Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: snookie
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
snookie
Единствената причина да се регистрирам е бате насе... worthy.gif GGbit-а е сървъра на cs в който играя най-много... Надявам се да не ме киквате и да не ми се дразните, като ви псувам :biggrin2

Е па добре... свиря на синтезатор, най-често блус, джаз, хеви и траш (Master Of Puppets)... Играя баскетбол... Слушам траш, фолк, хеви, спийд, пауър, викинг метал и хард рок. От време на време джаз и блус, по някога класика... От филмите любимите ми жанрове са - фентъзи, криминалета и мистерии... Играя най-често Action (Prince Of Persia, Devil May Cry 3, Assassin's Creed...) и FPS (Rainbow Six Vegas, Timeshift, Call Of Juarez, Far Cry, Call Of Duty 4...)
Играя Counter Strike от малък, но за около две години спрях да играя, поради липсата на свестен релийз laugh.gif
Не съм много добър, но не съм бонус фраг laugh.gif иии тва е може би единствения сървър, в който играя (тъй като unacs почти винаги са пълни)

Тва е за мен... и не, c0mp не съм отворен, вьобще не съм добър...
c0mp
Добре дошъл, но темата ти е малко посна от към информация за теб...

ПП: Ако си толкоз open може те пробвам tongue.gif
ZzoOoMeR
ХИхихи smile.gif Кой ли е тоз бат насе biggrin.gif (wasntme)

Добре дошъл , но както каза @comp може да добавиш и малко инфо за себе си към темата де tongue.gif
snookie
Е па готово...
Craft
Е паа добре дошъл smile.gif
snookie
Е па мерси...
c0mp
Цитат(snookie @ Jun 2 2008, 00:02) *
Тва е за мен... и не, c0mp не съм отворен, вьобще не съм добър...

Шегувах се : ) И аз не играя вече :] Дано се засечем някой път : ) Поздрави и хеф кеф във форума blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.