Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лейтън или Брукас
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
BaRbInCeTo
реших да направя такава тема в която да спорим или не без да нарушаваме правилата на форума и да пишем в темите на епизодите

Лейтън или Брукас

Катeто
Хубаво е да има такава тема и ако запазим добрия тон ще е добре.След малко ще се изсипят мнения за Брук и Лукас-как Пейтън и го отне два пъти,и така,и така обичайните реплики...Все пак всеки си има мнение и едва ли някой който е харесвал Брук и Лукас,ще захаресва Лейтън,или обратното.Спора е от началото на сериала,все едно Ц-кар да спори с Л-скар,край няма да има,и накрая пак няма да има резултат smile.gif Просто някой хора трябва да спрат да обиждат любимците на другите,да ги наричат с какви ли не грозни имена,защото е смешно и тъпо.Пък и не може ли да си гледаш любимеца без да потъпкваш другите,толкова ли е трудно....? Та за спора,още веднъж браво за темата,поне тука ще си спорим без да пречим,надявам се де rolleyes.gif
♥Didito♥
BaRbInCeTo само да те питам как така Пейтън искала нещо по-трайно като тя сама си каза в сериа 7, че искала само секс и за тва не остана с Лукас 18.gif
И да Пейтън е тази, която се намеси във връзката на Брук и Лукас, защото изведнъж като Брук е с Лукас на нея и скимна, че го харесва. И в 11 еп на 1-ви сезон мисля, когато Брук я помоли за диска на Травис, и си говореха нещо Пейтън и каза " Вярвай в мен, вярвай в него и вярвай в себе си" и после знаем какво стана. 17-ти еп на 3-ти сезон. Пейтън" Няма да те нараня повече, обичам те, както и Лукас те обича безкрайно много" и после знаем какво стана. Уау Брук е толкова "виновна" нали wink.gif
BaRbInCeTo
Цитат(♥Didito♥ @ May 4 2008, 21:19) *
BaRbInCeTo само да те питам как така Пейтън искала нещо по-трайно като тя сама си каза в сериа 7, че искала само секс и за тва не остана с Лукас 18.gif
И да Пейтън е тази, която се намеси във връзката на Брук и Лукас, защото изведнъж като Брук е с Лукас на нея и скимна, че го харесва. И в 11 еп на 1-ви сезон мисля, когато Брук я помоли за диска на Травис, и си говореха нещо Пейтън и каза " Вярвай в мен, вярвай в него и вярвай в себе си" и после знаем какво стана. 17-ти еп на 3-ти сезон. Пейтън" Няма да те нараня повече, обичам те, както и Лукас те обича безкрайно много" и после знаем какво стана. Уау Брук е толкова "виновна" нали wink.gif

Не съм казала,че Брук е виновна изцяло за всичко аз харесвам Брук, но сега в 5-ти сезон ,както и харесвам Пейтън, но въпроса беше там, че и двете имат някаква вина за случилото се защото все пак и Брук се кълнеше в любов на Лукас но спа с Крис Келър както и спа с Нейтън и това,че беше пияна не я оправдава, замисли се над това следващият път когато я изкарваш такъв ангел.
♥Didito♥
Не съм я изкарвала ангел и да беше пияна и мисля, че това я оправдава, а Пейтън си беше много трезва в първи сезон, когато беше с Лукас зад гърба на най-добрата си приятелка.
ludoto_tedi
Темата е безсмислена!
BaRbInCeTo
По-добре безмислена тема отколкото да пишем в други теми където се обсъжда епизода, ясно беше,че спорът ще продължи , затова по-добре да е тук
Bloody_Tears
Абе не знам дали е безсмислена, ама знам, че скоро ще я затворят. По простата причина, че всички ще се изпокарат wink.gif
П.С. Виждам, че вече сте започнали 18.gif
Sway
То това е целта на темата.

Хората ги кефи да се карат... и то за един сериал.

Ми let them. Вие стойте и им гледайте сеира smile.gif

И наистина е по-добре да има такава тема, защото иначе ВСЯКА ЕДНА друга тема се превръща в тази smile.gif
BaRbInCeTo
ние не сме се изпокарали аз нямам нищо против Диди(ако мога така да те наричам) и другите Брукас фенове просто имаме различни възгледи
[dEs]
Нямаше ли подобна тема? С кого трябва да е Лукас с Пейт или Брук. Май нещо такова беше заглавието. Ама я затвориха. Не са ли малко безмислени споровете за тези две двойки? Брукас феновете си имат надежди Лейтън феновете също. Аз също имам надежди за Брукас, но съм наясно, че те са и ще бъдат САМО ПРИЯТЕЛИ. И няма значение дали Лукас е с Пейт, Линдзи, или някоя друга мацка. Брук може и да го обича, ама няма да стане нищо. Като ги съберат Лейтън ми БРАВО!!!! Не ми е ясно защо тази тема се дъвче отново и отново.

Цитат
спа с Нейтън

Това спане с Нейт, е било преди да се познават и самия Нейтън го каза на Хейли. Така, че мисля него не трябва да го намесваме.
Bloody_Tears
Емм, да ти кажа доста хора не са като теб и обичат да се карат, както каза Sway smile.gif Скоро ще започнат караниците м/у Брукаси и Лейтъни, а тези спорове край нямат biggrin.gif И аз бях така преди 2 годинки, ама осъзнах, че няма смисъл да се карам с някой, заради един сериал happy.gif
Fixer
Мен ми харесва Брук, като външен вид и нейния начин на мислене. Изобщо смятам, че не случайно са сложили блондинка и брюнетка wink.gif
BaRbInCeTo
Цитат(desitoo_91 @ May 4 2008, 22:35) *
Нямаше ли подобна тема? С кого трябва да е Лукас с Пейт или Брук. Май нещо такова беше заглавието. Ама я затвориха. Не са ли малко безмислени споровете за тези две двойки? Брукас феновете си имат надежди Лейтън феновете също. Аз също имам надежди за Брукас, но съм наясно, че те са и ще бъдат САМО ПРИЯТЕЛИ. И няма значение дали Лукас е с Пейт, Линдзи, или някоя друга мацка. Брук може и да го обича, ама няма да стане нищо. Като ги съберат Лейтън ми БРАВО!!!! Не ми е ясно защо тази тема се дъвче отново и отново.

Цитат
спа с Нейтън

Това спане с Нейт, е било преди да се познават и самия Нейтън го каза на Хейли. Така, че мисля него не трябва да го намесваме.

ами Брук и Пейтън са се познавали така че не виждам защо да не го намесваме? confused.gif confused.gif
[dEs]
Оффффффффффффффф хем си казвам, че няма да споря, ама като не мога да се сдържа.

Цитат(BaRbInCeTo @ May 4 2008, 21:28) *
Брук се кълнеше в любов на Лукас но спа с Крис Келър както и спа с Нейтън

Говориш за връзката между Лукас и Брук нали??? Не за Пейтън и Брук?
Защото тя не се е познавала с Лукас. Това, че го е направила с гаджето на приятелката си не сте го разисквали. И е отделна тема. Ама направете и такава тема - коя има по чисто сърце или коя е по голям ангел? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Абе какво се занимавам... wacko.gif
♥Didito♥
Цитат(Bloody_Tears @ May 4 2008, 22:36) *
И аз бях така преди 2 годинки, ама осъзнах, че няма смисъл да се карам с някой, заради един сериал happy.gif

Ией Мимс и аз бях така преди 2 години само дето не се карах във форум 18.gif Така аз не смятам да дискутирам повече в тази тема, защото просто няма какво да се каже. Мнението ми няма да се промени, така че за мен си е безмислено , но който иска да спори, нека спори smile.gif
fenkanabrooke
Значи дилемата отново е Лейтън или Брукас?
Четейки коментарите на всички вас за пореден път се убедих, че ние българите няма да се научим да уважаваме личния вкус и предпочитания на другия. Що се отнася до Лейтън или Брукас мисля, че това го решават сценаристите на серияла. Множеството коментари, които изтъкват качествата и недостатъците на дадената двойка едвали биха променили мнението на някой.Аз съм Брукас фенка и противно на очакванията ще се изкажа по следния начин. Уж обсъждаме Лукас и Пейтън/Лукас и Брук, но някакси всъщност коментираме единствено Брук и Пейтън.Напоследък толкова съм се разочеровала от Лукас и не мисля, че той заслужава нито една от тези две прекрасни дами, защото за мен те са такива.Господин писателят успява винаги да извлече най - хубавото от момичетата и винаги да излезе невинен от дадена ситуация! Изклучително много уважавам Линдзи за постапката и спрямо Лукас, изоставяйки го но сватбата.Той наистина заслужава да остане САМ!!!
Marissa Cooper
И аз съм за Брукас,просто защото Пейтън ми е най-противният герой в сериала.Наскоро пак изгледах всички сезони и може би най-много ми хареса в първи,защото тогава не беше толкова депресирана,отчаяна,гадна,все разплакана(и дори една добра тъжна физиономия не видях,на Брук са по-добри). Винаги искаше да е с Лукас,когато той беше с някоя друга-два пъти с Брук,после с Линдзи.Той и предложи брак,тя отказа,после какво искаше да я чака.Еми не става така.Дори Линдзи харесвам повече от Пейтън.Вече ми омръзна да я гледам и да и слушам само депресарските простотии.Брукас ми харесват повече,защото все пак са били женени и от началото имаше някакво привличане,дори и сега като ги гледам ми харесват заедно,но знам,че това няма да стане.Спомням си когато Брук каза на Пейтън в пети сезон "Винаги е имало Лукас и Пейтън.Била съм между тях..два пъти и повярвай ми мястото не е добро.Линдзи няма шанс".Явно Лейтън ще се съберат,дано поне пооправят малко Пейтън.Всички казват Лукас сам,нека да е сам и да не е влюбен в Пейтън,според мен заслужава нещо по-добро,защо да не е Линдзи.Пейтън да бяха останали с Джейк,но все пак Люк е най-голямата и любов,трябваше да се намеси..
Осъзнавам,че това е много глупаво,целият този спор,защото това са персонажи,не са реални хора,а някои защитават/обиждат все едно ги познават лично 16.gif (може би и аз малко)
feel_me
Може би сте прави, че Пейтън малко я развалиха като персонаж. Напоследък все е депресирана и това, което ми липсва са рисунките и, някак дълбочината на характера и живота й. НО все пак я разбирам. И аз съм отчаяно влюбена от години като нея и не съм с моя си човек...Знам как се чувства и затова много искам да се събере с Лукас, защото много го обича. И ще се съберат накрая. Но Лукас много дразни. Пейтън поне знае какво иска вече, докато Лукас е заблуден.
Брук и Лукас бяха динамична двойка. Аз обаче не виждам химия м/у тях, както казвате. А и Брук е пораснала и улегнала, няма да си позволи да има нещо с него, защото знае как се чувства Пейтън. Този път не би й причинила това. А за това кой е бил виновен в 1-ви сезон...Аз лично не мисля, че беше правилно Брук да тръгва с Лукас, знаейки, че Пейтън го харесва... Но също така не беше правилно Пейтън да се вижда с Лукас зад гърба на Брук. И двете са грешали, но аз лично повече оправдавам постъпките на Пейтън, защото любовта й е по-силна.
Fanster
Така. Нека изразя своето простичко мнение и тук. tongue.gif
Пейтън винаги ми е била симпатична. Няма как да я развалят като персонаж след всичко което е преживяла - смъртта на едната си майка, смъртта на втората си майка, нападение от брутален психопат и загубата на най-голямата й любов, която определено не е Джейк, който между другото също я напусна. Останали са й само Брук и звукозаписното студио като най-близки. Пейтън винаги е била сама и сама се е справяла в повечето ситуации.
Брук е получавала всичко на готово, въпреки че ми е много симпатична. Макар да не е имала любовта на родителите си, тя е имала средства с които да си осигури много други неща.
И все пак, за да не се отклоняваме от темата, много по-симпатични са ми Лейтън от Брукас. И с риск да разочаровам феновете на втората двойка, ще кажа, че Брукас едва ли ще има вече, защото сериала започна с Лукас и Пейтън и трябва да завърши с Лукас и Пейтън.
In fact! Things aren't as complicated as you think they are!
marin4et000
[quote name='Fanster' date='May 5 2008, 14:15' post='389018']
И с риск да разочаровам феновете на втората двойка, ще кажа, че Брукас едва ли ще има вече, защото сериала започна с Лукас и Пейтън и трябва да завърши с Лукас и Пейтън.
In fact! Things aren't as complicated as you think they are!

Напълно права си!!!Ако сте забелязали в първия епизод Брук никаде я няма!!!Сериала започна с лукас и Пейтан и така трябва да свърши....Обужавам Брук и човека в който се превърна.неверочтна е просто,но Пейтан и Лукас с асъздадени да са заедно.Говорите Брук го отмъкнала от Пейтан в първи сезон,Пеътан си го върнла и после тва и после онова....ама чакайте малко а какво става с Лукас??Той да не е някоя играчка!Незабелязвате ли,че всъщност той решаваше с кой ще е:с Пейтан или Брук?!?Аз винаги съм била за Лйтан и ще си остана за тях!!!Но защо изкарвате,че двете са некфи кучки дето си крадат постоянно Лукас!Като всъщност русия красавец си ги „върти на пръста” и ги сменя!Ако сте забелязали Пейтан изчака Лукас да и каже,че вече няма нишо м/у него и Брук и чак тогава му каза,че го обича....А Брук винаги е знаела какво изпитва Пейтан и с какви очи я гледа Лукас и пак след него тича!А и всички фенове на Брукас не осъзнавате ли,че това м/у тях вече свърши.1000 пъти Пейтан и Брук повториха-повече никакви кавги за момчета!!брук 100 пъти повтори,че двамата са създадени да са заедно и че тя не го обича по същия начин като Пейтан!!!Приемете го!!!Лейтан-TLA!!!А и Брук заслужава нещо по-добро от объркано момче,което дори незнае кого обича в момента и чака другите да му кажат.Обужавам Чат и Лукас де,но горкото момче го побаркаха,а той така и неможа да си избере една!!!Ужас!Сори Бруковци ама тряа го приемете.....

А и всички плюете Пейтан..колко била депресирана и тн...Ало тя загуби две майки(кой беше до нея-Лукас),не вижда баща си с месеци,един луд се опита да е отрепе два пъти(и двата пъти я спаси Лукас),стреляха по нея(пак Лукас).А къде беше Брук???Тя са страхотни приятелки а вие ги превръщате във врагове,каквито НЕ СА!!!НИкой не плюе скъпата ви Брук.Аз вече казах:Обужавам ч.От втори сезон насам тя е съвсем различен човек и то много по добър(катоо излючим преспиването с Крис Келар,това че хвърляше Лукас в ръцете на Рейчал,открадна един два теста и др.)Сега е невероятен човек и всички я обужаваме.А кво толкоз ви пречи Пейтан,неразбирам!Тя само се опитва да е щастлива-нещо което много често и е липсвало,за разлиак от Брук.И пак GO GO Leyton!!
`BruKas`
Go Brukas team!
ludoto_tedi
Само се смея като вляза в тая тема......................................
Sway
Муахаха, то си личи че Лейтън фен я е пускал темата, горе в главния пост 3 уолпейпъра на Лейтън и само 1 на Брукас... еми...

АЗ НЕ ИСКАМ БРУК И ЛУКАС ДА СА ЗАЕДНО! Искам Пейтън и Лукас да са заедно, защото се заслужават един друг, защото са родени един за друг, просто еднакви са ... ех, хич няма да им е скучно заедно, мдам....

сори малко съм пияна в момента .... но мнението ми е такова принципно...
secretk
М всеки с мнението си и не е нужно дa спорим.
Нямa дa говоря кой кого открaднaл, кой кого прецaкaл и т.н., тук стaвa въпрос зa 2 типa връзки:
Брукaс-противоположности, Лейтън-по-скоро сходствa. И тук опирa до личнaтa ни предстaвa за връзкa, aз съм за тaзи със сходствaтa, понеже противоположностите сa интересни в нaчaлото, после се превръщaт в пречки.
Inagr
Marin4eto, научи се да пишеш правилно на български и тогава изказвай мнение.
brooke_scott
Цитат(Inagr @ May 12 2008, 09:08) *

и аз това викам mrgreen[1].gif и направи ми впечатление нещо от коментара на Mаrin4eto пак, каза, че Брук не заслужава Лукас, а някой по-добър, в такъв случай значи Пейтън е по-ниско от Брук и заслужава по-лошото (Лукас) така ли huh.gif

не коментирам самата тема защото това толкова, толкова се е изтъркало и просто няма смисъл. Всеки си харесва двойката и никой няма да убеди другия в противното. Както и това кой кого от кого откраднал, пак е до гледна точка. Само не разбирам защо всички се нападат и обиждат другите и едните казват "С Брукас/Лейтън е свършено!" Е, как разбрахте, че е свършено като това го решават сценаристите, може да чакаме Брукас, може да чакаме Лейтън и накрая да убият Лукас и да има Брейтън happy.gif Та за мен този спор отдавна трябва да е приключен, но още се намират хора, които да се карат явно.

ПП: мн ми е забавно да чета някой мнения 18.gif
Sway
Цитат(brooke_scott @ May 12 2008, 10:27) *
Цитат(Inagr @ May 12 2008, 09:08) *

и аз това викам mrgreen[1].gif и направи ми впечатление нещо от коментара на Mаrin4eto пак, каза, че Брук не заслужава Лукас, а някой по-добър, в такъв случай значи Пейтън е по-ниско от Брук и заслужава по-лошото (Лукас) така ли huh.gif

Мале и на мен това ми направи впечатление братле... Пейтън излиза че е много зле момичето, щом заслужава боклук като Лукас... mrgreen[1].gif

Съгласна съм с цялото ти мнение...
Inagr
Ха гледайте какво е казал нашия любимец:
“Lucas and Peyton have a very classic romantic architecture”, Schwahn says. “That doesn’t mean it will work out.” What it does mean is we can expect their on-again, off-again romance to go on and off well into next season.
Значи и другия сезон ще има рев.
poLyto
Ествествено винаги съм била за Брукас, няма пак да навлизам в спорове. Изказвам си мнението и съм до тук с тази тема. Просто защото толкова мненя изчетох, хора, които са в защита на Пейтън искат най-доброто за нея, а твърдят, че Брук се нуждае от по-добър от Лукас, а Лукас трябва да е с Пейтън, следователно тяхната Любимка заслужава боклукът . . просто много противоречиви мнения ...

ПС:Е не, междо другото нищо лично към авторката на темата, но е някак си Твърде явно проявено пристрастието и, 3 уоупейпъра на Лейтън и един общ. Защо пък да не са по равно ? (може би защото трябва Лейтън да направят по-голямо впечатление, след като няма с какво друго ... dry.gif biggrin2.gif )
BaRbInCeTo
уолпейпърчетата бяха равни и бяха 3 на 3 и който е влизал по-рано в темата ги е видял ,вече не са равни,защото след като затвориха темата изтрих Брукас снимките от фотобукет следователно са изтрити и в темата аз не знам закво я отвориха пак ама както и да е.... dry.gif и незнам къде ги преброи 3 на Лейтън и един общ като плакатите са само 3 17.gif blink.gif
Jordan
махнак картинките, които вече са били изтрити от сайта за ъплоуд.
дайте ми подходящи малки картинки като за темата и ще ги сложа в заглавния пост
®SlowDownBaby
И аз винаги съм била Брукас. Няма да навлизам в спорове за това кои са по-добрата двойка. по-скоро ще кажа моето мнение за Брукас. 1-ви сезон - лапешка му работа, какво искате? Серозна връзка - да, бе. 2-ри сезон Лукас осъзнава, че всъщност не може да си представи света, ако тя не е наоколо. 3-ти сезон вече са заедно. Някак по-пораснали. Нормално е да има съмнение Брук, все пак най-добрата й приятелка и човекът, когото обича й разбиха сърцето...И все пак същия този човек през живота си е държал две речи и двете са били за Брук. rolleyes.gif После в средата на трети сезон между Чад и София стават напечено, бракът им не върви, следва развод, който е ясно, че ще е мъчителен. Затова Марк избута нещата толкова глуповато. АКО не бяха се развели, гарантирам ви, че и връзката на Брукас щеше да се развие по друг начин. Не казвам, че нямаше да се разделят, но определено щеше да е по-дълготрайна и после триъгълника щеше да е по-обтегнат. И е нормално да няма повече Брукас за напред. Не, защото няма химия и етцетера, а просто, защото и на Чад и на София ще им е трудно да играят влюбени.....още веднъж. И въпреки това - надеждата умира последна. biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(Jordan @ May 14 2008, 23:05) *
махнак картинките, които вече са били изтрити от сайта за ъплоуд.
дайте ми подходящи малки картинки като за темата и ще ги сложа в заглавния пост

eто сложи, които искаш wink.gif

1, 2, 3, и 4
club135
Лукдзи ФОРЕВЪЪЪЪЪР!

П.П. Абе тая тема не беше ли затворена?
Syleena
Аз не съм ви чела постовете на повечето, но някъде в началото някой написа, че няма човек, който да е харесвал Брук и сега да харесва Пейтън или обратното. Ами - ЕТО МЕ! Изобщо мисля, че няма постоянни фаворити - защо това, че харесвам едната трябжа да значи че не харесвам другата? На мен пък са ми интересни всички герои. Нали затова се развива сериала - персонажите се доизграждат, едни растат, променят се, други деградират и т.н. В началото бях за Пейтън, защото първите серии бяха така построени, тварех се на Брук като се опитваше да я събере с Нейтън. После обаче бяхме свидетели на супер сладката връзка между Брук и Лукас и съответно тогава пък си казах - защо не! и бях за Брукас доста дълго време. След това обаче се видя че между тях просто няма да стане. И от средата на 4ти сезон някъде съм си за Лукас и Пейтън пак. Просто не може от самото начало да не ти се смени мнението според мен, твърде мн неща се случват в сериала, нали именно затова е толкова хубав - кара те да се замисляш. А и мисля, че всеки се диктува от собствения си живот - това което ние сме преживели и го виждаме в сериала, го свързваме със себе си.
Всички знаем, че в живота няма само черно и бяло - по-скоро сиво. Затова мисля, че колкото и да се спори истината е някъде по средата и в крайна сметка вместо да си хабите нервите може просто да се наслаждавате на хубавия сериал и на новите хрумвания на сценариста smile.gif
BaRbInCeTo
ето сложих ги пак снимките дано да сте доволни.....
Sway
Цитат(BaRbInCeTo @ May 17 2008, 13:12) *

Не. Съжалявам много.

Запазвайки добрия тон, ще те помоля да сложиш в главния пост банери на Брукас от тези, които е пуснала brooke_scott.

В момента има една снимка на Брукас от последна серия на 4-ти сезон когато са приятели, а другата .... не е много хубава smile.gif

Както и да е. Ето снимките

Цитат(brooke_scott @ May 15 2008, 09:37) *

Моля най-учтиво smile.gif
Inagr
Ау, много са готини банерите на Брукас.
BaRbInCeTo
Цитат(Sway @ May 23 2008, 12:44) *
Цитат(BaRbInCeTo @ May 17 2008, 13:12) *

Не. Съжалявам много.

Запазвайки добрия тон, ще те помоля да сложиш в главния пост банери на Брукас от тези, които е пуснала brooke_scott.

В момента има една снимка на Брукас от последна серия на 4-ти сезон когато са приятели, а другата .... не е много хубава smile.gif

Както и да е. Ето снимките

Цитат(brooke_scott @ May 15 2008, 09:37) *

Моля най-учтиво smile.gif

ами хубаво ама нали се сещаш,че сега като ги променя тея снимки може да има други хорица, които не им харесват пък банерите които е дала 'brooke_scott и тогава няма да ги сменям всеки път все пак всеки си има вкус и може да е различен от твоя
brooke_scott
Цитат(BaRbInCeTo @ May 28 2008, 18:01) *
ами хубаво ама нали се сещаш,че сега като ги променя тея снимки може да има други хорица, които не им харесват пък банерите които е дала 'brooke_scott и тогава няма да ги сменям всеки път все пак всеки си има вкус и може да е различен от твоя

еми добре бе, ама айде смени ги wink.gif
ladysunshine
Абе хора кво се заяждате ся confused.gif Кви били снимките...нали сложи момичето, ся пък и кви били... И така, и така тая тема е безсмислена(и повечето от форума се съгласиха с това) и ся май само за заяждането е тва със снимките(щото автора на темата е за Лейтън и дайте да се заяждаме за най-малкото нещо). И на мен тва не са ми любимите банери/снимки на Лейтън, ама нищо не казвам. Ако всеки ся изреди кви снимки иск ада се сложат как ще стане номера. Не искам да обиждам никого, ама мисля, че е безсмислено. Мое мнение...
Sway
Едно нещо ако си тръгнал да го правиш, трябва да го направиш както си му е реда.

Това е последното нещо, което ще кажа по темата за банерите.
Inagr
Тема Лейтън или Брукас. Отваряш темата и гледаш снимка на Люк и Пейтън на първата им целувка след "осъзнаването" на Люк - той обичал Пейтън. Послед снимка на прегръдка на Люк и Брук- те са много добри приятели. После банер на Лейтън и снимка на Брук и Люк, като играят сценка в ролите на Хейли и Нейтън.
Това за мене е тема "Go Leyton, Brookas forever friends".
lopezche
Цитат(marin4et000 @ May 11 2008, 19:56) *
А и всички плюете Пейтан..колко била депресирана и тн...Ало тя загуби две майки(кой беше до нея-Лукас),не вижда баща си с месеци,един луд се опита да е отрепе два пъти(и двата пъти я спаси Лукас),стреляха по нея(пак Лукас).А къде беше Брук???Тя са страхотни приятелки а вие ги превръщате във врагове,каквито НЕ СА!!!НИкой не плюе скъпата ви Брук.Аз вече казах:Обужавам ч.От втори сезон насам тя е съвсем различен човек и то много по добър(катоо излючим преспиването с Крис Келар,това че хвърляше Лукас в ръцете на Рейчал,открадна един два теста и др.)Сега е невероятен човек и всички я обужаваме.А кво толкоз ви пречи Пейтан,неразбирам!Тя само се опитва да е щастлива-нещо което много често и е липсвало,за разлиак от Брук.И пак GO GO Leyton!!

Нещо не съм съгласна с теб…
Тя загуби 1-вата си майка – АААЛЛЛООО !!! До нея беше БРУК, а не Лукас(който м-у другото тогава тя не е познавала…)
Те загуби 2-рата си майка – До нея баха и БРУК и Лукас !!!!!!!
Първия път когато я нападна Иън – Я спасиха ДЕРЕК и Лукас !!!!!!!
Втория път когато Иън я нападна – БРУК я спасии !!!! Тогава Лукас изобщо не беше разбрал, че Иън отново е нападнал Пейтън !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Къде била Брук – винаги до нея… !!!!!!!!!!!!!

Цитат(Inagr @ May 31 2008, 10:16) *
Тема Лейтън или Брукас. Отваряш темата и гледаш снимка на Люк и Пейтън на първата им целувка след "осъзнаването" на Люк - той обичал Пейтън. Послед снимка на прегръдка на Люк и Брук- те са много добри приятели. После банер на Лейтън и снимка на Брук и Люк, като играят сценка в ролите на Хейли и Нейтън.
Това за мене е тема "Go Leyton, Brookas forever friends".

worthy.gif 9.gif huh.gif wink.gif worthy.gif

И не мога да разбера, защо винаги някой трябва да спасява Пейтън… Ааа, разбрах… Не е достатъчно силна за да се справи сама… И когато и стане прекалено тежко за нещо или се опитва да катастрофира (1-ви сезон) или започва да взема наркотици – 2-ри сезон… (наистина с това много ми падна в очите)
Винаги съм била и ще си остана БРУКАС фен независимо какво ще стане… достатъчно пъти съм писала в такива теми и съм казвала какво мисля и защо го мисля, така че няма смисъл още да говоря по тази тема…
Само едно имам да кажа и то е – BRUKAS FOREVER !!!

dragon_girl
Напълно съм съгласна с lopezche
Да не забравяме и факта,че Брукас и в живота са били някога двойка и се държат супер естествено,все едно са си един за друг,според мен,между Лейтън няма тази химия,която се вижда всеки път когато погледна Брукас...
BRUCAS FOREVER
or1g1nal
Не съм съгласна, че между Лейтън няма химия 9.gif Напротив има и то мноогооо. А и не сте ли забелязали, че във всички филми тези, които се обичат от началото накрая пак са заедно, независимо какво става и кого друг "обичат" през времете когато са били разделени. (а както знаем между Лукас и Пейтън имаше нещо още от самото начало) Нз дали разбрахте какво искам да кажа, ще го кажа по просто LEYTON FOREVER
* Нямам нищо против Брукас, просто Лейтън повече ме радват wink.gif
nelito_91
Цитат(or1g1nal @ Jun 14 2008, 19:28) *
А и не сте ли забелязали, че във всички филми тези, които се обичат от началото накрая пак са заедно, независимо какво става и кого друг "обичат" през времете когато са били разделени.

Това не е така 9.gif Веднага давам за пример О.С. Раян и Мариса бяха отначоло заедно, но на края Мариса умря, а Раян се събра с Тейлър (с която между другото в началото изобщо не се разбираше)
Катeто
По принцип и сценаристите са смятали Мариса и Раян да са заедно накрая,както Сет и Самър,обаче Миша е прекратила договора и за това се е наложило да я убият wacko.gif Иначе Раян и Мариса щяха да си заедно както Сет и Самър и както ще бъдат Люк и Пейт накрая 10.gif

brooke_scott
Цитат(Катeто @ Jun 15 2008, 14:56) *
и както ще бъдат Люк и Пейт накрая 10.gif

иска ви се 18.gif
не мога да разбера защо ОТХ трябва да е като всички останали blink.gif не може ли да бъде по-оригинален и уникален, а не да се придържа към стандартите huh.gif та това е едно от нещата, които ме грабнаха в сериала и се надявам и края да е неочакван, а не да свърши както всеки друг филм/сериал wink.gif силно се надявам Марк да покаже още малко талант и творчество за финала 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.