казах на едно клипче - сериала можеше и да свърши без да има пети сезон.. Края на четвърти беше добър,всички получиха каквото искат и така.. Ама не та не да има още.. Не,че съм недоволен де. biggrin2.gif Много го обичам този сериал! Дано поне шести сезон да бъде по-интересен от пети wink.gif Даже си го пожелавам като доста подранил подарък за Коледа biggrin2.gif
GABRIELA
Реално няма как след гимназията да гледаме тийн сериал. И няма как да не се загуби връзката между хай скуул и живота след това. Така бързо свършва детството и започва светът на големите, сякаш всичко преди това е било сън.

За мен ОТХ е най-добрият сериал, правен някога. И да, не е каквото беше в началото, но няма как й да бъде, нали? В началото всички бяха по на 15 г., а сега са минали 20-те. За 5 години нещата се променят, нищо не е, каквото е било. Няма как да не се усети. Всички истински фенове на ОТХ няма как да не го усещат. Няма я предишната магия. Но сега има нова магия. Ако не сте гледали предишните 4 сезона и започнете сега от 5 и 6 сезон, няма ли веднага да поискате да видите какво е било преди това. Всяка нова серия ме кара да си спомням историята на всеки персонаж и историята му ми харесва.
traiana
Амии..мен сериала още не ме е оттегчил! biggrin.gif ..Гледам го с интерес и не смятам,че тръпката от първите сезони се е изгубила! wink.gif ..Верно,имало е и някои слаби серии,но за мен ОТХ остава най-добрия сериал! wub.gif
CiNdEreLLa``
Голяма бозичка взе да ми става на мен ....... днес като гледах новия епизод ми се искаше на места да го превъртя дори ... сещате се за какво става дума ..
naley_
Лично не мисля така,особено "постен и ефтин"
А даже 3ти сезон съм го гледала 3 пъти biggrin2.gif Няма какво да говорим ОТХ е номер едно biggrin2.gif
Та лично мое мнение е,че третия сезон е доста успешен,а даже първи и втори ми бяха по-скучни biggrin2.gif
А след като свърши 4тия сезон се чудех дали ще ми е интересно в 5ти когато са улегнали и големи хора,но покрай Трии Хил не може да не стане нещо интересно.Дръпнх 5тия сезон и ми беше адски странно извън гимназията,колкото и да е не са същите,все пак бях свикнала да ги гледам с проблемите в училище,не на работното място.Обаче винаги има с какво да ни изненада този филм,или поне мен.Така че за мен все още не е затъпял biggrin2.gif 4.gif
Въпрос на гледна точка.С интерес следя и 6тия сезон особено 2рата серия не подлежи на коментар 4.gif Силно се надявам за още сезони 4.gif
haley_james_scott18
Ето и моето мнение по въпроса...напълно съм съгласна с GABRIELA...След като всички свършиха гимназия е сложно да следим Тийн сериал..и въперки това ОТХ за мен си остава THE BEST...липсват ми единствено пътуванията които си превеха преди и всичките им тийн проблеми..иначе има един варянт за всички които смятат че ОТХ се е разбозил и т.н....ами не го гледайте бе хора...какво си пълните паметта по компютрите и ви се дигат нервите само защото смятате че сериала не струва...
За мен струва и то много, защото ми показва какъв може да бъде животът..
badbaby22
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 8 2008, 18:36) *
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 10:56) *

Подкрепям и с пръстите на краката. blush.gif worthy.gif mrgreen[1].gif

13.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.