Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "What Comes After The Blues" - Season Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ludoto_tedi
"What Comes After The Blues"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
19 май 2008 година

Хората от Tree Hill могат да срещнат своите лични страхове. Дан се опитва да промени живота си. Брук трябва да върне Анджи. Кариерата на Хейли тръгва по положителен завой и Пейтън чува новини за някой от нейното минало. В крайна сметка, Лукас и Брук си плащат с уважение помежду си, както и Устата и Милисънт срещат нов спортен човек.

П Р О М О

Официални снимки:

5.17 Episode -Music:

Gavin DeGraw & Jamie - "I Don't Want To Be (Acoustic)"
Amy Kuney ft Tim Myers - "All Downhill From Here"
Jim Salinger - "Awoken"
The Gabe Dixon Band - "Disappear"
Bon Iver - "Blindsided"
Tyler Burkum - "End Of The Road"
Boston - "A Man I'll Never Be"
Leopold - "She Said"
Bon Iver - "Flume"
Sera Cahoone - "Baker Lake"
Bethany Joy Galeotti ft Enation - "Feel This" (CODA)

От Борко @ data.bg:

Gavin DeGraw & Jamie - "I Don't Want To Be (Acoustic)"
Amy Kuney ft Tim Myers - "All Downhill From Here"
Boston - "A Man I'll Never Be"
The Gabe Dixon Band - "Disappear"
Bon Iver - "Blindsided"
Tyler Burkum - "End Of The Road"
La Rocca - "Half Speed"
Bon Iver - "Flume"
Sera Cahoone - "Baker Lake"
Jim Salinger - "Awoken"
Leopold - "She Said"
Bethany Joy Galeotti ft Enation - "Feel This"

5.17 Download:

One.Tree.Hill.S05E18-hdtv.xvid-xor @ Data.BG
One.Tree.Hill.S05E18-hdtv.xvid-xor @ Zamunda.NET

5.17 Субтитри:
One Tree Hill - 05x18 за релийза XOR
One Tree Hill - 05x18 за релийза 2hd

girl_from_hell
и лукас става пънкар хахах и тогава ще е още по як smile.gif
botevka
Трудно ще се ожени за Брук, въпреки че ако стане което е възможно ОТХ ще се превърне в няква скапана съпунка където всичко се върти околу един човек.

БТВ: Люк се остригва laugh.gif
Mr. Winchester
Е, тва ся е трейлър...дано и епизода е такъв як
marin4et000
Ох какво прави Лукас с това куче???Ацкото промо,за последен епизод ще е много готин.Чакам с нетърпение!!!
„В крайна сметка, Лукас и Брук си плащат с уважение помежду си”-едва ли се обажда на Брук,а ако е на Линдзи ще кажа:Това момче си проси да му разбиват сърцето!!!А какво става с Нейтан и Хейли.Тях пак ги няма в промото!!!
„Пейтън чува новини за някой от нейното минало.”-дано е Дерек.Много ме радваше тоя!!!
„Кариерата на Хейли тръгва по положителен завой”-ХИП ХИП УРА!!!
ПС:Много е хубав Лукас с къса коса,много му утива.
FaLLOuTbOy
И аз ще се радвам ако видим Дерек отново. Би било яко. 4.gif Още от сега мога да кажа кои ще са най-силните моменти - тези на Брук когато връща Анджи. Иначе промото беше супер. Коя ли от трите ще вземе? Брук/Пейтън/Линдзи? Нямам търпение. 4.gif
Катeто
Наистина това вече е промо,не да ни залъгват с неща,които така или иначе знаем че няма да станат 16.gif Супер интересна серия се очертава...явно Лукас продължава да пие,ко да прай човека вече 10.gif Много ми е интересно коя от трите ще вземе,но може и нито една да не е,може да са го псуанли само за да е интересно...аз мисля че ще е Брук....Другото интересно нещо е човека от миналото,айде да идва вече вторник 15.gif
peyton_lucas_brooke
Интересна серия сигурно ще бъде.. все пак края на сезона..
Колкото за Пейтън-дори да я убит (което звучи смешно) да не си мислите,че пак ще има Брукас?
{`BrukaS`}
забелязвате ли обаче как вкарват четериъгълник biggrin2.gif Брук,Пейтън,Линдзи and Лукас,на коя ще се спре той сега biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif нз имам чувството,че не случайно на ново сближиха Брук и Лукас.Последните серии постоянно заедно пък и си мисля,че Брук не е безразлична към него.
Morska~Vu6ka
Аз пък си мисля че ще се обажда на Дан да ходят в Лас Вегас нали Лукас е с разбито сърце пък Дан има болно сърце поне да споделят мъката и да си направят густо кво biggrin2.gif Е не можете да отречете че ми е желязна логиката! mrgreen[1].gif
Tedka*
Аз също мисля,че не случайно сближават Брук и Лукас,макар,че може "найстина да си плащат с уважение".Надявам се отново да ги съберат.Много интересна серия се очертава.А отова на кой звъни Лукас на летището мисля,че може би е Брук-както той беше до нея...
zaharchee
Е, не вярвам да има Брукас, по-скоро Брук ще се събере с доктора. Ако Люк се обажда на Пейтън, ще е мн тъпо, след като й каза, че я мрази (извъднъж да му проблесне обратното). И не ми казвайте, че бил пиян. Пак са скалъпили нещо изненадващо.
♥Didito♥
Дано да не е Пейтън, ще бъде много тъпо предишната вечер да й каже истината, че я мрази и сега опа ела във Вегас с мене. Най-вероятно ще е Брук или по-логично нито една от трите wink.gif
tedi27
Цитат(♥Didito♥ @ May 14 2008, 02:02) *
Дано да не е Пейтън, ще бъде много тъпо предишната вечер да й каже истината, че я мрази и сега опа ела във Вегас с мене. Най-вероятно ще е Брук или по-логично нито една от трите wink.gif

точно това си мислех, няма да е нито една от трите според мен...
zuzito
Ако все пак вземе една от трите,в което се съмнявам много,ще е интересно ако каже защо точно нея е избрал.Има причини да се обажда на всяка от тях.Аз лично,разбира се,искам това да е Брук,без значение защо ще са заедно.От друга страна може просто да се обажда да се сбогува,знам ли.Това беше най-интересното промо досега за мен.И епизода се очертава забавен happy.gif Чакам
fenkanabrooke
Какво идва след тъгата ли? В ОТХ е пътешествие за двама до Лас Вегас(e може да не е само пътешествие)! 18.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
fenka_1
Няма да вземе нито една от тях.Или няма да вземе никой,или ще вземе някой който най-малко очакваме wink.gif
zaharchee
Цитат(fenka_1 @ May 14 2008, 10:33) *
Няма да вземе нито една от тях.Или няма да вземе никой,или ще вземе някой който най-малко очакваме wink.gif

Да, сигурно така ще стане. Той обича след любовна мъка да избяга в др град. И следващия сезон, пак ще се връща.
inks
Цитат(marin4et000 @ May 13 2008, 19:14) *
Ох какво прави Лукас с това куче???Ацкото промо,за последен епизод ще е много готин.Чакам с нетърпение!!!

пийват по чашка бе 1sun[1].gif tongue.gif
zaharchee
В този епизод ще ни бъде представена и нова песен на Бетъни.
marin4et000
Първо се чудех къде отиде промото от предишния епизод и след 20 пъти гледане на това осъзнах,че когато дават Лукас проснат на леглото той е почти гол!Сцената с прибирането липсваше и нещо ми се върти в главата ама и аз незнам....Немога да разбера и на кого говори Хейли...Това промо ме заинтригува.Края на този сезон ще е супер.ОТХ се завърна.Идея нямаш какво ще се случи по-нататък(точно като края на 2 и.3).А и новата песен на Бетъни ще чуем сигурно или Нейтан как се завръща на терена...ще е супер!!!Чакам с нетърпение......
Fanster
Възможно е Лукас да вземе Пейтън в опит да се извини за това, което й каза. КАК МОЖА?!
А с който и да отиде Лукас там трябва да се оженят. After all - what happens in Vegas stays in Vegas!
Secretly
Споредмене Пейтън ще срещне Джейк...И Брук ще отиде с Лукас във Вегас ,а Линдзи да са маха wacko.gif
Fanster
Линдзи е сладка, не отричам, но не е за Лукас. Вярно че всички забравихме Джейк и Джени... А може и Ники да е, от де да знаете... biggrin.gif
enterctrl
Няма начин и според мен той се обажда на Дан(баща му)!Първо промото всеки път лъже какво ще се случи!Както промото за 17 епизод и много други!Дават неща които не се случват!Така, че твърдо заявявам, че Лукас се обажда на баща си!!!
dibk
Аз, мисля че Брук и Лукас няма да се съберат,най-вероятно ще се завърти някаква любов около нея и доктора.Пък тоя Лукас е такъв идиот-какво му е виновна Пейтън,че Линдзи не го иска вече.Накрая на епизода просто много ме вбеси....
Ne7WoRK
Цитат(zaharchee @ May 14 2008, 11:31) *
В този епизод ще ни бъде представена и нова песен на Бетъни.

оО защо ни каза сега няма да имам търпение да го дочакам тоя епизод ... wink.gif
Zorfitoo0
Според мен няма да се обади на Брук! На нея ще и се обадят да върне Анджи.... 1crying[1].gif 1iangr[1].gif На Линдзи едва ли, защото все пак тя го заряза, а той ще продължава да я търси. Въпреки, че може да и се обади само, за да я пита защо постъпва така, кого е срещнала и бла бла бла....На Пейтън е най-логично. Да и се извини за тва, което е казал или поне да говори с нея.....аз не съм виждала от много време тоест от тогава, когато Линдзи го заряза да говорят. И все пак....в ОТХ логика няма.... laugh.gif biggrin.gif tongue.gif Или поне не е това, което изглежда. ;]
joo_92
Джейк ако се върне този сериал ще се превърне в латиноамериканска теленовела или пък ако Лукас се обади на Брук.Между другото гледах снимки от епизода,където Лукас и Брук са на летището и Лукас е със същите дрехи и там се прегръщат,но според мен е по-скоро приятелски.Все пак дано се обади на Пейтън!!! happy.gif
tedi27
Да, ако Джейк се върне вече ще стане съпунка
enterctrl
Абе хора от къде Ви хрумна, че Джейк ще се върне, че Пейтън се сетила за някой там?!Можа да е всеки който сме виждали в сериала а последните 1-2 сезона не участва.А и да се върне не значи, че ще се залюбят пак тя си е за Лукас rolleyes.gif biggrin2.gif
Morska~Vu6ka
Лукас и Брук не са нищо повече от приятели тва е повече от ясно о.О Да, връзката им стана много силна покрай Анджи, но ясно си личи че не е няма нещо по - различно от приятелски отношения... интересно ми е с Дан какво ли ще стане, ще мре ли няма ли да мре...
Sway
Джейк пък как го измислихте?!

Дано не се връща момчето -- заслужава нещо тооооооооооооолкова по-добро от нея rolleyes.gif

И дано Лукас не звъни на Брук -- тя заслужава нещо тоооооолкова по-добро от него laugh.gif

Изобщо - моите надежди са за ЛЕЙТЪН, защото няма по-перфектни хора един за друг! СЪБЕРЕТЕ ГИ, сценаристи, МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!
BaRbInCeTo
и аз мисля, че не се обажда на нито една от 3-те просто още едно подвеждащо промо....
tedi27
4-тата снимка е много яка
Secretly
Цитат(Sway @ May 14 2008, 20:19) *
Джейк пък как го измислихте?!

Дано не се връща момчето -- заслужава нещо тооооооооооооолкова по-добро от нея rolleyes.gif

И дано Лукас не звъни на Брук -- тя заслужава нещо тоооооолкова по-добро от него laugh.gif

Изобщо - моите надежди са за ЛЕЙТЪН, защото няма по-перфектни хора един за друг! СЪБЕРЕТЕ ГИ, сценаристи, МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!

Хахахххахахахах тоя пост ме разби ! Съберете хора като Лукас и Пейтън ,който незнаят какво искат biggrin2.gif
MoLlY
Абе хора тва последния епизод от сезона ли е?confused.gifconfused.gif? blink.gif blink.gif blink.gif
Sway
Цитат(MoLlY @ May 14 2008, 21:15) *
Абе хора тва последния епизод от сезона ли е?confused.gifconfused.gif? blink.gif blink.gif blink.gif

Да. За съжаление.
girl_from_hell
последен ли хаха аз пак съмс неква изотсанал информмация абе как така ще съврщи пфф... много тъпо
ava_89
Това промо е много убийствено и нарочно направено да ни държи до вторник. tongue.gif
Аз мисля, че от една страна по-рано в серията Лукас може да се е извинил на Пейтън и в последствие да я кани с него. Друго, което си мисля е, че Линдзи вече е вън от играта не знам защо, но мисля, че няма да има пряка връзка с обаждането на Лукас. Също така си мисля, че може да се обажда на Брук, за да я покани след като тя връща бебето и да я разсее малко след всичко случило се. Съдейки по-точно, с който говори, че има два билета и така, доста спокойно все едно говори на Брук, а това доста често се случва напоследък двамата да си говорят спокойно като приятели. Много се надявам да е Брук, тъйкато обожавам тази двойка. Другото, което ми изникна е, че той се обажда на Брук и я кани, а тя целия сезон беше свидетел как Пейтън драматизира нещата по Лукас и ще жертва за пореден път шанса да опита нещо ново в замяна да помогне на Пейтън за последен шанс с Лукас, като праща нея на летището. Но мисля, че ако стане нещо подобно това вече ще ме разбие, защото Брук цял сезон не е помислила за себе си, а за другите. Каква теория ударих, доста ми се разви въображението, но ще видим във вторник. smile.gif
zkupenska
Аз ви кажа си мисля, че се обажда и на трите. За да провери коя от трете е готова да тръгне с него, т.е да бъде с него.
А така лесно си решава проблема, която доиде. Ако доиде поваче от една после ще му мисли biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif вече от него за нищо не се учудвам. няма да се учудя да се обади и на трите и да им каже, че е бил влюбен в тях през цялото време 18.gif
gotinatakuma
Това промо ме разби направо,но определено епизода ще е готин и нямам търпение вече.Дано се обажда на Пейтън,но най-вероятно е на Линдзи mad.gif
Mr. Winchester
абе Линдзи го напусна, обажда се на Пейтън...оф, дано вече се обади на Пейтън за да приключим с тая история веднъж за винаги!
miramih
Според мен Джейк се връща и остава с Пейтън, Лукас и Брук остават заедно, а Дан продължава да живее, Хейли успява и съчетава пеенето с семейството и така до 6-ти сезон.....
BroOke^
според мен ще бъде един доста интересен епизод...и вече лукас май изобщо не е на ясно с коя иска да е ... май и с трите biggrin.gif няма да се очудя ако пак се съберат брук и лукас wink.gif (с мн яка прическа го дадоха отначало biggrin2.gif )
Syleena
СУПЕР! Отгога не е имало ТОЛКОВА яко промо. Само ви се чудя - повечето нареждате някакви хепиенд истории... На мен пък промото ми напомня точно на типичен ОТХ епизод и мисля че традиционно за край на сезон - всичко ще се прецака, никой с никого няма да се събере! Нали трябва да ни държат в напрежение за новия сезон! smile.gif
И също мисля, че ако Лукас се обади на Брук няма да е от любов, в последно време показват доста добро приятелство м/у тях. Съгласна съм с мнението, че може да я вземе за да я утеши... От друга страна, да се обадиш на някого от летището и да кажеш "имам билети" е доста импулсивно, нещо за което се събира смелост в последния момент и си мисля че може и да е вярно, че звъни и на трите... Абе нямам тъпрение! Сигурно накрая ще е нещо напълно невероятно, което въобще не сме предполагали - например ще звъни на Маут или на Хейли хахах biggrin.gif
ludoto_tedi
Абе аз съм сигурна ,че пак няма да покажат на кой се обажда .Ще го оставят ,за да чакаме 6-ти сезон за да разберем!
secretk
Цитат(ludoto_tedi @ May 15 2008, 19:56) *
Абе аз съм сигурна ,че пак няма да покажат на кой се обажда .Ще го оставят ,за да чакаме 6-ти сезон за да разберем!

Междудругото и мен ме съмнява товa, все пaк трябвa дa имa интригa за новия сезон.
dibk
Малко ме съмнява Лукас да остане с Брук-та нали тя е най-добрата приятелка на Пейтън и знае,че е луда по него.Не ми се вярва да допусне отново грешката да се карат заради него.
Знам,че това е само филм,но понякога така се вживявам,че ми иде да го удуша тоя Лукас-и той не знае какво иска huh.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.