Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Доста гадничка игричка
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2
cook
http://prikola.net/flash/game/88.swf -Не се препорръчва на хора със слаби нерви!
$windle
Човече нормално ли е тоя флаш да зарежда 7 мин вече или да ходя да тегля една майка на ггбит smile.gif
WarezRu
QUOTE(cook @ Jan 26 2006, 10:39 AM) *
http://prikola.net/flash/game/88.swf -Не се препорръчва на хора със слаби нерви!

Човече това е брутално shocking.gif 18.gif happy.gif

QUOTE(swindle @ Jan 26 2006, 11:00 AM) *
Човече нормално ли е тоя флаш да зарежда 7 мин вече или да ходя да тегля една майка на ггбит smile.gif

нормално е да си оправиш компа wink.gif
FrAgMaKeR
Имали изобщо начин да се спасиш или каквото и да правиш умираш?

Толкова труд да намеря ключа и да вляза в онази стая, а изрода пак ме закла.. Трябва да има начин, в зависимост от поредноста на действията нещата се променят..
cook
Има!Много е лесно даже!Обаче искам да видя дали някой от вас ще открие ключа и ако до 1 седмица не го откриете ще го пусна! smile.gif А ако някой иска веднага ще ме пита по ЛС.
FrAgMaKeR
QUOTE(cook @ Jan 26 2006, 11:59 AM) *

Има!Много е лесно даже!Обаче искам да видя дали някой от вас ще открие ключа и ако до 1 седмица не го откриете ще го пусна! smile.gif А ако някой иска веднага ще ме пита по ЛС.

То аз намерих ключа и влезнах в стаята, ама.. пак си го отнесох 14.gif
cook
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 27 2006, 02:13 AM) *

Там трябва да дадеш мишката на дясно и ще видиш как изнасилват майка ти(на играта).После оня ще види че си пуснал онова да свири и ще отиде там.И после не си спомням.Нещо идваше полицията...Аве може да се лаже че си я минал (почти)
svetlero
еее хора моля ви се не ме мъчете, скоро попаднах на тази тема не знам колко е стара, но хайде някой да каье какво да правя след като намеря ключа и видя майка си до леглото и оня как се крие под другото легло в другата стая пробвах сичко ама тая гад се ме чува пуууу плсссссссссссссссс мн се тормозя blush.gif
Bloody_Tears
Аз открих ключа,видях майка си,ама ме чу и ме уби 1iangr[1].gifКажете как стаа бе,ПЛС! sad.gif
snatch
Много е лесна.Ето нещо по-интересно http://www.fasco-csc.com/index_e.php
Refuse
КАЗВАИТЕ КАДЕ Е ТОЯ КЛЮЧ БЕ confused.gif
sanuvam
Заиграх се с едната ама нещо не схващам точно какво трябва да правя.. smile.gif
XtCrAvE
(FrAgMaKeR @ Jan 27 2006, 02:13) *

(cook @ Jan 26 2006, 11:59 AM) *

И при мен става така. smile.gif Какво точно трябва да се направи след като влезеш в стаята,където е майка ти? biggrin2.gif
TheUnknown
Според мен след като вземеш ключа трябва да направиш всичко което не те убива. Например да прочетеш вестника. Ама не знам. Омръзна ми и не пробвах. Късмет. Иначе ключа не е много труден за намиране! wink.gif
Refuse
Кажи каде е като не е трудно де mad.gif
XtCrAvE
(Refuse @ Dec 29 2006, 13:44) *

Кажи каде е като не е трудно де mad.gif

Аз направих така:Прочетох вестника,видях,че вратата е заключена.След това влязох в банята,пуснах чешмата и от там изкоче едно око и ти се появява въпрос и те пита дали да дишаш даваш YES и после се обръщаш към кинефа отваряш капака и там има една глава и в устата й е ключа. biggrin2.gif
Refuse
Аа да и после кфо да правя като одида при маиката пак ме коли, като отида при другата стая пак ме коли кфо да праа ся confused.gif
snatch
Е открий го сам де толкова ли е трудно?Какъв е смисъла някой да ти каже и ти да го направиш?
Refuse
Кфо му е лесното бе 1 час се мъчих да открия ключа, после още толкова се чудих кфо да праа confused.gif
Крадец на рози
И накрая пак нищо не направи, хахааа калъф
ludacris
Нервите ми дигна smile.gif
XtCrAvE
Опитай те тази игричка,доста по интересна е. smile.gif

http://www.pingvinov.net/komnata/

Абе мама му да*ба кaжeте к'во се прави след като влезеш в стаята,където е майка ти.
snatch
ОТГОРОВИ
Смятах да ги напиша с жълто, за да може който не иска да си разваля кефа да не се прецака като ги прочете, но изглежда цветовете са заключени (или на мен ми правят проблеми).
Включваш стереото и се скриваш зад пердето.Отиваш в тоалетната и завърташ кранчето.Избираш да дишаш.Отваряш тоалетната чиния и бъркаш в устата.Отиваш в заключената стая и влизаш в дясната врата.Виждаш майката и печелиш.
XtCrAvE, по-нагоре в темата съм дал оригиналния сайт на тази игра със стаята.На него има още 2 стаи.
XtCrAvE
(snatch @ Dec 29 2006, 21:44) *

ОТГОРОВИ
Смятах да ги напиша с жълто, за да може който не иска да си разваля кефа да не се прецака като ги прочете, но изглежда цветовете са заключени (или на мен ми правят проблеми).
Включваш стереото и се скриваш зад пердето.Отиваш в тоалетната и завърташ кранчето.Избираш да дишаш.Отваряш тоалетната чиния и бъркаш в устата.Отиваш в заключената стая и влизаш в дясната врата.Виждаш майката и печелиш.
XtCrAvE, по-нагоре в темата съм дал оригиналния сайт на тази игра със стаята.На него има още 2 стаи.

worthy.gif

Иначе двете стаи успях да ги мина(Crimson Room и White Room).Доста са зарибяващи. biggrin2.gif
ludacris
Едит - намирам сейфа ама няква комбинациа smile.gif Може ли само леко подсказване ? ама да не ми я казвате
snatch
И да искаме не можем да ти я кажем wink.gif
ludacris
В къв смисъл ? че не си я намерил ли ?: )
TheUnknown
Аз намерих комбинацията ама не знам за къв сейф ми говорите 18.gif
snatch
QUOTE(ludacris @ Dec 29 2006, 22:37) *

В къв смисъл ? че не си я намерил ли ?: )

В смисъл, че е различна.
Крадец на рози
8ми предмет не мога да го намеря (този до касетката) smile.gif
TheUnknown
Пуцаш върху пердето и той пада wink.gif
Или тва беше друг.
А сетих се! Махаш възглавницата и отсрани на леглото!
Крадец на рози
Да пуцам ли ?
Онзи отстрани на леглото го намерих, под възглавницата, само онзи предмет който е ДО касетката, ПОД единия ключ и НАД другия ключ, пада се 8ми, само него не мога да открия.
TheUnknown
Пуцаш = натискаш много пъти.
А не под възглавницата. И там има ама като я махнеш и между дюшека и леглото е твоя предмет!
Крадец на рози
Намерих Сейфа smile.gif От тук не знам на къде tongue.gif
TheUnknown
Намираш кода и си готов. Виж кои предмети не си използвал wink.gif
Аз ся играя White Chamber ама ми се вижда тъпа!
XtCrAvE
(ludacris @ Dec 29 2006, 22:19) *

Едит - намирам сейфа ама няква комбинациа smile.gif Може ли само леко подсказване ? ама да не ми я казвате

Кода е свързан с година,която е паметна за българския отбор. smile.gif

Крадец на рози
Ама как разбрахте, какъв е кода, а не какъв е ;>
ludacris
(Крадец на рози @ Dec 30 2006, 01:40) *

Ама как разбрахте, какъв е кода, а не какъв е ;>

URL smile.gif
На секи е различен много е лесно biggrin.gif
Refuse
Аз намерих сичките предмети, не сам използвал само 1,3,4,10 и не мога да изляза от стаята confused.gif
Крадец на рози
Ако не беше толкова мързелив щеше да четеш на горе по темата ! Калъф .
Refuse
Явно ти си мързеливият щом и ти не си ги намери сам ами питаш тук emoticon1 (64).gif
Крадец на рози
Аз отворих сейфа и взех отверката, who is the bitch now !?
Refuse
Отвирил си го след като пита тук 10 пати нали? Така, че сега не очаквам от теб да ми се правиш на умен !
bLex
начи аз намерих в радиото кат го включа с намерения кабел сащо намерих под шкафа в купичката стъклото намерих и някав сайт и т.н smile.gif как да мина през вратата за http://www.pingvinov.net/komnata/ говоря
koceto
Направо си се чувствам тъпичък в момента biggrin2.gif. Дайте идея как да вържа двете картинки confused.gif

П.С. Оправих се, имало още неща за откриване 15.gif
f0rgy
пфф каде е шибаната батерия вееее sad.gif
PIPO
Батерията беше отстрани на леглото!
Аз немога да разбера каде е другата халка,че да я сложа на червената котийка и каде е диска... и... тая батерия каде се слага и касетката също немога... ХЕЛП smile.gif 18.gif иначе игрицата е мн зарибена wink.gif

P.S ааа това било нещо като кино и ся изгледах филмчето,но така и не намирам 13-тия предмет и немога да отворя вратата ;(
Bebssii
Каде намери втората халка?
f0rgy
QUOTE(Bebssii @ Dec 31 2006, 18:39) *

Каде намери втората халка?

Натискаш 5-6 пъти на пердето и тя ще изпадне от там 4.gif
**ASTERIX**
Кажете някой минал ми е втората стая ? Зелената.
Я дайте малко помощ за нея ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.