Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: one good idea
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
OneGoodIdea
Някои от вас ме познават.. Подвизавах се тук с един смешен ник lemmy biggrin2.gif .. запознах се тук с много интересни и яки хора (те си знаят кои са wink.gif ).. Някои от тях може и да са доловили, че съм една луда глава и понякога не мога да дам обяснение за действията си rolleyes.gif .. мда определено и сега не мога.
С lemmy направихме над 1,000 мнения (даже до колкото си спомням наближаваха 2,000) с много от тях дразнихме хората, с други ги заинтригувахме, с трети дори не им привличахме вниманието хах.. Беше забавно, беше интересно, беше каквото беше.. Почувствах, че е време да отворя нова страница и тук (защото не само тук действията ми са необясними хах)
Е.. за тези които не ме знаят:
Аз съм Дуси или Десислава (и още куп производни).. Живея в София баш в центъра, всичко хубаво което харесвам в този град ми е на една ръка растояние. Купонясвам, изтрещявам, пия, тъпча се с боклуци, говоря врели и некипели, правя простотии за които никога не съжелявам, ходя в най-яките клубове, слушам най-яката музика и в повечето случаи тя е българска и естествено много ундърграунд (демек сичките свирачи и певачи са ми некви близки и си праат квото щът хах).. хмм още нещо не толкова интересно и вълнуващо.. А да, ще кандидатствам тая година в СУ с психология, а след 7 дена ми е бала, щракам некви работи за кеф и понякога некви хора казват, че стават хах.. Ми мисля, че не ви трябва повече.. Снимки преди съм качвала некви (въпреки, че от тогава си смених 15 хиляди пъти цвета на косата) ако пък има некои големи фенове и се помолят, може и да си помисля дали да не ви се представя с новия си външен вид хаха.
Еми оке.. ако имате некви въпроси относно моята побъркана личност feel free to ask wink.gif мноу ви ловим хаха
ludoto_mimi
Хаха, ем добре дошла с новия ник. biggrin.gif
Bloody_Tears
Мойто любимо човече (sun) Честит ник tongue.gif Нали знаеш, че мноо те уважаам и обичам mrgreen[1].gif
OneGoodIdea
Мимсчо и аз те ловкам хихик blush.gif biggrin2.gif
Morska~Vu6ka
аз ше помолим за снимчица ако не е проблемче да се порадваме на такъв готин човек като тебе smile.gif
f0rgy
Bucky , чудех се аз де изчезна mrgreen[1].gif Уелкоме агайн xD
OneGoodIdea
Данке данке сеньорс енд сеньоритас хаха
А за въшката и за всички почитатели ей една мега изтрещела снимчица от цветето за гошето wink.gif цЪкай тука
ludoto_mimi
Хаха позната физиономия. biggrin2.gif
Тъкмо и аз се чудех къде се изгуби.
vasinka_{P}
Честит нов ник smile.gif Много готЯн biggrin2.gif
**Sophia**
Честито Bucky/lemmy..за новият ник..
Хайде разкажи за концерта на Kiss ,ако си ходила..или някой..чакам от
много време..то един съученик е ходил и утре ще разказва..ама това е друга тема..хаха
girl_from_hell
я нов никче честито време и аз да направя като тебе
хубаво е че се виждаме случайно, че иначе съвем няма да се видим
OneGoodIdea
Цитат(People = Shit @ May 19 2008, 16:38) *
я нов никче честито време и аз да направя като тебе
хубаво е че се виждаме случайно, че иначе съвем няма да се видим

Е как бе са по баловете ше се виждаме по улици и клубове хахах wink.gif

Иначе **Sophia** на концерта на кисс не съм ходила.. но ми даде идея с тоя въпрос хаха biggrin2.gif
Plamie
Къде точно живееш, че може да сме съседки? laugh.gif
OneGoodIdea
Цитат(Plamie @ May 24 2008, 18:31) *
Къде точно живееш, че може да сме съседки? laugh.gif

На Сточна гара точно до линейките хахаха а ти?
Plamie
Aми аз съм до народния театър, май не сме много близо.. biggrin.gif
OneGoodIdea
е как бе близко е хаха почти съседки wink.gif
Plamie
хаха почти... smile.gif
snookie
Леми... смешен ник?!?!?
Моторхед рулират бе, момиче...
OneGoodIdea
Цитат(snookie @ Jun 2 2008, 00:03) *
Леми... смешен ник?!?!?
Моторхед рулират бе, момиче...

мии за кво мислиш, че си бях избрала такъв ник просто ей така ли, леми е бог!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.