Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Just Watch the fireworks"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
OTH_fenka
От скоро гледам оne tree hill но много се зарибих. Можете ли да кажете кога ще излезне 15 епизод. И дали WB се хваща по някав сателит.
мерси предваритено
Christina
Туко що изгледах промото. Серията ще е невероятна!!!
Според мен Лукас прави тази физиономия заради Брук, имам предвид, че на всеки би му станало неприятно ако цялото училище види приятелката му гола, според мен тя се събличаше, но едва ли ще се скарат за това. На Хейли сигурно ще и стане гадно, но би трябвало да разбере Нейтан.
А пък кой е пуснал записа...и на мен не ми се вярва да е Дан...може би рейчал, на ная и стана мн тъпо предната серия и може да е решила да им направи мръсно...или пък някой просто е решил да си направи майтап. А Нейт и Люк не ми се вярва да са се сбили, сигурно бухат някого...
Оф направо ще полудея да му мисля кво ще стане 14.gif То може да е съвсем различно, тези промота само заблуждават.
elli
според мен промото е отзад напред и в началото става това с капсулата а после ве4е на концерта всичко е ок и всички са се сдобрили!дано да е така за6тото мн 6те ме е яд ако пак се разделят Лукас и Брук и Хеили и Неитън 14.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(OTH_fenka @ Feb 11 2006, 08:33 PM) *

От скоро гледам оne tree hill но много се зарибих. Можете ли да кажете кога ще излезне 15 епизод. И дали WB се хваща по някав сателит.
мерси предваритено

По принцип го дават всяка сряда и четвъртък сутринта вече е по българските сайтова, такаче 15 ще може да го гледаш в четвъртък.
За съжаление, доколкото знам не можеш да хванеш WB sad.gif
Menna
Ново видео
http://www.rucingular.com/onetreehill/one_...deo_pop_up.html

Този Тими е страшен,ще си изяде някой и друг тупаник 18.gif 18.gif 18.gif
girl_from_hell
QUOTE(Menna @ Feb 14 2006, 05:55 PM) *

Ново видео
http://www.rucingular.com/onetreehill/one_...deo_pop_up.html

Този Тими е страшен,ще си изяде някой и друг тупаник 18.gif 18.gif 18.gif

мерси за клипчето хаха тими да наистина жесток е хахах
Nasi
Време беше да покажат и Тими...какво ще правим без него.

Интересно клипче. Според мен Рейчъл ще е замесена.
Стана ясно, че 15 епизод ще е свързан със 16-ти.
^Mim0zKa^
Клип4ето е интересно...ахах да тоя Тим4о е голем симпатяга..много се сме я с него винаги!И става ясно 4е някой е пробил дупка за да вземе капсулата...доколкото разбрахх!Искам по бързоо да идва утре wacko.gif
Naghual
QUOTE(Nasi @ Feb 15 2006, 12:40 PM) *

Време беше да покажат и Тими...какво ще правим без него.

Интересно клипче. Според мен Рейчъл ще е замесена.

Искаш да кажеш, че ще излезат заедно в едно или че ще има to be continued wink.gif
Nasi
[/quote]
to be continued wink.gif
[/quote]

това е най-вероятно. 4.gif 4.gif 4.gif
pool^babygirl
Ето какво се случва в 15-ти епизод smile.gif))
When someone unleashes the students' time capsule upon Tree Hill High, Lucas and Mouth must confront a person from their past. Brooke has to deal with the revelation that secrets aren't the only things she exposed in the time capsule. Dan learns to forgive Keith. Haley is forced to reconcile the man Nathan was before with the man he has become, and Peyton's Breast Cancer Benefit Concert at Tric features performances by Haley, Jack's Mannequin and the return of Fall Out Boy.
Jordan
Ето какво се слу4ва в 15ти епизод 10.gif
ЦЪК
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Feb 16 2006, 06:33 AM) *

Ето какво се слу4ва в 15ти епизод 10.gif
ЦЪК

Тук също казват какво се случва. 10.gif
ЦЪК
Jordan
абе мамка му аз търсих точно преди да постна линка и нямаше качена серия, тея хора са ебаси мегаскоростните blink.gif
divata_pe4urka
аз защо никъде не виждам 15ти епизод?
Life_is_a_Bitch
Току-що изгледах епизода - беше страхотен. Жалко че не се разбра че Лукас е болен, но какво пък. Концертът беше супер. Жалко че имаше само една обща сцена с Лукас и Брук. Иначе Нейтън и Хейли бяха страхотни. Според мен този който е пуснал записите не е бил Дан, а Рейчъл.
Мисля си че това момче - дето е било приятел на Люк и Устата, ще излезе "терориста" в следващия епизод!
~Bruk~
И аз гледах серийката rolleyes.gif rolleyes.gif Много беше пряитна, само жалко,че Люк и Брук ги даваха тооолкова малко sad.gif Иначе, накрая страшно много ми харесаха размислите на Белия 4.gif 3.gif Но сега се замислям, Брук прави толкова много за Пейтън и незнам струва ми се малко вероятно да се събере с Люк- незнам huh.gif unsure.gif wacko.gif
Menna
Серията като цяло беше добра,макар че претупаха някои моменти.Както винаги в промото наблегнаха на неща,които в самия епизод не им се обърна чак такова внимание.
Аз бях почти сигурна,че отворилия капсулата е Дан,но вече започвам да се съмнявам да е той.
Много се зарадвах,когато Лукас се съгласи Кийт да го осинови,беше много приятен момент rolleyes.gif
Също ми хареса и речта на Белия накрая на епизода smile.gif
За Рейчъл мога да кажа,че дори не може да стъпи на малкия пръст на Дан с нейното жалко държание.
Въобще много и се издразних,и не за първи път dry.gif
А този Джими ми е цяла мъгла.Вярно е,че беше доста разстроен,но чак пък да стреля....... 2thin[1].gif но знае ли човек?
Хейли и Нейтън също ми харесаха,говориха си като зрели хора без недомлъвки,без оправдания 10.gif

Иначе най-любими моменти от тази серия са ми тези: 3.gif
Peyton to Brooke: "Have I told you lately that you're my best friend"
IPB Image

Brooke to Peyton: "You did good Peyton, both of your mums would be proud of you."
IPB Image

Много се радвам,че ги дадоха двете заедно,защото определено ги бяха позабравили напоследък 10.gif пък и като компеснсация за никаквите Брукас моменти в този епизод 9.gif
е почти никакви... 10.gif
IPB Image
zlat
Епизодчето е доста добричко... smile.gif Концерта беше много як, Хейли и Нейт бяха много сладки... а онзи момент, където Хейт я пляска по дупето беше много яко... сигурно 20 пъти подред си го превъртах smile.gif
И аз си мислех, че Дан е отворил капсулата ама сега ... несам много сигурно... ще видим след две седмички кво ще стане...
ludoto_mimi
Хаха, епизодчето беше добро. Харесаха ми най-много моментите с Брук и Пейтън и накрая размислите на Белия... Лукас си има конкуренция в началните и крайните речи... миналата серия Пейтън, сега Белия... biggrin2.gif biggrin2.gif
А тва Нейтън дето плясна Хейли по дупето - умрях си да се смея, направо ме разби и такъв невинно вдига ръце. 18.gif 18.gif 18.gif
Както винаги Дани бой ще се намери да развали настроението, както и тъпата Рейчъл... наистина и според мен тя ги е пуснала, нали няма какво да губи.. mad.gif
^Mim0zKa^
Ммм епизод4ето бе6е много забвано и свежо много ми хареса!Да Пейтън и Брук са стра6ни сладурани и много им се зарадвах като ги даваха две4ките!Нейтън и Хейли бяха като едно истиснко семейство суперр яки!Единственото което не ми хареса бе6е 4е няма6е никакви моменти със Брукас освен тва накрая ама карай smile.gifИ концертът бе6е много готин браво на Пейт ! wink.gif 4акам с нетърпение следва6тата серия...ама вярно ли е 4е 4ак след 2 седмици 6те излезе?
mirka
Епизода не беше лош,но като гледах промото си мислех,че ще е по-хубав.Брук отново много ме изкефи с това,което направи за Пейтън
IPB Image
Радвам се,че даваа повечко моменти с тях smile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Нейтън и Хейли сащо бяха сладки,само че ми се струва,че той малко е охладнял huh.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
mirka
А ,ей този момент също много ми хареса,все едно четиримата са едно голямо,задружно семейство 10.gif
IPB Image
Ето още малко снимки smile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
The Black Dragon
Ееее тая серия беше много много яка! Ето това е вече One Tree Hill. Тва с камерата беше хитро и също с циците на Брук smile.gif
Devil^Rose^^
Значи и аз очаквах повече от епизода обаче останах леко разочарована dry.gif Моментите които ми харесаха определено бяха боят smile.gif и това че Нейт и Люк са приятели въпреки това което каза за Дан Лукас
QUOTE(mirka @ Feb 16 2006, 07:15 PM) *

IPB Image

и финалните думи на Белия rolleyes.gif бяха невероятни и ми направи впеччатление че когато каза "learn to let go of the past" дадоха Дан blink.gif това да не беше намек, че той ще се промени или по скоро е затишие пред буря !
А за отноченията на Нейли ...еми съгласна съм с mirka. Въпреки романтичните моменти напоследък някак си не е същото, пък и не живеят заедно
Jordan
Еее не, не, честно казано очаквах много по-малко от епизода, а то се случиха много, много яки неща.
Първи да започнем с таси прословита капсула на времето. Тъпо си беше измислено това с отварянето й, съмнява ме някое училище да дава ключове на учениците си за такива стаи ей така, пък и вътре се пази нещо доста тайно все пак...малко тъпо го бяха измислили, че и после като се разпространи из нета...тва си беше доста фантасмаагорично.
КОнцерт- беше вели, страхотен, Хайлс беше повече от красива и неотразима. Нейтън продължава да ме дразни с тая ужасно къса коса 14.gif
Карън и Кийт- супер, радвам се за тях, очакваше се още от 1ви сезон насам тея неща.
Дани се почувства яко прецакан-радвам се за него.
Лукас беше още по-неотразим, едвам му се нарадвах, нещо бяха направили с прическата му ама беше бонбон.
А Пейтъннннн....имам чувството, че тя пък се разхубавява с всеки изминал епизо, или пък може би аз си въобразявам blush.gif
Рейчъл страшно много ме издразни, както и Устата, че й се е вързал на акъла да й помага за капсулата- ама той си пада малко податлив, така че не й е било трудно да го накара.
Това дети-очилатото, види ми се много комплексирано нещо и май ще направи някоя мизерия в някой епизод, и що ли си мисля, че Рейчи ще е замесена и в това... wacko.gif
Само не знам защо още не са махнали Барбара Алън Уудс от началното филмче на сериите..т женицата не играе от сумати време пък още стои като главен персонаж.
16.gif
fire_misha
Peter Wentz е.
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 17 2006, 12:46 AM) *

Само не знам защо още не са махнали Барбара Алън Уудс от началното филмче на сериите..т женицата не играе от сумати време пък още стои като главен персонаж.
16.gif

Хахахаах спокойно е пи4...тва 4е не играе не озна4ава 4е няма да играе в следва6тите епизоди или сезон може би!Пак и докато не замина си бе6е жената главен персонаж ...ся 2 сезона изиграла и така брутално да я отрежат от на4алното клип4е.....не става smile.gif
mirka
Ами то и Кийт не играеше баяяяя време ,ама не го махнаха ,а пък и аз си мисля,че скоро пак ще я върнат wink.gif
rusi4kata^
Не беше лошо епизодчето wink.gif останах малко разочарована обаче...очаквах да дадат повече неща от концерта unsure.gif добре че отварянето на тази капсула не направи много проблеми biggrin2.gif най-много се изкефих на моментите с Брук и Пейт,страхотни бяха smile.gif бяхме позабравили малко че са най-добри приятелки 10.gif
slipped^
QUOTE(fire_misha @ Feb 17 2006, 09:57 AM) *

Peter Wentz е.

да, той е smile.gif

P.S.
сладък е rolleyes.gif biggrin.gif
heart
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 02:02 PM) *

Ето промото smile.gif

http://nathan.starbuzz.com/315promo.zip

Вече нямам търпение за новата серия,доста неща ще излязат наяве 3.gif

aham.........az ve4e q gledah happy.gif sega s netarpenie o4akvam i 16 biggrin.gif
An4eTo
Дам този епизод беше доста добър, но с нетърпение очаквам следващия ,очаквам да бъде още по интригуващ и интересен smile.gif
amlm
[font=Arial][b]АБЕ ХОРА ВЕЧЕ ГЛЕДАХ 15 ЕПИЗОД И Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН КИИТ ЩЕ ПОМОЛИ ЛУКАС ДА ГО ОСИНОВИ И ТОЙ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ХЕЙЛИ ИЗЛИЗА НА СЦЕНАТА И НАЙ-ВАЖНОТО -НЯКОЙ ПУСКА ЗАПИСИТЕ ОТ КАПСУЛАТА НА ВРЕМЕТО ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗОРИ В УЧИЛИЩЕТО И ПО ИНТЕРНЕТ И НАКРАЯ-ЕЛИ УМИРА В 13 ЕПИЗОД- И МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГЛЕДА ЕПИЗОДА ДА КАЖЕ ИМЕТО НА ПЕСЕНТА КОЯТО ХЕЙЛИ ИЗПАЛНЯВА МОЛЯ
Devil^Rose^^
QUOTE(amlm @ Feb 21 2006, 06:12 PM) *

[font=Arial][b]АБЕ ХОРА ВЕЧЕ ГЛЕДАХ 15 ЕПИЗОД И Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН КИИТ ЩЕ ПОМОЛИ ЛУКАС ДА ГО ОСИНОВИ И ТОЙ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ХЕЙЛИ ИЗЛИЗА НА СЦЕНАТА И НАЙ-ВАЖНОТО -НЯКОЙ ПУСКА ЗАПИСИТЕ ОТ КАПСУЛАТА НА ВРЕМЕТО ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗОРИ В УЧИЛИЩЕТО И ПО ИНТЕРНЕТ И НАКРАЯ-ЕЛИ УМИРА В 13 ЕПИЗОД- И МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГЛЕДА ЕПИЗОДА ДА КАЖЕ ИМЕТО НА ПЕСЕНТА КОЯТО ХЕЙЛИ ИЗПАЛНЯВА МОЛЯ

Aми това трябва да е "Halo" by Haley James Scott 2thin[1].gif
amlm
много мерси ще я потърся веднага.А за тези които не са гледали 15 епизод лукас не презнава 4е е болен и двамата с нейтън не се бият просто когато пускат записете от капсулата онзи пълният който се мотаеше с Устата май баше Джими или нещо друго та той казва колко му е гадно и 4е вси4ки в училището са смотаняци.Слад това на концерта някви надувки почват да го бият идва Лукас после Неитйн и Устата и те го защитават затова излиза 4е лукас и нейтан се бият.
scarllett
Само на мен ли не ми се отваря nine.cult вече няколко дни?Исках да си изтегля 15ти епизод и ми пише HTTP Forbidden sad.gif sad.gif sad.gif
RoXXy_
QUOTE(amlm @ Feb 21 2006, 06:12 PM) *

[font=Arial]АБЕ ХОРА ВЕЧЕ ГЛЕДАХ 15 ЕПИЗОД И Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН КИИТ ЩЕ ПОМОЛИ ЛУКАС ДА ГО ОСИНОВИ И ТОЙ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ХЕЙЛИ ИЗЛИЗА НА СЦЕНАТА И НАЙ-ВАЖНОТО -НЯКОЙ ПУСКА ЗАПИСИТЕ ОТ КАПСУЛАТА НА ВРЕМЕТО ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗОРИ В УЧИЛИЩЕТО И ПО ИНТЕРНЕТ И НАКРАЯ-ЕЛИ УМИРА В 13 ЕПИЗОД- И МОЛЯ АКО НЯКОЙ ГЛЕДА ЕПИЗОДА ДА КАЖЕ ИМЕТО НА ПЕСЕНТА КОЯТО ХЕЙЛИ ИЗПАЛНЯВА МОЛЯ

QUOTE(amlm @ Feb 22 2006, 07:16 PM) *

много мерси ще я потърся веднага.А за тези които не са гледали 15 епизод лукас не презнава 4е е болен и двамата с нейтън не се бият просто когато пускат записете от капсулата онзи пълният който се мотаеше с Устата май баше Джими или нещо друго та той казва колко му е гадно и 4е вси4ки в училището са смотаняци.Слад това на концерта някви надувки почват да го бият идва Лукас после Неитйн и Устата и те го защитават затова излиза 4е лукас и нейтан се бият.

amlm, дай го малко по-спокойно, не е нужно да ни разкзваш епизода, повечето сме го гледали отдавна.Мисля, че в случая май нещо си се объркала biggrin2.gif 15 епизод е излезнал още от миналата седмица. dry.gif
А и още един съвет към теб, махни си този подпс, защото е много голям и дрази, сложи нещо по-малко и прочети какво пише най-горе smile.gif
petia_mi4eva
Някой може ли да ми каже как се казваше песента на хейли от този епизод,за да си я дръпна rolleyes.gif
^HiLaRy_DuFF
Цитат(petia_mi4eva @ Oct 5 2007, 01:08) *
Някой може ли да ми каже как се казваше песента на хейли от този епизод,за да си я дръпна rolleyes.gif

Bethany Joy lenz-halo
Mr. Winchester
Много добър епизод . Кийт ще осинови Лукас Е да ама ще го убият!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.