Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сигнално жълто с Албена Вулева
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
FrAgMaKeR

Какво мислите за предаването по СКАТ "Сигнално жълто" с водеща Албена Вулева? Какво ви е мнението за тематиката на самото предаване и за самата водеща?
Катeто
Аз май съм първа biggrin2.gif Естествено че не ми харесва,ако тази помия може да се нарече предаване.Чудя се дали има още хора,които го гледат shocking.gif Надявам се да няма,или поне да не им се вярва,защото е супер тъпо.А колкото до Албена,тя все говори за хората,а носи дънки,които са били модерни преди 4ри,5 години някъде,незнам вече може и да имат пари да си позволят стилист,че да я оправи малко,ама преди беше много зле милата.А за външния вид да не говорим...пълна скръб,ама иначе оплюва,е то така е най-лесно.Абе ако имахме истински закони,такова предаване нямаше да ни е в ефира,ама България-простотия от всякъде,тва е !
Niksana
Aбе скат е хубава риба ама как може да направят такава телевизия с толкова тъпи предавания.А относно предаването просто "сигнално русата" си търси боя пък и тя ако не изрови нещо да поплюе звездите то няя да живее бе biggrin.gif
nelito_91
Страшно голяма простотия... wacko.gif
ogata
Бих казал че Албенчето е хубавелка , ама като заговори с тоя притаен , преправен глас ... яко ми лази по нервите с гумени ботушки smile.gif . Иначе е лепка голяма и усещам как някой ден , "съвсем случайно" ще се случи нещо лошо с нея , което ще и даде правото да си вземе поне 3 месеца болнични , поради тежки наранявания smile.gif . Относно предаванията , повечето са едни такива бландикави .. ама като почне с гаврите е опасТна , а и идей за монтажи не и липсват wink.gif
Mechka
Зарибено е и мноо смех... biggrin.gif
djesito
Предаването е доста тъпичко.Честно казано супер много оплюва другите,а себе си няма да поогледа.Албена прекалява с нейното поведение.Понякога нещата,които казва са доста смешни,но мисля че по скоро се смеем на простотията,не на нещо друго.Прекалява с обидите и т.н,а те поне да бяха верни!!!
fenkanabrooke
Няма друго такова предаване. Много е зле. Първо трябва да погледнеш себе си и след това да коментираш другите. Ама то това коментари ли са, то си е направо избълвана пумия. Чат пат се смея с него, амо е защото няма друго за гледане! biggrin.gif
erk0r
Тая е супер гнусна,предаването като цяло съксва.Ма мен ме кефи само как се е*ават с "звездите"
tedi27
Тъпо е, а тая е супер гнусна.
LSS
Че е тъпо, тъпо е, но и величията, които засяга, не са стока. Прекалено много внимание му се обръща.
eragon16
Честно казано, предаването може да се обобщи с една дума: Комплексария!!!
Marissa Cooper
Тя ми е от тези хора,които само плюят другите без да се заглеждат в себе си.
Ужасно пошла и мизерна.Самото предаване също е такова.
dragon_girl
Мразя хората,който не поглеждат себе си.
Има много такива предавания (на Венета Райкова например) които също се занимават със "звездите",но чак такава простотия не съм виждала,и предаването,и хората,които работят там-а за водещата да не коментирам
ZuZka yeah
Простотия е, ама понякога ме кефи да им гледам сеира. 15.gif Общо взето ми е безразлично предаването. smile.gif
Naminator_X_
Цитат(Niksana @ May 5 2008, 23:02) *
Aбе скат е хубава риба ама как може да направят такава телевизия с толкова тъпи предавания.А относно предаването просто "сигнално русата" си търси боя пък и тя ако не изрови нещо да поплюе звездите то няя да живее бе biggrin.gif

Ако говориш за чалга "звездите" които плюе и за което и правя евала...еми да ти имам звездите надявам се да си усетил сарказъма и да си уловил намека smile.gif
**Naley*
Безразлично ми е,само глупости говорат там wink.gif апа тая Албена прекалява с измислиците и с гнусотиите,a и тя самата е голяма гнусарка sick1.gif sick1.gif
vess
Абе преди го гледах т'ва ама Скат е най-тъпата телевизия с най-тъпите предавания,а и Албена Вулева много изтъпя,но понякога прави добри излъчвания като това дето скоро гледах за Рилския манастир(направо се потресох от всички духовници shocking.gif )
http://www.zazz.bg/play:93601383
http://www.zazz.bg/play:cf0421c5
http://www.vbox7.com/play:1ce5c8a4

Но все пак предпочитам по това време да гледам Венета Райкова и "Горещо"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.