Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хейли и Брук
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
ludoto_tedi
By Nasi ;]

Rommies:
:emoticon1 (44): Brooke Davis & Haley James Scott
:emoticon1 (44):

High Difference

Season 1Season 2Season 3

(click here)

VIDEOS:
Sparkle Me
Breathless
Heart and Shoulder
I'll Stand by You
Girl Nextdoor
I Will Be There For You
Where'd You Go

Sophia Bush & Bethany Joy Lenz

Sophia&Joy

Credit:FF

Фенове:
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8. ^HiLaRy_DuFF
9. *PeyT*
10. ~●R@Li●~
11. _NathaN_FenkA`
12. siska
13. dqvol4e7o_mims
14.DeSeRt^RoSe
15.Naley_4ever
16.Brooke 92^
17.Tutor_Girl
18.{`BrukaS`}
19.nadezhda_had
20.Prinston Girl
21.^^HeLa^^
22.BrOOke&LuCaS
23.rumski

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
mirka
Eй,супер тема и снимките са яко направени 4.gif
Определено са големи сладурки двете.Като си спомня в началота Хейли хич не я понасяше Брук(е тя не беше и за понасяне мн мн blush.gif )Пък после някакси Пейтън беше единствената връзка между тях.
А пък в последния епизод мн ми хареса Брук като каза i have my friends....my roomie 4.gif .Супер е, 4е са си толкова близки,ама някакси Пейт остава на страна huh.gif
^Mim0zKa^
И мене супер много ме кефят тея двете симпатяги!В на4алото да не се понясаха много нито Брук Хейли нито..обратната!Но в последствие станахa много добри и истински приятелки и си пoмагат една на друга и...изоб6то са много готинки! 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мен също много си ме кефят!Първоначално Брук много не ми харесваше,но напоследък ми стана любимка!Даже предпочитам тя да е с Лукас,понеже аз още съм на 2 сезон,та и без това Пейтън си е с Джейк!А да ви питам Хейли връща ли се при Нейтconfused.gifИначе Хейлс си ми беше една от любимките още отначалото!!!
Devil^Rose^^
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Jan 28 2006, 10:16 PM) *

А да ви питам Хейли връща ли се при Нейтconfused.gif

Виж аватара и подписа на ludoto_tedi ....да бе май пак се събраха 2thin[1].gif wink.gif
Хейли и Брук huh.gif толкова различни и в същото време толково близки happy.gif В началото ако някой ми беше казал че ще станат най-добри приятелки никога нямаше да повярвам
Mar4eto
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Jan 28 2006, 10:16 PM) *

Мен също много си ме кефят!Първоначално Брук много не ми харесваше,но напоследък ми стана любимка!Даже предпочитам тя да е с Лукас,понеже аз още съм на 2 сезон,та и без това Пейтън си е с Джейк!А да ви питам Хейли връща ли се при Нейтconfused.gifИначе Хейлс си ми беше една от любимките още отначалото!!!

Еми Хейли,се върна,и в общи линии и при Нейт се върна,въпреки Дан,който им вгорчава живота постоянно!
А Хейли и брукчето са най сладките съквартирантки wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Съквартиранки?!!Уау!Лелеле колко ми е любопитно какво ще стане! unsure.gif
mirka
Гледкай,гледкай-няма да издаваме мн мн,че няма да ти е интересно! 10.gif
Electrum
Много са сладки двете - спор няма!Макар че в началото хич не бих си и помислила че може да станат толкови близки...ся се сещам Хейли един път каза " I know you never liked my hair" просто бяха различни а сега ся супер партийка biggrin2.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 29 2006, 04:45 PM) *

Много са сладки двете - спор няма!Макар че в началото хич не бих си и помислила че може да станат толкови близки...ся се сещам Хейли един път каза " I know you never liked my hair" просто бяха различни а сега ся супер партийка biggrin2.gif

Аааа да Еви тоя епизод си го спомням за косата..хаха много бе6е як!И аз не си мислех 4е 6те станат близки ама на...сега са мн сплутени и са супер съквартирантки! smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
много се чудех къде да постна това и реших тука че все пак е за Брук!Малко е старо от 2004 е,но все пак blush.gif
IPB Image
ludoto_tedi
аз направих темата а забравих да кажа своето мнение. tongue.gif много са сладурски двете даже Пейтън остана на задна позиция майче като гледам.няма да забравя когато Брук изпи всички обезболяващи след озни мач и извика Хейли да тръгне с тях и когато Пейтън попита :"Брук защо не си заредила с бензин колата" тя се обърна към Хейли и й каза :"Да Брук защо?" xaxxaxax няма да го забравя smile.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 1 2006, 03:46 PM) *

аз направих темата а забравих да кажа своето мнение. tongue.gif много са сладурски двете даже Пейтън остана на задна позиция майче като гледам.няма да забравя когато Брук изпи всички обезболяващи след озни мач и извика Хейли да тръгне с тях и когато Пейтън попита :"Брук защо не си заредила с бензин колата" тя се обърна към Хейли и й каза :"Да Брук защо?" xaxxaxax няма да го забравя smile.gif

Оооооо на тая серия се попиках да се смея да знаете...ахаха направо Брук ме разби с лафове..бе6е ми много сме6но!Или когато я завариха заспала с дупето нагоре....малеее много як епизод бе6е! 18.gif
Menna
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 29 2006, 04:45 PM) *

ся се сещам Хейли един път каза " I know you never liked my hair" просто бяха различни а сега ся супер партийка biggrin2.gif

Хаха,спомням си го този момент и Брук само и отговори "Вярно е,но друго имах предвид" 18.gif 18.gif
IPB Image

Много са сладички двечките и сега ще ми стане мъчно Хейлс като се премести при Нейт sad.gif (въпреки,че от друга страна ще се радвам за младоженците) 10.gif
IPB Image

А пък този момент ми е любим,когато Брук я подмамваше да се присъедини към отбора на мажоретките 10.gif
IPB Image

IPB Image
ludoto_tedi
ето едно много сладурско тяхно клипче :Girl next door
Devil^Rose^^
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 7 2006, 01:45 AM) *

Много хубаво клипче happy.gif Мерси ludoto_tedi 4.gif Много ми харесват такива клипчета,които си разказват по друг начин историята 10.gif
Loshka
Еййй, вярно, че за тези сладурчета нямаше темичка. biggrin.gif Много са готинки двете. Наистина епизода, в който Брук прекали с хапчетата, беше умопомрачителен просто. smile.gif Ама и онзи, в който се биха с възглавниците, също беше жесток. biggrin2.gif Абе ... Само можем да си пожелаем съквартирантки като тях. biggrin2.gif
Brooke
Да наистина са много сладки,особено след като станаха и съквартирантки.Трябва само и Пейтън да се нанесе при тях и ще е страхотно.Те тричките много си ми харесват и имат супер яко приятелство.Дано и за напред е така и да не спират да се подкрепят. 4.gif
Loshka
QUOTE(Brooke @ Mar 7 2006, 03:17 PM) *

Трябва само и Пейтън да се нанесе при тях и ще е страхотно.

Aу, това ще е трепач... 4.gif Тя Пейтън от време на време е малко по-сериозничка, ама покрай тия две лудетини няма да е много често. biggrin2.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 7 2006, 03:01 PM) *

QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 7 2006, 01:45 AM) *

Много хубаво клипче happy.gif Мерси ludoto_tedi 4.gif Много ми харесват такива клипчета,които си разказват по друг начин историята 10.gif

Клипчето наистина е много добро 3.gif 3.gif Мерси,Теди!!!
Summer
Неочаквано добра комбинация са - едната е щура и непредвидима, а другата е кротка. Много ми харесват сцените им заедно, мисля, че наистина са добри приятелки и ще продължават да бъдат!
sydney
Брук и Хейли станаха супер близки приятелки 4.gif според мен дори са по-добри приятелки отколкото Брук и Пейтън защото поне Хейли и Брук не са се карали за Лукас blink.gif
ludoto_tedi
не знам дали трябва тук да ги слагам но е много сладка Bethany

IPB Image

IPB Image
april^^
QUOTE(sydney @ Apr 6 2006, 10:33 PM) *

Брук и Хейли станаха супер близки приятелки 4.gif според мен дори са по-добри приятелки отколкото Брук и Пейтън защото поне Хейли и Брук не са се карали за Лукас blink.gif

Именно това,че Пейтън и Брук преудоляха това с Лукас,означава,че приятелството им е много силно.При Брук и Хейли е нямало такова изпитание.Но наистина са много добър тандем двечките 4.gif
ludoto_tedi
еми виж какво съм постнала последно във темата със спойлерите за тях двете и Лукас и тогава можеш да разбереш че не са го преодоляли smile.gif
april^^
Хммм,интересно...Мерси за инфото wink.gif
Nasi
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
ludoto_mimi
Наси, мерси много за аватарчетата. 4.gif 4.gif
seduction_55
И аз изрових някои неща.И двете са много сладки.

IPB Image

IPB Image

IPB Image
~●R@Li●~
мерси !снимките са много хубави..Брук и Хейли са неповторими!
born_4_you
Даа...двечките са страшно сладки заедно. В началото бяха много забавни и смешни докато се спогодят, но сега станаха много добри приятелки! Супер са заедно! А снимките са великолепни! smile.gif
sladuranka
И аз не очквах да станат толкова добри приятелки, ама ето на 16.gif . В началото много не си ги представях двете в една компания, камо ли под един покрив, но и двете се промениха към по-добро и ето че станаха дори по-добри приятелки от колкото дори си представях 4.gif .
scandalous_girl
Много ги харесвам двечките. Винаги са ми били много сладки и са ме развеселявали дори,когато не бяха приятелки. Харевсаха ми като съквартирантки. Те са много различни въпреки това много си приличат. А и толкова неща преживяха заедно и все си помагаха. Тяхното приятелство е наистина интресно и очарователно.
*PeyT*
blush.gif blush.gif Невероятни сладуранки, имаха много весели моменти! 4.gif Оле..а ката се сетя за първата сватбена рокля, която уши Брук...оле там моментите с двечките..толкова съм се смяла 18.gif 18.gif! Много се радвам, че се сближиха толкова и станаха такива приятелки! smile.gif smile.gif
seduction_55
кликни за по-голям размерsmile.gif
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Mrs.Ackles
Много са сладки двечките, просто супер! smile.gif И наистина имат много весели моменти, така съм се смяла... 18.gif
seduction_55
Тези двечките са ми толкова милички. 5angel[1].gif Трябва да се преброим и тук. 0106[1].gif

1.seduction_55
ludoto_mimi
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
fenka_lucas_i_brooke
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3.fenka_lucas_i_brooke
Nasi
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3.fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
orhideya
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3.fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5.orhideya
stanislava
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
scandalous_girl
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
^HiLaRy_DuFF
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8.^HiLaRy_DuFF
*PeyT*
Оле.. на всякъде ли се броим вече? huh.gif smile.gif Айде и за тях ще гласувам, мн ме радват! biggrin2.gif

1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8. ^HiLaRy_DuFF
9. *PeyT*
~●R@Li●~
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8. ^HiLaRy_DuFF
9. *PeyT*
10. ~●R@Li●~
Mrs.Ackles
Мн са сладинки! happy.gif 4.gif

1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8. ^HiLaRy_DuFF
9. *PeyT*
10. ~●R@Li●~
11._NathaN_FenkA`
siska
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8. ^HiLaRy_DuFF
9. *PeyT*
10. ~●R@Li●~
11._NathaN_FenkA`
12. siska
Bloody_Tears
1. seduction_55
2. ludoto_mimi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Nasi
5. orhideya
6. stanislava
7. scandalous_girl
8. ^HiLaRy_DuFF
9. *PeyT*
10. ~●R@Li●~
11. _NathaN_FenkA`
12. siska
13. dqvol4e7o_mims
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.