ludoto_tedi
May 13 2008, 15:05
girl_from_hell
May 13 2008, 17:02
и лукас става пънкар хахах и тогава ще е още по як
botevka
May 13 2008, 17:10
Трудно ще се ожени за Брук, въпреки че ако стане което е възможно ОТХ ще се превърне в няква скапана съпунка където всичко се върти околу един човек.
БТВ: Люк се остригва
Mr. Winchester
May 13 2008, 17:31
Е, тва ся е трейлър...дано и епизода е такъв як
marin4et000
May 13 2008, 18:14
Ох какво прави Лукас с това куче???Ацкото промо,за последен епизод ще е много готин.Чакам с нетърпение!!!
„В крайна сметка, Лукас и Брук си плащат с уважение помежду си”-едва ли се обажда на Брук,а ако е на Линдзи ще кажа:Това момче си проси да му разбиват сърцето!!!А какво става с Нейтан и Хейли.Тях пак ги няма в промото!!!
„Пейтън чува новини за някой от нейното минало.”-дано е Дерек.Много ме радваше тоя!!!
„Кариерата на Хейли тръгва по положителен завой”-ХИП ХИП УРА!!!
ПС:Много е хубав Лукас с къса коса,много му утива.
FaLLOuTbOy
May 13 2008, 18:42
И аз ще се радвам ако видим Дерек отново. Би било яко.

Още от сега мога да кажа кои ще са най-силните моменти - тези на Брук когато връща Анджи. Иначе промото беше супер. Коя ли от трите ще вземе? Брук/Пейтън/Линдзи? Нямам търпение.
Катeто
May 13 2008, 20:28
Наистина това вече е промо,не да ни залъгват с неща,които така или иначе знаем че няма да станат

Супер интересна серия се очертава...явно Лукас продължава да пие,ко да прай човека вече

Много ми е интересно коя от трите ще вземе,но може и нито една да не е,може да са го псуанли само за да е интересно...аз мисля че ще е Брук....Другото интересно нещо е човека от миналото,айде да идва вече вторник
peyton_lucas_brooke
May 13 2008, 21:48
Интересна серия сигурно ще бъде.. все пак края на сезона..
Колкото за Пейтън-дори да я убит (което звучи смешно) да не си мислите,че пак ще има Брукас?
{`BrukaS`}
May 13 2008, 22:12
забелязвате ли обаче как вкарват четериъгълник

Брук,Пейтън,Линдзи and Лукас,на коя ще се спре той сега

нз имам чувството,че не случайно на ново сближиха Брук и Лукас.Последните серии постоянно заедно пък и си мисля,че Брук не е безразлична към него.
Morska~Vu6ka
May 13 2008, 22:16
Аз пък си мисля че ще се обажда на Дан да ходят в Лас Вегас нали Лукас е с разбито сърце пък Дан има болно сърце поне да споделят мъката и да си направят густо кво

Е не можете да отречете че ми е желязна логиката!
Tedka*
May 13 2008, 23:24
Аз също мисля,че не случайно сближават Брук и Лукас,макар,че може "найстина да си плащат с уважение".Надявам се отново да ги съберат.Много интересна серия се очертава.А отова на кой звъни Лукас на летището мисля,че може би е Брук-както той беше до нея...
zaharchee
May 14 2008, 00:22
Е, не вярвам да има Брукас, по-скоро Брук ще се събере с доктора. Ако Люк се обажда на Пейтън, ще е мн тъпо, след като й каза, че я мрази (извъднъж да му проблесне обратното). И не ми казвайте, че бил пиян. Пак са скалъпили нещо изненадващо.
♥Didito♥
May 14 2008, 01:02
Дано да не е Пейтън, ще бъде много тъпо предишната вечер да й каже истината, че я мрази и сега опа ела във Вегас с мене. Най-вероятно ще е Брук или по-логично нито една от трите
tedi27
May 14 2008, 07:56
Цитат(♥Didito♥ @ May 14 2008, 02:02)

Дано да не е Пейтън, ще бъде много тъпо предишната вечер да й каже истината, че я мрази и сега опа ела във Вегас с мене. Най-вероятно ще е Брук или по-логично нито една от трите

точно това си мислех, няма да е нито една от трите според мен...
zuzito
May 14 2008, 09:18
Ако все пак вземе една от трите,в което се съмнявам много,ще е интересно ако каже защо точно нея е избрал.Има причини да се обажда на всяка от тях.Аз лично,разбира се,искам това да е Брук,без значение защо ще са заедно.От друга страна може просто да се обажда да се сбогува,знам ли.Това беше най-интересното промо досега за мен.И епизода се очертава забавен

Чакам
fenkanabrooke
May 14 2008, 09:31
fenka_1
May 14 2008, 09:33
Няма да вземе нито една от тях.Или няма да вземе никой,или ще вземе някой който най-малко очакваме
zaharchee
May 14 2008, 10:05
Цитат(fenka_1 @ May 14 2008, 10:33)

Няма да вземе нито една от тях.Или няма да вземе никой,или ще вземе някой който най-малко очакваме

Да, сигурно така ще стане. Той обича след любовна мъка да избяга в др град. И следващия сезон, пак ще се връща.
Цитат(marin4et000 @ May 13 2008, 19:14)

Ох какво прави Лукас с това куче???Ацкото промо,за последен епизод ще е много готин.Чакам с нетърпение!!!
пийват по чашка бе
zaharchee
May 14 2008, 10:31
В този епизод ще ни бъде представена и нова песен на Бетъни.
marin4et000
May 14 2008, 14:10
Първо се чудех къде отиде промото от предишния епизод и след 20 пъти гледане на това осъзнах,че когато дават Лукас проснат на леглото той е почти гол!Сцената с прибирането липсваше и нещо ми се върти в главата ама и аз незнам....Немога да разбера и на кого говори Хейли...Това промо ме заинтригува.Края на този сезон ще е супер.ОТХ се завърна.Идея нямаш какво ще се случи по-нататък(точно като края на 2 и.3).А и новата песен на Бетъни ще чуем сигурно или Нейтан как се завръща на терена...ще е супер!!!Чакам с нетърпение......
Fanster
May 14 2008, 14:15
Възможно е Лукас да вземе Пейтън в опит да се извини за това, което й каза. КАК МОЖА?!
А с който и да отиде Лукас там трябва да се оженят. After all - what happens in Vegas stays in Vegas!
Secretly
May 14 2008, 16:01
Споредмене Пейтън ще срещне Джейк...И Брук ще отиде с Лукас във Вегас ,а Линдзи да са маха
Fanster
May 14 2008, 16:53
Линдзи е сладка, не отричам, но не е за Лукас. Вярно че всички забравихме Джейк и Джени... А може и Ники да е, от де да знаете...
enterctrl
May 14 2008, 17:26
Няма начин и според мен той се обажда на Дан(баща му)!Първо промото всеки път лъже какво ще се случи!Както промото за 17 епизод и много други!Дават неща които не се случват!Така, че твърдо заявявам, че Лукас се обажда на баща си!!!
Аз, мисля че Брук и Лукас няма да се съберат,най-вероятно ще се завърти някаква любов около нея и доктора.Пък тоя Лукас е такъв идиот-какво му е виновна Пейтън,че Линдзи не го иска вече.Накрая на епизода просто много ме вбеси....
Ne7WoRK
May 14 2008, 17:47
Цитат(zaharchee @ May 14 2008, 11:31)

В този епизод ще ни бъде представена и нова песен на Бетъни.
оО защо ни каза сега няма да имам търпение да го дочакам тоя епизод ...
Zorfitoo0
May 14 2008, 18:05
joo_92
May 14 2008, 18:17
Джейк ако се върне този сериал ще се превърне в латиноамериканска теленовела или пък ако Лукас се обади на Брук.Между другото гледах снимки от епизода,където Лукас и Брук са на летището и Лукас е със същите дрехи и там се прегръщат,но според мен е по-скоро приятелски.Все пак дано се обади на Пейтън!!!
tedi27
May 14 2008, 18:43
Да, ако Джейк се върне вече ще стане съпунка
enterctrl
May 14 2008, 18:57
Абе хора от къде Ви хрумна, че Джейк ще се върне, че Пейтън се сетила за някой там?!Можа да е всеки който сме виждали в сериала а последните 1-2 сезона не участва.А и да се върне не значи, че ще се залюбят пак тя си е за Лукас
Morska~Vu6ka
May 14 2008, 19:05
Лукас и Брук не са нищо повече от приятели тва е повече от ясно о.О Да, връзката им стана много силна покрай Анджи, но ясно си личи че не е няма нещо по - различно от приятелски отношения... интересно ми е с Дан какво ли ще стане, ще мре ли няма ли да мре...
Джейк пък как го измислихте?!
Дано не се връща момчето -- заслужава нещо тооооооооооооолкова по-добро от нея
И дано Лукас не звъни на Брук -- тя заслужава нещо тоооооолкова по-добро от него
Изобщо - моите надежди са за ЛЕЙТЪН, защото няма по-перфектни хора един за друг! СЪБЕРЕТЕ ГИ, сценаристи, МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!
BaRbInCeTo
May 14 2008, 19:25
и аз мисля, че не се обажда на нито една от 3-те просто още едно подвеждащо промо....
tedi27
May 14 2008, 19:35
4-тата снимка е много яка
Secretly
May 14 2008, 19:36
Цитат(Sway @ May 14 2008, 20:19)

Джейк пък как го измислихте?!
Дано не се връща момчето -- заслужава нещо тооооооооооооолкова по-добро от нея
И дано Лукас не звъни на Брук -- тя заслужава нещо тоооооолкова по-добро от него
Изобщо - моите надежди са за ЛЕЙТЪН, защото няма по-перфектни хора един за друг! СЪБЕРЕТЕ ГИ, сценаристи, МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!
Хахахххахахахах тоя пост ме разби ! Съберете хора като Лукас и Пейтън ,който незнаят какво искат
Цитат(MoLlY @ May 14 2008, 21:15)

Да. За съжаление.
girl_from_hell
May 14 2008, 21:24
последен ли хаха аз пак съмс неква изотсанал информмация абе как така ще съврщи пфф... много тъпо
ava_89
May 14 2008, 21:28
Това промо е много убийствено и нарочно направено да ни държи до вторник.
Аз мисля, че от една страна по-рано в серията Лукас може да се е извинил на Пейтън и в последствие да я кани с него. Друго, което си мисля е, че Линдзи вече е вън от играта не знам защо, но мисля, че няма да има пряка връзка с обаждането на Лукас. Също така си мисля, че може да се обажда на Брук, за да я покани след като тя връща бебето и да я разсее малко след всичко случило се. Съдейки по-точно, с който говори, че има два билета и така, доста спокойно все едно говори на Брук, а това доста често се случва напоследък двамата да си говорят спокойно като приятели. Много се надявам да е Брук, тъйкато обожавам тази двойка. Другото, което ми изникна е, че той се обажда на Брук и я кани, а тя целия сезон беше свидетел как Пейтън драматизира нещата по Лукас и ще жертва за пореден път шанса да опита нещо ново в замяна да помогне на Пейтън за последен шанс с Лукас, като праща нея на летището. Но мисля, че ако стане нещо подобно това вече ще ме разбие, защото Брук цял сезон не е помислила за себе си, а за другите. Каква теория ударих, доста ми се разви въображението, но ще видим във вторник.
zkupenska
May 15 2008, 11:07
Аз ви кажа си мисля, че се обажда и на трите. За да провери коя от трете е готова да тръгне с него, т.е да бъде с него.
А така лесно си решава проблема, която доиде. Ако доиде поваче от една после ще му мисли
Jordan
May 15 2008, 11:37

вече от него за нищо не се учудвам. няма да се учудя да се обади и на трите и да им каже, че е бил влюбен в тях през цялото време
gotinatakuma
May 15 2008, 12:32
Това промо ме разби направо,но определено епизода ще е готин и нямам търпение вече.Дано се обажда на Пейтън,но най-вероятно е на Линдзи
Mr. Winchester
May 15 2008, 12:54
абе Линдзи го напусна, обажда се на Пейтън...оф, дано вече се обади на Пейтън за да приключим с тая история веднъж за винаги!
miramih
May 15 2008, 13:05
Според мен Джейк се връща и остава с Пейтън, Лукас и Брук остават заедно, а Дан продължава да живее, Хейли успява и съчетава пеенето с семейството и така до 6-ти сезон.....
BroOke^
May 15 2008, 13:07
според мен ще бъде един доста интересен епизод...и вече лукас май изобщо не е на ясно с коя иска да е ... май и с трите

няма да се очудя ако пак се съберат брук и лукас

(с мн яка прическа го дадоха отначало

)
Syleena
May 15 2008, 13:30
СУПЕР! Отгога не е имало ТОЛКОВА яко промо. Само ви се чудя - повечето нареждате някакви хепиенд истории... На мен пък промото ми напомня точно на типичен ОТХ епизод и мисля че традиционно за край на сезон - всичко ще се прецака, никой с никого няма да се събере! Нали трябва да ни държат в напрежение за новия сезон!

И също мисля, че ако Лукас се обади на Брук няма да е от любов, в последно време показват доста добро приятелство м/у тях. Съгласна съм с мнението, че може да я вземе за да я утеши... От друга страна, да се обадиш на някого от летището и да кажеш "имам билети" е доста импулсивно, нещо за което се събира смелост в последния момент и си мисля че може и да е вярно, че звъни и на трите... Абе нямам тъпрение! Сигурно накрая ще е нещо напълно невероятно, което въобще не сме предполагали - например ще звъни на Маут или на Хейли хахах
ludoto_tedi
May 15 2008, 18:56
Абе аз съм сигурна ,че пак няма да покажат на кой се обажда .Ще го оставят ,за да чакаме 6-ти сезон за да разберем!
secretk
May 15 2008, 19:21
Цитат(ludoto_tedi @ May 15 2008, 19:56)

Абе аз съм сигурна ,че пак няма да покажат на кой се обажда .Ще го оставят ,за да чакаме 6-ти сезон за да разберем!
Междудругото и мен ме съмнява товa, все пaк трябвa дa имa интригa за новия сезон.
Малко ме съмнява Лукас да остане с Брук-та нали тя е най-добрата приятелка на Пейтън и знае,че е луда по него.Не ми се вярва да допусне отново грешката да се карат заради него.
Знам,че това е само филм,но понякога така се вживявам,че ми иде да го удуша тоя Лукас-и той не знае какво иска
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.