Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x13, 14: "There's No Place Like Home" (част 2 и 3)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4x12 "There's No Place Like Home" (част 2 и 3)

Докато размяната между оцелелите и хората от кораба продължава, спасението за Oceanic 6 наближава.

Airdate: 29.05.2008 (В Интернет на 30 Май, Петък)

Промо снимки: Link

ABC promo 1 @DarkUFO
CTV promo 1 @DarkUFO
Sneak Peek 1, 2, 3, 4, 5, 6 @DarkUFO

Download:
Lost S04E13-14 HDTV.XviD-2HD@Zamunda.NET [699.77 MB] | Субтитри Скоро NEW!!!
Субтитри от subs.sab.bz

Официално инфо:
AS THE FACE-OFF BETWEEN THE SURVIVORS AND FREIGHTER PEOPLE CONTINUES, THE OCEANIC SIX FIND THEMSELVES CLOSER TO RESCUE, ON THE TWO-HOUR SEASON FINALE OF ”LOST,” MAY 29 ON ABC

”There’s No Place Like Home,” Parts 2 & 3 – The face-off between the survivors and the freighter people continues, and the Oceanic Six find themselves closer to rescue, on the two-hour Season Finale of ”Lost,” THURSDAY, MAY 29 (9:00-11:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са Jeremy Davies as Daniel Faraday, Ken Leung as Miles Straume, Rebecca Mader as Charlotte Lewis, Jeff Fahey as Frank Lapidus, L. Scott Caldwell as Rose, Malcolm David Kelley as Walt, Nestor Carbonell as Richard Alpert, John Terry as Christian Shephard, Sonya Walger as Penelope ”Penny” Widmore, Alan Dale as Charles Widmore, Kevin Durand as Keamy, Francois Chau as Dr. Marvin Candle, Anthony Azizi as Omar, Alex Petrovitch as Henrik and Starletta DuPois as
Michael’s mom.

”There’s No Place Like Home,” части 2 и 3 е написан от Carlton Cuse и Damon Lindelof и режисиран от Jack Bender.
ABCMedianet

10x to DarkUFO.blogspot.com

Коментари по вече излезлия епизод тук.
the_mouse
29.05.2008: Ето и CTV Promo CTV promo 1 @DarkUFO NEW!!!

-----------
Излязоха 6 нови снийк пийка!
Ако не искате да си развалите пълното удоволствие от финала, не ги гледайте!
Sneak Peek 1, 2, 3, 4, 5, 6 @DarkUFO NEW!!!
FrAgMaKeR
Ето го - http://zamunda.net/details.php?id=129625 smile.gif
the_mouse
Гляк, май няма да издържа до HDTV версията докато я качат следобед smile.gif
bgy
E-e-e-e-e най-после! worthy.gif worthy.gif
brooke_scott
сега ме мързи да пиша дълъг пост, но ще му дойде времето biggrin.gif за сега само ще спомена, че си пролича кой наистина обича Кейт безрезервно и е готов на всичко за нея 10.gif
bgy
У Н И К А Л Н О ! ! ! ! ! ! ! ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif wink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Направо нямам думи. Пак ще ни държат в напрежение половин година. Жалкото е, че корабът се взриви. Което значи, че Майкъл е умрял и синът му не знае. Този път няма как да го върнат. Сам си каза, че е на кораба, за да умре.
Стана ми гадно за Джин. За малко ииии..... ама не, той взе, че се гътна.
Така, на въпроса за футуроспекцията. Мразя да завършват така! Естествено продължение на онзи от миналия финал.
Имам чувството, че диалогът между Бен и Джак е някъде във времето в края на 5ти, началото на 6ти сезон.
Другото нещо, което ми направи впечатление бяха думите на Шарлот. Търсела родното си място. Единствената жена, за която знаем, че е родила на сотрова, е Русо. И все пак, Шарлот не може да е 16 годишна. Значи не би трябвало да е дъщеря на Русо. Или ако е била отведена извън острова, нали тогава времето тече по друг начин? Ако настина е дъщеря на Русо?
А ДАРМА инициативата мисля, че е имала друго предназначение. Всичко е така направено, че да прикрива основните действия. Може би наистина са искали да постигнат нещо, което е НЕ само "експеримент": скритият тунел за местенето на острова, бункерът и куп други неща.
brooke_scott е права, наистина си пролича кой наистина обича Кейт и кой не. Хах...
Направо нямам търпение за следващия сезон. Не е честно. Поне да го пуснат мааааалко по-рано... Не чак януари или февруари.
A_l_e_x
Съгласна съм напълно за това с Кейт. Никога не съм очаквала такава безрезервност от страна на Сойер. Велик човек. Жалко,че най-вероятно повече няма да мога да се наслаждам на Дезмъндчо. По едно време мислих,че наистина е умрял. Иначе епизодът беше убийствен. Макар че по едно време се изнервих-там когато се местеше островът беше като в някаква смешна фантастика. Някак се изгуби реалността,която винаги е била част от сериала и го е правила толкова уникален - защото е хем пълен с мистерии,хем е напълно истински. А тези идеи с пътуването из времето...странни са.
bgy
Да, и на мен ми стана някак странно, когато "преместиха" острова. Уж казват, че островът ива душа, пък всъщност може да се мести. Надявам се в следващия сезон да не допускат такива смешни грешки. Само не ми стана ясно едн нещо: нали Дан беше в една лодка още със 7 човека. Какво стана с тях? Стигнаха ли до острова или останаха в открития океан?
ViruZzZ
Това беше най-доброто сийзън финале за този сезон (от тея дет съм ги гледал де) worthy.gif Такъв епизод, такова нещо, добре че си не развалих кефа и не гледах нито трйлъра, нито снийк пийковете.
Леле как да не я обичаш е и като стана с тоя пистолет, направо нямам думи biggrin2.gif До последния момент си мислех, че няма да покажат кой е в ковчега, тогава щях да се разсърдя мнооого жестоко. Дали Лок не е тръгнал след Бен blink.gif а интересното е как Бен се е пренесъл от северния/южния полюс до Сахара wacko.gif Шарлот си беше странна още от откакто се появи, всъщност и 4мата, които дойдоха на острова бяха странни. Пък и нали я представиха как беше в пустинята и намери костите на мечката, а откъде да сме сигурне, че Русо казва истината , в сми откъде може да знае, че на другия край на острова не е била родена Шарлот :? А и то е ясно, че на Острова е родена, защото Майлс нали и каза "Ти трябва да останеш", а той говореше с духовете, тъй че ...
Мен пък ме изкефи как преместиха острова, малко стил "Лара Крофт" , но си беше яко и после как изчезна само. Интересно ми е как изведнъж ги грее слънцето, а в следващия момент вали сняг 18.gif За Джин си знаех още както се качи на кораба, че няма да остане жив, само после дето оня епизод ни обърка всичките, но явно е било ретроспекция, а не футуроспекция. Добре, че Дезмънд остана жив, защото и той нямаше място там. Бен страшно много ме накефи в тоя епизод - единия момент някфо коравосърдечно и безчувствено коп*ле , а в другия мека Мария. Накрая с черното къртеше xD . btw явно и Дан с лодката е изчезнал заедно с Острова, защото после нямаше никой под хеликоптера. Отначалото си мислих, че хеликоптера няма да излети заради Хърли 18.gif , а после като оня каза, че трябва да се изхвърлят 100 кг и той направи няква решителна физиономия и си помислих, че ще скочи. Интересно ми е "безрезервно обичащия" какво каза на ушото на Кейт :? .
При качването на яхтата на Пени ми се чу, че единия от екипажа викна "Ms. Widmor" ако ми се не е причуло ще бъде доста интересно защо я нарече така.
Когато дадоха Сън си помислих "Welcome to dark side we have coockies" , но интересното е защо помага на Уидмор, явно през цялото време не са търсели Бен, а Лок. И тук моята невероятна теория, че Джейкъб= Черния дим е обладал Лок докато е бил на острова. Има макар и малко логика, но я има, защото Лок откъде ще знае как да излезе от острова, Бен каза, че той е посетил и Кейт, а Кейт я посети единствено Клеър, макар и на сън, макар и като дух, но я посети, само тя Лок го нямаше, но защо си е сменил/ са му сменили името :? . Както всеки епизод на ЛОСТ разкри стари загадки и откри нови. Чакам 5 сезон с нетърпение и първото нещо, което искам да видя от него е Бен и Лок, по бързо да се минава времето wacko.gif
ПП. Сега докато пишех поста видях постера на сериала. И забележете, че Саид е до Бен, Кейт до Клеър и Хърли до Джак. Вече ще се заглеждам повече по постерите xD
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 31 2008, 14:13) *
Интересно ми е "безрезервно обичащия" какво каза на ушото на Кейт :? .

еми Сойър или "безрезервно обичащият" (което си е така и не можеш да кажеш същото на Джак 10.gif) й каза, доколкото аз се опитах да разбера за дъщера си. беше нещо от рода на "I have a daughter out there... If you find her, tell her I'm sorry"

Цитат
При качването на яхтата на Пени ми се чу, че единия от екипажа викна "Ms. Widmor" ако ми се не е причуло ще бъде доста интересно защо я нарече така.

еми нали тя е дъщеря на Уидмор, нормално е да му носи фамилията 16.gif
ViruZzZ
WTF ?! Винтчета, болтчета, гайки xD напоследък съм много разсеян и то си пролича. Не искам да спориме за Джейт и Скейт, защото то си се показа с кой беше Кейт :>
hip_hop^girl
Епизода наистина трепи отсякъде wub.gif Стана ми ужасно тъпо като видях Лок в ковчега 1crying[1].gif как може и него да убият, но ако се върнат на острова къде "стават чудеса" се надявам да се съживи отново biggrin.gif или поне ще разберем какво е станало. И пак убиха прекалено много хора в тоя финал. Мн гадно за Джин.Поне разбрах защо Сойер не се спасява. Наистина наблегнаха на Скейта мн яко. Сойер беше велик и Джак само как ги гледаше докато се целуват 10.gif а преди това Кейт как се усмихна като ги видя да се връщат. И другата сцена, която ме разби беше Джулиет на брега и като Сойер излезе, горките нестига че останаха на острова ами и си мислят, че всички са на кораба и са мъртви. Добър беше и разговора на Джак и Джон (човека на науката и човека на вярата). Стана ми интересно преди кораба да се взриви това при Майкъл бащата на Джак ли беше. Дезмънд и Пени 4.gif 4part[1].gif най-накрая се намериха. Определено най-якото нещо е , че Джак иска да се върне интересно как ще обедят другите. а пък Хърли emoticon1 (27).gif "Шах и мат Мистър Еко" само споменаването на името му ме радва, а да не говорим ако вплетат нещо свързанос него. Той и Чарли ми лиспват най мн от всички( а сега явно и Лок)
Rock
wtf? накарахте ме и аз да видя коя обича(кейт) smile.gif
FaLLOuTbOy
Накрая Сън ще ги изтрепи всичките. 2039[1].gif Как може да убият Джон не ми е ясно. Много ми е чудно откъде ще започнат следващия сезон..
A_l_e_x
И мен много ме е яд за Джон. Той е един от любимите ми персонажи,харесва ми повече от Джак да кажем biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(A_l_e_x @ Jun 3 2008, 21:21) *
И мен много ме е яд за Джон. Той е един от любимите ми персонажи,харесва ми повече от Джак да кажем biggrin.gif

на мен всички ми харесват повече от Джак mrgreen[1].gif 18.gif иначе за Джон не ме е толкова яд, щото от началото не го харесвам, там с историята около Буун (които още не съм забравила blush.gif ) и сега вече ми е няккъв безразличен Лок.
A_l_e_x
Верно,че имаше и такъв образ като Буун biggrin.gif Много ги позабравих тия герои,особено едни Паоло и нз ква имаше по едно време,които се появиха за 3 епизода и умряха. Супер смислено ги вкараха в историята.
Rock
да мре Джон,мразя го [devil]
Sway
QUOTE(brooke_scott @ May 31 2008, 16:08) *
беше нещо от рода на "I have a daughter out there... If you find her, tell her I'm sorry"

Дорева ми се просто като го прочетох това!! unsure.gif

Sawyer and Kate FOREVER!!!
brooke_scott
Цитат(Sway @ Jun 9 2008, 00:40) *
Цитат(brooke_scott @ May 31 2008, 16:08) *
беше нещо от рода на "I have a daughter out there... If you find her, tell her I'm sorry"

Дорева ми се просто като го прочетох това!! unsure.gif

и на мен, само че не само ми се дорева, ами като го видях и че скочи и .... ;[ добре, че се спаси накрая, иначе Lost щяха да убият втори мой любимец и нещата нямаше да са на добре 9.gif

а, да и подкрепям това 10.gif :

Sawyer and Kate FOREVER!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.