Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dollhouse (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
FrAgMaKeR
Dollhouse

Заглавие: Dollhouse
Година: 2008
Жанр: Sci-Fi, Екшън, Драма
Премиера: Януари 2009 година по FOX (възможно е да се появи и през лятото на 2008)
Връзки: IMDB.com, TV.com, Wikipedia
Създател: Joss Whedon
Участват: Eliza Dushku, Amy Acker, Enver Gjokaj, Dichen Lachman, Harry J. Lennix

Резюме: Тайна организация, занимаваща се със специални операции притежава и използва технология за заличаване и промяна на паметта върху хора. Героинята на Душку, наречена Ехо е една от тях, тя започва да си дава сметка за това какво всъщност става и си възвраща постепенно част от спомените, които би трябвало да са изтрити. Междувременно някой извън организацията иска да съботира проекта, като за целта се опитва да се сближи с Ехо, без да знае, че тя е една от тези, които се опитва да спре.

(trailer и sneak peek)
apophis
Щом е по идея на Джош Уедон очаквам нещо много добро.А и сюжета изглежда много интересен.Elzia Dushku съм и фен още от бъфито.Като гледам и Tahmoh Penikett(Halo от Battlestar Galactica) ще участва.
ViruZzZ
Сериала ще е много добър, определено ще се гледа. Малко прилича на Kyle XY :S
FrAgMaKeR
Amy Acker (Angel) също участва, почти съм сигурен че видях и Adam Baldwin (Firefly, Angel) за миг в трейлъра, много е вероятно в каста дори и само като гости да участват и други добре познати ни актьори от други шоута на Whedon, та дори и Sarah Michelle Gellar и David Boreanaz, защо не той има навика да прави такива изненади. Как вкара половината каст от Firefly в Angel и Buffy след като сериала беше спрян. smile.gif В този момент реално имаше цели 3 негови различни сериала в ефира на FOX, определено Whedon знае как се прави успешен сериал и дано този да е такъв.
Rock
ако се появи лятото ще е страхотно,но не ми изглежда нещо особено,ще го видя едно епизодче.ИНаче май е някаква жалка имитация на K.XY , дано не е,защото KyleXY не ми харесва особенно
ludoto_mimi
Вижда ми се интересно и ще го гледам, но някакси ми се струва, че няма да просъществува много дълго.
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ May 22 2008, 22:18) *
Вижда ми се интересно и ще го гледам, но някакси ми се струва, че няма да просъществува много дълго.

Измъкна ми думите от изподклавиатурата! mrgreen[1].gif
Малко тривиална и предъвкана ми се вижда историята, макар, че ако се направи качествено равна няма да има. Ще почакаме и ще видим!
FaLLOuTbOy
От изброените по-горе имена, само за Елайза съм чувал, но все пак ще го видя какво представлява. Имам големи очаквания и се надявам да бъдат оправдани. 4.gif
FrAgMaKeR
Промо снимки:

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.