Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.C.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Дискусии
Страници: 1, 2
FrAgMaKeR
Как така няма и една тема за Orange County, да не се притеснявате да направите? Ето една от мен и не се стеснявайте да пишете в нея, стига да не са глупости разбира се rolleyes.gif
Menna
Мерси за темата!!!
Хихи,последната серия от 3ти сезон ме изненада определено.Сет-фен на козчето 18.gif 18.gif 18.gif
Мдам-финалния кадър както си лежеше до прозореца и си припалва беше култов. 10.gif
Като цяло съм разочарована от 3ти сезон,няма да мине успеха на предходните и доста се поизчерпа,все пак си остава едно от любимите ми сериалчета,пък се надявам да ми опровераят мнението по-нататък. 10.gif
FrAgMaKeR
Малката сестра определено пораздвижи нещата.. най-сетне някой да запали един джойнт без да се претеснява, евала Сетчо зарежи ги тия комикси, пафкай си тревичка и отивай в Бъркли wink.gif
HaKaTa
И мен мноо ма зарибява сериала,ама само до 18 епизод на 2-рия сезон съм стигнал и много са дразна щото глей как са омешиха нещата.........!!Сет тръгна с няква супер,ама супер яка п***а,а Мариса след тфа стана лезбийка(за малко) и тръгна с тфа момиче,което беше ходило с Сет!

П.П:Ако някой може да ми каже от къде да дръпна другите 6 серии до 24 на 2 сезон ще съм мноо благодарен!
Eli_Baby
Миии аз вече сам до 3-ти сезон някаде 10-та серия и ся гледам са излезли и още трички biggrin.gif Ама чесно казано ся третия сезон ми е някак по-скучен от предните два...много взе да затъпява.... wacko.gif
~Bruk~
MMммм мен ОС-то много си ми харесва smile.gif blush.gif Малко наистина поразводниха нещата, ама готините актьори и музиката си заслужават 4.gif 4.gif Да се надяваме,че ще се случат интересни неща нататък та да държи в напрежение, сега и Кейтлин като си замина да видим дали ще вкарат нещо ново и интересно wink.gif
^Mim0zKa^
М на мене ли4но много ми хареса 3-то сезон4е на О.C и вярно 4е Кейтлин като се появи стана по яки4ко..ама супер гадну умря тоя Джони бе.. sad.gifИна 4е Севт е бахти якия..и как пафка..аьа маняк :0О4аквам нататъка да има съ6ти мн интересни не6та smile.gif
scandalous_girl
Като цяло съм разочарована от сезон 3. Предишните два бяха много по-интересни и интригуващи. Самата история взе да се изтърква,дори и появяването на Кейтлийн не успя да промени мнението ми. Много ми се иска скоро да стане нещо по-интересно,защото сериалчетата са една много важна част от ежедневието ми biggrin.gif .
Passionatelly desire
Това ми е любимото сериалче!!!Мариса ми беше станала нещо като идол,обаче така като гледам колежката и е по - готина smile.gif Аз съм разочарован от 2-ри сезон нещо куца.Незнам кой питаше но сериите всички ги има в унгареца.Иначе сега съм на последна серия на втори сезон.
~Bruk~
^Mim0zKa^ - АБсолютно съм съгласна,че Кейтлин като се появи стана по-яко smile.gif МНого ме беше яд като се махна пак wacko.gif А иначе, като че ли аз предпочитам този Кевин Волчек пред Джони- Джони ми беш доста антипатичен незнам rolleyes.gif
Lucas85
Искам да попитам ако някой знае заглавието на песента от 3ти сезон 15ти епизод - от погребението на Джони да ми каже как се казва тази песен и от къде мога да я намеря. Защото много ма изкефи. Благодаря ви предварително!!!
Menna
QUOTE(Lucas85 @ Apr 5 2006, 08:32 AM) *

Искам да попитам ако някой знае заглавието на песента от 3ти сезон 15ти епизод - от погребението на Джони да ми каже как се казва тази песен и от къде мога да я намеря. Защото много ма изкефи. Благодаря ви предварително!!!

"For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti" - Sufjan Stevens
Morska~Vu6ka
Аз гледах почти всички серии на 3 сезон...мале какво тепърва ще се случваа...Исусе Христе...мн яко сериалче,въпреки че според мен първия сезон беше НАЙ от всички.Но като цяло кефи. smile.gif
Ali8
Аз ли4но сам гледала до 18 епизод и ни6то особено не е станало 3prozqvka[1].gif 1 и 2 сезон бяха много по яки
yohi
Бихте ли ми казали от къде мога да тегля сезон 1 ,ама да не е със торент?
The Black Dragon
От тоя филм една серия не съм гледал, ама нямам и желание. По това което знам за него ми се струва супер тъп
OTH_fenka
Последаната 23 серия беше готина. biggrin.gif Много ми е интересно дали ще се саберат Мариса и Раян. unsure.gif Иначе като цяло 3 сезон беше малко безсмислен особено в началото. Кво ще кажете за роклята на Мариса за бала? На мен нещо не ми хареса.
ludoto_tedi
имам въпросче има ли субтитри за 23 и 23 ти епизод на 3-ти сезон някъде smile.gif
sydney
в началото не ми харесваше много този сериал wink.gif но след като гледах 2-ри и 3-ти сезон коренно си промених мнението biggrin2.gif страшмно много ми хареса и ми стана много интересно,защото сериала го промениха много biggrin.gif biggrin.gif вече е много по-готин 4.gif

колкото до субтитри за 23 епизод можеш да намериш тук:

http://subs.unacs.bg/

дано ти свърши работаsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Jack Bauer
ако някой знае как се казва песента от края на 24 епизод на 3 сезон моля да каже или да даде линк
~Bruk~
Заповядай: tunng- the pioneers
OTH_fenka
Сега гледах последния епизод беше супер гадно. Как можа Мариса да умре. Сега ако има следващ сезон всичко ще почне да се повтаря. Кейтлин като се върна ще се върне и бащата и не знам. Гадно беше че свърши така. sad.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(OTH_fenka @ May 19 2006, 14:32) *

Как можа Мариса да умре.

18.gif 18.gif 18.gif
Стана ми интересно 2thin[1].gif .. но не до там че да го гледам. Айде ако на някой му се занимава да ме светне как точно е умряла.

П.п. Въпрос към ОТХ феновете главен герой "умира", да ви е познат от някаде confused.gif
Mimi
btw Миша Бартън не е искала да участва вече в серияли,защото иска да се пробва в киното.
OTH_fenka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 19 2006, 15:38) *

Как можа Мариса да умре.

18.gif 18.gif 18.gif
Стана ми интересно 2thin[1].gif .. но не до там че да го гледам. Айде ако на някой му се занимава да ме светне как точно е умряла.

П.п. Въпрос към ОТХ феновете главен герой "умира", да ви е познат от някаде confused.gif

Ще те свтна споко. wink.gif Тя и Раян бяха в една кола и едни други ги бутнаха. Така известно време по шусето и накрая колата на Мариса и Раян излетя от пътя. После падна през една гора и хоп на някъв друг път. И Раян излезе и колата почна да се подпалва и той издърпа Мариса. В момента в който я издърпа и се отдалечиха, колата гръмана. Няколко минути по късно Тя умря в ръцете му. Тва е случката. Аз си знаех, че ще се съберат накрая, макар че не ми харесваше тая идея. Но никога не съм си мислима че ще умре. Колкото до ОТХ ми е повече от познато. Само дето не знам кой от кой е изкупирал. Аз щото си харесвам ОТХ мн мн повече, ще кажа че О.С са виновни. dry.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(OTH_fenka @ May 19 2006, 22:58) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 19 2006, 15:38) *

Как можа Мариса да умре.

18.gif 18.gif 18.gif

Ще те свтна споко. wink.gif Тя и Раян бяха в една кола и едни други ги бутнаха. Така известно време по шусето и накрая колата на Мариса и Раян излетя от пътя. После падна през една гора и хоп на някъв друг път. И Раян излезе и колата почна да се подпалва и той издърпа Мариса. В момента в който я издърпа и се отдалечиха, колата гръмана. Няколко минути по късно Тя умря в ръцете му. Тва е случката. Аз си знаех, че ще се съберат накрая, макар че не ми харесваше тая идея. Но никога не съм си мислима че ще умре. Колкото до ОТХ ми е повече от познато. Само дето не знам кой от кой е изкупирал. Аз щото си харесвам ОТХ мн мн повече, ще кажа че О.С са виновни. dry.gif

Аз също съм голяма фенка на ОТХ и не чак толкова на О.С. но според мен никой от никой не е копирал. Да и в двата сериала умряха главни герои, но само това е общото. Кийт умря по съвсем различен начин от Мариса. А и Мариса беше една от най-главните в О.С., а Кийт не беше чак толкова главен - а и се появи чак по средата на 3 сезон. Та затова не мисля че е копирано - в много сериали са умирали главни герои - това е нормално.
А и ако става въпрос за копиране - по тази логика ОТХ е копирало идеята за стрелбата в училище от един друг сериал - Деграси (преди време го даваха по Нова Телевизия до 2 сезон, а аз си дърпам от интернет другите сезони - за сега общо 5) Та в деграси в 4 сезон който беше излъчван 2004/2005 имаше 2 епизода (7 и 8 епизод), които бяха посветени на това как едно мимче, което непрестанно беше унижавано и обиждано от съучениците си, донесе в училището пистолет и започна да стреля - той простреля един от главните герои и накрая умря.
Познато нали?
Devil^Rose^^
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ May 20 2006, 18:15) *

Аз също съм голяма фенка на ОТХ и не чак толкова на О.С. но според мен никой от никой не е копирал. Да и в двата сериала умряха главни герои, но само това е общото. Кийт умря по съвсем различен начин от Мариса. А и Мариса беше една от най-главните в О.С., а Кийт не беше чак толкова главен - а и се появи чак по средата на 3 сезон. Та затова не мисля че е копирано - в много сериали са умирали главни герои - това е нормално.
А и ако става въпрос за копиране - по тази логика ОТХ е копирало идеята за стрелбата в училище от един друг сериал - Деграси (преди време го даваха по Нова Телевизия до 2 сезон, а аз си дърпам от интернет другите сезони - за сега общо 5) Та в деграси в 4 сезон който беше излъчван 2004/2005 имаше 2 епизода (7 и 8 епизод), които бяха посветени на това как едно мимче, което непрестанно беше унижавано и обиждано от съучениците си, донесе в училището пистолет и започна да стреля - той простреля един от главните герои и накрая умря.
Познато нали?

Значи аз съм сложила умира в кавички. Нямах предвид Кийт, а Нейтън. В последния епизод поставиха въпроса дали ще се спаси. Не съм гледала последният сезон на филма, но преди го следях и все пак знам кои са главните герои и ми се стори невероятно да убият главната героиня huh.gif И затова се поинтересувах какво точно е станало и дали не е същото като с Нейтън. Но изглежда не е така, а и три поста по нагоре се каза че актрисата не желае да продължава участието си във филма. И това още повече ме убеждава че няма място за сравнение.
Незнам кой от кой плагиатства или не, но мога да кажа че има доста прилики. Което не и чак толкова голяма изненада, филмите са един жанр и в тях се разказва за тинейджъри и прочие... 57.gif
А сега за стрелбата в училище... нито ОТХ, нито Деграси са първите или последните филми, в които се отделя внимание на насилието в американските училища. За тях е ежедневие и също така доста болезнена тема.
DesiTo
От трите сезона най-интересен определено си остава първия, след това доста разводниха историята, а вече в третия всичко се поизчерпа. Не знам дали ще има четвърти сезон, но ако има, дано да стане отново по-интересно.
И въпреки това, The O.C. си остава едни от любимите ми сериали. Готини актьори, музика също, поне заради това си заслужава да се гледа. smile.gif
dario_bg
ей хора ако някой знае от къде може да се свали музиката на The O.C. от сезон 3 нека пише.пишете също дали я има в dc.инъче The O.C. Rulzzz! smile.gif

чао!
ZzoOoMeR
O.C. E мнооо готино сериалче; Едно от любимите ми!!! Някой знае ли дали ше има 4 сезон?! Защото не искам да свършва .... 19.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(ZzoOoMeR @ Jun 2 2006, 14:07) *

O.C. E мнооо готино сериалче; Едно от любимите ми!!! Някой знае ли дали ше има 4 сезон?! Защото не искам да свършва .... 19.gif

Спокойно ще има 4 сезон - излъчването му ще започне към октомври-ноември.
ZzoOoMeR
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Jun 3 2006, 20:02) *

QUOTE(ZzoOoMeR @ Jun 2 2006, 14:07) *

Спокойно ще има 4 сезон - излъчването му ще започне към октомври-ноември.

4.gif Супер... !!!! 4.gif
brooke*
много го разводниха тоя сериал... sad.gif 1ви и 2ри сезон бяха интересни,но вече 3ти започна да затъпява!ще видим 4ти как ще е!
OTH_fenka
QUOTE(brooke* @ Jun 3 2006, 23:48) *

много го разводниха тоя сериал... sad.gif 1ви и 2ри сезон бяха интересни,но вече 3ти започна да затъпява!ще видим 4ти как ще е!

И аз така си мисля. Даже като почна 3 сезон нямаше да го гледам, но викам айде. Септември ще видим как ще е новия сезон. wink.gif
DesiTo
QUOTE(OTH_fenka @ Jun 7 2006, 20:12) *

И аз така си мисля. Даже като почна 3 сезон нямаше да го гледам, но викам айде. Септември ще видим как ще е новия сезон. wink.gif

Аз силно се надявам четвъртия сезон да е доста по-интересен отколкото 3-тия. unsure.gif
asd2asd2
Моля ви можете ли да ми дадете в този саит линк за ориндж каути sad.gif
Pra Sonhar
Мн се кефя на O.C., но адски мн се дразня на Мариса и от една страна си радвам, че пукна в последната серия на 3 сезон, уж че според мен ще вземе в началото на 4 сезон да се управи и да я търпя още 25 епизода. Сега малко и за др. участници във филма Сет разбирасе ми е любимеца и адски ме изкефи с оная тревица, Самър е слатка, но мн надута и ме дразни, а Раян е вечно трябва да се прави на герой и това взе да ми писва.
elli
мн ви моля за помо6т искам да намеря една песен която издирвам от доста време но така и не я намерих тя е от 1ви сезон 14-ти епизод ако не се лъжа на Нова година песента която зву4и в края на епизода 6те съм мн благодарна ако някои поне ми каже как се казва
lp^girl
QUOTE(elli @ Jul 13 2006, 19:45) *

мн ви моля за помо6т искам да намеря една песен която издирвам от доста време но така и не я намерих тя е от 1ви сезон 14-ти епизод ако не се лъжа на Нова година песента която зву4и в края на епизода 6те съм мн благодарна ако някои поне ми каже как се казва

Заповядай
KRIKONDI
Абе какво да кажа за филма.Супер си е.Аз обичам такива тинейиджърски работи,но определено 3-тият сезон ме разби.Не съм и предполагала,че Мариса ще умре по такъв гаден начин.Найстина не беше честно,но като се сетя тя сама е пожелала да напусне сериала.Знаете ли,че ще има 4 сезон?Как ли ще се развият нещата там?
lp^girl
QUOTE(KRIKONDI @ Jul 21 2006, 22:48) *

Абе какво да кажа за филма.Супер си е.Аз обичам такива тинейиджърски работи,но определено 3-тият сезон ме разби.Не съм и предполагала,че Мариса ще умре по такъв гаден начин.Найстина не беше честно,но като се сетя тя сама е пожелала да напусне сериала.Знаете ли,че ще има 4 сезон?Как ли ще се развият нещата там?

ето нещо интересно за 4-ти сезон което намерих

Julie and Marissa have a huge disagreement. After having a heart attack, Sandy is rushed to the hospital. Kirsten and Seth are devastated. Taylor and Summer spy on Dr. Roberts. Ryan drops by Theresa's apartment to talk but she is not alone, Eddie and another man are there. Volchok also appears.

източник:Тук
Hotty
От това,което чета разбирам,че Мариса все още не е умряла?! huh.gif
Дано4-ти сезон е по интересен,че засега наистина третият е най-слабият... 16.gif
sladuranka
Според мен този сериал се изчерпа тотално dry.gif . Преди и на мен ми беше любим, но още с началото на 3-ти сезон се отчаях, може би защото очаквах мн повече, а и онази престрелка в края на 2-ри сезон - очаквах друг развой на събитията. Всичко свърши много тъпо blink.gif . А и много ме дразнеше, че постоянно Мариса беше в центъра на събитията и то най-вече с глупостите, които вършеше mad.gif .
Е, надявам се 4-ят да не е такава боза, а сценаристите да си седнат на з******те и да направят нещо смислено за 16 епизода, защото именно толкова ще бъде дълъг новият сезон wink.gif .
P_1
QUOTE(lp^girl @ Jul 22 2006, 12:10) *

QUOTE(KRIKONDI @ Jul 21 2006, 22:48) *

ето нещо интересно за 4-ти сезон което намерих

Julie and Marissa have a huge disagreement. After having a heart attack, Sandy is rushed to the hospital. Kirsten and Seth are devastated. Taylor and Summer spy on Dr. Roberts. Ryan drops by Theresa's apartment to talk but she is not alone, Eddie and another man are there. Volchok also appears.

източник:Тук

Незнам но гледах teaser на 4 сезон в които се казва 4е Мариса е умряла сигурно това е бил сценария ако Миша е била решила да остане
Hotty
Според мене в първи епизод ще доумре wink.gif
elli
QUOTE(lp^girl @ Jul 16 2006, 17:56) *

QUOTE(elli @ Jul 13 2006, 19:45) *

Заповядай

МНОООООГО много мерсиииии worthy.gif worthy.gif 8.gif
haley james scott
Ето промо снимки на 4 сезон:
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Br00ke
QUOTE(Hotty @ Aug 21 2006, 03:13) *

От това,което чета разбирам,че Мариса все още не е умряла?! huh.gif
Дано4-ти сезон е по интересен,че засега наистина третият е най-слабият... 16.gif

На мен пък ми хареса 3-тият сезон smile.gif Според мен 4-тият ще е доста тъпичък ... Смисъл те за излезли само 6 серии от него,до колкото знам

QUOTE(sladuranka @ Aug 22 2006, 15:36) *

Според мен този сериал се изчерпа тотално dry.gif .

Е,да ама има доста докато настигне Дързост и Красота 18.gif
Предтавям ви 123208 епизод от сагата Кварталът на Богатите ...
На погребението на внукът,на внукът на внукът ... на Сет е (погребаният се казва Артър и има син Дерек,както и внук Джеймс).Джеймс и приятелите му са донесли алкохол и трева.Полицията ги хваща.
Оказва се,че Мариса е имала дете,което е крила .. Кой е бащата ?
Защо потомците на Самър нямат усет за мода ? Всичко това в Ориндж Каунти 18.gif
Хах,айде стига флууд ... Вече сериозно!
Този сериал наистина се изчерпа и нямам какво да допълня 10.gif
^EmPiRe^GiRl^
Коя беше оная сериика дето Мариса и Раян бяха на виенското колело?
DeeeDeee
Някой да знае сайт, откъдето може да се намерят песните от епизодите?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.