Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Hate Is Safer Than Love"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
AnI^
Цитат(avalanche @ May 11 2008, 17:07) *
Страхотно промо! Иска ми се отново да се съберат,но и по снимките съдя,че просто му помага...Пък и какво ли пише в новата му книга,че тя плачеше,а Линдзи я накара да я прочете... С нетърпение чакам серията woohoo.gif 0106[1].gif 4part[1].gif 2thum[1].gif 1eyeb[1].gif

Подкрепям.За мен въпросът е с какво толкова ще запомни момента...явно че само му помага ,но тогава остава да се случи нещо неочаквано unsure.gif
Ne7WoRK
Дано за този епизод да се направят по-бързо субтитри аз най-много искам да видя в следващите епизоди как Нейтън отново играе баскетбол ... wink.gif Най-много искам обаче на Лукас да му се оправи сърцето като пие лекарства как на Дан се беше оправило и аз незнам но ми е много тъпо че Лукас нестана баскетболист ... ;(
LuffchY
На мен пък малко ми прилича на сцена от предишен сезон ...
borko
Кво прави Лукас гол с тва куче в трик бе? хахах най-странна снимка

marin4et000
Аз първоначално ми замяса на прасе и после видях че е куче...Е ко маняшка снимка...Ама е мн хубав на нея......
ladysunshine
http://www.zamunda.net/details.php?id=127777
Syleena
borko , кучето е на Чад по принцип ако не се лъжа, предполагам че са го ползвали за снимките понеже го слуша. Аз си мисля че тва може да е нещо,коеот лукас си представя в пианството си- как стои като някоя звезда в бара хахахаха
fenkanabrooke
Цитат(Syleena @ May 13 2008, 10:29) *
borko , кучето е на Чад по принцип ако не се лъжа, предполагам че са го ползвали за снимките понеже го слуша. Аз си мисля че тва може да е нещо,коеот лукас си представя в пианството си- как стои като някоя звезда в бара хахахаха

Възможно е, той Лукас има доста богато въображение. Кой го знае ! biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Firen
Много хубав епизод,хареса ми постъпката на Маут.А Лукас се излага цял епизод освен с Брук.
OTH_f3n4e
OTH 5x17
gotinatakuma
Определено епизода си го биваше но края беше адски гаден,но вероятно й го казва под влияние на алкохола или поне така ми се иска на мен! rolleyes.gif
mR.DiSCo
някой знае ли коя е песента от промото?
peyton_lucas_brooke
Мн ми стана мъчно за Пейт като Лукас и каза името и тя с каква надеждна усмивка се объна а после кво и стана лицето.Тоя Лукас ще ми стане най-омразния персонаж в най-скоро време ако продължава така..
Мн.ми беше забавно Пейтън как хвърли балона с вода по Дан..
А пък той сега да не би да убие онзи номер 1 дето е в листата за сърцето..
А Деб и Скилс.. големи симпатяги..
biggrin2.gif
Абе добра серия беше само без тоя Лукас.. 19.gif 19.gif 19.gif
Syleena
И на мен ми хареса серията! На Деб и Скилс така им се смях....щях да падна от стола smile.gif както и на Хейли и Пейтън с балона...
А Дан още вендъж показва че хич даже не се е променил... dry.gif
А Лукас е г*з tongue.gif това е мнението ми! Най-гадното е ,че точно преди тва Мия каза на Пейтън, че като се напият мъжете казват истината... Пейтън що го търпи не знам... Аз ако съм ще му тегля една. То любов любов ама той прекалява. Въпреки че ми стана мъчно като бяха с нейтън в съблекалнята и някакво супер тъжно му каза "тя трябва да се върне" сякаш не иска да осъзнае че няма да стане.
Брук както винаги беше страхотна, мн сладки сцени с бебешока happy.gif
miim4eto
Като цяло беше мн хубава серията, но края направо... shocking.gif Само на мен ли ми се струва, че промото нещо липсваше, както и онези забавни снимки на Лукас в началото на темата ^^ Мисля че Лукас ще съжалява за това, което каза, ако изобщо го помни де ;] Дан като гледам може пак да ни разочарова, но явно си му е такава ролята на зъл егоист. Колкото до Деб и Скилс-доста забавно развитие. Аз още в началото посмислих, че той всъщност гледа Деб [когато Лукас влезе при него и тои затвори лаптопа], но определено не очаквах такъв завършек biggrin.gif Брук си беше сладка както обикновно, даже успя да ме просълзи, когато се разделяше с Анджи smile.gif Маут постъпи мн добре, но да се надяваме че няма да му навреди на работата. А Джейми е най най най-сладкото детенце на света. Знам, че се повтарям, но просто коя майка не би желала да има такова лапенце - добро, сладко и мило happy.gif
spawn4o
Цитат(gotinatakuma @ May 13 2008, 12:05) *
Определено епизода си го биваше но края беше адски гаден,но вероятно й го казва под влияние на алкохола или поне така ми се иска на мен! rolleyes.gif

ММ нали знаете,че хората когато са пияни казват истината rolleyes.gif biggrin2.gif Иначе за серията мисля,че беше много интересна.Хареса ми какво направи Маут smile.gif(: За Лукас нямам нищо против,че го каза 15.gif shocking.gif ...Все пак съм си Брукас фен biggrin2.gif biggrin2.gif И как може ЦЯЛА ЕДНА серия без Маут и Милисънт да ги дадат заедно, "съкрушен" съм. biggrin2.gif Брук направо ме разби,чак на мен ми стана тъжно.Като цяла серията беше много добра. smile.gif
hristin4e
Цялата серия ми беше някак странна. Не, че не ми е харесала... просто ми беше странна. Ама може и проблема да е в мен smile.gif
Харесаха ми всички моменти с Брук, с Хейли и Джейми.. Хейли и Пейтън на покрива беше много забавно. И когато Пейтън погали Лукас и когато му каза, че съжалява и го целуна по бузата... Много хубав момент. И когато Нейтън тренираха с Джейми... горкичкия нейтън biggrin.gif Нейтън като хвана Деб без компютъра и като й обясняваше и казваше "Иууу" - много смях падна.. и "Джейми се умори. Добре де, аз се уморих!" biggrin.gif
Песента която Джейми вървеше и Хейли спря с колата беше убийствено яка. И май съм я чувала някъде, но не се сещам коя е. С нетърпение чакам да дадете саундтракчето smile.gif ооо а песента на Мия - worthy.gif Бяха започнали да ми липсват нейните песни wink.gif
С Линдзи какво стана, нещо много бързо й мина голямата любов към Лукас. Малко глупаво ми се стори тая история... И частта от промото изобщо я нямаше... пак тъпо. А Лукас.. стана ми малко тъжно за него. Когато говореше с Брук накрая и когато каза на Пейтън, че я мрази.. вие му се дразните но... нормално е това което й каза... Все пак... "Hate is safer than love" rolleyes.gif
malkotodupe2
Може ли някои да ми каже какво точно каза Лукас на Пейтан ... confused.gif? И на мен обаче ми се стори че промото липсваше ... mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
hristin4e
Цитат(malkotodupe2 @ May 13 2008, 16:18) *
Може ли някои да ми каже какво точно каза Лукас на Пейтан ... confused.gif? И на мен обаче ми се стори че промото липсваше ... mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif

"Пейтън, мразя те! Искаше ми се да не се беше върнала. Разруши живота ми."
miim4eto
music <---- това са песните ама още не съм намерила откъде да ги сваля. Помагайте smile.gif
veseto_2402
Серията много ми хареса като изключа края, беше ужасен толкова гадно ми стана, че за малко да ревна mellow.gif . Как може да я мрази та аз бях за Лейтън 1iangr[1].gif , а да не говорим, че промото никакво го нямаше . 100% тва е от алкохола и сигурно ше и се извини. Иначе много ме зарадва връщането на Мия, а песента и беше страхотна smile.gif
marin4et000
Епизода беше супер!Още немога да са осазная(Най-вече горката Пейтан!! и Леле Лукас е много сладак като е пиян!!!) тай,че ще коментирам по-късно.Ама някой знае ли от къде даси дръпна песничките и най-вече тая на Kate –Hallelujah.Имам и другите варианти ама така е супер.Ако някой я има да казва smile.gif

ПС:Научете английски или спрете да се оплаквате!!И другите гледаме ОТХ без субтитри,ама не мрънакаме,нали?!?!?!
ПС2:Kate Voegele-Hallelujah, а оригинала е на Jeff Buckley .Има я във вариант на Imogen Heap(говоря за последната песен)
fai7h
серията беше мн добра happy.gif Хейли,Джейми и Нейт бяха мн сладкии 4.gif А Деб ми беше супер смешна хаха,обаче Лукас адски ме дразни..Супер тъпо го направиха сценаристите..как не можа да чака Пейтън,обаче сега не се отказва от Линдзи..някак не върви..и въпреки че искам с Пейт да се съберат,като че ли някак изкуствено ще бъде след цялото т`ва циврене по Линдзи dry.gif
Zorfitoo0
Епизода беше върха! Края.....просто не мога да коментирам още. Направо се стреснах, като чух какво каза на Пейт,Лукас! shocking.gif shocking.gif 19.gif Тоя луд ли е или просто алкохола му е в малкоо повечко?confused.gif? biggrin2.gif
Колкото до другите сцени бяха страхотни. Мен мн ме изкефиха сцените в баскетболния салон и гнева на Люк. rolleyes.gif А Деб и Скилс и Пейт и Хейли /на покрива/ просто.... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif worthy.gif
Аа да не забравя.....Песента на Мия беше страхотна, както и тази, която звучеше когато Джейми говореше с Хейли на улицата....

П.С.-Ако някой може да ги намери ще съм мн благодарна worthy.gif
White_tulip
ЛИЦЕМЕР!!! 0027[1].gif

Дано да се е случило нещо, което ще видим в следващия епизод, което са ни спестили в този. Може би Линдзи е казала на Лукас, че Пейтън е ходила при нея...
Пак ми се стори, че ТОЙ я гледа влюбено или поне с голямо умиление... СМОТАНЯК!!!
pretty_girl_6722
Ето част от музиката:

Plumb - In My Arms

One more time

Gnarls Barkley - Run

smile.gifsmile.gifsmile.gif
vesko_oth_fen
btw Линдзи какво казва на Лукас по телефона confused.gif
FaLLOuTbOy
За разлика от миналата серия, тази беше много добра. Нямаше момент, който да не ми допадне. Харесва ми, че дават по-малко сцени с Маут, защото много ме дразни. С всяка серия се убеждавам, че връзката между Брук и Анджи е едно от най-хубавите неща през този сезон. Останах приятно изненадан от появата на Мия. Дано да я дават още за напред. 4.gif А пък когато даваха Дан в болницата (последните кадри) имах чувството, че щеше да убие оня на леглото. biggrin2.gif Деб беше страхотна както винаги, но не ми хареса много това със Скилс.. wink.gif
pretty_girl_6722
Цитат(vesko_oth_fen @ May 13 2008, 19:46) *

казва му,че излиза с друг wacko.gif
hristin4e
Мими, благодаря за песните!
zuzito
Тази серия надмина всичките ми очаквания за нея...Нямам какво повече да кажа,поне засега.
..DeNi4KaTaa...
http://www.seriessub.com/sous-titres/one_tree_hill/saison_5/
тук има английски субтитри за всички епизоди.И на този също.ако някои може да ги преведe ще съм много благодарна
sisencety92
Много добър епизод според мен,да не кажа най-добрия от този сезон,но ще видим......благодаря за песните 2thum[1].gif
Катeто
Това беше един от най-хубавите епизоди за сезона worthy.gif Имаше много силни моменти,като когато Брук предаваше Анджи на октора,перфектна игра на София,разплака ме sad.gif Като цяло Брук ми е любимия персонаж от сезона,вианги смела и силна...Бтв с докторчето си хвърляха много сладки погледи rolleyes.gif Хейли и Пейт на покрива бяха толкова сладки,Джейми се държи по-зряло 16.gif Пейт само как извика 18.gif Евала че Миа се върна,много ми липсваше последните серии,прекрасна нова песен и супер визиа,много ми хареса....И накрая,но първи по важност Люке и Пейт.Или Чад не можа да изиграе часта с мразенето или замисъла е бил такъв,защото изобщо не му повярвах.Личеше си че е от алкохола,само дето я нарани.Сигурна съм че на сутринта няма да помни какво е казал.Просто Пейт трябва да се отдръпне и Люке сам ще се върне при нея,обича я прекалено много,за да я остави да си отиде от него отново huh.gif Целувката по бузата беше много сладка,а сцената със събличането сигурно е била отрязана,ама то така или иначе никой не вярваше wink.gif
Ne7WoRK
Тоя епизод найстина до сега от 5-ти сезон беше най-добрият ... wink.gif Дано и 18-ти да е така хубав ... biggrin.gif
А вярно ли 5-ти сезон ще има само 18 епизода и ще има нов 6-ти сезон ? smile.gif
♥Didito♥
Епизода беше супер особено края 18.gif mrgreen[1].gif
elly
Аз ли нещо съм пропуснала или дори подобна на тази сцена от промото няма, всмисъл то ясно, че няма да го има същото, защото все пак е промо, ама дори нямаше няква част, първо Пейтън го прибира Лукас от бара и след това направо дават как го завива и т.н. blink.gif wacko.gif huh.gif
marin4et000
Епизода беше супер!!!София ме накара да плача няколко пъти.Много е добра!Шапка и свалям.С доктора верно си хвърляха погледи(а ся кажете пак,че ще има Брукас отново!!!)Хейли и Джейми много бяха сладки на оная въртележка и след срещата с Дан smile.gif .А за сцената на покрива бяха много смешни.Обаче ми стана жал за Пейт.Лукас го каза с такава злоба.....беше много гадно.Пейт такава сладка целувка му даде и усмивката и,а той „Мразя те!”.Стискам палци обаче да се съберат........(ама нещо промото липсваше)
Радвам се,че Мия се върна smile.gif .А Hallelujah накрая отново ме разплака.Много добро изпълнение,пък и песента е направо върховна!
Най-после имаше баскет..много му са нарадвах,а Маут постъпи като истински приятел!Пропусна голям шанс,ама доказа,че може да се разчита на него.
Какво друго....А за Деб и Скилс няма какво да говоря...А като Деб говореше с Нейт... оле паднах от смях.....Горкия.....Тримата с Хейли и Джейми наkрая бяха много сладки..Супер семейство са!!!Дано не стане нещо със тоя запис на Хейли,в смисал да тръгне на зле....Ами освeн „Go Go Leyton” и „Ух 5 сезон почти свърши ;( ” нямам какво да добавя smile.gif
White_tulip
Според мен в следващия епизод трябва да я има тая сцена от промото, или поне някакво обяснение как така Люк изведнъж започна на мрази Пейтън, не вярвам да е само от алкохола.
mR.DiSCo
Цитат(Ne7WoRK @ May 13 2008, 21:21) *
Тоя епизод найстина до сега от 5-ти сезон беше най-добрият ... wink.gif Дано и 18-ти да е така хубав ... biggrin.gif
А вярно ли 5-ти сезон ще има само 18 епизода и ще има нов 6-ти сезон ? smile.gif

мда ще има 6-ти сезон и другия вторник излиза последната 18-та от 5 сезон wink.gif

някой да Знае песничката от промото , много я искам ама незнам как се казва sad.gif sad.gif sad.gif
B/P
Тази серия наистина беше една от най-добрите.Беше много смешно, когато Нейтън видя Деб пред лаптопа.Също много ме изкефи часта с Хейли и Пейтън на покрива.Чудя се дали Дан наистина иска това сърце, защото ако случайно живее по-дълго може би Нейтън и Хейли няма да го допуснат до Джейми.Иначе Маут постъпи наистина приятелски, като се има на предвид, че това беше много голям шанс за него. wink.gif
Беше много яко как Пейтън целуна нежно Лукас и му каза, че прави всичко заради него и че много съжалява.А той само как го каза "Мразя те.Лошо, че се върна в живота ми" или там каквото каза, че не го чух.Просто направо ме разби и какво се обърна на другата страна и остави съкрушена Пейтън.Беше просто ужасно!Не мога обаче да кажа, че образа на Люк е паднал в очите ми, защото според мен той и го казва само, за да я одръпне от себе си.Иначе беше много гадно като Лукас каза Нейтън "Тя трябваше да се върне" и очите му се напълниха със сълзи.
mimizz
Най-жестоката серия този сезон мисля. Смях се много, и плаках още повече. Само едно обаче ми идваше накрая, след сълзичките - Лукас Скот е кретен.!!!
zaharchee
Цитат(White_tulip @ May 13 2008, 22:30) *
Според мен в следващия епизод трябва да я има тая сцена от промото, или поне някакво обяснение как така Люк изведнъж започна на мрази Пейтън, не вярвам да е само от алкохола.

Явно сцената от промото е отпаднала, но това е момента, когато Пейтън води Лукас у тях и го съблича, за да го сложи да си легне. Лукас мрази Пейтън, защото заради нея го напусна Линдзи. И като цяло нямаше да страда толкова първо след нейната загуба, а после и след тази на Линдзи.
А по принцип мн ги раздаличиха Лейтън, колкото и да си пиян, не можеш да кажеш, че мразиш някой без да го мислиш и ми изглеждаше, че Люк знае какво й казва. Тъпо ще е да го оправдаят после с алкохола. Ще видим какво ще измислят.
Nathan & Haley fenka
Вече има субтитри тук.
One Tree Hill - 05x17
borko
5.17 Download @ Data.BG
One.Tree.Hill.S05E17.hdtv.xvid-2hd

fenkanabrooke
Цитат(vesko_oth_fen @ May 13 2008, 19:46) *

Казва му, че се среща с друг мъж.
tedi27
искам да попитам коя точно е песента,която пускат,когато Джейми вървеше сам?
CiNdEreLLa``
Plumb - "In My Arms"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.