Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ,,Prison Break"...първи сезон-повторение..всяка вечер по НОВА телевизия от 23:45...след новините!!!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Semira Bells
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
УТРЕ Е ВЕЛИК И ЩАСТЛИВ ДЕН!!!!!
СЛЕД КАТО ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ,ЧЕ СНИМКИТЕ ЗА ЧЕТВЪРТИЯ СЕЗОН НА ,,PRISON BREAK" ЗАПОЧВАТ НА 20.05.2008.Г. ...
СЕГА УСТАНОВИХ,ЧЕ ЗАПОЧВАТ И ПОВТОРЕНИЕ НА ПЪРВИ СЕЗОН НА ,,PRISON BREAK" ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.....УРАААА...МЕЧТИТЕ МИ СЕ СБЪДНАХА!!!ГЛЕДАЙТЕ ПОВТОРЕНИЕТО ОТ 20.05.2008...23:45 ВСЯКА ВЕЧЕР СЛЕД НОВИНИТЕ ПО НОВА!!!! 3.gif rolleyes.gif
Sharo
wtf? blink.gif
Semira Bells
преди половин час го установих,да, по нова телевизия започват повторението на сериала....най-накрая молбите ми бяха чути,как да не крещя с цяло гърло от радост!!! worthy.gif
ViruZzZ
Да и аз засякох рекламата. Изпревари ме с темата xD
f0rgy
Само аз ли не схващам заради кво е цялата еуфория :? confused.gif 18.gif
Се едно не сте го гледали тоя сезон xD
Semira Bells
4.gif biggrin.gif 4.gif От вълнението,че отново ще го гледам още ми треперят ръцете и не мога да си събера мислите ,за да напиша нещо по-смислено!!! blush.gif
ViruZzZ
Цитат(f0rgy @ May 19 2008, 23:13) *

Пуууу не ако ни не развалиш кефа не мош значи 18.gif Гледай сега , т'ва беше преди 2 години по НОВА с дублажа и сме забравили някои неща 18.gif btw земи промени името на темата, щот някой ш земе и ш си помисли, че става въпрос за 4ти сезон ;]
Semira Bells
Цитат(ViruZzZ @ May 20 2008, 06:16) *
Цитат(f0rgy @ May 19 2008, 23:13) *

Пуууу не ако ни не развалиш кефа не мош значи 18.gif Гледай сега , т'ва беше преди 2 години по НОВА с дублажа и сме забравили някои неща 18.gif btw земи промени името на темата, щот някой ш земе и ш си помисли, че става въпрос за 4ти сезон ;]

ДЕ ДА БЕШЕ ЧЕТВЪРТИИИИИ......ТЕ ЕДВА УТРЕ МУ ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ,НО ПЪК НА 25.08.2008 ЩЕ НИ ЗАРАДВАТ С ЦЕЛИ ДВА ЧАСА ОТ НОВИЯ ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН...ДВА ЧАСА ДОМИНИК ПЪРСЕЛ....ПРИКАЗКА!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
Темата ти е адски дразнеща...
Оправи я, моля те !!! Тези главни букви са все едно за малоумни.
И това можеше да го постнеш в съществуващи вече теми -> Prison Break по БГ телевизия, по НОВА или в темата за Новини
Semira Bells
Приемам забележката... rolleyes.gif
Steph
Този сезон мога да го гледам непрекъснато и никога няма да ми омръзне! Имам и други любими сериали, които също мога да гледам по няколко пъти, но никой не може да се сравни с Prison Break! 1-ви сезон е като наркотик! Радвам се, че пак го дават по Нова и почти всяка вечер го гледам.
Semira Bells
Гледам го всяка вечер и то заради Доминик Пърсел,но има и друга причина и тя е,че преди две години,когато го даваха за първи път нямах възможност да го гледам по-задълбочено и някои моменти ми се губят и по тази причина наскоро направих едно неуместно изказване по адрес на един от главните персонажи в него и така като,че ли нараних чувствата на една много мила млада дама и сега реших да си поправя грешката...гледам го по възможно най-задълбочения начин и се стремя да запомня всяко и най-незначително детайлче от сериите.Може би след време ще получа карт бланш и ще мога да си поправя допуснатата грешка спрямо единият от героите!!! 16.gif blush.gif worthy.gif
Devil^Rose^^
Semira Bells, да не би да става дума за Сара biggrin2.gif
Brucas_Forever
А някой знае ли дали след като свърши 1-ви сезон ще излъчат 2-ри? unsure.gif
Brucas_Forever
Цитат(Brucas_Forever @ Jun 13 2008, 12:11) *
А някой знае ли дали след като свърши 1-ви сезон ще излъчат 2-ри? unsure.gif

Хеей фенове никой ли незнае? 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
sn_fenka
дават и втори сезон днес е първата серия
Steph
А някой знае ли дали ще излъчват 3 сезон по Нова?
ViruZzZ
Цитат(Steph @ Jun 23 2008, 20:30) *

Сигурно. Само, че или ще е след втори или ще си е нормално от септември.
vesko_oth_fen
Цитат(ViruZzZ @ Jun 23 2008, 20:49) *
Цитат(Steph @ Jun 23 2008, 20:30) *

Сигурно. Само, че или ще е след втори или ще си е нормално от септември.

да ще почне заедно със Big Brother така се говори smile.gif
tedi27
е супер
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.