Еее не, не, честно казано очаквах много по-малко от епизода, а то се случиха много, много яки неща.
Първи да започнем с таси прословита капсула на времето. Тъпо си беше измислено това с отварянето й, съмнява ме някое училище да дава ключове на учениците си за такива стаи ей така, пък и вътре се пази нещо доста тайно все пак...малко тъпо го бяха измислили, че и после като се разпространи из нета...тва си беше доста фантасмаагорично.
КОнцерт- беше вели, страхотен, Хайлс беше повече от красива и неотразима. Нейтън продължава да ме дразни с тая ужасно къса коса
Карън и Кийт- супер, радвам се за тях, очакваше се още от 1ви сезон насам тея неща.
Дани се почувства яко прецакан-радвам се за него.
Лукас беше още по-неотразим, едвам му се нарадвах, нещо бяха направили с прическата му ама беше бонбон.
А Пейтъннннн....имам чувството, че тя пък се разхубавява с всеки изминал епизо, или пък може би аз си въобразявам
Рейчъл страшно много ме издразни, както и Устата, че й се е вързал на акъла да й помага за капсулата- ама той си пада малко податлив, така че не й е било трудно да го накара.
Това дети-очилатото, види ми се много комплексирано нещо и май ще направи някоя мизерия в някой епизод, и що ли си мисля, че Рейчи ще е замесена и в това...
Само не знам защо още не са махнали Барбара Алън Уудс от началното филмче на сериите..т женицата не играе от сумати време пък още стои като главен персонаж.