Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лора Вандервут ще се снима в филм
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho

Супергърлата на Смолвил Лора Вандервут ще се снима в продължението на филма Into The Blue с Джеси Алба и Пол Уокър. Лора заедно с Крис Кормак, който участваше в епизод 13 от 4-ти сезон на Смолвил "Recruit", играят женена двойка която наема гмуркачи в търсене на загубеното съкровище на Колумб. В филма също взима участие и Адрина Патридж от шоуто на MTV - The Hills.

Снимките се очакват да започнат съвсем скоро.
doctor_freeman
Еми можем само да й пожелаем успех. smile.gif Малко съм изненадан, че филмът ще има продължение, на мен първия хич не ми хареса, въпреки че Джесика е една от личните ми фаворитки... Дано вторият се окаже по-интересен. rolleyes.gif
sonofsparda
Мхм, и аз успех й пожелавам. smile.gif Ама скивате ли - тя като се снима в други филми, не напуска сериала за разлика от някои други. wink.gif Макар че това вече зависи от много неща де. Та, първия филм не беше кой знае какво, но ставаше за гледане. Дано тоя да не е по-лош.
toho
Ето снимки от снимачната площадка на филма.

sonofsparda
Ъхъм, ъхъм.... smile.gif
ViruZzZ
Ъъъъъъъ ... най сетне да и видя татуировката XD
vikihill96
Това май ще се ходи да се гледа...дреме ми за какво ще се разправя във филма 15.gif 15.gif 15.gif ...
Enchanted
Мерси за инфото и снимките!
Успех на Лора,да продължава в същия дух и дано някой ден заеме не второстепенна,а главна роля в още по-добър филм wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.