Много добра серия. Брук беше просто страхотна.
Дори мен ме заболя, когато каза на Анджи: "Чу ли как те нарече мама.." и, още недоизрекла "мама", осъзна реалността.
Сцената, когато се раздели с бебето, беше една от най-силните изобщо през целия сезон.
Джейми и Нейтън бяха невероятни в опитите си да се отърват от страховете си.
Семейство Скот вървят добре - Нейтън сигурно ще играе отново, Хейли ще се занимава с музика, дано да не се повтарят гадостите от 2-ри сезон, но не вярвам. Би било твърде изтъркано.
Сега по основния проблем - Лукас и любовните му проблеми, 1451 серия.
Мисля (или по-точно ми се иска), че се обажда на Пейтън.
Първи довод: би било тъпо да звъни на Линдзи (за н-ти път). Това предполага сълзи и объркани хора през 6-ти сезон, което със сигурност би отегчило дори най-заклетите фенове на ОТН.
Втори довод: Когато Брук се раздели с Анджи, плачейки каза на Лукас "She's gone, Luke" и той твърдо каза: "Знам". Сякаш това не се отнасяше само за бебето, но и за Линдзи. Звучеше ми сигурен, че между тях вече не би имало нищо.
Трети довод: Това, което Пейтън направи с игрището, надали не е боднало нещо в сърцето му.
Четвърти довод: Пейтън му каза, че сънува сватба. Лукас каза по телефона: "Искаш ли да се оженим довечера?"
С Линдзи не е говорил за брак, откакто тя го заряза пред олтара.
Пети довод: Свързан е със сцената в края, когато Брук, Пейтън и Линдзи си вдигат телефоните. Пейтън въобще не поглежда кой й звъни. Линдзи вдига телефона с готовност, сякаш е сигурна, че е Лукас. Би било твърде очевидно да е той!
Не знам, може би се заблуждавам, защото искам Лукас и Пейтън заедно най-после. Омръзна ми от драми.