Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво ще гледаме до началото на новият сезон?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
mi6eto_
Хора сезона свърши rolleyes.gif и сега какво ще гледаме през това време докъто чакаме да започне новият 6 сезон? Дайте някакви предложения. smile.gif Аз мисля за изгледам Свръхестествено (Supernatural) или Смолвил (Smallville), но сякаш искам да гледам нещо ново и да е подобно на One Tree Hill, можете ли да ми препоръчате нещо такова?

Sway
Напоследък се зарибих по How I Met Your Mother - сериал, който мога да сравня само с ПРИЯТЕЛИ smile.gif ужасно смешен и изобщо, концепцията е почти еднаква.

Supernatural препоръчвам горещо.

Също LOST.

House M.D.

Heroes - но накрая го сбозиха.

после ако се сетя и други, ще пиша.
club135
Няма да е лошо да зарежете за малко телевизията и компютъра и да излезете навън да си поиграете с другите деца. Учебниците също да добра алтернатива.
mi6eto_
Цитат(club135 @ May 26 2008, 13:38) *
Няма да е лошо да зарежете за малко телевизията и компютъра и да излезете навън да си поиграете с другите деца. Учебниците също да добра алтернатива.

Няма да е лошо да спреш да даваш съвети на непознати без да са ти искали (нямаш идея кой с какво се занимава, че да се изказваш така ).

Що се отнася до House M.D. и Heroes вече ги изгледах. Може да видя как стоят нещата с Lost.
Sway
Цитат(club135 @ May 26 2008, 13:38) *

Еххх, искам аз да си играя с децата, ама не ме щат... обявиха ме за какичка вече (на 22 години съм mrgreen[1].gif )

Пък в университета учебници не ни дават... само преснимани листчета и к'вото си запиша на лекции... та пак съм прецак! biggrin2.gif

Кво друго да кажа? Освен : що не си гледате работата? wacko.gif
Black Shadow`
С риск да бъда груба ама хора вие само телевизия ли гледате shocking.gif излизане ау музика учене biggrin2.gif идва лято се пак biggrin2.gif biggrin2.gif дори и 11 сезон на Прияетли да пуснат не бих се забила в нас да го гледам
пък и де да знам не е ли малко прекалено тия сички теми biggrin2.gif biggrin2.gif догадки за следващия сезон,кво ще праим докато го пуснат бла бла ... имайте малко търпение,секи филм е така не мое снимат сичко и да го пуснат biggrin2.gif biggrin2.gif то и тва е якото да си под напрежение...

P.S. а за тоя пореден сериал,който бил подобен до Приятели ... хм не мисля,че близките години ще се създаде комедиен сериал доближаващ се с Приятели,той е уникален и неповторим.А пускане на нещо подобно,ще бъде само излагация.Не миля,че сяко нещо постигнало невероятен успех трябва да бъде повторено,поечето случаи 2рия опит е пъъълен провал dry.gif
vesko_oth_fen
Аз препоръчвам Gossip Girl ... супер филмче за сводоното ви време smile.gif !!!
[dEs]
Ем аз гледам Вероника Марс, но съм на 3-ти сезон и докато свърша даскало мисля, че ще мога да го изгледам още веднъж wacko.gif . А за през лятото за сериали незнам, но има интересни игрални филми. Може и Свръхестествено да до изгледам.
Ааа и мога да гледам телевизия и пак да си уча и да излизам.
Едното никога не ми пречи за другото. А и не мисля, че това е ваша работа. dry.gif
Sway
Много са ми интересни хората, които влизат в тема за препоръчване на сериали само за да кажат как не одобряват гледането им.

FYI: ТЕМАТА НЕ Е ЗА ДОГАДКИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН НА ОТН.

Има хора и хора.

И НЕ, лятото още не е дошло - не и за мен, примерно, защото сега ми започва сесията и имам 7 изпита. Не и за много хора, които ще учат до 30-ти юни. И дори да е август месец, е*ати, това е право на личен избор -- едни ги кефи да ходят по дискотеки и да се оливат всяка вечер, други - да се съберат с приятели, да си направят пуканки, да си пуснат някое забавно сериалче и да разпускат така.

Цитат(Black Shadow` @ May 26 2008, 17:58) *
P.S. а за тоя пореден сериал,който бил подобен до Приятели ... хм не мисля,че близките години ще се създаде комедиен сериал доближаващ се с Приятели,той е уникален и неповторим.А пускане на нещо подобно,ще бъде само излагация.Не миля,че сяко нещо постигнало невероятен успех трябва да бъде повторено,поечето случаи 2рия опит е пъъълен провал dry.gif

Някъде да съм казала, че ПРИЯТЕЛИ не е уникален и неповторим?

Но не, споменатият от мен сериал не е провал. Ако някой реши да го гледа, ще се убеди. А колкото до повторенията - ако една идея носи пари, защо да не се експлоатира докрай? ПРИЯТЕЛИ няма да се върне вече, т'ва е ясно.

P.S. Отново бях убита с правопис! wacko.gif
brooke_scott
Цитат(Sway @ May 26 2008, 13:26) *
Supernatural препоръчвам горещо.
Също LOST.

и аз препоръчвам тия и може би Grey's Anatomy, иначе като ОТХ друг няма, така че гледай нещо различно biggrin2.gif wink.gif
FrAgMaKeR
Разгледайте форума за сериали внимателно (включително и приключилите) прочетете мненията на хората, разгледайте коментарите и в imdb.com и tv.com рейтинги и оценки и си" хващайте нещо за ушите" и го гледайте. smile.gif Има доста хубави заглавия, които си заслужава да бъдат изгледани.. smile.gif

Освен абсолютните хитове като Lost, Smallville, Heroes, Supernatural и Prison Break, бърнете внимание и на следните заглавия: Reaper, Moonlight, Journeyman, Gossip Girl, Chuck, Friday Night Lights, How I Met Your Mother, Kyle XY, Greek, Weeds.. smile.gif
Black Shadow`
Първо ЩЕ ПИША КАКТО СИ ИСКАМ!!!Имам култура мога да пиша перфекнто на български език тва,че съм решила да пиша така си е лично мой проблем.Много са тъпи тия изказвания ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ.Второ аз също ще уча до 30 тъй като съм 9 клас.Трето аз си изразих мнението си не съм обиждала никой.Не мисля,че съм се заяждала с някой...Говоря направо не ми пука дали съм във форум или не!!!Не мога да приема тва,че форумите се заливат с такива за мен бесмислени теми,изказвам мнение и се намира както винаги някой да те упрекене...ем никога няма да се оправим..не се сещам да пише отговаряйте само позитивно shocking.gif Четвърто мнението ми за Приятели си е лично мое сметнала съм за добре да отговоря така на нещо,което съм прочела... къде е проблема...с
ъздават се някви заяждания от тъпотия...смешна работа...
club135
Цитат(Sway @ May 26 2008, 18:20) *
Много са ми интересни хората, които влизат в тема за препоръчване на сериали само за да кажат как не одобряват гледането им.

Какво означава заглавието "Времето между 5 и 6 сезон, С какво ще си го запълним?"? Не виждам някъде да е написано "С коя безсмислена сапунка ще си губим времето докато чакаме да излезе 6ти сезон?".
Sway
Цитат(Black Shadow` @ May 27 2008, 15:55) *
...

Уе-уе мауе, каква злоба и агресия у децата днес... тц, тц, тц...няма ли къде да си изразходвате негативната енергия?

Цитат(club135 @ May 27 2008, 16:31) *
Цитат(Sway @ May 26 2008, 18:20) *

Какво означава заглавието "Времето между 5 и 6 сезон, С какво ще си го запълним?"? Не виждам някъде да е написано "С коя безсмислена сапунка ще си губим времето докато чакаме да излезе 6ти сезон?".

Освен да питаме авторката лично smile.gif Макар че от 1-вият пост на темата ясно си личи за какво е темата.
gotinatakuma
Море,почивка и работа естествено и все хубави неща надявам се!!!
Black Shadow`
Явно ,за да няма поече спорове тряя се извиня..макар да мисля,че съм права,но хайде.Определено имам по-различно разбиране от вас.Мн грешно е разбрато написано от мен ам ще го преживея biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
BaRbInCeTo
Темата е безмислена(мое мнение) има хиляди теми във форума ,където се разглеждат филми може всеки сам да си прецени и това да казваме какво ще правим лятото е тъпо и безумно тъй като мен лично това не ме касае.Ако искаш друг филм прегледаи темите със сериялчетата и си избери.Аз до колкото знам за всеки един от тях има дискусия и мнение на създателя на темата както и резюме и т.н. Единственото което мога да направя е да споделя кои серияли гледам :"Lost","Prison Break","Desperate housewives","House M.D","OTH","Ghost whisperer".Не мисля, че това ще повлияе на избора ви ,но...
club135
Цитат(Sway @ May 27 2008, 16:42) *
Освен да питаме авторката лично smile.gif Макар че от 1-вият пост на темата ясно си личи за какво е темата.

Причината да отворя темата не е първия пост, а заглавието. Все пак веднъж започнал да чета, имам право на мнение и мога да го изказвам свободно. Ако нарушава по някакакъв начин правилата - има си модератори. Няма да е за първи път да ми трият мнения.

Айде да препоръчам нещо на четящите: кина, паркове, кафета на открито... лято е, защо трябва да се заробвате пред компютъра гледайки за десети път 15ти сезон на нещо, което е лишено от смисъл и на което всеки един сезон ще приключва с все по-отворен край?
mi6eto_
Леле хора карате се на нещо толкова незначително. С темата целях да намеря препоръка за някое леко сериалче, което ненатоварва, с което човек може да си губи времето след работа, или като спре да чете за поправки (в моя случай е така). Или след една приятна разходка вечер, или след дискотека ако щеш. Направихте световен проблем от нещо толкова малко и маловажно.
ZzoOoMeR
Всякакви офф топици са напълно излишни . Ако не смятате да препоръчате сериали или филмчета на момичето - не пишете ! Няма смисъл от караници , а и всеки сам решава как да си живее живота wink.gif
FrAgMaKeR
Никой не е казал, че хората гледат само телевизия и не си гледат учебниците, ако искате дискусия по този въпрос имате свободата да си направите подобна тема на подходящо място във форума, в която да се обсъжда този въпрос.

Конкретната тема е за това да се препоръча интересно заглавие на авторката на темата и не само на нея, защото тя олицетворява доста други потребители, които искат да гледат нещо, но незнаят какво. В този ред на мисли ще дам един линк към подобна тема, която може да е полезна - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2483

П.П - Зачиствам офтопика.
Rock
аз гледам отчаяни съпруги и бягство о затвора също и Свръхестесвено понякога. но само с нетърпение гледам отчаяни съпруги и отх,другите чак когато излезнат повече епизоди иначе и 3те са яки (+1 отх)

ПП иначе аз нови сериали поне за лятото няма да почвам щото много няма да съм си у нас :D. а ще си гледам само игрални филми иначе мога да ви препоръчам Charmed / Чародейки да гледате много хубав сериал гледал съм го преди няколко години и даже имам сезончетата на ДВД,друг хубав спрян сериал е Изгубения свят / The lost world
Marissa Cooper
Мисля,като ми мине сесията да гледам пак The O.C или пък да повторя пак ОТХ..
Но,когато съм вкъщи и плажа е до мен и всичките ми приятели ще са свободни и ще съм заета само до обяд,заради стажа, едва ли ще ми остане време да гледам сериали smile.gif
boy_07
Цитат(vesko_oth_fen @ May 26 2008, 18:01) *
Аз препоръчвам Gossip Girl ... супер филмче за сводоното ви време smile.gif !!!

Tonigirl
Добри сериали са Gossip Girl, Veronica Mars, Prison Break, How I Met Your Mother, The War At Home, но може би сте ги гледали вече. Бих препоръчала също Dark Angel ,не е известен, но е много як и е с Джесика Алба. rolleyes.gif
Sway
The L word !
moni_hs
Gossip Girl е много хубав 4.gif 4.gif
elitu
Аз гледам Gossip Girl,Grey's Anatomy,Veronika Mars и Отчаяни съпруги.
fenkanabrooke
Аз пък се гледам Supernatural, Veronica Mars, Two and a half men и Американска наследница. smile.gif
moni_hs
Veronica Mars също е интересен, да, а пък Two And A Half Men си го гледам, само че по фокс лайфа rolleyes.gif
FintiFlushka
Мм казаха ми че 90210 е хубав tongue.gif - знам че темаата е стара,ноо ;d tongue.gif има доста сериалии в форума така че просто разгледайте и сами си изберете ; )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.