Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дан Скот
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Toshev
Какво мислите за Дан?

Не смятате ли , че беше различен към края на 12 епизод? Погледа му когато Нейтън помогна на Лукас да вкара последния кош и накрая как гледаше Лукас извън Бара/

Мисля си , че ще се опитат да го направат добър отново , но тогава нещо друго лошо трябва да се случи?Какво мислите вие?
Devil^Rose^^
Доколкото си спомням преди пак имаше такива моменти, които ме караха да си мисля че Дан не е чак толкова лош и даже може да стане добър blink.gif Но не , после той става още по гаден. Съмнявам се че в него може да има и капка доброта 15.gif А това в края на 12 епизод, сякаш Дан завиждаше на брат си и съжаляваше за избора си защото Кийт, Карън и Лукас бяха като едно задружно семейство happy.gif точно такова каквото Дан няма
mirka
Ха,ами не съм се замисяла,ама дори и последният сезон да е малко му е рано на Данчо да става добър biggrin.gif.А пък и не може беъ гадняр,освен ако на направят Рейчтл,ама се съмнявам.Абе може и да стане като на Star Wars да стане добър и да умре biggrin.gif
ThePinkDuck
Мдам , наистина и преди е имало такива моменти!Но този му поглед накрая ми припомня за нещо което Лукас каза преди известно време !Беше нещо от сорта , че Дан може би не е толкова лош , а просто поредица от лоши решения са го довели до сегашното му положение!Знам ли , аз вярвам че ще го направят (ако го направят де) добър в края на самия филм! И все пак картинката "... и заживели щастливо..." никак не ми се връзва със сериала .Няма да е реално Дан да стане добър и всички да му простят!!! mrgreen[1].gif
Nasi
QUOTE(mirka @ Jan 27 2006, 12:58 AM) *

Ха,ами не съм се замисяла,ама дори и последният сезон да е малко му е рано на Данчо да става добър biggrin.gif.А пък и не може беъ гадняр,освен ако на направят Рейчтл,ама се съмнявам.Абе може и да стане като на Star Wars да стане добър и да умре biggrin.gif

Хихи това със Star Wars ми хареса, но не вярмам. В Дан няма толкова добро.
Според мен момента пред къщата го зареди за още гадни постъпки. Това се вижда и на промото за 13 епизод.

Инче по едно време си мислих, че ще се промени. В първи и началото на втори сезон имаше добри постъпки. Но нещо му стана.
Jordan
Даммм определено това изражение може да ти разтопи сърцето... huh.gif
IPB Image
Ама НЕ! biggrin2.gif Аз съм твърдо убеден, че Дан няма да стане добър. Просто ще стане тъпо като няма кой да им прави мизерии. Ще стане точно "и заживели щастливо и мирно...", не се връзва. Пък и не мисля, че ще е интересно ако всичко се подреди така, както всички искаме.
Просто в тоя момент, в края на епизода, ми се струва, че Дан просто осъзна, че е загубил всичко. Няма жена, синовете му го мразят, няма приятели, само пари и власт, които не могат да му купят всичко това. 9.gif
Buhti4ka
Стигнала съм до 7-и епизод на третия сезон и още не съм я видяла тази сцена, но изобщо не му вярвам 9.gif
След втория сезон за нищо не мога да му се вържа dry.gif
^Mim0zKa^
И аз мисля 4е Дан няма никво намерение да се променя ама никакво!Единственото му намерение може би е да прави о6те по големи гадории особено сега когато е сам,няма ни6то маката 6те го подтикне да прави пове4е ЛО6О!А и както пове4е мислим няма Дан,няма развръзка!Така 4е не смятам 4е 6те се преварне в добри4ак Дан4о!
Menna
Аз не искам Пол Йохансон като добър,кой ще трови живота на нашите хора тогава? 15.gif 15.gif
Действително и аз в началото на втори сезон смятах,че може да има промяна в него,но къде ти 18.gif 18.gif "Вълка кожата си мени,но нрава не!"
Кой знае какво ни е подготвил-въпреки това,самия герой много си го харесвам,внася краска в целия сериал 10.gif
solenka
Дан - добър. 18.gif 18.gif 18.gif Не вярвам това да стане някога. Наистина в началото на втория сезон си мислех, че може и да се промени, но уви. Аз имам едно такова чувство, че колкото по - нещастен изглежда, толкова по - отвратителни ще са му постъпките после.
ludoto_tedi
koгато му видях изражението за сецунда забравих какъв гадняр е!беше ми много тъжно за него,найстина.просто той си го направи!!!
april^^
Според мен, дори и да има проблясъци тук там, Дан ще си остане същия. 15.gif Пък и няма лошо, ако нямаше кой да прецаква нещата, нямаше да е интересно. Естествено хората се променят, ама...Дан...съмнявя ме! biggrin2.gif
Eli_Baby
QUOTE(april^^ @ Jan 29 2006, 09:41 PM) *

Според мен, дори и да има проблясъци тук там, Дан ще си остане същия. 15.gif Пък и няма лошо, ако нямаше кой да прецаква нещата, нямаше да е интересно. Естествено хората се променят, ама...Дан...съмнявя ме! biggrin2.gif

Дам точно така!!! То и когато получи инфаркт уж беше станал добър амаааа....в някой друг живот!!! 19.gif Той винаги ще си остане лошия в филма...
Christina
Дан да се промени - НИКОГА. Когато получи инфаркта и аз си помислих, че ще се промени,но той просто си е такъв. Може би наистина в него има нещо добро - във всеки човек има - но грешките които е направил са го докарали до тук. Понякога имам чувството че той осъзнава това, но поради някаква причина тогава става още по-гаден.
Menna
15.gif Тази мазничка усмивка никога не се променя 15.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Life_is_a_Bitch
Според мен Дан може да се промени поне малко след смъртта на Кийт, защото все пак му е брат, а и напоследък дават спомени, в които си личи колко близки са били като деца и колко много са се обичали!!!
slipped^
QUOTE(Christina @ Feb 2 2006, 09:46 AM) *

Дан да се промени - НИКОГА. Когато получи инфаркта и аз си помислих, че ще се промени,но той просто си е такъв. Може би наистина в него има нещо добро - във всеки човек има - но грешките които е направил са го докарали до тук. Понякога имам чувството че той осъзнава това, но поради някаква причина тогава става още по-гаден.

съгласна съм
След инфаркта и аз мислех , че ще се промени , но ...
Обаче нали трябва да го има и лошия герой? 4.gif
Може пък и да се промени ... в последните епизоди наистина доста често се сеща за детството и за това колко са били близки с Кийт. Това може да го накара да се промени , поне мъничко wink.gif
Mar4eto
След смъртта на Кийт може и да се промени sad.gif ,наистина,обаче аз нещо се съмнявам! wacko.gif още в 1 сезон си мислех и сега Дан ще стане много добър баща,ама не!!!аз като си спомня като се кандидатираше за кмет и с Деб си правеха номерца,нямаше момент,в който Дани да не е отгоре! 10.gif направо щеше да ме разтопи като й се обади по телефона и й каза че я обича rolleyes.gif ,пък то се оказа че бил намазал телефона с лепило 15.gif
ама мен все пак си ме радва,както казва дарето,ако не е Дани,кой друг да изтрови живота на наще сладури и да развали всеобщото щастие 15.gif
Ralna
Дан си се променя, вижте, че искаше да върне доказателствата срещу него на Кийт, и после ги изгори, това ме навява на мисълта, че има надежда за това момче blush.gif
^Mim0zKa^
И аз така мисля Инка....пак и както казвате слд смъртта на Кийт определено 6те се размекне мани4ко нямам как...все пак му е брат...а пак ако и тогава не поддаде поне малко направо незнам тоя 4овек има ЛЕДЕНО СЪРЦЕ!
An4eTo
Абе аз не сам много сигурна че може да се промени .Досега толкова гадорий е направил че найстина ми е малко трудно да повярвам,но пък нищо не се знае както казвате може след смърта на Кийт да се промени
Devil^Rose^^
От една страна ако Дан стане добър кой ще бъде лошия huh.gif Никой няма да му бъде достоен замесник. Остават Рейчъл и Крис, а той едва ли ще се върне 9.gif На Рейчъл нещо не й се отдават интригите, накрая тя остава прецакана 18.gif Просто Дан е гадняр от класа, идва му от вътре 15.gif то да ти е кеф да го гледаш biggrin.gif Или пък е само за заблуда и сега готви нещо ....
zlat
Дан да стане добричък жестоко се съмнявам...почти невъзможно...и аз преди си мислих че може да се промени... обаче само си мислих...Дан добричак...тва не е в негов стил...
Jordan
напоследък ми се струва, че започва да осмисля някой неща за себе си и държанието си но честно казано НЕ искам да става добър. Прави ми кеф да му гледам ехидно-доволната усмивчица 15.gif
Summer
Във втори сезон около цялата история с Джулс си мислех, че най-накрая наистина ще остави Кийт да бъде щастлив и особено след като показаха кутията със всичките снимки на Лукас от дете и когато Анди откри сметката му за колеж, но....всичко се оказа ONE big lie. Надали отново ще стане добър...на моменти и най-големият злодей ти вдъхва доброта - това сигурно е част от чара им, но след всичко което и направил Дан ми е трудно да повярвам, че накрая ще стане добър.
CyberChick
Според мен, каквато и промяна да настъпи у Дан след смъртта на Кийт, той едва ли ще я покаже. Като персонаж е изграден така - да търси властта, а той от опит знае, че власт не се задържа, ако си мекушав. Той си таи страха, че ако покаже, че съжалява за всички свои грешки, веднага ще загуби контрол над всичко и затова, може би, е сякаш задължен да е винаги лошия и подлия. Един вид - досега толкова съм се борил и толкова компримиси съм направил, за да стана това, което съм..... и ако покажа истинското си аз, всички ще видят слабите ми места. За човек обичащ толкова властта това ще е пагубно........
KnoppiX
А сега, след ... началните 7-8 епизода на 4ти сезон как мислите, има ли шанс този път за обрат в поведението на този образ wink.gif
kalin4eto_
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 07:44) *

А сега, след ... началните 7-8 епизода на 4ти сезон как мислите, има ли шанс този път за обрат в поведението на този образ wink.gif

Незнам дано наистина иска да се промени.. Само, че като разберат, че той е убил Кийт.. Мале забелзвате ли, че вече не го закачат. Смисъл за убийството, няма вече видения за брат си... Това ми е много интересно.. Дали не си е въобразявал все пак?
DaniEl
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 19:44) *

Определено се забелязва лека промяна в поведението му.Само отношението му към Карън е различно,но това се дължи на факта че той се чувства виновен за смърта на Кийт.Един вид да изкупи греха си по някакъв начин.Иначе нищо друго не се е променило в него все същия гадняр си е smile.gif
KnoppiX
Не е само това, във филма доста често срещаме идеята, че където е горял огън, остава пепел smile.gif Т.е. той все още може да има някакви чувтва към Карън. Пък и за да е реалистичен филма, в крайна сметка всеки човек/мъж в случая си има неговите влечения.
Само дано наистина да измисли какво да прави с Данте smile.gif
Estell
(KnoppiX @ Nov 24 2006, 20:58) *

Не е само това, във филма доста често срещаме идеята, че където е горял огън, остава пепел smile.gif Т.е. той все още може да има някакви чувтва към Карън. Пък и за да е реалистичен филма, в крайна сметка всеки човек/мъж в случая си има неговите влечения.
Само дано наистина да измисли какво да прави с Данте smile.gif

Впрочем мога да греша по ми се струва, че един път Дан беше казал, че единствената жена, която е обичал истински е Карън. Според мен той се надява на втори шанс с нея... Пък и нали "първата любов никога не се забравя" Тя май и Карън взема да залита пак по него... Какво ли ще става обаче като разбере, че Дан е убил Кийт... Не ми се мисли направо!
^^HeLa^^
Би било добре да има промяна в Дан, но и да има такава си мисля, че вече е доста късно Дан да се променя, имам предвид, че след като се разбере за убийството на Кийт, надали някой ще повярва, че се е променил, никой няма да му каже "Еми да, убил си брат си, ама какво от това сага нали си се променил. ". Пък и неведнъж е давал признаци на промяна, които после са се оказвали поредното отмъщение! dry.gif

Bloody_Tears
Според мен,започва да става все по-добричък.Дано поне този път да не се прави и да не направи поредната присъща за Дан гадост. smile.gif
{HoNeY}
НЯМА да има промяна в Дан! Винаги ще е лош! biggrin.gif
А и не трябва да се променя според мен... за какво героите да са само положителни?! wink.gif
kalin4eto_
Определено има голяма променя в Дан! Надявам се да продължава в същия дух.. Въпреки, че според мен няма да остане жив за дълго.. Той ще е единствения, който ще умре от главните актиори.. Не знам защо, но така си мисля...
Devil^Rose^^
В последните серии Дан не беше гаднярът, изместиха го - Данте dry.gif а той доста добре се справи. И уж Дани вече е различен blink.gif
Обаче ся тва с поемането на вината ... абе можеше да се размине според мен. Какво, сега ще осъдят Дан за убийсто ли ? и той ще лежи в затвора заради Нейтън confused.gif Нещо... това не е Дан Скот emoticon1 (42).gif
HooRiyA
~Според мен Дан не се е променил,просто пред себе си се опитва да изкупи вината за това,че е убил брат си... и прави това като помага на хората на които Кийт най-много е държал...
А това в последния епизод с поемането на вината беше доста добро,не знам дали забелязахте ама той си счупи ръката в цимента... wacko.gif
16.gif
april^^
Кой знае...може и това почти невъзможно явление при Дан-промяната,да го доживеем...we'll wait we'll see 16.gif
Jolly_GirL
Ами..в него наистина има промяна,иска да изкупи по някакъв начин греха си,но според мен не беше много добра постъпката му,когато каза на Нейтън че е убил Данте при положение че той си беше мъртъв huh.gif
Mai4et0
Според мен той не може да се промени dry.gif Накрая пак ще видите, че това е само поза.... само да не го демонстрира отново с убийство на някой 19.gif
Ice^Ice^Baby
Повярвай че хората се променят и дори гаднярите имат нещо човешко
ludoto_mimi

wub.gif
Nasi
Уау Мимс, страшни са. Дан ще си остане №1. Всичките ги вкарва в малкия си джоб.
Bloody_Tears
Не е ли малко дърт? biggrin.gif Иначе признавам, че е готин, ама възрастта нещо... biggrin.gif И е много развратен. Когато Тайлър беше на гости на Хейли и Нейт и той как й се сваляше ohmy.gif 18.gif
Nasi
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Jun 3 2007, 21:05) *
Не е ли малко дърт? biggrin.gif Иначе признавам, че е готин, ама възрастта нещо... biggrin.gif И е много развратен. Когато Тайлър беше на гости на Хейли и Нейт и той как й се сваляше ohmy.gif 18.gif

Кога Тайлър е бил на гости на Нейтън и Хейли? И какво общо има това с Дан?

Тайлър Хилтън играе Крис, и не си спомням да е ходил на гости.

И как така Дан ще е развратен?
storm
Може да е гледала скрити епизоди, ако е така, искаме линк.
Bloody_Tears
Объркала съм се и съм написала Тайлър, вместо Тейлър. Ако не си забелязала говорех в женски род. Ако не помниш, когато беше дошъл да остави нещата на Нейт, защото Лукас се местеше при него, му отвори Тейлър. Припомни си какво си говореха, че сега не ми се гледа пак епизода да ти пиша цитати.
Nasi
Не си го спомням, аз огромна част от втори сезо нне си спомням така, чене е проблем. Не се занимавай да го търсиш.

МАлко оффтопик стана и затова ето малко снимки:

Angel_Lady
Според мен Дан върви към полудяване. Да наистина, предаде се - но до последно злото у него говореше - до последно отричаше най-нагло случилото се, дори се опита да изкара Лукас луд, защото го обвиняваше в убийството на Кийт. И ако се предаде - то беше защото започна да полудява. Според мен той никога не е бил силен характер - ако беше такъв, нямаше да постъпи по всички онези долни начини, по които постъпваше, ако имаше силен хаактер, щеше да признае случилото се и щеше да понесе наказанието смирено, но с чист разсъдък, просто погледът му говореше за това, че губи здравия си разум, ако можем да говорим и озбщо, че няког е имал здрав разум. Наистина, за да успееш да запазиш разсъдъка си в неговот положение се иска много сила на духа, не го отричам, но е явно, че той не я притежава.
Според мен една постъпка не може да заличи всички останали - да убиеш умишлено някого е много страшно провинение, а да убиеш собствения си брат е още по-отвратително.
~Chεεry~
Е, очовечиха го малко, но убийството и то на родния му брат, което беше породено единствено от завист... това е непростимо. Дожаля ми за дан, когато пое вината за убийството на Данте, но това не опрощава греха му. А и убийството не е единствената му долна постъпка, просто е най-грозната и нечовешка. Може би начинът по, който третираше Нейтън не е бил от злоба, а някаква криворазбрана родителска обич - Дан повтаряше грешките на баща си. Отношението му към всички като цяло винаги е било неприемливо - вечно се държеше надменно. След като застреля Кийт и осъзна огромната си грешка започна да влиза в правия път, но миналото так или иначе не спря да го преследва.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.