С lemmy направихме над 1,000 мнения (даже до колкото си спомням наближаваха 2,000) с много от тях дразнихме хората, с други ги заинтригувахме, с трети дори не им привличахме вниманието хах.. Беше забавно, беше интересно, беше каквото беше.. Почувствах, че е време да отворя нова страница и тук (защото не само тук действията ми са необясними хах)
Е.. за тези които не ме знаят:
Аз съм Дуси или Десислава (и още куп производни).. Живея в София баш в центъра, всичко хубаво което харесвам в този град ми е на една ръка растояние. Купонясвам, изтрещявам, пия, тъпча се с боклуци, говоря врели и некипели, правя простотии за които никога не съжелявам, ходя в най-яките клубове, слушам най-яката музика и в повечето случаи тя е българска и естествено много ундърграунд (демек сичките свирачи и певачи са ми некви близки и си праат квото щът хах).. хмм още нещо не толкова интересно и вълнуващо.. А да, ще кандидатствам тая година в СУ с психология, а след 7 дена ми е бала, щракам некви работи за кеф и понякога некви хора казват, че стават хах.. Ми мисля, че не ви трябва повече.. Снимки преди съм качвала некви (въпреки, че от тогава си смених 15 хиляди пъти цвета на косата) ако пък има некои големи фенове и се помолят, може и да си помисля дали да не ви се представя с новия си външен вид хаха.
Еми оке.. ако имате некви въпроси относно моята побъркана личност feel free to ask