Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "What Comes After The Blues" - Season Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Althaea
Много добра серия. Брук беше просто страхотна.
Дори мен ме заболя, когато каза на Анджи: "Чу ли как те нарече мама.." и, още недоизрекла "мама", осъзна реалността.
Сцената, когато се раздели с бебето, беше една от най-силните изобщо през целия сезон.
Джейми и Нейтън бяха невероятни в опитите си да се отърват от страховете си.
Семейство Скот вървят добре - Нейтън сигурно ще играе отново, Хейли ще се занимава с музика, дано да не се повтарят гадостите от 2-ри сезон, но не вярвам. Би било твърде изтъркано.
Сега по основния проблем - Лукас и любовните му проблеми, 1451 серия.
Мисля (или по-точно ми се иска), че се обажда на Пейтън.
Първи довод: би било тъпо да звъни на Линдзи (за н-ти път). Това предполага сълзи и объркани хора през 6-ти сезон, което със сигурност би отегчило дори най-заклетите фенове на ОТН.
Втори довод: Когато Брук се раздели с Анджи, плачейки каза на Лукас "She's gone, Luke" и той твърдо каза: "Знам". Сякаш това не се отнасяше само за бебето, но и за Линдзи. Звучеше ми сигурен, че между тях вече не би имало нищо.
Трети довод: Това, което Пейтън направи с игрището, надали не е боднало нещо в сърцето му.
Четвърти довод: Пейтън му каза, че сънува сватба. Лукас каза по телефона: "Искаш ли да се оженим довечера?"
С Линдзи не е говорил за брак, откакто тя го заряза пред олтара.
Пети довод: Свързан е със сцената в края, когато Брук, Пейтън и Линдзи си вдигат телефоните. Пейтън въобще не поглежда кой й звъни. Линдзи вдига телефона с готовност, сякаш е сигурна, че е Лукас. Би било твърде очевидно да е той!
Не знам, може би се заблуждавам, защото искам Лукас и Пейтън заедно най-после. Омръзна ми от драми.
White_tulip
Обажда се на Пейтън! Залагам си главата!
Просто с Линдзи не са се изяснили, тя пак може да го зареже пред олтара заради същата причина като първия път (ахахах колко нелепо звучи)
П.С.: Осъзнавате ли, че Люк предлага брак за 3 път само този сезон mrgreen[1].gif
marin4et000
Ух току що гледах епизода и през цялото време бях:Оле майко!!Ами сега...ъЪъ....и най-сетне...Ура...ъЪъ....Въх Въх(и некфи от сорта)
Та с две думи:Епизод в стил ОТХ!!!
Супер ме изкефи!!!И отворение край....супер....въпреки,че проявявам некфи ясновиднически способности и мисля,че ще се обади на Пейтан.На Линдзи ще и звъни или Хейли или от издателството,а на Брук доктора или за Анджи smile.gif ....Ама това си е мое мнение де wink.gif
А Джейми беше супер сладък!!!Оле обужавам го това хлапе!!Аз съм Джеимс Лукас Скот и скок..сладур!!!бяха точно като истиснско семейство в басейна!!!И Нейт-най сетне!!!Пак ще играе-СУПЕР Супер хах
Ммм за Деб и Скилс (въх въх и ххахха),а Маут и Мили-мн са сладки двамата!!!
Дан тъкмо си помислих- тоя почна пак с мизериите,ама спря!И само като го блъснаха и викам –Ся ще му звънне пейджара...много яко.Сега ще има-ще умре ли или ще оживей....Ама той не е толкоз интересен колкото Лукас и неговия „избор”.Маняка трябва да избира от три(..две де тя Брук му е само приятелка)....А знаете ли ако никоя от трите не се съгласи АЗ ЩЕ СЕ!!Не бих му отказала!....Много ме изкефи с тая прическа!!!”Bye uncle Lukas… nice hair!!” И после Джейми и той с такава прическа...сладури.!!И в началото с Гавин-много яко!!!А песента на Бетани –Супер беше.Ей ако някой знае как се казва да каже!!!
мммммм чакам вече 6 сезон.... 4potrivam[1].gif 5angel[1].gif
Bloody_Tears
wooow, епизода беше просто зашеметяващ shocking.gif Страхотен завършек на сезона. Това май е единственния епизод, който ми хареса в този сезон unsure.gif Започвам с Нейт mrgreen[1].gif Беше много сладък в този епизод wub.gif blush.gif И аз искам такъв тати 18.gif Много се зарадвах, когато вкара коша, беше много хбав момент. С Джейми бяха много сладки също. В басейна когато скочиха всички беше много сладко blush.gif Лукас... за тоя изрод просто нямам думи punch.gif Още миналия епизод ме уби с това "I hate you Peyton" crazy.gif Наистина това животно не знае какво иска. Той не заслужава Пейт според мен. Тя му даде сърцето си, толкова плака за него, толкова го обича, а той.... Не, просто толкова съм му ядосанааа... emoticon1 (35).gif Много тъжно ми стана от това: -It's just a dream, right? -It's my dream emoticon1 (10).gif Не, той наистина не я заслужава. mad.gif Трудно му било бла бла бла dsnc0033[1].gif Хейли правилно си му каза. да избира-Пейтън, Линзи или Брук. Дан ... хмм, не знам какво да мисля за него. Когато хвана възглавницата и се надвеси над оня си викам "Айдее, ето го стария Дани" mrgreen[1].gif Някак си добротата му не беше истинска, някаква изкуственна... А когато го блъснаха не знам защо, но яко ме напуши на смях blink.gif mrgreen[1].gif Малко тъпа беше тази сцена ermm.gif Хмм, какво още? Ааа да, началотооо icon_peace.gif Много се зарадвах на Гавинчо, беше страхотен worthy.gif Хареса ми и сцената, когато Пейт хвърли балона с вода по колата на Люк (макар че много повече бих се зарадвала, ако беше в лицето му dry.gif ) Маут изобщо не ми беше интересен, освен когато напусна, тогава много се накефих bounce.gif mrgreen[1].gif Брук страхотна както винаги wub.gif Много ми стана мъчно на летището, когато изпращаше Анджи sad.gif Сцената с Люк, когато си казаха, че се обичат беше много трогателна blush.gif Като цяло епизода ми хареса, като изключим Лукас 14.gif mrgreen[1].gif Споменах ли, че е тъпак?! dry.gif

П.С. Почти съм сигурна, че накра Люк се обажда на Пейт. Не не, ако го видя тоя не се знае дали ще остане жив 14.gif biggrin.gif
Fanster
Божичко, осъзнайте се! Едва ли някога ще видите Лукас на живо - най-много да видите Чад Майкъл Мъри.

Аз да попитам кога излиза първи епизод от шести сезон? Другия понеделник (за нас вторник) ли? Понеже в новините пише, че веднага след края на пети сезон почват снимките на 6-ти!
Bloody_Tears
Това, че започват снимките не означава, че ще излязат веднага епизодите, omg 18.gif 6 сезон ще излезе чак Септември месец. wink.gif
Fanster
Знае ли се?! Докато ние гледаме пети сезон те вече може да са изщракали четирите епизода на 6-ти сезон и само да ги обработват.
Niya
Някой има ли тази нова песен на Хейли - Feel This, която пее в края на епизод 18??!?!

Страхотна е но не мога да я намеря никъде да си я сваля?! sad.gif

Става въпрос за тази песен: http://youtube.com/watch?v=2a8HpfHcge0
TdtY
Вярвай си 18.gif
chadmurray_fenka
Епизода беше страхотен...най-после Лейтън или поне можем да изчакаме, за да разберем...обаче нз как ще чакам до 1 септември... sad.gif ОТH RulZzZ... wub.gif
nadezhda_had
Bethany Joy Galeotti ft Enation - Feel This (CODA)
Tanya
Английски субтитри
eLs...~*
1ви септември ли?!?!?!?! ужасссс sad.gif направо ми идва да ревна как да чакам до 1ви септември тва е направо нелепо да го бяха направили 21 серии сезона и ся нямаше да чакаме biggrin.gif
Niya
Цитат(nadezhda_had @ May 20 2008, 18:23) *

nadezhda_had', You made my day baby : ))))

Много ти благодаря!!! smile.gif
Inagr
Това е единствения епизод от 5-ти сезон, който искам да гледам отново и отново. Но накрая оставя едно горчиво чувство на обърканост смесено с много любов.
Zorfitoo0
Епизода беше страхотен! worthy.gif rolleyes.gif Просто е върха (като изключим поведението на Люк пфф). Всички сцени ми харесаха, но ще коментирам поотделно. ;]
Гавин и Джейми ...Много са сладки! Някакси, когато пееха песента си спомних за първите сезони и ме навяха спомени... smile.gif
Брук! Страхотна, както винаги. Сцените с нея бяха страшно готини и много истински. Когато върна Анджи аз се разплаках. blush.gif Много тъжно ми стана. Тук няма какво повече да коментирам. Брук си е Брук! ;]
Пейтън, горката направо я съжелявам. Първо Лукас и казва, че я мрази и тя остава, като втрещена. Толкова време е депресирана и тъжна, а накрая тоя се появява и и вика:Не те мразя! shocking.gif shocking.gif mad.gif Аз ако бях на нея щях да му бия един шамар. Но явно тя го обича прекалено много и му позволява да я наранява... blink.gif П.С.-Сцената беше хубава, макар и много кратка.
Нейтън, Хейли и Джейми-Семейство Скот! Много бяха готини и тримата.Преудоляха страховете си и сега всеки ще се занимава с това, което обича. Там всичко върви по вода-засега. Дано да продължи така, тъй като вече драми не ми се гледат. dry.gif
Линдзи! ОМГ! Тая я мразя тоолкова много, ама вече прекрачи границата!!! mad.gif mad.gif 14.gif 19.gif Първо разбива сърцето на Лукас (не го оправдавам, ама все пак...) той започва да пие, изоставя баскетбола и това, че е треньор,казва на Пейтън, че я мрази, промяната в прическата....Тая му съсипа живота ако питате мен! Е от части и той си го съсипа сам,но тва нейно появяване беше просто... blink.gif wacko.gif shocking.gif Според мен Люк повече не трябва да и обръща внимание. Да си заминава и да си намери друг! ;]
Еми Дан няма кво да го коментирам. Той просто е уникален (нз вече в кой смисъл-добрия или лошия). Тва, че го блъсна кола беше направооо много кофти. И после дадоха, че пейджъра звъни. Ха, на тоя така му се пада! dry.gif
Има още много моменти, които ми допаднаха, но не искам да ви отегчавам още. ;]

One Tree Hill Forever! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ludoto_tedi
;( Яд ме е.... Мразя го тоя епизод ,а същевременно е чудесен .Всичко беше направено както трябва.Яд ме е само ,че Лукас пак реши да се жени...
Zorfitoo0
Абе хора какво стана с появата на стар познат на Пейтън? Епизода беше без субс и аз лично не разбрах кой е тоя човек, ако има такъв де! Та някой знае ли нещо по въпроса?
FrAgMaKeR
Вече е класика на финала на сезон на OTH Дан да е в положение жив/мъртав.. то небеше сърдечният удар в първият, то небеше пожара във вторият.. 3-тия пак имаше съмнения за смъртен случай, този път без него.. сега пак Дан ще умира.. самата ситуация беше тъпа.. някак изкуствено направено, но както и да е.. има сърце за него, може би ще оживее пак.. Отностно телефонният разговор.. хм.. добра идея. smile.gif

Отностно началната песен, наистина беше много сполучливо изпълнение. smile.gif
Катeто
Епизода беше невероятен,точно като за край на сезона,много ми хареса.Единственото,което ми изглеждаше изкуствено беше накрая с Дан,някак си супер банално,изобщо не ме трогна...Останаха реплики,които никога няма да забравя,и погледи също...Лукас като казваше ''It's just a dream,right'',погледна Пейт сякаш с някаква надежда...Хилари и Чад бяха страхотни в тази сцена,супер игра и жестове,според мен една от най-добрите им сцени.Напомня ми на 5ти епизод,когато пак направиха страхотна игра,като повече с погледи,но и с думи,беше страхотно worthy.gif Ох за тях мога да говоря много,но да не се отплесвам 16.gif Джейми беше сладур отвсякъде в началото,липсваше ми тази песен,беше нещо като ''началото на края'',много добре замислено.Хейли се върна..харесва ми как защитава Люк,независимо коя ще избере,но май е за Пейт,което може само да ме радва.Ако Лукас не послуша нея,вече незнам...Нейтън и Джейми преодоляха страховете си,заедно.Сцената с басейна рулзз smile.gif София също игра много добре,но може би ако незнаех че ще връща Анджи преди самия епизод и с тези промо снимки,някъде ми избяга самия момент,но тя си беше страхотна както винаги,и все пак малката сладурана ще ми липсва много =[ A за обаждането-според мен не е Брук,на нея и звънят да кажат за Анджи, не е и Пейтън,защото нали тя се обади на Миа да каже на познатия на Ели да и звънне(Боже как се обърках 16.gif ) ,и мисля че той и звъни,познатия...остава Линдзи,която сигурно ще му откаже,защото това и беше последния епизод.. huh.gif
elly
Като за край на сезона ми хареса епизода, с изключение на баналния момент с Дан, за които всички споменахте. Телефонното обаждане накрая е супер оригинално, Нямам търпение за следващия сезон, защото, макар че Брук и Пейтън има от кой да получат обаждане, се надявам Лукас да звънни на Пейтън, а не на Линдзи, защото доста красноречиви им бяха погледите и репликите в тяхната сцена, а и не вярвам, че ще държат Пейтън още цял един сезон страдаща по ЛУкас. Мисля, че с Линдзи историята вече се изчерпа, така че GO TEAM LEYTON go_team.gif 4.gif
sweet_slayer
ммм епизода беше мн як но не ми хар как свърши .. та за люк 100% ше е на пейтън
BaRbInCeTo
Цитат(Zorfitoo0 @ May 20 2008, 19:18) *
Абе хора какво стана с появата на стар познат на Пейтън? Епизода беше без субс и аз лично не разбрах кой е тоя човек, ако има такъв де! Та някой знае ли нещо по въпроса?

получи вести за Ели нали някав там я е познавал това са имали предвид,а за субтитрите прегледах форумите и Dance се е заел преди мен затова спрях да ги правя, но досега нямах нет за да ви кажа Sorry
Morska~Vu6ka
Доколкото знам, Линдзи няма да участва със сигурност в шестия сезон, тъй че едва ли е тя...

По непотвърдена все още информация Оуен ще се завърне в шести сезон, четох някъде... все още не е сигурно, но той имал голямо желание. Значи едва ли е и Брук...

Марк със сигурност потвърди че Лукас и Пейтън ще се съберат, тъй че остава да е тя... поне аз така си мисля =/ Радвам им се, стига да не е Линдзи, сички останали може biggrin.gif
Firen
Нищо чудно да звъни на некоя нова дето ша бъде в 6 сезон..... Но според мен наи голям шанс има да е звънал на Пеитън.
Inagr
Въпреки всички постове по-горе, аз мисля че няма да е Пейтън. Много леко прозвуча това с женитбата. Ако се съберат Лейтън, няма да е след едно обаждане.
Tedds
Хаха..заинтригуващ финал.90 % Лукас се обажда на Пейтън,обаче нищо е се знае де все пак това е отх biggrin2.gif Финала беше добър като цяло...Нейтън и Джейми рулз,супер много радваха и двамата в този епизод 4.gif Горката Брукс sad.gif мнного гадно и стана за Анджи,трудно ще го преживее,но тя е силна и ще се справи,беше отново перфектна rolleyes.gif Хейлито беше сладурка,новта песничка на Бетъни е супер smile.gif Дано другия сезон да събират по бързо Лейтън,че ми писва от драматичните им истории..Линдзи беше готина и тя,но вече историята и с Лукчо се изтърква тей че да си отива за Ню Йорк Лукас и Пейтън да бъдат вечно щастливи и така,дано най-после да нямат пречки за великата си любов biggrin2.gif И след този пети сезон се убедих че не е възможно Лукас да стане по тъп biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

П.С.Колкото и да ми се иска Лукас да звъни на Брук просто ще е тъпо..мноого тъпо,не стига че вече толкова идиотщини е направил тоя ами и още една,абе и на която и да се обади надявам се тя да му откаже smile.gif
bo7evka
ОоО Дан го размазаха като хлебарка laugh.gif
jadi^^^
Цитат(Zorfitoo0 @ May 20 2008, 18:54) *
Линдзи! ОМГ! Тая я мразя тоолкова много, ама вече прекрачи границата!!! mad.gif mad.gif 14.gif 19.gif Първо разбива сърцето на Лукас (не го оправдавам, ама все пак...) той започва да пие, изоставя баскетбола и това, че е треньор,казва на Пейтън, че я мрази, промяната в прическата....Тая му съсипа живота ако питате мен! Е от части и той си го съсипа сам,но тва нейно появяване беше просто... blink.gif wacko.gif shocking.gif Според мен Люк повече не трябва да и обръща внимание. Да си заминава и да си намери друг! ;]

One Tree Hill Forever! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Абе ква е тая злоба! mad.gif Пейтън като че ли не му провали живота, щото не знае как да постигне тва, което иска и все някой трябва да я води за носа,че иначе някъдето я духне вятъра...Все едно не се напи заради нея и не си провали сватбата с Линдзи...Само някви пристрастни коментари и обиждате, като 1че не разбирате за кво правят така и кво чувстват..За което всъщност е сериала, а не да се плюе!
Jordan
да беееееее, Пейтън била виновна за развоя на живота на Лукас shocking.gif
виновна е дотолкова, долкото беше муза на творчестовото му, щото ако не беше тя и с Бамбука нямаше да се срещне вероятно.
Никой на никого не е провалял живота, общо взето всеки си носеше последствията от грешките. Нито Линдзи, нито Пейтън са виновни са случващото се с Лукас. Просто човека има психични проблеми от време на време и мозъка му започва да функционира като на двуклетъчно.
Тоя сезон Лукас ще го запомня май само със слабата му игра и лошонаписаните му реплики и постъпки wacko.gif
secretk
Очaквaх повече, имaло е и по-добри финaлни серии в предишните сезони, според мен.
Струвa ми се , че Лукaс се обaждa нa Линдзи, нa Брук и се обaждaт дa и кaжaт за Анджи, нa Пейтън и се обaждa този , който познaвa Ели. Дaли ще е тaкa, ще видим септември.
Инaче пaк някоя кaтaстрофa, взе дa им стaвa нaвик, то нa Дaн кaкво ли не му се случи. И нa другите де, вече мaлко нереaлно стaвa.
Сaмо не искaм в 6 сезон пaк дa имa триъгълник Брук-Лукaс-Пейтън, дa избирaт с коя ще е и дa се спирa с тaзи история, че стaвa бaнaлно.
Нa Хейли песентa(тоест Бетaни) не ми хaресa много много, имa и по-хубaви песни. Сцените нa Нейли и Джейми бяхa много хубaви, Брук беше много слaдкa кaто се объркa докaто говорише нa Анджи и кaза "мaмa" и беше гaдно, че трябвaше дa я върне . Хубaво беше и че Нейтън се върнa в бaскетболa. Дaн си беше типичен гaдняр, кaкто винaги.
Нaчaлото беше добро, особено с прическaтa нa Лукaс и бaлоните нa Пейтън. Крaя беше не много сполучлив опит за оригинaлност, не ме впечaтли особено.
jadi^^^
Еми, признавам поизсилих се и аз.Обаче то е някак си тъпо да се сипят обиди само за един персонаж, за да се оправдае фактът, че Лукас и Пейтън още не са заедно. Мое си мнение...
heili
ще има ли 6-ти сезон или някакъв друг епизод който да излезе sad.gif мн гадно стана така с епизода sad.gif
DIDI1212BG
QUOTE(heili @ May 21 2008, 02:25) *
ще има ли 6-ти сезон или някакъв друг епизод който да излезе sad.gif мн гадно стана така с епизода sad.gif

прочети малко постовете на другите и ще намериш отговора на въпроса си

иначе на мен ми хареса епизода, и благодаря за форума на този сериал
mimizz
Ох, толкова беше хубаво, че направо ми се плачеше, че е последна серия. Като цяло последните няколко епизода бяха много изпипани, много силни.

Нейтън и Джейми направо ме разтопиха (но аз все пак съм пристрастна към този Скот)...

Люк е пълен кретен и не знае какво иска, което на тази вързаст вече не е мило, а започва да дразни, може ли да изостави малко драмата...

Това, което направи Пейтън на игрището е невероятно романтично и не знам как не му подейства...дебил. Иначе с тази прическа е по-хубав.

Брук малко ми се загуби някак си с това детенце...

Думите на Хейли на игрището, че боклука си е просто боклук, и мъката е кофти работа (примерно преведено, не помня точните думи) и за любовта, която радва, бяха най-якото нещо за мен може би в епизода.

Хич не ми е жал за Дан, и даже се посмях...Както и с Деб...А Маут им скри топката wink.gif

Нямам търпение за новия сезон...!!!
Ne7WoRK
Аз не разбрах нали Дан умря ... ?
Inagr
Абе хора наистина каква е тая злоба. И цял сезон се сипе омраза срещу Люк. Аз май съм единствената, която го разбира. И то защото съм ставала свидетел на подобна ситуация. Я помислете малко, ако сте обичали някой и той ви е зарязал, и 4 години е бил далеч, и изведнъж се върне и иска всичко да си е по старому. В моя случай вече всичко се беше променило и нямаше шанс за събиране. Просто всеки продължава живота си.
mR.DiSCo
АРЕ СТИГА СТЕ ОБВИНЯВАЛИ ЛУКАС , КВО
ЩЕ КАЖЕТЕ? mad.gif mad.gif
jadi^^^
Нали dry.gif всички го нареждат, ама ако бяха на негово място.............
Marissa Cooper
Всеки си има собствено мнение.Това е безсмислено
ludoto_mimi
Има субтитри в http://subs.unacs.bg/ Потърсете преди да питате.
mR.DiSCo
плс някой да ми даде линк за песните : когато пейтън цели отначало с балони и когато брук дава анджи на летището , да не са от box.net щот от там не ми се теглят sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
ludoto_mimi
lovve_sophitoooo, на предишната страница и в първия пост има песните, качени в data.bg от Борко! Ама то е много трудно човек да погледне, нали...

Amy Kuney ft Tim Myers - "All Downhill From Here"
Boston - "A Man I'll Never Be"
varnasky
Този епизод беше от най-покъртителните... по-добър в целия 5ти сезон няма!
За обаждането съм на 60% сигурен, че е Брук. Пък може и да бъде Хеили tongue.gif знае ли човек biggrin2.gif
zaharchee
Цитат(varnasky @ May 21 2008, 12:54) *
Този епизод беше от най-покъртителните... по-добър в целия 5ти сезон няма!
За обаждането съм на 60% сигурен, че е Брук. Пък може и да бъде Хеили tongue.gif знае ли човек biggrin2.gif

Хейли е омъжена, едва ли й прави предложение shocking.gif. И по принцип е недопустимо.
Епизодът наистина беше страхотен. Надявам се да се обажда на Пейтън, макар че такова предложение, ако ми направят по телефона, ще откажа. blush.gif .
A_l_e_x
На мен пък 12 епизод ми хареса много повече...
dessy_zah
Не се тормозете на кого се е обадил. Сега ще ви осветля какво става. На Брук и се обаждат, че Анджи е пристигнала благополучно. На Пейтън и се обажда този, който е познавал майка й, а Лукас звъни на Линдзи. Според мен е така. Вие какво ще кажете?
Inagr
Не се тормозете. На който и да се обади, накрая няма да се ожени. Това е американски сериал - ще разтягат локуми до 22 епизод на 6-ти сезон.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.