Много са ми интересни хората, които влизат в тема за препоръчване на сериали само за да кажат как не одобряват гледането им.
FYI:
ТЕМАТА НЕ Е ЗА ДОГАДКИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН НА ОТН.Има хора и хора.
И НЕ, лятото още не е дошло - не и за мен, примерно, защото сега ми започва сесията и имам 7 изпита. Не и за много хора, които ще учат до 30-ти юни. И дори да е август месец, е*ати, това е право на личен избор -- едни ги кефи да ходят по дискотеки и да се оливат всяка вечер, други - да се съберат с приятели, да си направят пуканки, да си пуснат някое забавно сериалче и да разпускат така.
Цитат(Black Shadow` @ May 26 2008, 17:58)

P.S. а за тоя пореден сериал,който бил подобен до Приятели ... хм не мисля,че близките години ще се създаде комедиен сериал доближаващ се с Приятели,той е уникален и неповторим.А пускане на нещо подобно,ще бъде само излагация.Не миля,че сяко нещо постигнало невероятен успех трябва да бъде повторено,поечето случаи 2рия опит е пъъълен провал

Някъде да съм казала, че ПРИЯТЕЛИ
не е уникален и неповторим?
Но не, споменатият от мен сериал не е провал. Ако някой реши да го гледа, ще се убеди. А колкото до повторенията - ако една идея носи пари, защо да не се експлоатира докрай? ПРИЯТЕЛИ няма да се върне вече, т'ва е ясно.
P.S. Отново бях убита с правопис!