Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ^BeLieVe`iN`Me^
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
^BeLieVe`iN`Me^

Име: Димитър
Години: 17г.
Тегло: 75кг
Височина: 184см.
Очи: Кафеви
Коса: Черна
Зодия: Везни
Местожителство: Едно селце на 36 км. от Пловдив (Село Бяга) .. Да знам, че не сте го чували biggrin2.gif
Семейно положение: Свободен
Прякор: Нямам
Работа: Не работя все още
Как ми викат: Митко, Мите, Митаче, Митак, Мити, Митенце
Слушам: Хубава и стойностна музика, не ми се изброяват групи тук можете да видите класация с любими групи :Цък ;D
Любими филми: Titanic, If Only, The Texas Chainsaw Massacre, Final Destination, Scary movie, A Walk To Remember, The Hitcher, The Butterfly Effect, The Invisible, Requiem For A Dream, Stay Alive, Premonition, Corpse Bride, Gia
Любими сериали: One Tree Hill, Veronica Mars, Heroes, Gossip Girl, Kyle XY, Supernatural, The 4400, преди гледах Изгубени и Отчаяни съпруги, но просто изгубих нишката и не ми се занимава да ги започвам наново.
Хоби: Обичам да слушам музика, да излизам с приятели, да се ровя във нета, да пиша някакви стихчета и такива глупости.
Обичам: Майка си, приятелите си, шоколад, телефона си, кучето си...
Мразя: Предателството, измамата, лъжата..Мразя също превзетите хора, надувките, които забравят от къде са тръгнали...

Емии тва е за мене blush.gif
ludacris
Чудех се какво точно да напиша , за да не ми го изтрият модераторите ( сигурно не съм единственият )
та по темата - ТИ ЕМО ЛИ СИ ?
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(ludacris @ May 29 2008, 21:13) *
Чудех се какво точно да напиша , за да не ми го изтрият модераторите ( сигурно не съм единственият )
та по темата - ТИ ЕМО ЛИ СИ ?

Не, не съм емо wacko.gif
И много мразя като ме оприличават на такова
ludacris
Рязъл ли си си вените някога ?
girl_from_hell
момчето има просто фешанска прическа хахаха smile.gif
c0mp
Добре дошъл : )

ПП: Приготви се за известна доза негативизъм : )
susito
omg..omg..o m g ...егати косата o.O xD открих си почти сички любими банди в Top Artists Overall...тука малко хора слушат това,което слушам и аз =] и си везниии...и май с Мимс(bloody_tears) сте приятели...и от сичкото това си прая едно заключение,че си готин човек x]
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(ludacris @ May 29 2008, 22:14) *
Рязъл ли си си вените някога ?

Не и не бих си ги рязал, защото съм доволен от живота си 10.gif

Цитат(People = Shit @ May 29 2008, 22:17) *
момчето има просто фешанска прическа хахаха smile.gif

Не бих казал фешънска, просто е по-различна wink.gif

Цитат(c0mp @ May 29 2008, 22:18) *

Благодаря, леле как ме нападнаха всички..
Не са много гостоприемни biggrin.gif

Цитат(susito @ May 29 2008, 22:19) *
omg..omg..o m g ...егати косата o.O xD открих си почти сички любими банди в Top Artists Overall...тука малко хора слушат това,което слушам и аз =] и си везниии...и май с Мимс(bloody_tears) сте приятели...и от сичкото това си прая едно заключение,че си готин човек x]

Мм да с Мимс си пишехме още миналата година като се регистрирах тук, иначе за музиката слушам това, което ми харесва в любимите ми изпълнители попадат както световноизвестни така и бълграски изпълнители, защото дори с малко средства има добри бълграски парчета.
aria
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 22:25) *

Е не всички де споко biggrin2.gif
Добре дошъл... опс то като гледам ти е старичък рега,даже по стар от моя хахах ама нищо де smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(aria @ May 29 2008, 22:30) *
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 22:25) *

Е не всички де споко biggrin2.gif
Добре дошъл... опс то като гледам ти е старичък рега,даже по стар от моя хахах ама нищо де smile.gif

хехех благодаря ти.
Дам Февруари 2007 се регистрирах, но по принцип не пишех много, само четях постове...
Но реших, че е добре да споделям и аз мнението си blush.gif
girl_from_hell
kосата няма да е коментирам, но слушаш хубава музика ако желаеш да ме добавиш http://www.last.fm/user/HippyChick19/
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(People = Shit @ May 29 2008, 22:46) *
kосата няма да е коментирам, но слушаш хубава музика ако желаеш да ме добавиш http://www.last.fm/user/HippyChick19/

Хехех емм сега ще те добавя...Лелеей и ти слушаш доста мой любими банди...
Супер =]
Шепот и прах'
Не бях чувала досега за момче, което на първо място в любимите си филми слага Титаник.
Евала, пич.
И да, срещам някакви хубави банди из листа ти с музика. rolleyes.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(Шепот и прах @ May 29 2008, 23:27) *
Не бях чувала досега за момче, което на първо място в любимите си филми слага Титаник.
Евала, пич.
И да, срещам някакви хубави банди из листа ти с музика. rolleyes.gif

Сложих го на първо място, защото този филм ми е въздействал адски много...
Пък и си е един наистина голям шедьовър в киното.

А относно групите мерси blush.gif
vasinka_{P}
Aми добре дошъл, макар че си не от скоро регнат. smile.gif

П.П. Много хубава музика слушаш, имаш добър вкус и за филми biggrin2.gif
hristin4e
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 20:55) *
Любими филми: Titanic, If Only, The Texas Chainsaw Massacre, Final Destination, Scary movie, A Walk To Remember, The Hitcher, The Butterfly Effect, The Invisible, Requiem For A Dream, Stay Alive, Premonition, Corpse Bride, Gia
Любими сериали: One Tree Hill, Heroes, Gossip Girl, преди гледах Изгубени и Отчаяни съпруги, но просто изгубих нишката и не ми се занимава да ги започвам наново.

Човек с любими филми като тези.. лошо не може да се каже smile.gif Щях да кажа добре дошъл, но си регнат преди мен 16.gif
И не се връзвай на хорските думи wink.gif Имаше един лаф, че щом хората говорят, значи завиждат. А щом завиждат, значи има защо wink.gif Успехчета happy.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(vasinka_{P} @ May 30 2008, 00:51) *
Aми добре дошъл, макар че си не от скоро регнат. smile.gif

П.П. Много хубава музика слушаш, имаш добър вкус и за филми biggrin2.gif

Благодаря ти много worthy.gif

Цитат(hristin4e @ May 30 2008, 16:00) *
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ May 29 2008, 20:55) *
Любими сериали: One Tree Hill, Heroes, Gossip Girl, преди гледах Изгубени и Отчаяни съпруги, но просто изгубих нишката и не ми се занимава да ги започвам наново.

Човек с любими филми като тези.. лошо не може да се каже smile.gif Щях да кажа добре дошъл, но си регнат преди мен 16.gif
И не се връзвай на хорските думи wink.gif Имаше един лаф, че щом хората говорят, значи завиждат. А щом завиждат, значи има защо wink.gif Успехчета happy.gif

Ммм аз не се връзвам на никой на думите, винаги е имало от този вид хора, които само критикуват и плюят, но все пак това е България да не забравяме...Както се казва собствената ни злоба ще ни унищожи unsure.gif
Благодаря ти много [hug]
kashlakov
Пичага,няма какво да добавя.
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(kashlakov @ May 30 2008, 21:52) *
Пичага,няма какво да добавя.

Мерси, брат! happy.gif smile.gif
[dEs]
Музика, филми... с две думи кефиш от всякъде 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Bloody_Tears
Мдам, още от миналата година си пишем с него biggrin.gif Първо-страхотен човек, мноу готин bigarmhug.gif Второ-страхотна музика слуша, определено ни съвпада вкуса за музика. А това, че харесва RED го прави още-по любим мой човек mrgreen[1].gif Цяла вечер се лигавим с него и ми се струва, че няма да ни мине скоро 18.gif Тедито ни изостави вече, но ние продължаваме с лиготията mrgreen[1].gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(desitoo_91 @ May 31 2008, 00:01) *
Музика, филми... с две думи кефиш от всякъде 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Мерси, мерси blush.gif
И ти кефиш 10.gif

Цитат(Bloody_Tears @ May 31 2008, 00:04) *
Мдам, още от миналата година си пишем с него biggrin.gif Първо-страхотен човек, мноу готин bigarmhug.gif Второ-страхотна музика слуша, определено ни съвпада вкуса за музика. А това, че харесва RED го прави още-по любим мой човек mrgreen[1].gif Цяла вечер се лигавим с него и ми се струва, че няма да ни мине скоро 18.gif Тедито ни изостави вече, но ние продължаваме с лиготията mrgreen[1].gif

Еее как няма бе шмате, ти беше първия човек, с който си писах тук.
А относно лиготията, ти сама видя, трябва ми малко и не мога да спра да се лигавя 18.gif
van Nistelrooy
Чесно да ти кажа според мен ще е по-добре да си смениш прическата

Иначе добре дошъл.
PayTon__
Имам те в скайп
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(Цвете от луната @ May 31 2008, 10:42) *
Чесно да ти кажа според мен ще е по-добре да си смениш прическата

Иначе добре дошъл.

Еми мерси

Цитат(PayTon__ @ May 31 2008, 20:28) *
Имам те в скайп

Така ли? shocking.gif
Аз те нямам unsure.gif
PayTon__
sani_43 ми е скайапа . Писали сме си няколко пъти във форума на Планета преди. rolleyes.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(PayTon__ @ May 31 2008, 20:47) *
sani_43 ми е скайапа . Писали сме си няколко пъти във форума на Планета преди. rolleyes.gif

Ммм нем нямам те shocking.gif
Може би съм те изтрил...Когато не си пиша с някой човек и го трия..а и наскоро си почистих скайпа..Сори unsure.gif sad.gif
f0rgy
Orientación sexual: Bisexual

...

Кажи,че е правописна грешка и ще заспя спокоен...liek omg...
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(f0rgy @ Jun 3 2008, 01:25) *
Цитат

...

В майспейс ли го видя тва? biggrin.gif
f0rgy
QUOTE(^BeLieVe`iN`Me^ @ Jun 3 2008, 12:36) *
QUOTE(f0rgy @ Jun 3 2008, 01:25) *

...

ахъм
unvisioble

Приятни минути в нашия форум! 4.gif

И да, наистина критиката тук е на ниво. Не винаги е градивна, по-често е цинична дори, но това да не те обърква. Всеки си има номер в живота. biggrin2.gif Поне е някакъв вид проява на искреност. biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(f0rgy @ Jun 3 2008, 14:02) *
Цитат(^BeLieVe`iN`Me^ @ Jun 3 2008, 12:36) *
Цитат

...

ахъм

Тва една приятелка каза, че не ми стискало да го напиша и аз го написах...
Поне засега съм нормален mrgreen[1].gif

Цитат(unvisioble @ Jun 3 2008, 15:28) *

Приятни минути в нашия форум! 4.gif

И да, наистина критиката тук е на ниво. Не винаги е градивна, по-често е цинична дори, но това да не те обърква. Всеки си има номер в живота. biggrin2.gif Поне е проява на искреност. biggrin.gif

хах, мерси да ти кажа, на мен тук ми е забавно.
Нормално е да има хора, на които не им допадам..Но такъв е живота ;D
Jordan
Цитат

...

иначе кошмари по цяла нощ и призраци по цял ден, нали 18.gif
Джийз...
Mrs.Ackles
Слушаш страхотна музика. happy.gif Също имаш вкус и за филми [особено любими са ми Gia, Requiem For A Dream, The Butterfly Effect, If Only... всъщност почти всички, които си изброил ми допадат, хах]. И OTH гледаш... браво, браво. 4.gif

^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 1 2008, 09:20) *
Слушаш страхотна музика. happy.gif Също имаш вкус и за филми [особено любими са ми Gia, Requiem For A Dream, The Butterfly Effect, If Only... всъщност почти всички, които си изброил ми допадат, хах]. И OTH гледаш... браво, браво. 4.gif

Благодаря ти.
Старая се да слушам разнообразна музика...По принцип не всеки харесва вкуса ми..
miim4eto
Доста общи интереси имаме. Като започнем със филми, сериали, че и музика. Само хубави впечатления имам от теб. Мн успехи и не обръщай внимание на така наречение 'негативизъм' ^^
K1llerAngel
Преди 1-2 седмици,ти глеъх профила след 1-2 дена май те видях на тримоциум само си подмятаяше тая коса беше с 2 мацки..мязаш на емо сериозно .. се таА успеех.. smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(K1llerAngel @ Sep 24 2008, 21:43) *
Преди 1-2 седмици,ти глеъх профила след 1-2 дена май те видях на тримоциум само си подмятаяше тая коса беше с 2 мацки..мязаш на емо сериозно .. се таА успеех.. smile.gif

Пич може би се бъркаш нещо, в смисъл не съм бил в Пловдив от 2 седмици някъде. Най-вероятно си се припознал :|
Freaky
shocking.gif
Пич, не бих казал че те познавам - само по физиономия и то от доста малък те знам ... Доста съм те виждал и никога не съм предполагал че ще те засека в този форум . И давайки отговор "не не съм емо" . shocking.gif Не не не ... не мога ... ш'са нарежа ...
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(Freaky @ Sep 30 2008, 16:36) *
shocking.gif
Пич, не бих казал че те познавам - само по физиономия и то от доста малък те знам ... Доста съм те виждал и никога не съм предполагал че ще те засека в този форум . И давайки отговор "не не съм емо" . shocking.gif Не не не ... не мога ... ш'са нарежа ...

Знаеш ме от малък? blink.gif
Как така? хах я обясни малко unsure.gif
И определено е глупаво според мен да се лепва етикет, заради стил на обличане, прическа, музика и каквото и да било.
Според мен няма смисъл от тези етикети: Метал, Пънкар, Емо, Чалгар или каквото и да било.
Всеки е човек, независимо какво слуша, а определено аз мразя да ми дават някакво определение.
Защото само хората, които не ме познават ме мислят за Емо.
Прекалено много обичам живота си, за да се самосъжалявам
NhazUl
Бе емо бил, не знам какво бил. Я стига глупости. Аз пък се броя за метъл, но се държа като емо. Да не ти пука.
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(NhazUl @ Oct 1 2008, 22:07) *
Бе емо бил, не знам какво бил. Я стига глупости. Аз пък се броя за метъл, но се държа като емо. Да не ти пука.

Да ти кажа, не че ми пука много. Просто е някво адски тъпо да даваш определение, за човек с който дори не си разменил две думи.
Мерси worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.