Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Just Watch the fireworks"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Ralna
Хейли пак е на сцената biggrin.gif
Nasi
Eми това не е изненада. Нали обеща на Пейтън.
Ще е супер. 4.gif
KiD^ViCiOuS
знам че е малко рано за тая тема,но намерих снимки от този епизод иии.. smile.gif

Пейтън

Хейли

след като видях снимките стигнах до следното заключение..15 епизод ще се разказва за концерта в чест на издаването на бенефисния албум..в този ред на мисли малко ме съмнява Ели да умре в 13 епизод smile.gif
Jordan
ама той концерта може и без Ели да мине бе дарлинг. Няма гаранция, че щом ще има промоциране на албума то Ели ще е още жива...
Кофти.... sad.gif
^Mim0zKa^
Незнам ама аз мисля 4е Ели 6те е жива поне до 15 епизод...за6тото все пак заедно са подготвяли албума сас Пейтън и би трябвало и тя да е там!Но както казва Jordan не е гаранция!Хмм 6те видим!
Jordan
То кат ти дойде да умираш няма да те пита дали албум си прайла... 18.gif
^Mim0zKa^
Хахахахах е сега...тва се пак е филм! Мкар 4е си прав ама се си мисля 4е няма да умре дотогава! smile.gif
James towel keeper
Това епизодче обещава да е супер!!!както всички!!! 4.gif 4.gif 4.gif
И аз мисля, че Ели няма да умре 13 епизод... вижте Пейтън колко е усмихната там..

BTW: Кое е момчето на снимката до нея? unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(James towel keeper @ Jan 28 2006, 06:51 PM) *

BTW: Кое е момчето на снимката до нея? unsure.gif

Да бе, и аз това щях да питам като видях снимката, ама забравих. 16.gif 18.gif
Devil^Rose^^
Mоже да е някой изпълнител peace1.gif
Christina
От Fall Out Boy е. Само 4е не знам дали е Joseph Trohman или Peter Wentz. 16.gif
ThePinkDuck
Че е от Fall Out Boy то там е , ама на мене ми прилича на повече на Joseph Trohman ! mrgreen[1].gif
Menna
Ето промото smile.gif

http://nathan.starbuzz.com/315promo.zip

Вече нямам търпение за новата серия,доста неща ще излязат наяве 3.gif
Devil^Rose^^
WOoooW 3.gif 3.gif 3.gif
CODE
доста неща ще излязат наяве  
да Брук ще се погрижи за това biggrin2.gif А на края нали това не бяха Нейтън и Лукас ...май Лукас удари някой, не се съмнявам да е бил Нейтън пък и той накрая какво изражение имаше само unsure.gif
Nasi
Според мен Нейтън и Лукас ще набият някой. Сигурна съм, че те няма да се бият.
Не мога да повярвам ...този епизод ще е много интересен.

Въпроса е...Кога е концерта: Преди или След ТВ предаването?
divata_pe4urka
бе на мен ли така ми се стори или Нейтан каза, че наи-голямата му грешка била, че се е оженил.... нещо тука не е както трябва... 9.gif
fenka_lucas_i_brooke
аууу това промо ме разби!определено ще излезнат многооооооо истини на яве! shocking.gif 4.gif
James towel keeper
Ау леле... Ужас... ще ги пуснат тези записи.... sad.gif 1000000 % че Дан стои зад това...
А да Нейтън казва, че най голямата му грешка е че се е оженил, но това беше когато Хейли замина на турне.. тогава милия Нейт беше съсипан sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
да а Брук се съблича ли какво прави и аз не разбрах!! shocking.gif
James towel keeper
Ами тя Брук май тогава казваше, че щяла да бъде женена за Маут и нещо такова... wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
упсиииии лоша работа
James towel keeper
Дам... ще го закъсат.. Но откъде да знаят... трябваше да ги пуснат след 50 години wink.gif
А Нейтън най ще оплете конците с това.... дано се изяснят с Хейли.... и Брук с Люк, предполагам, че няма да им е проблем... wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
ооооффф дано само Пейтън да не е казала нещо с което ще разубеди Лукас и той пак ще се двоуми!
James towel keeper
Ами не си спомням какво точно беше казала Пейтън wacko.gif Сто процента имаше нещо за майка й и за баща и.. За живота и.... но не си спомням точно...
Menna
Ето какво бяха казали повечето в капсулите smile.gif (някои от тях не са цели)

PEYTON: OK, first-off, I wanna say happy sixty-seventh birthday to Peyton Sawyer. You were pretty cool back in the day. Um… and to… Jenny Jagielski, who is…wow, um, like in her fifties now. Uh… your dad… sure loves you. Plus, he’s a total fox. OK. Well, if you’re young and you’re watching this, uh,… you guys know what you’re up against, especially if you’re a girl, it’s…sex, right, and,… and even fifty years from now, I’m guessing it’s still a really big deal. You know, it’s awkward… and… threatening… and thrilling. But, in a way, it’s like sex is the easy part. You know, it’s… giving your heart to somebody; that’s the scary part. I lost my way, a little bit, this year. But… lately it’s been better. You know, um,… it’s pretty amazing how… temptation can be silenced by a ray of hope. But… when the face to that hope is a boy’s face, I guess, for me, hope comes with trust issues too.

ANNA: My name is Anna Tagaro and I’m a junior at Tree Hill High… and…since it’s twenty fifty-five, I guess it’s OK to say that… I’m bisexual. Although, if I still haven’t found the nerve to come out to my friends and family… by twenty fifty-five,… (this when she recorded over what she said) My name is Anna Tagaro and I’m a junior at Tree Hill High. And… I’m gay… and straight… and a Latina (The camera begins to zoom in on her as her voice gets stronger.) and I hate labels! And I hope by the time you see this, those things won’t be an issue. For now,… all you need to know is this; my name is Anna… and I’m just trying to find my way… like most kids. I guess that part is timeless.

LUCAS: My best friend, Haley, left town recently. And it’s… been hard. You know,… until this year, it’s-it’s always been us against the world. We pretty much grew up together and… now she’s just gone. You know, I… I understand the leaving part. Trust me,…I just wish she woulda called me; before she left. I wish… I coulda talked to her about it. I mean, not to change her mind… or to tell her what to do, but,… just to say love you… and I miss you. Just to say goodbye. My brother’s been going through a tough time lately. I wish there was more I could do to help him. I mean, just getting along is kinda new to us. But I guess that’s how brothers are.I also wish I could make things easier for my mom. I mean, even though it’s been a tough year for us, I want her to be happy more than anything. But that doesn’t change the fact that I need to get closer to my father because if I can get closer to him, maybe I can find a way to beat him. Once and for all – set the people that I love free

NATHAN: Voicemail; I hope you don’t still got that crap.

JAKE: OK, so,… I’m a single father… and… until recently, a high school dropout… and… I’m going on my first date since my daughter was born…Am I a great catch or what? So, I’m seeing this girl and I think our experience levels are a little different, you know, but… even so, I’m doing something with her that… I’ve never done before; I’m falling in love.

TIM: See, what else, um,… oh yeah, there’s this new girl, Anna, who’s into me but… I’m all ‘girl,… be patient, you know, ‘The Tim’ will get to you eventually’.

BROOKE: So you’re probably looking at this and making fun of my outfit, right? Anyway, here’s all you really need to know about today; if… you fat, dumb, sexual, and a guy, you’re OK. If you’re a girl, not so much. Please tell me that’s changed in the future. Somebody tell me you’ve got love figured out, because I got news for you; it’s pretty darn messy right now. But I guess it’s always been that way. Wanting to be loved, to find somebody that makes your heart ache in a good way… feel understood. So… if you’re robots, or aliens, or something and you’re watching this right now and that feeling no longer exists; well,… you missed it… and I feel sorry for you. Coz as far as I can tell, that’s what it’s all about. And that’s what I know it should be about.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 06:46 PM) *

Ето какво бяха казали повечето в капсулите smile.gif (някои от тях не са цели)

PEYTON: OK, first-off, I wanna say happy sixty-seventh birthday to Peyton Sawyer. You were pretty cool back in the day. Um… and to… Jenny Jagielski, who is…wow, um, like in her fifties now. Uh… your dad… sure loves you. Plus, he’s a total fox. OK. Well, if you’re young and you’re watching this, uh,… you guys know what you’re up against, especially if you’re a girl, it’s…sex, right, and,… and even fifty years from now, I’m guessing it’s still a really big deal. You know, it’s awkward… and… threatening… and thrilling. But, in a way, it’s like sex is the easy part. You know, it’s… giving your heart to somebody; that’s the scary part. I lost my way, a little bit, this year. But… lately it’s been better. You know, um,… it’s pretty amazing how… temptation can be silenced by a ray of hope. But… when the face to that hope is a boy’s face, I guess, for me, hope comes with trust issues too.
ANNA: My name is Anna Tagaro and I’m a junior at Tree Hill High… and…since it’s twenty fifty-five, I guess it’s OK to say that… I’m bisexual. Although, if I still haven’t found the nerve to come out to my friends and family… by twenty fifty-five,… (this when she recorded over what she said) My name is Anna Tagaro and I’m a junior at Tree Hill High. And… I’m gay… and straight… and a Latina (The camera begins to zoom in on her as her voice gets stronger.) and I hate labels! And I hope by the time you see this, those things won’t be an issue. For now,… all you need to know is this; my name is Anna… and I’m just trying to find my way… like most kids. I guess that part is timeless.
LUCAS: My best friend, Haley, left town recently. And it’s… been hard. You know,… until this year, it’s-it’s always been us against the world. We pretty much grew up together and… now she’s just gone. You know, I… I understand the leaving part. Trust me,…I just wish she woulda called me; before she left. I wish… I coulda talked to her about it. I mean, not to change her mind… or to tell her what to do, but,… just to say love you… and I miss you. Just to say goodbye. My brother’s been going through a tough time lately. I wish there was more I could do to help him. I mean, just getting along is kinda new to us. But I guess that’s how brothers are.I also wish I could make things easier for my mom. I mean, even though it’s been a tough year for us, I want her to be happy more than anything. But that doesn’t change the fact that I need to get closer to my father because if I can get closer to him, maybe I can find a way to beat him. Once and for all – set the people that I love free

NATHAN: Voicemail; I hope you don’t still got that crap.

JAKE: OK, so,… I’m a single father… and… until recently, a high school dropout… and… I’m going on my first date since my daughter was born…Am I a great catch or what? So, I’m seeing this girl and I think our experience levels are a little different, you know, but… even so, I’m doing something with her that… I’ve never done before; I’m falling in love.
TIM: See, what else, um,… oh yeah, there’s this new girl, Anna, who’s into me but… I’m all ‘girl,… be patient, you know, ‘The Tim’ will get to you eventually’.

BROOKE: So you’re probably looking at this and making fun of my outfit, right? Anyway, here’s all you really need to know about today; if… you fat, dumb, sexual, and a guy, you’re OK. If you’re a girl, not so much. Please tell me that’s changed in the future. Somebody tell me you’ve got love figured out, because I got news for you; it’s pretty darn messy right now. But I guess it’s always been that way. Wanting to be loved, to find somebody that makes your heart ache in a good way… feel understood. So… if you’re robots, or aliens, or something and you’re watching this right now and that feeling no longer exists; well,… you missed it… and I feel sorry for you. Coz as far as I can tell, that’s what it’s all about. And that’s what I know it should be about.

Лелее ако съм на мястото на Нейтън като чуя тия думи от Лукас ще ми стане много готино и мило!Все пак те са братя пък и напоследък не бяха в много добри отношения чак след мача се пооправиха! 4.gif Само нз как Хейли ще реагира на думите на Нейт че съжалява че са се оженили,дано да го разбере в какво положение е бил и да му прости!много ми стана смешно от думите на Пейтън въпреки че са си истина просто по начина който ги казва пък и като се сетя как ги казваше!!!А който не е съгласен с Брук....просто...и аз нз-не знае какво е любов-шегувам се!Просто има много истина в тоя филм!Много вярни неща са казани от хора които играят роля на 17-годишни(мойта възраст) във филма!Имам предвид че кой от нас мисли по този начин!или може би не си го признава!извинявайте отклоних се от темата!
^Mim0zKa^
Аааааа някои да ме гръмне 6ото аз 6те се самоубия 3.gif Направо ...незнам как 6те до4акам много искам да гледам 14 епизод!!Незнам Хейли как 6те реагира..но на мен няма6е да ми стане мн приятно...но дано го разбере Нейтън!За Лукас и Брук незнам кво 6те става...но дано не се карат.... sad.gifОххх много 6те е интересено....като се замисля оба4е от доста време е нямало ни6то по така .....така 4е сигурно 6те има караници следва6тия епизод!Оффф нямам тарпение.... huh.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 9 2006, 07:49 PM) *

Аааааа някои да ме гръмне 6ото аз 6те се самоубия 3.gif Направо ...незнам как 6те до4акам много искам да гледам 14 епизод!!Незнам Хейли как 6те реагира..но на мен няма6е да ми стане мн приятно...но дано го разбере Нейтън!За Лукас и Брук незнам кво 6те става...но дано не се карат.... sad.gifОххх много 6те е интересено....като се замисля оба4е от доста време е нямало ни6то по така .....така 4е сигурно 6те има караници следва6тия епизод!Оффф нямам тарпение.... huh.gif

Аз също!Е за какво да се карат Брук и Лукасconfused.gifА да за тва дето беше казала че ще се жени за Устата!хахха!Бая смях ще падне!Ама нали трябва да има интрига иначе ще стане боза!
Jane
Какво казва Брук и защо се съблича ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Nasi
Според мен това няма да е епизода, в които Брук и Лукас ще се разделят. На него ще му е много трудно, но ще го преодолеят.
Както Дарето казва, думите на Нейтън ще накарът Хейли да разбере и да види още повече какво е преживял той...и това ще им помогне и ще ги направи още по-силни заедно.
Пейтън говори за Джейк...не знам какво ще доведе това.

въпроса е кой ще пусне записите.

нямам търпение за концерта smile.gif

и истинската драма ще е 16 епизод.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Nasi @ Feb 9 2006, 08:35 PM) *

Според мен това няма да е епизода, в които Брук и Лукас ще се разделят. На него ще му е много трудно, но ще го преодолеят.
Както Дарето казва, думите на Нейтън ще накарът Хейли да разбере и да види още повече какво е преживял той...и това ще им помогне и ще ги направи още по-силни заедно.
Пейтън говори за Джейк...не знам какво ще доведе това.

нямам търпение за концерта smile.gif

и истинската драма ще е 16 епизод.

QUOTE(Nasi @ Feb 9 2006, 08:36 PM) *

е нали Карън предложи на Кийт smile.gif

Защо мислиш че Лукас и Брук ще се разделят?! 1crying[1].gif
James towel keeper
QUOTE(Nasi @ Feb 9 2006, 08:35 PM) *

ДАН
Сигурна съм...... няма друга гад която би го направила.

10х Даре! 10.gif
Nasi
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 9 2006, 09:03 PM) *

Защо мислиш че Лукас и Брук ще се разделят?! 1crying[1].gif

ами честно казано изобщо не искам да се разедлят. но в спойлерите се казва, че ще се разделят. но това няма да е краят...така че вярвам че в края на сезона отново ще са заедно.

Инче найстина им възможност да е Дан...но аз си мисля, че ще е някой които не сме виждали...
Lolipop
Може да е Рейчъл,пък и там няма неин запис. dry.gif
James towel keeper
Дам....
Може и Рейчъл да е....
Може и наистина някой нов герой.... Но кой ще е нов и ще направи това? По скоро е някой огорчен от развоя на събитията... Дан може да ги е гледал и като е видял какво казва Нейтън е решил че моментът е идеален да го скара с Хейли... освен това той не би имал нищо против да направи гадно на половината училище, да не кажа цялото.... Ама ще видим!!!! 10.gif
Menna
QUOTE(James towel keeper @ Feb 9 2006, 09:23 PM) *

Дан може да ги е гледал и като е видял какво казва Нейтън е решил че моментът е идеален да го скара с Хейли... освен това той не би имал нищо против да направи гадно на половината училище, да не кажа цялото.... Ама ще видим!!!! 10.gif

Мхм,и аз така мисля.Все пак му е време за нова щуротия,не че е спирал 18.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 02:02 PM) *

доста неща ще излязат наяве 3.gif

Да, права си. Аз си мисля че в тези записи Лукас се е признал, че е болен и по този начин останалите ще разберат за неговото състояние.
ludoto_mimi
Или наистина Лукас е признал, че е болен и са се скарали с Нейтън нещо там и се бият.(което е много малко вероятно), или Лукас и Нейтън поступват Дани, щото е пуснал записите. 18.gif 18.gif
mirka
Хаха.Как Нейтън ще ще разбере,че брат му е болен и че почне да го бие 18.gifМного кофти ще е обаче за Хейли.А лукас прави много гадна физиономия sad.gif Или заради Брук(което ме съмнява )или е казал за болестта.Абе споко, само 1 седмица 10.gif и ще разберем 10.gif
rusi4kata^
Ммм следващия епизод ще е доста интересен smile.gif тези записи..пфууу кой знае пак кой гадняр е бил 14.gif да де кой друг освен Дан...пък и той сега като е кмет-има по голяма власт и тн. 15.gif а и отдавна не е правил мръсно на някого...бива ли такива работи 18.gif хахаха...почти съм сигурна че Лукас и Нейтън не се бият помежду си wink.gif може да са се съюзили срещу някои друг знае ли човек 10.gif
Чакам концерта с огромно нетърпение smile.gif
bonny
Според мен записите ще ги пусне някой като Рейчал или Дан , а накрая на промото Люк се бие с Нейтан заради това , което каза . На Хейли и става гадно от изявлението на Нейтан обаче ще се оправят. Брук ще се саблече гола ии ... няма да се скарат с Лукас , защото той няма за какво да я вини все пак се е очаквало да отворят капсулата след 50 години smile.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(bonny @ Feb 10 2006, 09:29 AM) *

а накрая на промото Люк се бие с Нейтан заради това , което каза

Според мен Нейтън и Лукас няма да се бият, защото Лукас знае колко тъжен беше тогава Нейтън и през какво минаваше и е нормално да е казал такива неща на записа.
James towel keeper
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Feb 10 2006, 03:43 PM) *

Според мен Нейтън и Лукас няма да се бият, защото Лукас знае колко тъжен беше тогава Нейтън и през какво минаваше и е нормално да е казал такива неща на записа.

Да, и аз не мисля че ЛУкас и Нейтън ще се сбият... По-скоро ще бият този който го е направил това.
И според мен Лукас прави тая фийзьономия не заради Брук, а защото може би е станало ясно но всички че той е болен... Кофти...

А сега за вероятните извършители. Всички злодеи в сериала са
ДАН
РЕЙЧЪЛ
и КРИС КЕЛЪР но не мисля, че той ще се върне пак.....

Нз, но според мен е ДАН dry.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(James towel keeper @ Feb 10 2006, 03:55 PM) *

И според мен Лукас прави тая фийзьономия не заради Брук, а защото може би е станало ясно но всички че той е болен... Кофти...

Аз се надявам, че този епизод ще се разбере за състоянието на Лукас, но не мисля, че той прави тази физиономия, защото всички са разбрали за това, защото хората зад него се смеят и не ми се вярва, че биха се смяли за такова нещо!
Devil^Rose^^

А сега за вероятните извършители. Всички злодеи в сериала са
ДАН
РЕЙЧЪЛ

Нз, но според мен е ДАН dry.gif

И аз си мисля че е Дан, просто няма по добър начин от този да вгорчи живота на синовете си mad.gif
James towel keeper
Е да но не мисля, че е за това... Може би са го извадили от контекста (както обичат да правят). И е заради нещо друго... Е, ще чакам с нетърпение епизода, очаква се да е страхотен!!! 10.gif
Menna

Със сигурност не е Крис Келър,защото в TRL Тайлър каза,че най-вероятно Крис Келър няма да се появи до края на сезона 10.gif
Аз залагам на Дан,типично в негов стил 18.gif 18.gif

Иначе все си мисля,че всички ще разберат за болестта на Лукас по друг начин по време на мач или нещо друго,а не заради признанията в капсулите. unsure.gif
Ще поживеем,ще видим! 10.gif
^Mim0zKa^
Аааа незнам...много ми е интересно и 4акаммм с огромно нетапрение следва6тото епизод4е!Мисля си 4е брат4етата няма да се сбият а по то4но 6те бият някой...ама незнам !За Хейли мисля 4е 6те и стане много гадну но съ6то така мисля и 4е 6те разбере Нейтън,axaxax много ми е интересно за Брук и Лукас..тя за6то се сабли4а тоя за6то прави такава физиономия...за болестта му...а за злодея и аз си мисля 4е това е Дани бой...но ни6то 4удно да ни изненадат...както оби4ат да правят wink.gif
pool^babygirl
Ей злодеят, който отваря капсулата може и да е Ники. Това е малко вероятно, но и е възможно... И все пак аз мисля, че сценаристите искат да ни изненадат и няма да е Дан злодея в случая...
Eli_Baby
Мен пък не ми се вярва да е Дан,някак тва не е точно в неговия стил...по-скоро ще е някой от училището blink.gif Пък и то беше ясно че тия касети се някога ще ги видят всички smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.