Fringe

What if science could exceed our imagination
What if the unimaginable could become reality

What if science could exceed our imagination
What if the unimaginable could become reality
Трейлър
TV.com IMDB Официален сайт
Година: 2008
Жанр: Drama, Science-Fiction
Ревю: Агентите на ФБР Оливия Дънам и Питър Бишъп се изправят срещу необясним бързоразпространяващ се феномен със заплашителен ефект. В опит да спрат разпространението се обръщат към дтчужденият баща на Бишъп, гениалният учен д-р Уолтър Бишъп.
Джошуа Джаксън, познат ни от Dawson's Creek влиза в главната роля на Питър Бишъп, умник който за жалост има доста дългове от хазард. Анна Тров, от The Secret Life of Us е в ролята на Оливия Дънам, млада и корава ФБР агентка, която трябва да посрещне лице в лице необяснимият феномен. В каста влизат още Кърк Асевадо от The Black Donnelly и Марк Валей от Boston Legal. Те са в ролите на агенти от ФБР. Джон Ноубъл познат ни от The Lord of the Rings: The Return of the King и актьора от The Wirе Ланс Редик също са в актьорският състав. Ноубъл е в ролята на д-р Уолтър Бишъп, а Редик в тази на Филип Бройлс. Специален агент от Национална Сигурност и начело на отделът занимаващ се с терористични и паранормални явления – Fringe. В каста са още Блеър Браун и Джасика Никол. Браун ще влезе в ролята на Нина Шарп, от изследователският център Прометей Корпорейшън, а Никол ще се появява в гест ролята на федерален служител.
Тази дългоочаквана sci-fi драма е творение от създателите на Transformers, Star Trek, Mission: Impossible II Джей. Джей. Ейбрамс, Роберто Орчи и Алекс Къртцам. Режисьор е носителят на Емми Алекс Грейвс, а продуценти са Warner Bros.
За момента от шоуто са поръчани 13 епизода. Първият ще се излъчи на 26 Август по FoX.
Актьорски състав:

Джошуа Джаксън
Питър Бишъп

Анна Торв
Оливия Дънам

Джон Ноубъл
Уолтър Бишъп

Ланс Редик
Филип Бройлс

Блеър Браун
Нина Шарп

Кърк Асаведо
Чарли Франсис

Марк Валей
Джон Скот

Джасика Никол
Астрид Фарнсуорт
Лично мнение: М ето какво мисля. Трейлъра изглежда супер, актьорският състав е на ниво и идейката е интересна. Притеснява ме да не задълбаят много, иначе мисля, че ще е интересно.