Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ABC обяви сезони 5 и 6 на LOST с по още една серия!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Новини
the_mouse

ABC обяви, че следващите два сезона на LOST ще бъдат с по една серия повече!

Сезон 5 и 6 ще имат по 17 серии, а не 16 както беше планирано миналата година.
Това решение беше взето след като поради стачката три от сериите не можаха да бъдат заснети тази година.
Затова и сегашния сезон получи още един допълнителен час ефирно време, като останалите два ще се компеснисарт в оставащите два сезона.

"Трябваше да заснемем 16-по-16-по-16 всеки от последните три сезона, но този успяхме да направим само 14, затова ви дължим още две, казва Деймън Линделоф

Той също така отхвърли идеята ефирното време на LOST да бъде удължено след 6-тия сезон през 2010г.

"Карлтън и аз упорито работихме да фиксираме крайната дата и мисля, така че едно ненадейно "О, ще заснемем още един сезон", би било предателство спрямо всеки, участващи в LOST и най-вече към феновете."

За финала на този сезон той обеща повече екшън обрати, за разлика от умопобъркващия flash-froward миналата година.

"Финалът тази година ще бъде изпълнен с повече екшън приключения. Но дано последната серия (за сезон 4) да заинтригува феновете и да чакат сезон 5 с нетърпение."

"Много е вълнуващо, че публиката ще се чуди къде ще е настоящето следващия сезон. Ние се върнахме назад във времето, сега отскочихме и напред. Настоящето на LOST винаги е било на острова, но не е задължително нещата да са така догодина."

Когато става въпрос за финала през 2010г. Линделоф и Карлтън казаха, че имат план да бъдат в неизвестност на "неопределени места".

"David Chase е страхотен пример за това как избяга в Париж след края на "Семейство Сопрано", което е страхотно, защото всички тези хора ще питат "Какво означава, какво стана?". Всъщност това, че (след края на сезон 4) няма да има кой да отговори на тези въпроси, ще накара хората сами да изтълкуват какво са видели.

Гарантираме, че LOST няма да завърши изведнъж с черен екран, ще бъде много по-ясно от това. Но винаги има разочерование когато нещо, което обичате свърши...."
sulu
Още два сезона. Интересно е къде ли ще се развива действието впредвид, че на промото на предпоследния епизод май се измъкват от острова. Не знам, но си мисля, че може парарелно да виждаме и тези които се измъкнат и тези, които останат, ако има такива живи( на острова).
Ще поживеем и ще видим, но е хубаво, че ще ни дадат два ектра епизода, които стачката взе. biggrin.gif
the_mouse
Те още миналата година обявиха че ще има 4, 5 и 6ти сезон, като първоначално щяха да са с по 16 епизода, а сега ги прегрупираха заради стачката wink.gif

Точно това е, което ще ни гложди след финала е "на къде ще продължи LOST?" smile.gif
ViruZzZ
Не се ли говореше, че ще има цял сезон извън острова или пак нещо се бъркам О.о Иначе добре, че поне на тоя сериал ще му върнат загубеното от стачаката, че другите ... xD
the_mouse
За този сезон ставаше въпрос, че ще снимат и извън Хаваите.
FrAgMaKeR
Още по един епизод за следващите сезони хубаво.. това значи че няма да се загуби нещо важно.. но пак ми се виждат малко.. по начесто ми се иска да го излъчват.. да има още 3-4 сезона от по 26-28 епизода от 60 минути никак няма да е зле. tongue.gif
the_mouse
Аз също бях доста разочараван още миналата година когато от ABC обявиха 4, 5 и 6ти сезони по 16 серии, но пък от друга страна Деймън и Карлтън казаха, че за LOST стачката е оказала положителен ефект, защото са си направили голяма почивка и се върнали за последните няколко епизода освежени и пълни с идеи, което е хубаво за историята. Та от тази гледна точка непълните сезони (с вече 17 епизода, а не 24-25 както са другите сериали) също е добро нещo smile.gif
FaLLOuTbOy
Аз пък си мислех, че ще има само 5 сезона и следващата година ще е последната. Ужас. Още мистерии и загадки. Само да не го развалят, че ще е много жалко. smile.gif
advokata
Всъщност , аз мислех , че сериалът трябваше да свърши в последният епизод на четвъртият сезон. Защото вече видяхме , как те са избягали. Но като гледам ще има още. worthy.gif
Ice^Ice^Baby
Ами щом има хора да гледат....нека плравят, който не иска да не гледа
A_l_e_x
Да,но не знаем какво става с тези на острова. А аз да кажем искам да знам какво става с тях. А Джак е изперкал в последния епизод,Саид е станал сериен убиец,Сън също не е чиста...опредлено не трябва да свършва така според мен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.