Toshev
Jan 27 2006, 00:02
Какво мислите за Дан?
Не смятате ли , че беше различен към края на 12 епизод? Погледа му когато Нейтън помогна на Лукас да вкара последния кош и накрая как гледаше Лукас извън Бара/
Мисля си , че ще се опитат да го направат добър отново , но тогава нещо друго лошо трябва да се случи?Какво мислите вие?
Devil^Rose^^
Jan 27 2006, 00:19
Доколкото си спомням преди пак имаше такива моменти, които ме караха да си мисля че Дан не е чак толкова лош и даже може да стане добър

Но не , после той става още по гаден. Съмнявам се че в него може да има и капка доброта

А това в края на 12 епизод, сякаш Дан завиждаше на брат си и съжаляваше за избора си защото Кийт, Карън и Лукас бяха като едно задружно семейство

точно такова каквото Дан няма
Ха,ами не съм се замисяла,ама дори и последният сезон да е малко му е рано на Данчо да става добър

.А пък и не може беъ гадняр,освен ако на направят Рейчтл,ама се съмнявам.Абе може и да стане като на Star Wars да стане добър и да умре
ThePinkDuck
Jan 27 2006, 01:51
Мдам , наистина и преди е имало такива моменти!Но този му поглед накрая ми припомня за нещо което Лукас каза преди известно време !Беше нещо от сорта , че Дан може би не е толкова лош , а просто поредица от лоши решения са го довели до сегашното му положение!Знам ли , аз вярвам че ще го направят (ако го направят де) добър в края на самия филм! И все пак картинката "... и заживели щастливо..." никак не ми се връзва със сериала .Няма да е реално Дан да стане добър и всички да му простят!!!
QUOTE(mirka @ Jan 27 2006, 12:58 AM)

Ха,ами не съм се замисяла,ама дори и последният сезон да е малко му е рано на Данчо да става добър

.А пък и не може беъ гадняр,освен ако на направят Рейчтл,ама се съмнявам.Абе може и да стане като на Star Wars да стане добър и да умре

Хихи това със Star Wars ми хареса, но не вярмам. В Дан няма толкова добро.
Според мен момента пред къщата го зареди за още гадни постъпки. Това се вижда и на промото за 13 епизод.
Инче по едно време си мислих, че ще се промени. В първи и началото на втори сезон имаше добри постъпки. Но нещо му стана.
Jordan
Jan 27 2006, 10:44
Даммм определено това изражение може да ти разтопи сърцето...

Ама НЕ!

Аз съм твърдо убеден, че Дан няма да стане добър. Просто ще стане тъпо като няма кой да им прави мизерии. Ще стане точно "и заживели щастливо и мирно...", не се връзва. Пък и не мисля, че ще е интересно ако всичко се подреди така, както всички искаме.
Просто в тоя момент, в края на епизода, ми се струва, че Дан просто осъзна, че е загубил всичко. Няма жена, синовете му го мразят, няма приятели, само пари и власт, които не могат да му купят всичко това.
Buhti4ka
Jan 27 2006, 12:23
Стигнала съм до 7-и епизод на третия сезон и още не съм я видяла тази сцена, но изобщо не му вярвам
След втория сезон за нищо не мога да му се вържа
^Mim0zKa^
Jan 27 2006, 14:22
И аз мисля 4е Дан няма никво намерение да се променя ама никакво!Единственото му намерение може би е да прави о6те по големи гадории особено сега когато е сам,няма ни6то маката 6те го подтикне да прави пове4е ЛО6О!А и както пове4е мислим няма Дан,няма развръзка!Така 4е не смятам 4е 6те се преварне в добри4ак Дан4о!
Аз не искам Пол Йохансон като добър,кой ще трови живота на нашите хора тогава?
Действително и аз в началото на втори сезон смятах,че може да има промяна в него,но къде ти

"Вълка кожата си мени,но нрава не!"
Кой знае какво ни е подготвил-въпреки това,самия герой много си го харесвам,внася краска в целия сериал
solenka
Jan 27 2006, 16:52
Дан - добър.

Не вярвам това да стане някога. Наистина в началото на втория сезон си мислех, че може и да се промени, но уви. Аз имам едно такова чувство, че колкото по - нещастен изглежда, толкова по - отвратителни ще са му постъпките после.
ludoto_tedi
Jan 27 2006, 18:13
koгато му видях изражението за сецунда забравих какъв гадняр е!беше ми много тъжно за него,найстина.просто той си го направи!!!
april^^
Jan 29 2006, 21:41
Според мен, дори и да има проблясъци тук там, Дан ще си остане същия.

Пък и няма лошо, ако нямаше кой да прецаква нещата, нямаше да е интересно. Естествено хората се променят, ама...Дан...съмнявя ме!
Eli_Baby
Jan 30 2006, 14:43
QUOTE(april^^ @ Jan 29 2006, 09:41 PM)

Според мен, дори и да има проблясъци тук там, Дан ще си остане същия.

Пък и няма лошо, ако нямаше кой да прецаква нещата, нямаше да е интересно. Естествено хората се променят, ама...Дан...съмнявя ме!

Дам точно така!!! То и когато получи инфаркт уж беше станал добър амаааа....в някой друг живот!!!

Той винаги ще си остане лошия в филма...
Christina
Feb 2 2006, 09:46
Дан да се промени - НИКОГА. Когато получи инфаркта и аз си помислих, че ще се промени,но той просто си е такъв. Може би наистина в него има нещо добро - във всеки човек има - но грешките които е направил са го докарали до тук. Понякога имам чувството че той осъзнава това, но поради някаква причина тогава става още по-гаден.
Life_is_a_Bitch
Feb 18 2006, 00:11
Според мен Дан може да се промени поне малко след смъртта на Кийт, защото все пак му е брат, а и напоследък дават спомени, в които си личи колко близки са били като деца и колко много са се обичали!!!
slipped^
Feb 18 2006, 00:21
QUOTE(Christina @ Feb 2 2006, 09:46 AM)

Дан да се промени - НИКОГА. Когато получи инфаркта и аз си помислих, че ще се промени,но той просто си е такъв. Може би наистина в него има нещо добро - във всеки човек има - но грешките които е направил са го докарали до тук. Понякога имам чувството че той осъзнава това, но поради някаква причина тогава става още по-гаден.
съгласна съм
След инфаркта и аз мислех , че ще се промени , но ...
Обаче нали трябва да го има и лошия герой?
Може пък и да се промени ... в последните епизоди наистина доста често се сеща за детството и за това колко са били близки с Кийт. Това може да го накара да се промени , поне мъничко
Mar4eto
Feb 19 2006, 00:08
След смъртта на Кийт може и да се промени

,наистина,обаче аз нещо се съмнявам!

още в 1 сезон си мислех и сега Дан ще стане много добър баща,ама не!!!аз като си спомня като се кандидатираше за кмет и с Деб си правеха номерца,нямаше момент,в който Дани да не е отгоре!

направо щеше да ме разтопи като й се обади по телефона и й каза че я обича

,пък то се оказа че бил намазал телефона с лепило
ама мен все пак си ме радва,както казва дарето,ако не е Дани,кой друг да изтрови живота на наще сладури и да развали всеобщото щастие
Дан си се променя, вижте, че искаше да върне доказателствата срещу него на Кийт, и после ги изгори, това ме навява на мисълта, че има надежда за това момче
^Mim0zKa^
Feb 19 2006, 11:46
И аз така мисля Инка....пак и както казвате слд смъртта на Кийт определено 6те се размекне мани4ко нямам как...все пак му е брат...а пак ако и тогава не поддаде поне малко направо незнам тоя 4овек има ЛЕДЕНО СЪРЦЕ!
An4eTo
Feb 19 2006, 11:51
Абе аз не сам много сигурна че може да се промени .Досега толкова гадорий е направил че найстина ми е малко трудно да повярвам,но пък нищо не се знае както казвате може след смърта на Кийт да се промени
Devil^Rose^^
Feb 19 2006, 14:59
От една страна ако Дан стане добър кой ще бъде лошия

Никой няма да му бъде достоен замесник. Остават Рейчъл и Крис, а той едва ли ще се върне

На Рейчъл нещо не й се отдават интригите, накрая тя остава прецакана

Просто Дан е гадняр от класа, идва му от вътре

то да ти е кеф да го гледаш

Или пък е само за заблуда и сега готви нещо ....
Дан да стане добричък жестоко се съмнявам...почти невъзможно...и аз преди си мислих че може да се промени... обаче само си мислих...Дан добричак...тва не е в негов стил...
Jordan
Feb 19 2006, 19:19
напоследък ми се струва, че започва да осмисля някой неща за себе си и държанието си но честно казано НЕ искам да става добър. Прави ми кеф да му гледам ехидно-доволната усмивчица
Summer
Feb 19 2006, 21:17
Във втори сезон около цялата история с Джулс си мислех, че най-накрая наистина ще остави Кийт да бъде щастлив и особено след като показаха кутията със всичките снимки на Лукас от дете и когато Анди откри сметката му за колеж, но....всичко се оказа ONE big lie. Надали отново ще стане добър...на моменти и най-големият злодей ти вдъхва доброта - това сигурно е част от чара им, но след всичко което и направил Дан ми е трудно да повярвам, че накрая ще стане добър.
CyberChick
Feb 22 2006, 12:22
Според мен, каквато и промяна да настъпи у Дан след смъртта на Кийт, той едва ли ще я покаже. Като персонаж е изграден така - да търси властта, а той от опит знае, че власт не се задържа, ако си мекушав. Той си таи страха, че ако покаже, че съжалява за всички свои грешки, веднага ще загуби контрол над всичко и затова, може би, е сякаш задължен да е винаги лошия и подлия. Един вид - досега толкова съм се борил и толкова компримиси съм направил, за да стана това, което съм..... и ако покажа истинското си аз, всички ще видят слабите ми места. За човек обичащ толкова властта това ще е пагубно........
KnoppiX
Nov 24 2006, 19:44
А сега, след ... началните 7-8 епизода на 4ти сезон как мислите, има ли шанс този път за обрат в поведението на този образ
kalin4eto_
Nov 24 2006, 20:09
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 07:44)

А сега, след ... началните 7-8 епизода на 4ти сезон как мислите, има ли шанс този път за обрат в поведението на този образ

Незнам дано наистина иска да се промени.. Само, че като разберат, че той е убил Кийт.. Мале забелзвате ли, че вече не го закачат. Смисъл за убийството, няма вече видения за брат си... Това ми е много интересно.. Дали не си е въобразявал все пак?
DaniEl
Nov 24 2006, 20:20
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 19:44)

Определено се забелязва лека промяна в поведението му.Само отношението му към Карън е различно,но това се дължи на факта че той се чувства виновен за смърта на Кийт.Един вид да изкупи греха си по някакъв начин.Иначе нищо друго не се е променило в него все същия гадняр си е
KnoppiX
Nov 24 2006, 20:58
Не е само това, във филма доста често срещаме идеята, че където е горял огън, остава пепел

Т.е. той все още може да има някакви чувтва към Карън. Пък и за да е реалистичен филма, в крайна сметка всеки човек/мъж в случая си има неговите влечения.
Само дано наистина да измисли какво да прави с Данте
Estell
Nov 24 2006, 23:09
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 20:58)

Не е само това, във филма доста често срещаме идеята, че където е горял огън, остава пепел

Т.е. той все още може да има някакви чувтва към Карън. Пък и за да е реалистичен филма, в крайна сметка всеки човек/мъж в случая си има неговите влечения.
Само дано наистина да измисли какво да прави с Данте

Впрочем мога да греша по ми се струва, че един път Дан беше казал, че единствената жена, която е обичал истински е Карън. Според мен той се надява на втори шанс с нея... Пък и нали "първата любов никога не се забравя" Тя май и Карън взема да залита пак по него... Какво ли ще става обаче като разбере, че Дан е убил Кийт... Не ми се мисли направо!
^^HeLa^^
Nov 25 2006, 13:45
Би било добре да има промяна в Дан, но и да има такава си мисля, че вече е доста късно Дан да се променя, имам предвид, че след като се разбере за убийството на Кийт, надали някой ще повярва, че се е променил, никой няма да му каже "Еми да, убил си брат си, ама какво от това сага нали си се променил. ". Пък и неведнъж е давал признаци на промяна, които после са се оказвали поредното отмъщение!
Bloody_Tears
Nov 25 2006, 14:50
Според мен,започва да става все по-добричък.Дано поне този път да не се прави и да не направи поредната присъща за Дан гадост.
{HoNeY}
Nov 25 2006, 23:07
НЯМА да има промяна в Дан! Винаги ще е лош!
А и не трябва да се променя според мен... за какво героите да са само положителни?!
kalin4eto_
Dec 1 2006, 10:18
Определено има голяма променя в Дан! Надявам се да продължава в същия дух.. Въпреки, че според мен няма да остане жив за дълго.. Той ще е единствения, който ще умре от главните актиори.. Не знам защо, но така си мисля...
Devil^Rose^^
Dec 1 2006, 22:05
В последните серии Дан не беше гаднярът, изместиха го - Данте

а той доста добре се справи. И уж Дани вече е различен
Обаче ся тва с поемането на вината ... абе можеше да се размине според мен. Какво, сега ще осъдят Дан за убийсто ли ? и той ще лежи в затвора заради Нейтън

Нещо... това не е Дан Скот
HooRiyA
Dec 2 2006, 13:53
~Според мен Дан не се е променил,просто пред себе си се опитва да изкупи вината за това,че е убил брат си... и прави това като помага на хората на които Кийт най-много е държал...
А това в последния епизод с поемането на вината беше доста добро,не знам дали забелязахте ама той си счупи ръката в цимента...
april^^
Dec 3 2006, 21:46
Кой знае...може и това почти невъзможно явление при Дан-промяната,да го доживеем...we'll wait we'll see
Jolly_GirL
Dec 4 2006, 21:28
Ами..в него наистина има промяна,иска да изкупи по някакъв начин греха си,но според мен не беше много добра постъпката му,когато каза на Нейтън че е убил Данте при положение че той си беше мъртъв
Mai4et0
Dec 5 2006, 15:36
Според мен той не може да се промени
Накрая пак ще видите, че това е само поза.... само да не го демонстрира отново с убийство на някой
Ice^Ice^Baby
Dec 5 2006, 20:10
Повярвай че хората се променят и дори гаднярите имат нещо човешко
ludoto_mimi
Jun 3 2007, 19:56
Уау Мимс, страшни са. Дан ще си остане №1. Всичките ги вкарва в малкия си джоб.
Bloody_Tears
Jun 3 2007, 20:05
Не е ли малко дърт?

Иначе признавам, че е готин, ама възрастта нещо...

И е много развратен. Когато Тайлър беше на гости на Хейли и Нейт и той как й се сваляше
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jun 3 2007, 21:05)

Не е ли малко дърт?

Иначе признавам, че е готин, ама възрастта нещо...

И е много развратен. Когато Тайлър беше на гости на Хейли и Нейт и той как й се сваляше

Кога Тайлър е бил на гости на Нейтън и Хейли? И какво общо има това с Дан?
Тайлър Хилтън играе Крис, и не си спомням да е ходил на гости.
И как така Дан ще е развратен?
Може да е гледала скрити епизоди, ако е така, искаме линк.
Bloody_Tears
Jun 3 2007, 20:17
Объркала съм се и съм написала Тайлър, вместо Тейлър. Ако не си забелязала говорех в женски род. Ако не помниш, когато беше дошъл да остави нещата на Нейт, защото Лукас се местеше при него, му отвори Тейлър. Припомни си какво си говореха, че сега не ми се гледа пак епизода да ти пиша цитати.
Не си го спомням, аз огромна част от втори сезо нне си спомням така, чене е проблем. Не се занимавай да го търсиш.
МАлко оффтопик стана и затова ето малко снимки:

Angel_Lady
Jun 17 2007, 10:49
Според мен Дан върви към полудяване. Да наистина, предаде се - но до последно злото у него говореше - до последно отричаше най-нагло случилото се, дори се опита да изкара Лукас луд, защото го обвиняваше в убийството на Кийт. И ако се предаде - то беше защото започна да полудява. Според мен той никога не е бил силен характер - ако беше такъв, нямаше да постъпи по всички онези долни начини, по които постъпваше, ако имаше силен хаактер, щеше да признае случилото се и щеше да понесе наказанието смирено, но с чист разсъдък, просто погледът му говореше за това, че губи здравия си разум, ако можем да говорим и озбщо, че няког е имал здрав разум. Наистина, за да успееш да запазиш разсъдъка си в неговот положение се иска много сила на духа, не го отричам, но е явно, че той не я притежава.
Според мен една постъпка не може да заличи всички останали - да убиеш умишлено някого е много страшно провинение, а да убиеш собствения си брат е още по-отвратително.
~Chεεry~
Jun 21 2007, 09:39
Е, очовечиха го малко, но убийството и то на родния му брат, което беше породено единствено от завист... това е непростимо. Дожаля ми за дан, когато пое вината за убийството на Данте, но това не опрощава греха му. А и убийството не е единствената му долна постъпка, просто е най-грозната и нечовешка. Може би начинът по, който третираше Нейтън не е бил от злоба, а някаква криворазбрана родителска обич - Дан повтаряше грешките на баща си. Отношението му към всички като цяло винаги е било неприемливо - вечно се държеше надменно. След като застреля Кийт и осъзна огромната си грешка започна да влиза в правия път, но миналото так или иначе не спря да го преследва.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.