Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 17: Woman on the Verge
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
VeRonICa^^
"Woman on the Verge"

12 май 2008

Линкове към снимките:

Снимка #1 Снимка #2
Снимка #3 Снимка #4
Снимка #5 Снимка #6
Снимка #7 Снимка #8
Снимка #9 Снимка #10
Снимка #11

След като Джорджина разкрива истинската причина,поради която Серина е напуснала Манхатън,С. се връща към старите си навици.Приятелите и Блеар,Нейт и Чък се опитват да и помогнат да се оправии да се отърве от старото и аз.За съжаление тя се опитва да не покаже на Дан,срама от себе си.
Междувременно Руфъс е развалнуван,че с бандата му са поканени на концерт на Ролинг Стоунс.Лили е човекът,който той най-малко очаква да види там,особено след като това е вечерта,в която е репетицията за сватбената и вечеря.

Download:
Gossip Girl S01 E17
@Zamunda.Net

Музика:

Субтитри:
http://subs.unacs.bg/get.php?id=41958
= благодарение на unknown_girl

ViruZzZ
Оооо земи сиииии, промото е невероятно bye bye San wub.gif
Devil^Rose^^
Някаква идея какво казва Дан ?
brooke_scott
еми пита Джорджина (надявам се за този момент става дума) дали не иска да отидат на друго място да си поговорят. иначе преди това пита Серина дали е спала с някой друг, тя казва да и той я зарязва.
баси тъпото промо с две думи! Серина я развалиха, напрайха я баси ку*вата dry.gif
ladysunshine
Уооу много добро промо wink.gif Серина само не разбрах с кого се целуваше rolleyes.gif Серина попринцип много ме кефи, но май ще развалят персонажа и. А за Дан и Серена отчасти се радвам, че се разделят. Бяха ми много скучни. При всяко нещо Дан се съмняваше в нея и тем подобни... Определено се очертава много интересен епизод. Само ми е интересно как ще реагира Дан като разбере, че тая не се казва Сара, а Джорджина.
~RoRyYy~
Не смятам,че са развалили персонажа на Ес...просто нормално е да се пробва да "удави" проблемите:идва нейната бивша най-добра приятелка която се пробва всячески да развали живота й:казва че брат и е *цензура*,представа се пред гаджето й за невинната Сара...Според мене ще е доста интересно.А Серина ще спи с някакав който е нов персонаж.Сан се разделят....радвам се бяха ми омръзнали-много лигави ми бяха станали..най-накрая малко драма между тях.Нямам търпение biggrin2.gif
Катeто
Промото беше супер добро,дано и епизода е толкова хубав,колкото него.Много хубаво че Дан и Чък помагат,впечатли ме много,когато двамата вдигнаха Серина от асансъора,ей това е да имаш истиснки приятели worthy.gif Аз лично не се радвам за Дан и Серина,предпочитам да раздвижат малко нещата около тхя,отколкото да ги разделят,ще ми е мъчно за тях,още повече ако той е с Джорджина....С идването на последните серии от сезона,сериала става все по-интересен rolleyes.gif
vesko_oth_fen
Колко епизода ще има 1 сезон confused.gif
Gossip Girl
Цитат(vesko_oth_fen @ May 11 2008, 00:16) *
Колко епизода ще има 1 сезон?
18. Последната серия "Much 'I Do' About Nothing" излиза на 19 Май в Америка.
FaLLOuTbOy
След като се завърна от голямата почивка, този сериал само ме радва. 4.gif И сега следващата серия ще е върха. Жалко, че остават 2 епизода до Season Finale. dry.gif

Някой може ли да ми каже коя е песента от промото?
WorZy
Този, с когото С. се целува не е ли онзи, който й беше кавалер на бала? Дето игра покер с Нейт? blink.gif
VeRonICa^^
Новият епизод излезе smile.gif
Субтитри по-късно днес wink.gif

Gossip Girl S01 E17
@Zamunda.Net
~RoRyYy~
За пореден път "Gossip Girl" оправда очакванията ми-страхотен епизод.Най-накрая мистерията около Ес се разкри и тя всъщност не го е убила точно тя(мислех си къде,къде по-лоши неща).Ес,Чък,Би и Нейт са страхотни заедно.Ес има такива добри приятели.Бяха там за нея,загърбиха различията си за да и помогнат.Много са ми сладки заедно четиримита.И Лили постъпи добре(добре,че Би я светна по въпроса).Лили и Руфъс се целунаха-най-накрая да се осъзнаят,че се искат.Джорджина я мразя все повече и повече...ако изобщо това е възможно.Дан е леко идиот..само той ни ми хареса от добрите персонажи.Абе Джорджина като седна с Дан на стълбите преди да се целунат какво бутна(нещо като батерия беше май)
FaLLOuTbOy
Репликите на Gossip Girl са много готини. "Spotted: Blair and Chuck reunited to descend Serena's honor. With friends like these, who needs armies?" Без нея сериалът нямаше да е същия. worthy.gif
Дан е пълен идиот. Незнам как може да вярва на Джорджина, а не на Серена с която имат връзка още от началото. 16.gif
Блеър/Чък бяха страхотни. Дано да се съберат, перфектна двойка. 4.gif

Музиката беше супер.. ако някой намери нещо. smile.gif
pretty_girl
Епизода беше супер, но към края всичко стана много на бързо и се получи малко тъп завършек.Възлагам големи надежди за последният епизод и го чакам с нетърпение.
apophis
страхотен епизод .Много ме изкефи коментара на дан "don't you all hate each other" визирайки приятелите на С .Блеър още веднъж се доказа като страхотна приятелка.А Серена много глупава да тръгне да се напива да дава още поводи за притеснение на Дан.Дан мъчно ми стана за него цял епизод се чудеше ко става със Серена, и как падна в ръчичките на Джорджина.Ма как дане и повярва човек с тея мили очички това невинно личице.Мишел е страхотна актриса.Като цяло Джорджина много ме кефи..отнела девственоста на Чък.Дан ако знае в какво се е забъркал ма очаквам да спи с нея в следващия епизод просто така се нареждат нещата мисли че С му еизневерила без обяснение и да и отмъсти макар че не го виждам акто такъв човек.Доста лесно отвърна на ДЖорджина нямам търпение до сийзън финалето.
ViruZzZ
Може би един от най-добрите епизоди за сезонаа worthy.gif
Въпреки че не съм фен на Сан сцената им беше много трогателна и все пак страшно много ме нарадва /no more San 15.gif / За тайната на С се разочаровах, мислих, че ще е тройка 18.gif Сега вече връзката между Лили и Руфъс по може да я приема след като няма Сан mrgreen[1].gif Чък и Нейт в асансжора бяха супер смешни. Старите приятели се събраха отново ... Нейт горкия кога ли ще си отвори очите за Ванеса sick1.gif , Дан го заобичах повече от тоя епизод XD и btw защо само казвате, че е смотан, идиот и т.н. ако вашата приятелка не иска да ви отговаря на обажданията, отбягва ви и не иска да се среща с вас и накрая ви каже, че е спала с друг вие няма да направите същото ли кхъм.. "шъ мъ извиняяте" xD . И сега двете кучки: Джорджи беше много добра в тоя епизод, една такава сладка, невинна, а в следващият момент 15.gif . Сцената и с Дан беше много добра и това, което бутна беше камера, защото С виждаше какво става /защо иначе гледаше толкова опулено blink.gif / Блеър беше awesome толкова гадна, а същевременно толкова мила blush.gif . Погледите дет си хвърлиха с Чък не ми харесаха нещо на концерта, но се е видяло, че 2ри сезон ще трябва да търпя тая свинска зурла да се навърта около Б sad.gif . В тоя сериал саунда става по-добър и по-добър, но така и не могат да се намерят песните ако някой ги намери да свирка XD
ПП. Хаха Нейт каза на Ванеса "Ви" XD . Вяра май си имаш конкуренция 18.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 14 2008, 23:20) *

абе тоя Нейт ще го набия вече, не стига, че заряза Б, а ся ми се мотка с тва чудовише, че ще му вика и Ви mad.gif абе ей, момче, я се опрай, че да не дойда аз да те оправя mrgreen[1].gif (тва беше за Нейт/Чейс blush.gif )

ПП: ква конкуренция може да ми е тая бе, Ицо, толкова ли съм зле shocking.gif
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ May 15 2008, 09:41) *

абе тоя Нейт ще го набия вече, не стига, че заряза Б, а ся ми се мотка с тва чудовише, че ще му вика и Ви mad.gif абе ей, момче, я се опрай, че да не дойда аз да те оправя mrgreen[1].gif (тва беше за Нейт/Чейс blush.gif )

OMFG за името говорех XD Иначе по зле от нея не знам дали може да има blink.gif XD
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 15 2008, 13:40) *
Цитат(brooke_scott @ May 15 2008, 09:41) *

OMFG за името говорех XD Иначе по зле от нея не знам дали може да има blink.gif XD

няма зна4ение, пак не съм толкова зле mrgreen[1].gif
ladysunshine
Първо да попитам как се казва песента, която Руфъс пя?
Определено един от най-добрите епизоди. Блеър, Нейт и Чък - страхотни приятели. Успяха да се съберат въпреки че не се обичат особено и да помогнат на С. Тайната на С беше добре замислена. Хем е убила някой, хем не точно(не е виновна тя). Лили като отиде със С при родителите и после да намерят Дан се показа като страхотна майка. Ииии... Руфъс и Лили аз много им се радвам. Може да не са главните герои, може да не са някви млади, обаче аз много искам да се съберат. Много ми хареса сцената, когато Руфъс пееше и я гледаше и после като я догони. Дори Ванеса в тоя епизод не ми беше противна. Цяло чудо. Май само Дан си е още заблуден. Като бяха със С той винаги се съмняваше в нея и винаги беше готов да се откаже при най-малкото неще. Като се разделиха пък веднага, още на същия ден тръгна да се целува с Джорджина, която пък познаваше от няколко дни.
secretk
М не съм съгласна, че Дан е виновен. От негова гледна точка, тя не му се обади цял ден, той се притесняваше за нея, оказа се, че е била в бар и си е оставила телефона и си тръгнала с 2-3-ма и на всичкото отгоре дори омразните му Блеър, Нейт и най-вече Чък бяха наясно , само той не, много ясно, че ще си тръгне, той се притеснява дали не и се е случило нещо, а тя се крие от него(поне в неговите очи).
Според мен пък не беше изпипана докрай историята на С и особено пък това С Джорджина, Ванеса казва на Дан, че знае името и от Нейт и той не се усъмнява? От къде Нейт ще знае истинското име на "Сара"? Да не говорим пък после, когато тя му обяснява, че е напуснала града, за да избяга, обаче в този град има хора, които я познават, еми не че нещо, ама то е прозрачно, че лъже, а той дори не се усъмни, друг въпроса, че на него не му беше много до мислене, така или иначе му беше гадно заради С, и май си мисли , че като се понатиска с Дж, ще му е по-добре.
brooke_scott
Цитат(secretk @ May 17 2008, 09:39) *
Според мен пък не беше изпипана докрай историята на С и особено пък това С Джорджина, Ванеса казва на Дан, че знае името и от Нейт и той не се усъмнява? От къде Нейт ще знае истинското име на "Сара"? Да не говорим пък после, когато тя му обяснява, че е напуснала града, за да избяга, обаче в този град има хора, които я познават, еми не че нещо, ама то е прозрачно, че лъже, а той дори не се усъмни, друг въпроса, че на него не му беше много до мислене, така или иначе му беше гадно заради С, и май си мисли , че като се понатиска с Дж, ще му е по-добре.

точно заради това, че си личи че тая патка го лъже, според мен е виновен Дан. вярно, че С беше мн потайна и всичко, което изреди съгласна съм, но аз лично винаги съм мислела, че Дан е един от най-зряло мислещите герои и няма да се хвърли с галвата напред да се целува със "Сара", ами ще се опита пак да поговори с С. или поне да послуша Ванеса, с която са приятели от толкова много време и да се замисли ква е тая, която изведнъж се появява от нищото и иска да му е приятелка и след няколко дена и гадже blink.gif е, извинявайте, ама то тряя да си супер наивен, за което не мислех Дан, ама явно съм грешала. за мен и двамата (С и Дан) са виновни, но Дан повече.
secretk
Да и двамата са си виновни, нито държанието на С беше правилно, нито пък реакциите на Дан адекватни. Но явно и той може да не е наивен. Всъщност Джорджина оплете и двамата в игите си, което е леко сранно, колкото и да е манипулативна, те не мислят ли от време на време?
^BeLieVe`iN`Me^
Егати якия епизод, чак не мога да повярвам, че следващия е последния за сезона и ще чакам чак до септември тъкмо се запалих супер много по сериала и сега ще трябва да чакам ;(
Много ме дразни тая Джорджина лелел бих я пребил ако имах тази възможност..
Много се изкефих когато Блеър каза на Чък че знае къде е Джорджина и той каза : "Да разбием кучката".
Леле толкова надъхващо исках да я смачкат от бой, но не стана glare.gif

Искам сега Джорджина да я плъсне камион и да се разложи като дъвка върху нагрят асвалт...Пфф егати изчадието е тая.
А и Дан, ако толкова обичаше Серена нямаше няколко часа след като я заряза да се натяга с няква, която познава от 1-2 дни.
Хареса ми, че Серена си призна всичко, майка и я разбра..
Сега ще изгледам и последния епизод! 13.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.