Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Hate Is Safer Than Love"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
peyton_lucas_brooke
Малеее това промо ме сабуди worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Най-сетне.. Само да не се окаже пак някой сън или нещо такова.. biggrin2.gif
Мноого яко.. леле не мога да спра да го гледам.. av-2500.gif 3.gif 4.gif 4.gif
Яко промооо...!
Devil^Rose^^
Теди, напиши кой епизод е smile.gif
Сигурно е пиян. dry.gif
А в спойлерите за 254395 епизод Лукас и Пейтън се женят за 5 път..
Sway
Според мен е пиян и тя се опитва да го сложи да си легне...
peytoninlove
Цитат(peyton_lucas_brooke @ May 6 2008, 10:56) *
Малеее това промо ме сабуди worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Най-сетне.. Само да не се окаже пак някой сън или нещо такова.. biggrin2.gif
Мноого яко.. леле не мога да спра да го гледам.. av-2500.gif 3.gif 4.gif 4.gif
Яко промооо...!

Много събуждащо промо наистина worthy.gif biggrin2.gif Но сигурно пак някой сънува или си мечтае! mad.gif Много се изтъркаха в това отношение!
ludoto_tedi
Цитат(Sway @ May 6 2008, 13:12) *

Ох как искам и мен така да ме сложат да спя..... blush.gif biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_tedi @ May 6 2008, 13:53) *

Пейтън ли? 18.gif
иначе и аз мисля, че той е пиян wink.gif
Jordan
Да бе, кво е тва промо Лейтънското blink.gif
То ако имаше нещо да се случва все едно щяха да го покажат в промото unsure.gif
Аз обаче ако бях на мястото на Пейтън щях да се възползвам от пияния момент
как да устоиш... blush.gif
marin4et000
Най-сетне!!!Лукас & Пейтан отново заедно!!!Дано само не е нечий сън или като Лукас беше пиян и Брук го заведе в хотела.......Стискам палци да се саберат,но за сега промото винаги лъже.......
ludoto_tedi
Цитат(brooke_scott @ May 6 2008, 13:55) *
Цитат(ludoto_tedi @ May 6 2008, 13:53) *

Пейтън ли? 18.gif
иначе и аз мисля, че той е пиян wink.gif

Е ако бях мъжко определено бих искала Пейтън да ме сложи да спя,но тъй като не съм... не може хахах.Просто много интересен начин за слагане на малки момченца да спят... unsure.gif Колкото до това дали е пиян не ,че да давам повод пак за кавги ама едва ли не изкарахте ,че Пейтън се възползва от това ,че е пиян..... Или какво... dry.gif wacko.gif

П.С Джо аз в теб не се съмнявам хахаххаха

П.с.2 Представете си точно след края на цсената ,където Пейтън казава:"Let's do it" да влезе ЛиндЗи-то ..... хахаххахахха
brooke_scott
Цитат(marin4et000 @ May 6 2008, 14:13) *
,но за сега промото винаги лъже.......

което е хубаво, иначе нещата щяха да са прекалено очевидни wink.gif
marin4et000
Може и да не е пиян,а да е припаднал или да има земетресение и да падат на леглото.или пък Лукас да са задушава и тя да го спасява(сменят си ролите).Ох незнам чакам следващия втoрник с нетърпение......
bo7evka
Според мен не го прави съзнателно или е сън. Дерзайте closedeyes.gif
ludoto_tedi
Добре бе хора кое от БЕЗ СПОЙЛЕРИ не разбрахте ???Всеки път едно и също....
BaRbInCeTo
ще е яко ако Линдзи е решила да се върне при Лукас и да влезе и да ги завари в онази поза от промото blush.gif
peyton_lucas_brooke
Надявам се да не е само сън 5.gif
Искам тези двамцата да се саберат най-сетне..
BaRbInCeTo
и да не е сън тва не е нищо повече от това че Пейтън поставя Лукас на леглото явно се е натряскал просто са го забавили да изглежда като нещо повече в промото то е така направено, че едва ли не Пейтън изнасилва лукас 16.gif 18.gif
~§~dragonita~§~
Лукас зашеметява Пейтън със стресираща истина???

Остава да каже,че е влюбен в Брук или че всъщност е *цензура* 20.gif 18.gif Няма ли да се събират вече,не е толко сложно unsure.gif wacko.gif
mimi_k5
E добре де след като разбрахме,че сезона ще завърши с Лейтън,какво се учудвате?Нека да си легнат заедно и така ще съкратим малко нещата 5.gif 5.gif 5.gif и няма да снимат цял сезон пак за Лейтън(както 4 сезон) mad.gif mad.gif :angry:Ще има място и за историите за другите герои. 5angel[1].gif
reason4livin
сега е времето да кажа, че и Лейтън феновете се събудиха... хахах малко ни разиграват, а? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
♥Didito♥
Лукас е пиян Пейтън се възползва 18.gif абе няма да е такава сцената каквато във промото 100 % съм сигурна то промотата кога ли са били верни
ludoto_mimi
Защо им се връзвате, CW никога не са имали свестни промота.
100% той е подпийнал и Пейтън го влачи до тях (чудно що тя, а не някой здравеняк, ама както и да е) и след това щото не може да го остави да спи с дрехите (че как иначе rolleyes.gif ) решава да го съблече иии... едно голямо нищо. biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ May 6 2008, 17:16) *
100% той е подпийнал и Пейтън го влачи до тях (чудно що тя, а не някой здравеняк, ама както и да е) и след това щото не може да го остави да спи с дрехите (че как иначе rolleyes.gif ) решава да го съблече иии... едно голямо нищо. biggrin2.gif

еми да ти кажа и аз нямаше да го оставя с дрехите mrgreen[1].gif

btw там в епизода с ретроспекциите и Брук го събличаше biggrin.gif явно той не обича да спи с дрехи 18.gif
Mr. Winchester
уоу, какво заглавие mrgreen[1].gif
[dEs]
Много се съмнявам да е сън. Все пак кой нормален влюбен човек ще сънува как половинката му е пияна, а на него му се налага да го осъблича 16.gif . По скоро тя га забира от Трик, защото той страда по Линдзи. ама знае ли човек, може и да се възползва.
Mr. Winchester

Не е така, по-скоро на OTH не са свестни, на Смолвил са къде къде по-добри.

Иначе мисля, че не е сън (щото вече ще стане банално), ами просто го слага да спи и нищо повече... Промото не е нищо особено, пак почват Лейтън, вече става безинтересно, айде вече да ги събират и да се свършва (то е ясно, че ще ги съберат накрая).
djesito
Цитат(brooke_scott @ May 6 2008, 16:18) *

еми да ти кажа и аз нямаше да го оставя с дрехите mrgreen[1].gif

btw там в епизода с ретроспекциите и Брук го събличаше biggrin.gif явно той не обича да спи с дрехи 18.gif

Мда и аз си мисля,че той е пракалил с алкохола и Пейтън нали го обича и станало й жал за него и решила да го прибере.след това той май не обича да си спинка с дрехите и тя знае това и не иска той да се ядоса,че го е оставила с дрехите и решава да го съблече! 18.gif 18.gif 18.gif Айде измислихме го!!!
White_tulip
Някой разбира ли какво казва Пейтън накрая?
ludoto_mimi
Цитат(White_tulip @ May 6 2008, 19:33) *
Някой разбира ли какво казва Пейтън накрая?

Okay... we can do this.
ladysunshine
Промото ни лъже 100 % biggrin2.gif Но аз все пак много се радвам, че ще има нещо Лейтънско. Пейтън надали се възползва. Просто е решила да го прибере. Бтв то май по всички филми като приберът някой и тръгват да го събличат, сякаш човека не може да спи с дрехите
Zorfitoo0
Според мен Линдзи му е казала нещо мн гадно. Той се е разтроил и е отишъл в Трик примерно да се напие. После Пейт го вижда и решава да му помогне. Прибира го и му сваля дрехите. Не мисля, че ще стане нещо между тях или най-много той да поиска понеже е отчаян. Но Пейтън няма да се съгласи. wink.gif

П.С.-Така мисля, че ще стане. Не съм мн убедена ама ще видим. rolleyes.gif
mR.DiSCo
уфф ко толкоз плюете лейтън.макар че съм брукасчия аз ще се радвам ако се съберат, и на вас много ви се иска да е сън или да го Слага да спи,ама другия вторник ще видим , няма смисъл да Е сън или подобно или някакви версии да чувам лукас се бил напил хаах иска ви се ама незнам сега да не избързвам и аз с коментарите , и btw промотата са си много хубави !! Ще видим какво ще стане другата седмица , аз лично не вярвам да го осерат защото е предпоследна серия на сезона blush.gif очаквам да е много интересно както предните серии smile.gif
BaRbInCeTo
аз пък не мисля че промотата са много хубави те винаги са направени да привлечат внимание и вдъхват напразни надежди това им е целта да те накарат да гледаш подвеждащи са...
ladysunshine
Цитат(lovve_sophitoooo @ May 6 2008, 21:52) *
уфф ко толкоз плюете лейтън.макар че съм брукасчия аз ще се радвам ако се съберат, и на вас много ви се иска да е сън или да го Слага да спи,ама другия вторник ще видим , няма смисъл да Е сън или подобно или някакви версии да чувам лукас се бил напил хаах иска ви се ама незнам сега да не избързвам и аз с коментарите , и btw промотата са си много хубави !! Ще видим какво ще стане другата седмица , аз лично не вярвам да го осерат защото е предпоследна серия на сезона blush.gif очаквам да е много интересно както предните серии smile.gif

Не вярвах, че ще доживея да чуя положително мнение за Лейтън от някой фен на Брукас wink.gif Евала worthy.gif
brooke_scott
еми на мен никое ОТХ промо до ся не ми е харесало (с малки изключения) и вс мн лъжат, така че нищо не се знае до другия вторник wink.gif
ava_89
Първо и аз като всички други мисля, че промото 100% лъже, защото всички си мислят едно, а винаги се оказва друго.
Може да е пиян и тя да му помага, защото това изглежда точно като сцената, когато Брук го прибра. smile.gif
Също си мисля, че може да е някакъв флашбек, но едва ли. Има много варианти, но ще разберем чак след 1 седмица. sad.gif
rali4kata
Абе,всичко е възможно - бил пиян,не бил пиян.Ще видим във вторник happy.gif GO LEYTON!!!
peyton_lucas_brooke
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Евала на всички Лейтиновци.. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
И дори да е 100% лъжа това промо просто то ме сабуди blush.gif
Miss_Duff
Пф,никога не гледам промота.Този път обаче го изгледах...Хахах,толкова е подвеждащо.Не знам защо изобщо ги правят тези промо-фейк-глупости.Но иначе май се очертава интересна серия...Най-много ме грабна "стресиращата истина". 17.gif
girl_from_hell
колкото и да ме се иска нищо не правят лукас и пейтан, а сигурно в действителност пък съвсем нищо не правят, но ми е интересно каква е голямата истина
hristin4e
Това промо е супер яко, направо ми е любимото промо biggrin.gif Даже накрая нищо от това да не е истина.. просто не ми пука. Много е готино smile.gif
Ох как искам да е следващия вторник вече smile.gif
FaLLOuTbOy
Каква ли е тази стресираща истина? Промото е яко, дано да има целувка между Лукас и Пейтън. 10.gif
Bloody_Tears
А дано, ама надали :S biggrin.gif
hrivetoo
Това промо е супер яко. и аз мисля, че лукас е пиян ама също мисля, че ще се съберат........ GO LEYTON worthy.gif 1clap[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif peace1.gif go_team.gif banana.gif Copy of wub.gif

Zorfitoo0
Знам, че не е мн по темата и може да си отнеса някоя друга критика, но искам да попитам знаете ли колко епизода ще има този сезон? 18 ли са???

П.С.-Аз попринцип не задавам глупави въпроси, но този път не прочетох къде пише за епизодите/ако някъде пише../
avalanche
Страхотно промо! Иска ми се отново да се съберат,но и по снимките съдя,че просто му помага...Пък и какво ли пише в новата му книга,че тя плачеше,а Линдзи я накара да я прочете... С нетърпение чакам серията woohoo.gif 0106[1].gif 4part[1].gif 2thum[1].gif 1eyeb[1].gif
Black Shadow`
АЗ мисля,че така яко си личи,че той е пиян,а тя го лсага да си легне rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
peyton_lucas_brooke
Цитат(Zorfitoo0 @ May 11 2008, 16:09) *
Знам, че не е мн по темата и може да си отнеса някоя друга критика, но искам да попитам знаете ли колко епизода ще има този сезон? 18 ли са???

П.С.-Аз попринцип не задавам глупави въпроси, но този път не прочетох къде пише за епизодите/ако някъде пише../

18 са,да.
marin4et000
18 ;( Мислех че ще са повече....жалко...оле чакам с нетърпение вторника!
vasinka_{P}
Ще бъде многоооо интересен епизод mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.