Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-добър и най-лош епизод в седми сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
A_l_e_x
Това беше един от най-разннобразните сезони по мое мнение - имаше неверотно добри и много слаби(пак казвам по мое мнение) епизоди. Но като цяло,един от най-добрите сезони. Кажете кой е любимият и най-противния ви епизод.
apophis
за най добър епизод гласувах за Descent.Страхотен епизод мрачен невероятен сценарий.Много смислени диалози.Главно го смятам за най добрия защото се случи това което чакахме цели 7 сезона-Лекс да мине на тъмната страна окончателно.Отдавна исках да чуя Кларк да осъзнае че за лекс няма спасение и рано или късно ще тряба да се изправи срещу него.
Най-слаб епизод еми гласувах за Firce.Забавен епизод беше малко нотка към първите сезони,със забавни моменти,метеор фрийкове но като цяло е най слабия сравнение със всички останали епизоди от сезона.
vikihill96
Колебаех се за най-добър епизод между Bizarro, Fracture и Descent, но все пак епизода с падението на Лекс спечели първото място. Защо се колебаех между другите-Ами началото на сезона беше страхотно, а изпълнението на Том като Бизаро беше върховно просто worthy.gif worthy.gif . Fracture- дори само за възможността да видя как е мозъка на Лекс отвътре с всичките му "екстри"- ами заслужаваше си ( а сцената с Лана, малииии 15.gif 15.gif ...и как само навираше главата на Кларки да гледа 4.gif 4.gif ). Най-слаб епизод за мен беше Hero- не че нямаше и други епизоди с доста противни и гаднички обрати, но като цяло от този епизод очаквах повече, много повече от една "криптонитна дъвка" да му се не види. А Пийт- очакваме едно голямо завръщане и какво- направиха го да изглежда като пълен идиот...ай...по-добре да не казвам. Другия, който бих номинирал, но няма да го сторя, то всъщност са два- Lara и Blue, всички може би се сещате защо blush.gif blush.gif ! Но все пак моментите между Зор-Ел и Лара бяха малко на фона на целите епизоди, така че няма как да гласувам за тях. Пък и Хелън като Лара беше прекрасна worthy.gif worthy.gif !!!
doctor_freeman
Цитат(apophis @ May 17 2008, 22:43) *
за най добър епизод гласувах за Descent.Страхотен епизод мрачен невероятен сценарий.Много смислени диалози.Главно го смятам за най добрия защото се случи това което чакахме цели 7 сезона-Лекс да мине на тъмната страна окончателно.Отдавна исках да чуя Кларк да осъзнае че за лекс няма спасение и рано или късно ще тряба да се изправи срещу него.
Най-слаб епизод еми гласувах за Firce.Забавен епизод беше малко нотка към първите сезони,със забавни моменти,метеор фрийкове но като цяло е най слабия сравнение със всички останали епизоди от сезона.

И аз гласувах по същия начин, просто Descent си беше абсолютно бижу! А Fierce - още помня настронието и горчивината след като го гледах... Дори полуголата Кара не успя да спаси положението. И Hero беше работа през пръсти, но Fierce беше страшна работа... rolleyes.gif С изключение на работата Dax-Ur's shield, по-филърски филър не бях гледал от доста време.
A_l_e_x
За мен най добрият епизод в този сезон е Fracture. Просто беше толкова Лексски,толкова интресно направен и може би главната ми причина - този епизод е единственият,който изгледах на един дъх. Просто не натиснах паузата нито един път. Другите два много силни епизода са Descent и Wrath - единият показва падението на Лекс,другият на Лана. И макар,че нейното не може да се сравни с неговото,това беше една много различна Лана. Харесах адски много и Blue,страхотен епизод.
Най-слаби...има много кандидати,но "най-големия" е Hero. Това си беше пълна гавра според мен. Преди него класацията ми се водеше от Gemini - тая малоумщина с Джулиън все още ми бърка в нервичките. Друг много слаб епизод за мен е Bizarro - каквото и да ми говорят,това беше най-тъпото начало на сезон на сериал. Не искам изобщо да се сещам за него.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.