Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 90210
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
FrAgMaKeR

Заглавие: 90210
Жанр: Драма
Година: 2008
Премиера: 2 септември 2008
Връзки: IMDB.com, TV.com
Създатели: Jeff Judah, Gabe Sachs, Rob Thomas
Участват: Ryan Eggold, Rob Estes, Jennie Garth, Shenae Grimes, Annalynne Mccord, Lori Loughlin, Jessica Stroup, Dustin Milligan

Резюме: От създателите на хитовият телевизионен сериал "Life As We Know" и продуценти на "Freaks And Geeks" тази есен ще стартира спинофа на легендарният сериал на FOX "Beverly Hills, 90210". Сериалът "90210" ще се върти около трите поколения на фамилията Милс, която се премества в Калифорния, след като бащата Харисън Милс приема поста на директор на гимназия в Бевърли Хилс.

Trailer:
demonnndays
С тези продуценти сериалът трябва да е интересен... wink.gif
apophis
брех ще се гледа с интерес
макар че CW прекалено много залагат на сериали за богаташчета тази есен,на есен ще има цели три.Не вярвам да докара кой знае какъв рейтинг,то на Gossip girl е нисък.Не ги мисля CW след година две като останат без ОТХ и Смолвил.
ПС:Този сериал сапунка ли ще е? Beverly hills 90210 е бил сапунка.
Rock
хм 2 септември е добре,но като гледам не ми се струва кой знае какво така че мисля да пропусна,бих го гледал ако нямаше какво друго,но на първи почва отх и ми стига,след това ще започнат и другите

ПП това е сериал на FOX а не на CW
ViruZzZ
Ммм заради мацките си заслужава поне първи епизод да погледна, пък ако ми хареса натам може и да се следи ;]
ThePinkDuck
Цитат(Rock @ May 27 2008, 06:46) *
ПП това е сериал на FOX а не на CW

Оригинала е на FoX този си е на CW.

Превърналият се в култов оригинал на сериала не е никак лош. Дано този се доближи поне от части до него, ако се справи то успеха е гарантиран. Ще се гледа, при липсата на друга качествена драма по CW това мисля ще ми е първенец в тази категория! А и съм леко пристрастена към Дъстин Милиган! mrgreen[1].gif
FaLLOuTbOy
С нетърпение го чакам този сериал, а сега като видях кой ще участва - Annalynne Mccord искам по-бързо да идва есента 4.gif
vesko_oth_fen
... и аз мисля да го следя пък ще видим дали го бива .. тъкмо ще гледам ОТХ и 90210 в малкото си свободно време smile.gif
~RoRyYy~
Цитат(apophis @ May 27 2008, 00:39) *
брех ще се гледа с интерес
макар че CW прекалено много залагат на сериали за богаташчета тази есен,на есен ще има цели три.Не вярвам да докара кой знае какъв рейтинг,то на Gossip girl е нисък.Не ги мисля CW след година две като останат без ОТХ и Смолвил.
ПС:Този сериал сапунка ли ще е? Beverly hills 90210 е бил сапунка.

Може и да си права,че залагат прекалено много на сериалите за богаташчетата,но истината е че сравнително голяма част от тийнчетата си падат по такива сериали(включително и аз ) Имам предвид,че тези сериали имат долу-горе висок рейтинг.А и СВ са си утвърдена телевизия:OC,OTH,Gossip Girl,Gilmore Girls,Veronica Mars,Supernatural,Smallville и мн други.Аз лично харесвам по-голяма част от сериалите на СВ-тя ми е любимата телевизия.Колкото до "богаташките сериалчета"-просто това доста се търси:красиви момичета,секси момчета,мода,свежи саундтраци,партита...факта,че даже и богатите и красивите имат проблеми. smile.gif
Така,че ще очаквам с нетърпение този сериал.Каста изглежда добре.И мисля,че няма да е сапунка.
Rock
СВ какво е CBS или.. CW
FrAgMaKeR
Това са американски телевизии. CW е сравнително нова телевизия резултат от сливането на WB и UPN (собствениците на CBS) повече по-въпроса пише тук - http://en.wikipedia.org/wiki/The_CW
Rock
знам,че са американски телевизии,просто я питам какво има предвид като пише СВ,но най-вероятно има предвид CW

Цитат
А и СВ са си утвърдена телевизия:OC,OTH,Gossip Girl,Gilmore Girls,Veronica Mars,Supernatural,Smallville и мн други.Аз лично харесвам по-голяма част от сериалите на СВ-тя ми е любимата телевизия.
Ice^Ice^Baby
Цитат(Rock @ Jun 12 2008, 12:19) *
знам,че са американски телевизии,просто я питам какво има предвид като пише СВ,но най-вероятно има предвид CW

Цитат
А и СВ са си утвърдена телевизия:OC,OTH,Gossip Girl,Gilmore Girls,Veronica Mars,Supernatural,Smallville и мн други.Аз лично харесвам по-голяма част от сериалите на СВ-тя ми е любимата телевизия.

Определено повечето сериали които следя са по нея и мн мн си я обичам worthy.gif
~RoRyYy~
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 16 2008, 18:56) *
Цитат(Rock @ Jun 12 2008, 12:19) *

Цитат

Определено повечето сериали които следя са по нея и мн мн си я обичам worthy.gif

Имам предвид CW rolleyes.gif
Rock
Beverly Hills 90210 - Shannen Doherty confirmed

If you’re a fan of the O.G. Peach Pit posse, you might want to sit down, ‘cause sources connected to the CW’s new 90210 are spilling exclusive dish of OMG proportions.

In a nutshell: Shannen Doherty is in, Tori Spelling is out and Jennie Garth may be—wait for it—reuniting with Shannen on the screen.

(We’ll pause while you find a paper sack to breathe into. Especially if your name happens to be Jennie Garth.)

A very reliable and very inside source who works on 90210 tells me exclusively that, “It is happening with Shannen. It's just a question of how long she'll shoot, whether it will be one day or ten, and what the storyline will be, but we are working on it and it is a very real thing."

Inside sources also confirm exclusively that Tori will not be able to appear in the season premiere for personal reasons. The new mom (she gave birth to a baby girl June 9) had been signed on to do “a few” episodes at the beginning of the season, but now that won’t be happening.

As for Shannen’s storyline, I’m told the details are still in the initial-concept stages, but the writers are hoping to get Shannen and Jennie together, onscreen, for a scene. Can you imagine?

Of course, the real question is, will they do it? “I don't think there's any love lost between Shannen and Jennie," says one rock-solid inside source. “But they are both adults now and professionals, and I don’t see it being an issue. Everyone has their take on what happened back in the day, and I think the feeling is that it’s time to move on. They were 19 and 20 when all of that happened and a lot has changed. And, you know, they’re not moving in together, just shooting together for an hour and a half.”

Another insider close to the negotiations points out: “I want to stress that Shannen has been very, very cool through this whole process. We have seen nothing like the behavior for which she was once famous for.”

Awww...Who doesn’t love a redemption story, right? As long as there are two red dresses in the dressing room, all should be right with the world, the ratings should go through the roof, and we 9-0 fans can start freaking out about how lip-smackingly juicy this remake just might turn out to be.

What do you think of Jennie and Shannen reuniting? Post your comments below!

Source: E!Online

Леле, определено ще го гледам този сериал, супееееер Шанън Дохърти
ioanka_vt
Определено мисля да го гледам, макар, че ... като се замисля може би ще е нещо като съпунка ама каквото стане... smile.gif
nadezhda_had
First set of Filming Pics:

New Promo Pics:

New Stills

credit @ FF
divata_airis
Ето още няколко снимки

ani4ka_89
Като цяло изглежда интересен, така че мисля да му дам шанс, дано да не се разочаровам.
~RoRyYy~
Иии супер на единия ден Госипките на другия 90210,че и Грийк smile.gifsmile.gifsmile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Този сериал ще го гледам ... 4.gif ... изглежда много интересен .. с нетърпение го очаквам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.