Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jennifer Beals
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
wind
http://www.youtube.com/watch?v=QHcJZ8U_3jM

2thum[1].gif

Е хайде, знам че останахте без думи, ама то си в реда на нещата!!!!!
ev1lg1rl
Представям ви Дженифър когато е завършвала гимназия...(долу вдясно) http://store.picbg.net/pubpic/CF/C5/d90f29fd4551cfc5.jpg въпреки че е носела шини (или там каквото се казваше) не пречи отново да има най-запленяващата усмивка smile.gif
Jordan
biggrin2.gif за човек като Дженифър, как да не се абстрахираш лесно от шините blush.gif
но сега е по-красива от младините си, поне аз така мисля
miim4eto
Цитат(Jordan @ May 17 2008, 21:36) *
biggrin2.gif за човек като Дженифър, как да не се абстрахираш лесно от шините blush.gif
но сега е по-красива от младините си, поне аз така мисля

Ооопределено ;]
SilentShout
Извинявай, ама тая жена от сезон на сезон е все по-хубава 4.gif
wind

Хей, ето я Дженифър без грим, без осветление и всичките му там магии. Не е ли невероятна чаровница?
doni
И така имам 2 въпроса, които ми се въртят в главата цял ден:
Момичета, представяте ли си Дженифър с мъж?
Момчета, а вие какво бихте правили ако имахте възможността да прекарате една вчер с нея? < ... и не забравяйте това е фантазия всичко зависи от вас ...>
SilentShout
Аз лично бих си говорил с нея, за повече малко ще ми дойде големичка rolleyes.gif
Jordan
18.gif големичка, ти бъзикаш ли се! 18.gif Аре мола ти са...
Предполагам, че ще си прекараме една романтична вечер някъде с много лаф и спойлери за ТЛУ 4.gif
bingoboy
Цитат(wind @ May 18 2008, 15:44) *

Хей, ето я Дженифър без грим, без осветление и всичките му там магии. Не е ли невероятна чаровница?
incredible!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Jordan
хубавото си е хубаво, какво да си говорим.
адски сладка е била и на младини, но и сега не отстъпва.
wind
Много вярно!!! Дженивър Биилс има страхотно излъчване.
В това клипче имаме шанс да я опознаем в най-голямата и роля; жената Дженифър Биилс!!!! rolleyes.gif
И да ви кажа това което виждам много ми харесва blush.gif
SilentShout
Изумява ме, че жена с такъв чар и особено излъчване не е успяла да пробие много по-нависоко unsure.gif
bingoboy
аха , и аз се чудя къде са я крили досега?! ама по-добре късно....а иначе определено сега е мноооооооооого по-секси отколкото на младини
wind
Може би тя е постигнала своето " по-нависоко".
wind
E, хайде де, как така нямате какво да кажете за тази невероатна жена mad.gif
Вярно че персонажът й не е така младежки-атрактивен както Шейн, ма хора неможе да не виждате какъв чар и обаяние струи от цялото й същество shocking.gif
SilentShout
Цитат(wind @ Aug 20 2008, 21:41) *
E, хайде де, как така нямате какво да кажете за тази невероатна жена mad.gif
Вярно че персонажът й не е така младежки-атрактивен както Шейн, ма хора неможе да не виждате какъв чар и обаяние струи от цялото й същество shocking.gif

Шейн младежки-атрактивна? blink.gif
wind
Т.е. всички тинейджъри са луди по нея, ясно?
zai4etooo
Цитат
huh.gif

чак сега ми стана ясно wacko.gif

иначе Дженивър Биилс е жена с излючително излъчване и е красива също . Абе радва като я гледаш biggrin.gif
wind
Радвам се че е ясно,
и се радвам че те радва,
радостта не е ли радваща? biggrin2.gif
SilentShout
Цитат(wind @ Aug 21 2008, 17:50) *

Горките ни тинейджъри, ако се кефят на някаква емоционално нестабилна курвалана blink.gif
zai4etooo
Цитат
Радвам се че е ясно,
и се радвам че те радва,
радостта не е ли радваща?
мнного мъдро казано sleep.gif Радостта наистина е радваща (проверих го в речника emoticon1 (6).gif )

Цитат
емоционално нестабилна курвалана
що да е емоционално нестабилна huh.gif ? Тя не е луда... ermm.gif confused.gif
Jordan
Курвалана? Бет не е курвалана shocking.gif тва че имаше няколко връзки помеждудругото не значи, че е такава. В крайна сметка се върна към моногамията.
Май в целия сериал тя е сред най-моногамните...
като изключим Кит biggrin2.gif
И не е емоционално нестабилна dry.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Aug 22 2008, 15:28) *
Курвалана? Бет не е курвалана shocking.gif тва че имаше няколко връзки помеждудругото не значи, че е такава. В крайна сметка се върна към моногамията.
Май в целия сериал тя е сред най-моногамните...
като изключим Кит biggrin2.gif
И не е емоционално нестабилна dry.gif

Идеше реч за Шейн, а не за Бет...ти луд ли си аз да кажа за Бет, че е хахава unsure.gif
bingoboy
Е няма как за БЕТ да каже някой такова нещо, ама и за Шейн звучи грубичко wacko.gif . Ако беше мъж сигурно щеше да кажеш - Е..ти пича, какъв сваляч! Обаче понеже е жена - и хайде - курвалана mad.gif . И чак пък емоционално нестабилна!Шейн си е яко парче и си се кефи на живота на max.Така си го разбира девойката- така си го живее.Тя обича жените и те си я обичат! Защо трябва да й лепваме някакви етикети и класификации?!
Пък и връзката й с Чери или с Кармен...не мисля , че показват емоционална нестабилност.Точно обратното - Шейн може да обича, и то истински.Да припомня и отношението към братчето й!
А пък тийнчетата я харесват, щото е свежа и непокорна, живее си както иска. А за по улегналите хора има Бет, има Тина...стига обаче "улегналите хора "за които говоря да са в час със ситуацията wink.gif .
То това му е хубавото на TLW - успели са да покажат многообразието на лесбийките, че не са "четририкрилни " мъжкарани ( слава Богу такива май въобще не се забелязват, освен на масовките) а са си нормални жени, които харесват жени, но НЕ искат да са мъже, а се чувстват добре в кожата си ( като изключим Макс, който стана мъж донякъде , пък после и гей, но там е мноооого сложно, дори за лесбийките и ILENE не можа да се справи с тоя образ, обаче го омотаха здраво горкото момче и после го "зае..ха")
tina_tedi
Сигурно вече някой е постнал линк към клипчето, но си струва да се види добрата игра на Jennifer.

http://www.youtube.com/watch?v=TaSE3ySqFN4
eleonora27
Има ли някой, който поне малко да прилича на Jennifer
wind
Първо добре дошла! За какви прилики иде реч?
eleonora27
Благодаря за милото посрещане biggrin2.gif А, за приликата - външност, характер(на Бет). Много се пристрастих по този сериал и по нея най-вече wacko.gif
wind
Значи с теб сме на едно дередже. Тази жена е същински магнит shocking.gif , но ако някой ме попита какво конкретно ме привлича в нея....еми няма да мога да му отговоря. А ти какво по точно си залюбила в характера на JB?
eleonora27
И аз не мога да ти отговоря. Така става като те грабне някой от веднъж-незнаеш какво точно ти харесва. Сега като се замисля всичко ми харесва. Вече за трети път го гледам тоя сериал и не мога да се наситя. Ако намериш лек за тази болест - ще ми кажеш ли и на мен
rolleyes.gif
wind
rolleyes.gif Тук май е в сила правилото "клин клин избива"
Казано по друг н-н, за да се излекуваш от такава "болест" трябва да си докараш някоя по-тежка, от същия вид по възможност.
Т.е. не се лекува wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.