Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sophia Bush(Брук) в Supercross
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
opa
Някой гледа ли филма, в който тя участва..ето линкче дайте си мнениятаsmile.gif
http://www.arenabg.com/details.php?id=23421

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
^Mim0zKa^
Eй как се радвам 4е се сети за такаwа тема!Ако 6теш вярвай ама на сега такмо си тегля филма и е на....10%...хах!Казаха ми 4е е много хубав!Еми като го изгледам 6те коментирам! 10.gif
Devil^Rose^^
Чух че не бил нищо особено ама да видим тамън си мислех да го гледам в скоро време
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 27 2006, 10:16 PM) *

Чух че не бил нищо особено ама да видим тамън си мислех да го гледам в скоро време

Ето снимки от филма
IPB Image

IPB Image

Аз съм гледала филмчето,не е лошо,макар че очаквам повече от нея в двата филма,които предстоят с нейно участие 10.gif
Stay Alive(2006) и John Tucker Must Die (2006)
Първият е трилър- ето линк към трейлъра http://touchstone.movies.go.com/
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Вторият е комедия
IPB Image

Съжалявам,че поствам снимки от другите и филми,но за да не правя нова тема wacko.gif
lp^girl
аз гледах преди няколко месеца филма и не е кой знае какво.
Buhti4ka
Сега заминавам за 2 седмици, но като се върна може да го изтегля да го гледам smile.gif
megyto
еми то тя си е готина пичка 4.gif 4.gif ама като че ли тук просто ролята й е по второстепенна и нямя с кой знае какво да се изяви.
mirka
О ,отдавна се каня да го гледам Supercross-мн ме кефи пича,поне на снимките.А за втория се ндявам да е хубав.
dimitar1212
Какво да ви кажа,очаквах по-вече от този филм.Че София Буш участва ли в него? Май не защото ако 2 мин. екранно време го имате за участие аз-не. А и филма не струва.
fenka_lucas_i_brooke
Снощи го гледах този филм и готин е!Може би очаквах повече да виждам София но няма значение сега ще чакам новите с нея!Иначе тоя беше готин!
~Bruk~
Ами аз доста отдавна го гледах и то най-вече заради София, ама нея много малко я даваха и на мен честно казано не ми направи голямо впечатление този филм dry.gif sad.gif rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(~Bruk~ @ Feb 7 2006, 12:39 PM) *

Ами аз доста отдавна го гледах и то най-вече заради София, ама нея много малко я даваха и на мен честно казано не ми направи голямо впечатление този филм dry.gif sad.gif rolleyes.gif

Така е!Тоя филм ще се хареса на хората които харесват мотокрос!
^Mim0zKa^
М да филма наистина не не6то кой знае какво!Хубав е но наистина за тези които оби4ат мотори...а София я даваха мн малко..но просто за6тото е второстепенна роля!Но да се надяваме в новите и филми да е главна роля smile.gif
rusi4kata^
Аз го гледах филма...не е лош,ама не е и нищо особено wink.gif София се появява доста рядко,така че ако ще го гледате само задари нея не си струва 10.gif това си е мое мнение де blush.gif
divata_pe4urka
този филм нещо много ме съмнява....
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 7 2006, 05:43 PM) *

този филм нещо много ме съмнява....

Защо така??
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 01:34 PM) *

Но да се надяваме в новите и филми да е главна роля smile.gif

И в двата филма с нейно участие,които предстоят-ролите и са едни от главните 10.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Menna @ Feb 7 2006, 07:12 PM) *

И в двата филма с нейно участие,които предстоят-ролите и са едни от главните 10.gif

Ееее много се радвам!Тогава 6те 4акам с нетарпение да излазат и да си ги драпна 4е да ги гледам! 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 07:19 PM) *

Ееее много се радвам!Тогава 6те 4акам с нетарпение да излазат и да си ги драпна 4е да ги гледам! 4.gif

да се надяваме да ги пуснат в нета!!! 4.gif
divata_pe4urka
ами незнам...но не ми вдъхва доверие...а и този мазния на снимката.... : sick1.gif
girl_from_hell
аз гледках филма и на мен лично ми хареса макарче не съм няква фенка на моторите, а за брук еми не и беше много главна ролята ама най ми хареса неиното учстие на края този като спечели състезнието
fenka_lucas_i_brooke
мда!беше много сладка във филма макар и че не я даваха много!ама и тоя нейния беше сладур!
Menna
Тук може да гледате трейлъра на Stay Alive smile.gif

http://stayalive.movies.go.com/
^Mim0zKa^
QUOTE(Menna @ Feb 11 2006, 04:23 PM) *

Тук може да гледате трейлъра на Stay Alive smile.gif

http://stayalive.movies.go.com/

Уууауу .....изглежда ми супер як филма....ммм каквато съм маня4ка на ужаси..направо много ми хареса трейлъра!Нямам търпение да го пуснат в и да го изтегля! smile.gif
orhideya
гледах Суперкрос,ролята на София е малка,но филма е много хубав
Mai4et0
Олеее....... филма е много як.Излезна по-интересен от колкото очаквах wink.gif 16.gif Въпреки, че не беше един от главните персонажи София се справи много добре.За пореден път се насладих на професионализма й worthy.gif
CheerFuL-F
Филма много ме кефи...много е интересн
BrOOke&LuCaS
Не съм ги гледала и двата филма изтеглих си само Stay Alive и то било филм на ужасите! А тва с моторите не ще да се тегли ;( е ще ги видим smile.gif Определено ще са хубави щом София играе независимо каква роля взема тя smile.gif
DeSiNCeTu
Не съм го гледала huh.gif
DeSeRt^RoSe
Туко що изгледах филма и ми хареса много 4.gif.Наистина София има малка роля,но поне е гадже на един от главните герои smile.gif
**Sophia**

jivitu
Филмчето съм го гледала отдавна...наистина ми хареса,макар че ролята на София не е толкова главна,но все пак се наслаждавам на всеки филм с нейното участие biggrin2.gif
PoLiTy'
Гледала съм филмът преди доста време,но изобщо не помня София blink.gif .Иначе момчетата са готини и с тези мотори нямат грешка biggrin.gif
Катeто
аз го гледах филма миналия месец.мислех,че ще е хубав,понеже софия участва,но много се разочаровах..според мен филма не е нищо особено,ужасно банален dry.gif дано следващите филми да са по-добри,понеже има талант smile.gif
angel_girl
Филма наистина беше хубав. И както казаха преди мен - макар и ролята на София да беше малка, наистина я изигра както трябва. А и реално погледнато персонажът й не бе въобще такъв, който да може да се подмине. smile.gif
vasinka_{P}
Онзи ден го гледах тва филмче, много ми допадна, все пак мотори и хубави мъже на едно място 10.gif На София ролята не беше толкова главна, ама ми хареса как играе biggrin.gif
FintiFlushka
Цитат(angel_girl @ Feb 24 2008, 17:13) *
Филма наистина беше хубав. И както казаха преди мен - макар и ролята на София да беше малка, наистина я изигра както трябва. А и реално погледнато персонажът й не бе въобще такъв, който да може да се подмине. smile.gif

Съгласна ..
dragon_girl
Няма голяма роля,но филма е готин smile.gif
moni_hs
Цитат(dragon_girl @ Jun 12 2008, 15:33) *
Няма голяма роля,но филма е готин smile.gif

4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.