Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 18: Much 'I Do' About Nothing
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
VeRonICa^^
Much 'I Do' About Nothing

19 май 2008

Линкове към снимките:

Снимка 1 Снимка 2
Снимка 3 Снимка 4
Снимка 5 Снимка 6
Снимка 7 Снимка 8
Снимка 9

Блеър се заема да помогне на Серена,като маниполира Джорджина.Мислейки за Руфъс,Лили се приготвя за сватбата си с Барт Бас се подготвя за хай-лайф живота си,дори само за година.
Серена най-накрая казва жялата истина за миналото си на Дан и се опитва да оправи нещата между тях,без да знае,че той и е изневерил.Ще бъде ли твърде късно.
Неочакван гост се появява на сватбата...Джорджина отива някъде,където не може да вреди на никого.Блеър планува да отиде някъде с Чък.

Download:
Gossip Girl S01 E18
@Zamunda.Net

Музика:

Субтитри:
http://subs.unacs.bg/get.php?id=42057 благодарение на Sonata_Arctica smile.gif

~RoRyYy~
Хей,объркала си се 18 епзиод е. rolleyes.gif
lonely_rk
йеее мн се радвам че тая Джорджина си тръгва и дано Дан прости на С за всичко и отново се оправят...
secretk
То кaто гледaм промото, мaй С ще трябвa дa прости нa Дaн и мaкaр че ми хaресвaт кaто двойкa, aко ги съберaт толковa бързо е леко изкуствено и нереaлно. Според мен ще остaвят товa евентуaлно събирaне за следвaщ сезон.
A_l_e_x
Не мисля,че ще ги съберат или поне не за дълго. Ако се ръководят поне малко от книгата,няма да ги съберат.
ViruZzZ
Gossip girl s01e18 - Season Finale
A_l_e_x
Честно казано бях сигурна,че Дан и Серина ще се разделят. Просто така трябва да бъде unsure.gif Нейт и Серина и Дан и Ванеса са двойките и наисина беше време да го покажат blush.gif Колкото до моите любимци Блеър и Чък - сцените с тоста и танца след това бяха велики worthy.gif Но за съжаление става въпрос за Чък Бас mrgreen[1].gif Те бяха нереално перфектни unsure.gif
ViruZzZ
Епизода бешее много добър blush.gif Радвам се за Сан, радвам се и за Нейт и Ванеса. Блеър бешеее перфектна в епизода (както и в другите де blush.gif ) С розовата рокличка цепеше мрака wub.gif Пфф Чеър били най-яката двойка и Чък бил "достойния" за Блеър. ОOOOMG видя се колко е достоен, хаха много ми е интересно претендиращите за Чък, ако приятеля им беше като него как ли щяха да реагират при такива постъпки, за които извинения щяха да получават отговор от рода на "I'm Chuck Bass" пфф dry.gif . Въпреки че не съм от най-големите фенове на Сан сцените им бяха мноого гадни, но в тяхната връзка имаше само драми и беше явно, че няма да има Сан. Най тъжно ми стана за Блейт, пфууу явно няма никакъв шанс да се съберат отново. Тоя Нейт никакви чувства не показа толко ли да я е намразил, трябва да се сети, че и той направи същото деа ... Пак да си кажа Блеър беше страхотна. Разкара и двете кучки като стой та гледай. 18.gif Руфъс и Лили никакво впечатление не ми направиха тоя епизод. Стана ми гадно за Джени, горкичката само тя не беше на тържеството и само тя си остана сама. И не напоследно място саунда беше отново много добър. Сега чакам 2 сезон и развитието на новозаформилите се двойки.
secretk
Нa мен пък не ми хaресa сериятa. Серенa и Нейт не ми хaресвaт кaто двойкa, Вaнесa и Дaн стaвaт сaмо за приятели. Цялaтa история около Лили и Руфaс не беше добре нaпрaвенa, преспa с него и преспокойно се ожени после, пък и той доволен от фaктa. Роклите нa Блеър, Вaнесa и Серенa въобще не ми хaресaхa. И изобщо измислихa нaй-тъпaтa причинa дa рaзделят Дaн и Серенa, никъв смисъл нямaше и кaто не искa дa е с нея за кaкво остaнa дa тaнцувa с нея? Товa с Чък също е измислено тъпо, първо твърди, че е влюбен, после се сещa, че всъщност не е. Блеър пък го чaкa колко време и тръгнa с някъв непознaт, изобщо нищо смислено освен еднa свaтбa, която дори не беше нещо особено.
ludoto_tedi
Цитат(secretk @ May 20 2008, 22:56) *
Нa мен пък не ми хaресa сериятa. Серенa и Нейт не ми хaресвaт кaто двойкa, Вaнесa и Дaн стaвaт сaмо за приятели. Цялaтa история около Лили и Руфaс не беше добре нaпрaвенa, преспa с него и преспокойно се ожени после, пък и той доволен от фaктa. Роклите нa Блеър, Вaнесa и Серенa въобще не ми хaресaхa. И изобщо измислихa нaй-тъпaтa причинa дa рaзделят Дaн и Серенa, никъв смисъл нямaше и кaто не искa дa е с нея за кaкво остaнa дa тaнцувa с нея? Товa с Чък също е измислено тъпо, първо твърди, че е влюбен, после се сещa, че всъщност не е. Блеър пък го чaкa колко време и тръгнa с някъв непознaт, изобщо нищо смислено освен еднa свaтбa, която дори не беше нещо особено.

Напълно съм сигласна с теб и с някой добавки от мен ,но съм толкова разочарована ,че нямам думи в моемнта.Предпочитам да си чета само книгата...И по-добре да не бях започвала да гледам сериала никога.Направиха го боза.... mad.gif dry.gif
A_l_e_x
Незнам до коя книга сте чели,обаче аз съм прочела всички излезнали и честно казано чак в този епизод направиха нещо по книгата - най-сетне разделиха Дан и Серена,показаха как трябва да са двойките - Дан и Ванеса и Нейт и Серена . Чък спря да е лигльото,който помага на всеки и си каза коронната реплика "Im Chuck Bass"
Gossip Girl
Цитат(A_l_e_x @ May 21 2008, 13:48) *
Чък спря да е лигльото,който помага на всеки и си каза коронната реплика "Im Chuck Bass"
О, я стига. Ако Чък във филма беше като Чък в книгата щеше да е напълно излишен персонаж. За какво ни е някакъв развратник, който не може да завърже нищо съществено? В трите книги, които са преведени на български и които съм чела, Чък ми беше мега безразличен. Докато във филма историята Чък/Блеър беше основната причина да гледам за определен период. Плюс това дали на някой ще му бъде интересно да гледа сериал, в който едно хлапе само си сменя гаджетата, че рядко даже им казват и имената? Няма никаква развръзка. Едно са книгите, друго сериалите.
A_l_e_x
Ако беше си направила труда да ми прочетеш мнението ,щеше да разбереш какво имам предвид,но нека обясня все пак. ludoto_tedi каза,че сериалът няма нищо общо с книгите. Аз казах,че в последния епизод най-накрая имаше някаква връзка с основната идея на книгите. Не съм казала,че не харесвам Чък-напротив,той е любимият ми мъжки персонаж в сериала. Харесва ми фактът,че е включен адекватено в сюжета,много по-интресен е от повечето главни персонажи в книгите. Истината е,че това,което гледаме е омекотеният вариант на Чък. В книгите(аз съм чела 11 от тях и имам по-добър поглед върху Чък от книгите ,смея да твърдя). Там той е един абсолютен развртаник. И в по голямата част от сериала не беше Чък от книгите,слава богу. Но в последните мимути на епизода идяхме един Чък от книгите-пълен развртаник и тъпанар.
На мен като цяло сериалът ми е много по интресен от книгите - Серена,Блеър,Чък са направени много по-впечатляващи. Единственото,което ме дразни е,че Ванеса ,която е може би любимитя ми персонаж от книгите, е супер безлична и никаква в сериала.
Така,че спести си "я стигането",когато не си разбрала за какво иде реч.
secretk
Е то всеки си имa своите любими двойки, книгaтa не съм я челa, но aко е кaто филмa, не бих си нaпрaвилa трудa. Не знaм дaли в книгaтa стaвa тaкa, кaкто в сериaлa, но просто тaзи последнa серия не беше изпипaнa . Уж много нещa се случвaт, a всъщност нищо, но всеки с мнението си smile.gif
ladysunshine
Имам само един въпрос към A_l_e_x или към някой, който е прочел всичките книги, а не само трите, излезли в БГ. Та въпроса ми е кои са двойките Дан и Ванеса, Нейт и Серена? А с Чък, Блеър, Джени, Лили и Руфъс какво става? Аз съм чела само първите три, от които си спомням много малко неща.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ May 21 2008, 19:23) *
Имам само един въпрос към A_l_e_x или към някой, който е прочел всичките книги, а не само трите, излезли в БГ. Та въпроса ми е кои са двойките Дан и Ванеса, Нейт и Серена? А с Чък, Блеър, Джени, Лили и Руфъс какво става? Аз съм чела само първите три, от които си спомням много малко неща.

аз имам още нещо освен това да питам. от къде ги чете? и ако е от нета, дай линк за всичките книги плс mrgreen[1].gif

ПП: Боже, ако двойките накрая са Дан и ванеса и Серена и Нейт сигурно са мн зле.... аз едва изтърпях втората, където бяха Дан и Ванеса sick1.gif
A_l_e_x
Нейт и Серена не са заедно. В смисъл той не може да се реши коя обича повече - Блеър или Серена,сменя доста момичета,но не взима решение,затова решава да пътува с лодка май беше. А Серена има една голяма любов на име Арън,ама скъса с него. Та накрая всички са сами,което е много тъпо. Книгите са адски различни от сериала. Той си е направен така,че да се хареса на масовата публика - имаше нещо като двойката мечта Дан и Серена,което е пълна глупост спрямо книгата. А иначе доколото помня той беше обратен по едно време и се целуваше с някъв...
Дан и Ванеса са уникална двойка,най-харесваната двойка в книгите. Тя ми е любимка и като цяло няма нищо общо със скучния тв персонаж. И една от главните героини. А Серена и Нейт - на мен ми напомнят Лукас и Пейтън. Създадени да са заедно,но той никога не може да се реши...
Книгите(всичките 12) ми ги донесе братовчед ми преди няколко месеца от Америка. Не съм ги търсила в нета,болят ме очите като чета нещо така.
secretk
Цитат(brooke_scott @ May 21 2008, 19:25) *
ПП: Боже, ако двойките накрая са Дан и ванеса и Серена и Нейт сигурно са мн зле.... аз едва изтърпях втората, където бяха Дан и Ванеса sick1.gif

И при мен е тaкa smile.gif, aко товa сa двойките, по-добре дa не го гледaм повече този филм, нещо не ми допaдa тaкa. И мен ме интересувa, кои сa всъщност двойките.
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ May 21 2008, 19:25) *

По добре Дан и Ванеса отколкото Нейт и Ванеса sick1.gif Не знам защо, но си имам чувството, че Джени и Чък ще са заедно xD
ladysunshine
И според мен по-добре Дан и Ванеса от Нейт и Ванеса.
A_l_e_x, благодаря за изчерпателния отговор smile.gif Бтв Арън не беше ли доведения брат на Блеър или бъркам нещо имената rolleyes.gif
brooke_scott
аз не мисля, че Дан и Ванеса са по-добре от Нейт и Ванеса dry.gif и двете двойки сами толкова еднакво абсурдни, ама наистина ТОЛКОВА АБСУРДНИ, че няма накъде blink.gif надявам се да не бъдат така...
btw A_l_e_x и аз благодаря за отговора
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ May 21 2008, 21:51) *
btw A_l_e_x и аз благодаря за отговора, ама пак да питам, от къде ги чете 11-те, щото в Бг нали има само 3, а др не съм ги намирала в нета

Цитат(A_l_e_x @ May 21 2008, 19:50) *
Книгите(всичките 12) ми ги донесе братовчед ми преди няколко месеца от Америка. Не съм ги търсила в нета,болят ме очите като чета нещо така. [/b]
Tedds
Аз пък искам Блеър и Дан,тва ще бъде вече абсурдно biggrin.gifbiggrin.gif
A_l_e_x
Честно казано съм съгласна,че във филма Дан и Ванеса са абсурдни. И аз си мислих така в началото,но после ми се промени мнението,надявам се във втори сезон да се обърне повече внимание на тях,защото има мноооого да се покаже. Обаче се получи така,че Ванеса е скучна и мразена дори,изобщо не прилича на Ванеса от книгата. Бях чела някакви спойлери,че Дан щял да ревнува от Нейт сега в последния епизод,но такива интриги решиха да не показват. А за Чък и Джени - той само се опита да я изнасили,нямаше друга история мисля.
Cocolino
Иска ми се да се появи някоя нова положителна персона в следващия сезон
FaLLOuTbOy
The Gossip Girl Finale That Could Have Been...

Casting Director Renee Godbout on the high-stakes drama in the original season 1 finale script
By Renee Godbout

Now that the season finale of Gossip Girl has aired, I can let you all in on a little secret. Not only was the original script completely different, the first ending was so much better. Here's what would have gone down if the show had kept the first script:

Serena & Dan
Serena (Blake Lively) doesn’t catch Dan (Penn Badgley) with Georgina (Michelle Trachtenberg) the morning after the concert. Georgina had already left, and Dan's moral compass persuades him to tell Serena the truth. Serena still tries to lie to herself about what really went down between Dan and Georgina. Actually, this change was a good decision. It brought out a much-needed confrontation between Georgina and Serena, and more drama is always better television!

Chuck & Blair
The major changes of the show include my favorite characters, and their drama would have made the finale really good:

Instead of waiting at the helicopter pad for Chuck (Ed Westwick), Blair (Leighton Meester) is actually waiting at the airport. She runs into Carter Baizen (Sebastian Stan), our favorite bad boy who made a guest appearance earlier in the series. She tells Carter that she and Chuck are together, and that she's waiting for him. Blair continues to look at her watch, nervously watching the time fly by. Carter suggests that this is exactly the type of game Chuck would play: Making her believe he was in love with her and then leaving her stranded alone at the airport. Blair doesn't believe that... at first. As it gets later and later, Carter's suggestion makes more and more sense.

At the same time, Chuck is in his limo, impatiently waiting in traffic. He is complaining to the driver about the traffic when they come upon a car accident. Chuck sees Lily sitting on the curb. She's crying, clutching a lily in her hand, and is hunched over what looks like a body. Someone is draping a cloth over the body's head. Chuck tells the driver to stop and gets out of the car. Lily looks up, sees him, and shakes her head at his questioning glance. Chuck’s father is dead.

Unaware of this, Blair is finally convinced that Chuck has stood her up and decides to go to Europe with Carter instead. End of episode.

What high-stakes drama it would have been! The new season of Gossip Girl would have started with Chuck's anger and sadness, as well as Blair’s guilt. The original finale would have amped up everything about the show, instead of the relationship cop-out they aired last Monday night.

The ending that aired seemed like the show was trying to find any reason to keep Chuck and Blair apart. Happy couples may be boring couples, but the original ending would have given both characters so much more drama to work with. Who knows why the writers changed the script - maybe they didn’t want to start the new season on such a low note. But it would have been one helluva finale!

Незнам, но за мене това щеше да е по-добрият край. Този епизод дето го излъчиха хич не ми хареса..
A_l_e_x
Някой фен здраво си е раздвижил въображението biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Епизодът беше леко скучен в сравнение с миналия, миналия ми хареса целия, а в този почти нищо....
Сценаристите незнам какво са решили, но и те незнаят какво правят.
Разделиха всички blink.gif Егати какъв край сложиха на сезона, дори ако нямаше няколко епизода, които ми грабнаха окото, нямаше и да продължа с втори сезон.
Първия свърши скучно, не ни оставиха да тръпнем в очакване на нещо..Нямаше нищо неразгадано, което ще се разбере в следващия сезон.
Според мен най-много 2 или 3 сезона и повече няма да има, защото още от първия изчерпаха много неща, които можеха да ги запазят за следващите сезони..Но това си е лично мое мнение 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.