BaRbInCeTo
May 4 2008, 20:04
реших да направя такава тема в която да спорим или не без да нарушаваме правилата на форума и да пишем в темите на епизодите
Лейтън или Брукас
Хубаво е да има такава тема и ако запазим добрия тон ще е добре.След малко ще се изсипят мнения за Брук и Лукас-как Пейтън и го отне два пъти,и така,и така обичайните реплики...Все пак всеки си има мнение и едва ли някой който е харесвал Брук и Лукас,ще захаресва Лейтън,или обратното.Спора е от началото на сериала,все едно Ц-кар да спори с Л-скар,край няма да има,и накрая пак няма да има резултат

Просто някой хора трябва да спрат да обиждат любимците на другите,да ги наричат с какви ли не грозни имена,защото е смешно и тъпо.Пък и не може ли да си гледаш любимеца без да потъпкваш другите,толкова ли е трудно....? Та за спора,още веднъж браво за темата,поне тука ще си спорим без да пречим,надявам се де
♥Didito♥
May 4 2008, 20:19
BaRbInCeTo само да те питам как така Пейтън искала нещо по-трайно като тя сама си каза в сериа 7, че искала само секс и за тва не остана с Лукас
И да Пейтън е тази, която се намеси във връзката на Брук и Лукас, защото изведнъж като Брук е с Лукас на нея и скимна, че го харесва. И в 11 еп на 1-ви сезон мисля, когато Брук я помоли за диска на Травис, и си говореха нещо Пейтън и каза " Вярвай в мен, вярвай в него и вярвай в себе си" и после знаем какво стана. 17-ти еп на 3-ти сезон. Пейтън" Няма да те нараня повече, обичам те, както и Лукас те обича безкрайно много" и после знаем какво стана. Уау Брук е толкова "виновна" нали
BaRbInCeTo
May 4 2008, 20:28
Цитат(♥Didito♥ @ May 4 2008, 21:19)

BaRbInCeTo само да те питам как така Пейтън искала нещо по-трайно като тя сама си каза в сериа 7, че искала само секс и за тва не остана с Лукас
И да Пейтън е тази, която се намеси във връзката на Брук и Лукас, защото изведнъж като Брук е с Лукас на нея и скимна, че го харесва. И в 11 еп на 1-ви сезон мисля, когато Брук я помоли за диска на Травис, и си говореха нещо Пейтън и каза " Вярвай в мен, вярвай в него и вярвай в себе си" и после знаем какво стана. 17-ти еп на 3-ти сезон. Пейтън" Няма да те нараня повече, обичам те, както и Лукас те обича безкрайно много" и после знаем какво стана. Уау Брук е толкова "виновна" нали

Не съм казала,че Брук е виновна изцяло за всичко аз харесвам Брук, но сега в 5-ти сезон ,както и харесвам Пейтън, но въпроса беше там, че и двете имат някаква вина за случилото се защото все пак и Брук се кълнеше в любов на Лукас но спа с Крис Келър както и спа с Нейтън и това,че беше пияна не я оправдава, замисли се над това следващият път когато я изкарваш такъв ангел.
♥Didito♥
May 4 2008, 21:00
Не съм я изкарвала ангел и да беше пияна и мисля, че това я оправдава, а Пейтън си беше много трезва в първи сезон, когато беше с Лукас зад гърба на най-добрата си приятелка.
ludoto_tedi
May 4 2008, 21:14
Темата е безсмислена!
BaRbInCeTo
May 4 2008, 21:17
По-добре безмислена тема отколкото да пишем в други теми където се обсъжда епизода, ясно беше,че спорът ще продължи , затова по-добре да е тук
Bloody_Tears
May 4 2008, 21:24
Абе не знам дали е безсмислена, ама знам, че скоро ще я затворят. По простата причина, че всички ще се изпокарат

П.С. Виждам, че вече сте започнали
То това е целта на темата.
Хората ги кефи да се карат... и то за един сериал.
Ми let them. Вие стойте и им гледайте сеира

И наистина е по-добре да има такава тема, защото иначе ВСЯКА ЕДНА друга тема се превръща в тази
BaRbInCeTo
May 4 2008, 21:33
ние не сме се изпокарали аз нямам нищо против Диди(ако мога така да те наричам) и другите Брукас фенове просто имаме различни възгледи
Нямаше ли подобна тема? С кого трябва да е Лукас с Пейт или Брук. Май нещо такова беше заглавието. Ама я затвориха. Не са ли малко безмислени споровете за тези две двойки? Брукас феновете си имат надежди Лейтън феновете също. Аз също имам надежди за Брукас, но съм наясно, че те са и ще бъдат
САМО ПРИЯТЕЛИ. И няма значение дали Лукас е с Пейт, Линдзи, или някоя друга мацка. Брук може и да го обича, ама няма да стане нищо. Като ги съберат Лейтън ми
БРАВО!!!! Не ми е ясно защо тази тема се дъвче отново и отново.
Цитат
спа с Нейтън
Това спане с Нейт, е било преди да се познават и самия Нейтън го каза на Хейли. Така, че мисля него не трябва да го намесваме.
Bloody_Tears
May 4 2008, 21:36
Емм, да ти кажа доста хора не са като теб и обичат да се карат, както каза Sway

Скоро ще започнат караниците м/у Брукаси и Лейтъни, а тези спорове край нямат

И аз бях така преди 2 годинки, ама осъзнах, че няма смисъл да се карам с някой, заради един сериал
Мен ми харесва Брук, като външен вид и нейния начин на мислене. Изобщо смятам, че не случайно са сложили блондинка и брюнетка
BaRbInCeTo
May 4 2008, 22:02
Цитат(desitoo_91 @ May 4 2008, 22:35)

Нямаше ли подобна тема? С кого трябва да е Лукас с Пейт или Брук. Май нещо такова беше заглавието. Ама я затвориха. Не са ли малко безмислени споровете за тези две двойки? Брукас феновете си имат надежди Лейтън феновете също. Аз също имам надежди за Брукас, но съм наясно, че те са и ще бъдат
САМО ПРИЯТЕЛИ. И няма значение дали Лукас е с Пейт, Линдзи, или някоя друга мацка. Брук може и да го обича, ама няма да стане нищо. Като ги съберат Лейтън ми
БРАВО!!!! Не ми е ясно защо тази тема се дъвче отново и отново.
Цитат
спа с Нейтън
Това спане с Нейт, е било преди да се познават и самия Нейтън го каза на Хейли. Така, че мисля него не трябва да го намесваме.
ами Брук и Пейтън са се познавали така че не виждам защо да не го намесваме?
Оффффффффффффффф хем си казвам, че няма да споря, ама като не мога да се сдържа.
Цитат(BaRbInCeTo @ May 4 2008, 21:28)

Брук се кълнеше в любов на Лукас но спа с Крис Келър както и спа с Нейтън
Говориш за връзката между Лукас и Брук нали??? Не за Пейтън и Брук?
Защото тя не се е познавала с Лукас. Това, че го е направила с гаджето на приятелката си не сте го разисквали. И е отделна тема. Ама направете и такава тема - коя има по чисто сърце или коя е по голям ангел?
Абе какво се занимавам...
♥Didito♥
May 4 2008, 22:12
Цитат(Bloody_Tears @ May 4 2008, 22:36)

И аз бях така преди 2 годинки, ама осъзнах, че няма смисъл да се карам с някой, заради един сериал

Ией Мимс и аз бях така преди 2 години само дето не се карах във форум

Така аз не смятам да дискутирам повече в тази тема, защото просто няма какво да се каже. Мнението ми няма да се промени, така че за мен си е безмислено , но който иска да спори, нека спори
fenkanabrooke
May 5 2008, 09:17
Значи дилемата отново е Лейтън или Брукас?
Четейки коментарите на всички вас за пореден път се убедих, че ние българите няма да се научим да уважаваме личния вкус и предпочитания на другия. Що се отнася до Лейтън или Брукас мисля, че това го решават сценаристите на серияла. Множеството коментари, които изтъкват качествата и недостатъците на дадената двойка едвали биха променили мнението на някой.Аз съм Брукас фенка и противно на очакванията ще се изкажа по следния начин. Уж обсъждаме Лукас и Пейтън/Лукас и Брук, но някакси всъщност коментираме единствено Брук и Пейтън.Напоследък толкова съм се разочеровала от Лукас и не мисля, че той заслужава нито една от тези две прекрасни дами, защото за мен те са такива.Господин писателят успява винаги да извлече най - хубавото от момичетата и винаги да излезе невинен от дадена ситуация! Изклучително много уважавам Линдзи за постапката и спрямо Лукас, изоставяйки го но сватбата.Той наистина заслужава да остане САМ!!!
Marissa Cooper
May 5 2008, 11:22
И аз съм за Брукас,просто защото Пейтън ми е най-противният герой в сериала.Наскоро пак изгледах всички сезони и може би най-много ми хареса в първи,защото тогава не беше толкова депресирана,отчаяна,гадна,все разплакана(и дори една добра тъжна физиономия не видях,на Брук са по-добри). Винаги искаше да е с Лукас,когато той беше с някоя друга-два пъти с Брук,после с Линдзи.Той и предложи брак,тя отказа,после какво искаше да я чака.Еми не става така.Дори Линдзи харесвам повече от Пейтън.Вече ми омръзна да я гледам и да и слушам само депресарските простотии.Брукас ми харесват повече,защото все пак са били женени и от началото имаше някакво привличане,дори и сега като ги гледам ми харесват заедно,но знам,че това няма да стане.Спомням си когато Брук каза на Пейтън в пети сезон "Винаги е имало Лукас и Пейтън.Била съм между тях..два пъти и повярвай ми мястото не е добро.Линдзи няма шанс".Явно Лейтън ще се съберат,дано поне пооправят малко Пейтън.Всички казват Лукас сам,нека да е сам и да не е влюбен в Пейтън,според мен заслужава нещо по-добро,защо да не е Линдзи.Пейтън да бяха останали с Джейк,но все пак Люк е най-голямата и любов,трябваше да се намеси..
Осъзнавам,че това е много глупаво,целият този спор,защото това са персонажи,не са реални хора,а някои защитават/обиждат все едно ги познават лично

(може би и аз малко)
feel_me
May 5 2008, 13:10
Може би сте прави, че Пейтън малко я развалиха като персонаж. Напоследък все е депресирана и това, което ми липсва са рисунките и, някак дълбочината на характера и живота й. НО все пак я разбирам. И аз съм отчаяно влюбена от години като нея и не съм с моя си човек...Знам как се чувства и затова много искам да се събере с Лукас, защото много го обича. И ще се съберат накрая. Но Лукас много дразни. Пейтън поне знае какво иска вече, докато Лукас е заблуден.
Брук и Лукас бяха динамична двойка. Аз обаче не виждам химия м/у тях, както казвате. А и Брук е пораснала и улегнала, няма да си позволи да има нещо с него, защото знае как се чувства Пейтън. Този път не би й причинила това. А за това кой е бил виновен в 1-ви сезон...Аз лично не мисля, че беше правилно Брук да тръгва с Лукас, знаейки, че Пейтън го харесва... Но също така не беше правилно Пейтън да се вижда с Лукас зад гърба на Брук. И двете са грешали, но аз лично повече оправдавам постъпките на Пейтън, защото любовта й е по-силна.
Fanster
May 5 2008, 13:15
Така. Нека изразя своето простичко мнение и тук.

Пейтън винаги ми е била симпатична. Няма как да я развалят като персонаж след всичко което е преживяла - смъртта на едната си майка, смъртта на втората си майка, нападение от брутален психопат и загубата на най-голямата й любов, която определено не е Джейк, който между другото също я напусна. Останали са й само Брук и звукозаписното студио като най-близки. Пейтън винаги е била сама и сама се е справяла в повечето ситуации.
Брук е получавала всичко на готово, въпреки че ми е много симпатична. Макар да не е имала любовта на родителите си, тя е имала средства с които да си осигури много други неща.
И все пак, за да не се отклоняваме от темата, много по-симпатични са ми Лейтън от Брукас. И с риск да разочаровам феновете на втората двойка, ще кажа, че Брукас едва ли ще има вече, защото сериала започна с Лукас и Пейтън и трябва да завърши с Лукас и Пейтън.
In fact! Things aren't as complicated as you think they are!
marin4et000
May 11 2008, 19:56
[quote name='Fanster' date='May 5 2008, 14:15' post='389018']
И с риск да разочаровам феновете на втората двойка, ще кажа, че Брукас едва ли ще има вече, защото сериала започна с Лукас и Пейтън и трябва да завърши с Лукас и Пейтън.
In fact! Things aren't as complicated as you think they are!
Напълно права си!!!Ако сте забелязали в първия епизод Брук никаде я няма!!!Сериала започна с лукас и Пейтан и така трябва да свърши....Обужавам Брук и човека в който се превърна.неверочтна е просто,но Пейтан и Лукас с асъздадени да са заедно.Говорите Брук го отмъкнала от Пейтан в първи сезон,Пеътан си го върнла и после тва и после онова....ама чакайте малко а какво става с Лукас??Той да не е някоя играчка!Незабелязвате ли,че всъщност той решаваше с кой ще е:с Пейтан или Брук?!?Аз винаги съм била за Лйтан и ще си остана за тях!!!Но защо изкарвате,че двете са некфи кучки дето си крадат постоянно Лукас!Като всъщност русия красавец си ги „върти на пръста” и ги сменя!Ако сте забелязали Пейтан изчака Лукас да и каже,че вече няма нишо м/у него и Брук и чак тогава му каза,че го обича....А Брук винаги е знаела какво изпитва Пейтан и с какви очи я гледа Лукас и пак след него тича!А и всички фенове на Брукас не осъзнавате ли,че това м/у тях вече свърши.1000 пъти Пейтан и Брук повториха-повече никакви кавги за момчета!!брук 100 пъти повтори,че двамата са създадени да са заедно и че тя не го обича по същия начин като Пейтан!!!Приемете го!!!Лейтан-TLA!!!А и Брук заслужава нещо по-добро от объркано момче,което дори незнае кого обича в момента и чака другите да му кажат.Обужавам Чат и Лукас де,но горкото момче го побаркаха,а той така и неможа да си избере една!!!Ужас!Сори Бруковци ама тряа го приемете.....
А и всички плюете Пейтан..колко била депресирана и тн...Ало тя загуби две майки(кой беше до нея-Лукас),не вижда баща си с месеци,един луд се опита да е отрепе два пъти(и двата пъти я спаси Лукас),стреляха по нея(пак Лукас).А къде беше Брук???Тя са страхотни приятелки а вие ги превръщате във врагове,каквито НЕ СА!!!НИкой не плюе скъпата ви Брук.Аз вече казах:Обужавам ч.От втори сезон насам тя е съвсем различен човек и то много по добър(катоо излючим преспиването с Крис Келар,това че хвърляше Лукас в ръцете на Рейчал,открадна един два теста и др.)Сега е невероятен човек и всички я обужаваме.А кво толкоз ви пречи Пейтан,неразбирам!Тя само се опитва да е щастлива-нещо което много често и е липсвало,за разлиак от Брук.И пак GO GO Leyton!!
`BruKas`
May 11 2008, 20:13
Go Brukas team!
ludoto_tedi
May 11 2008, 21:58
Само се смея като вляза в тая тема......................................
Муахаха, то си личи че Лейтън фен я е пускал темата, горе в главния пост 3 уолпейпъра на Лейтън и само 1 на Брукас... еми...
АЗ НЕ ИСКАМ БРУК И ЛУКАС ДА СА ЗАЕДНО! Искам Пейтън и Лукас да са заедно, защото се заслужават един друг, защото са родени един за друг, просто еднакви са ... ех, хич няма да им е скучно заедно, мдам....
сори малко съм пияна в момента .... но мнението ми е такова принципно...
secretk
May 11 2008, 23:19
М всеки с мнението си и не е нужно дa спорим.
Нямa дa говоря кой кого открaднaл, кой кого прецaкaл и т.н., тук стaвa въпрос зa 2 типa връзки:
Брукaс-противоположности, Лейтън-по-скоро сходствa. И тук опирa до личнaтa ни предстaвa за връзкa, aз съм за тaзи със сходствaтa, понеже противоположностите сa интересни в нaчaлото, после се превръщaт в пречки.
Marin4eto, научи се да пишеш правилно на български и тогава изказвай мнение.
brooke_scott
May 12 2008, 09:27
Цитат(Inagr @ May 12 2008, 09:08)

и аз това викам
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
и направи ми впечатление нещо от коментара на Mаrin4eto пак, каза, че Брук не заслужава Лукас, а някой по-добър, в такъв случай значи Пейтън е по-ниско от Брук и заслужава по-лошото (Лукас) така ли
не коментирам самата тема защото това толкова, толкова се е изтъркало и просто няма смисъл. Всеки си харесва двойката и никой няма да убеди другия в противното. Както и това кой кого от кого откраднал, пак е до гледна точка. Само не разбирам защо всички се нападат и обиждат другите и едните казват "С Брукас/Лейтън е свършено!" Е, как разбрахте, че е свършено като това го решават сценаристите, може да чакаме Брукас, може да чакаме Лейтън и накрая да убият Лукас и да има Брейтън

Та за мен този спор отдавна трябва да е приключен, но още се намират хора, които да се карат явно.
ПП: мн ми е забавно да чета някой мнения
Цитат(brooke_scott @ May 12 2008, 10:27)

Цитат(Inagr @ May 12 2008, 09:08)

и аз това викам
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
и направи ми впечатление нещо от коментара на Mаrin4eto пак, каза, че Брук не заслужава Лукас, а някой по-добър, в такъв случай значи Пейтън е по-ниско от Брук и заслужава по-лошото (Лукас) така ли
Мале и на мен това ми направи впечатление братле... Пейтън излиза че е много зле момичето, щом заслужава боклук като Лукас...
Съгласна съм с цялото ти мнение...
Ха гледайте какво е казал нашия любимец:
“Lucas and Peyton have a very classic romantic architecture”, Schwahn says. “That doesn’t mean it will work out.” What it does mean is we can expect their on-again, off-again romance to go on and off well into next season.
Значи и другия сезон ще има рев.
poLyto
May 14 2008, 17:26
Ествествено винаги съм била за Брукас, няма пак да навлизам в спорове. Изказвам си мнението и съм до тук с тази тема. Просто защото толкова мненя изчетох, хора, които са в защита на Пейтън искат най-доброто за нея, а твърдят, че Брук се нуждае от по-добър от Лукас, а Лукас трябва да е с Пейтън, следователно тяхната
Любимка заслужава боклукът . . просто много противоречиви мнения ...
ПС:Е не, междо другото нищо лично към авторката на темата, но е някак си Твърде явно проявено пристрастието и, 3 уоупейпъра на Лейтън и един общ. Защо пък да не са по равно ? (може би защото трябва Лейтън да направят по-голямо впечатление, след като няма с какво друго ...

)
BaRbInCeTo
May 14 2008, 19:34
уолпейпърчетата бяха равни и бяха 3 на 3 и който е влизал по-рано в темата ги е видял ,вече не са равни,защото след като затвориха темата изтрих Брукас снимките от фотобукет следователно са изтрити и в темата аз не знам закво я отвориха пак ама както и да е....

и незнам къде ги преброи 3 на Лейтън и един общ като плакатите са само 3
Jordan
May 14 2008, 22:05
махнак картинките, които вече са били изтрити от сайта за ъплоуд.
дайте ми подходящи малки картинки като за темата и ще ги сложа в заглавния пост
®SlowDownBaby
May 15 2008, 05:03
И аз винаги съм била Брукас. Няма да навлизам в спорове за това кои са по-добрата двойка. по-скоро ще кажа моето мнение за Брукас. 1-ви сезон - лапешка му работа, какво искате? Серозна връзка - да, бе. 2-ри сезон Лукас осъзнава, че всъщност не може да си представи света, ако тя не е наоколо. 3-ти сезон вече са заедно. Някак по-пораснали. Нормално е да има съмнение Брук, все пак най-добрата й приятелка и човекът, когото обича й разбиха сърцето...И все пак същия този човек през живота си е държал две речи и двете са били за Брук.

После в средата на трети сезон между Чад и София стават напечено, бракът им не върви, следва развод, който е ясно, че ще е мъчителен. Затова Марк избута нещата толкова глуповато. АКО не бяха се развели, гарантирам ви, че и връзката на Брукас щеше да се развие по друг начин. Не казвам, че нямаше да се разделят, но определено щеше да е по-дълготрайна и после триъгълника щеше да е по-обтегнат. И е нормално да няма повече Брукас за напред. Не, защото няма химия и етцетера, а просто, защото и на Чад и на София ще им е трудно да играят влюбени.....още веднъж. И въпреки това - надеждата умира последна.
brooke_scott
May 15 2008, 08:37
Цитат(Jordan @ May 14 2008, 23:05)

махнак картинките, които вече са били изтрити от сайта за ъплоуд.
дайте ми подходящи малки картинки като за темата и ще ги сложа в заглавния пост
eто сложи, които искаш
1, 2, 3, и 4
club135
May 15 2008, 11:31
Лукдзи ФОРЕВЪЪЪЪЪР!
П.П. Абе тая тема не беше ли затворена?
Syleena
May 15 2008, 14:19
Аз не съм ви чела постовете на повечето, но някъде в началото някой написа, че няма човек, който да е харесвал Брук и сега да харесва Пейтън или обратното. Ами - ЕТО МЕ! Изобщо мисля, че няма постоянни фаворити - защо това, че харесвам едната трябжа да значи че не харесвам другата? На мен пък са ми интересни всички герои. Нали затова се развива сериала - персонажите се доизграждат, едни растат, променят се, други деградират и т.н. В началото бях за Пейтън, защото първите серии бяха така построени, тварех се на Брук като се опитваше да я събере с Нейтън. После обаче бяхме свидетели на супер сладката връзка между Брук и Лукас и съответно тогава пък си казах - защо не! и бях за Брукас доста дълго време. След това обаче се видя че между тях просто няма да стане. И от средата на 4ти сезон някъде съм си за Лукас и Пейтън пак. Просто не може от самото начало да не ти се смени мнението според мен, твърде мн неща се случват в сериала, нали именно затова е толкова хубав - кара те да се замисляш. А и мисля, че всеки се диктува от собствения си живот - това което ние сме преживели и го виждаме в сериала, го свързваме със себе си.
Всички знаем, че в живота няма само черно и бяло - по-скоро сиво. Затова мисля, че колкото и да се спори истината е някъде по средата и в крайна сметка вместо да си хабите нервите може просто да се наслаждавате на хубавия сериал и на новите хрумвания на сценариста
BaRbInCeTo
May 17 2008, 12:12
ето сложих ги пак снимките дано да сте доволни.....
Цитат(BaRbInCeTo @ May 17 2008, 13:12)

Не. Съжалявам много.
Запазвайки добрия тон, ще те помоля да сложиш в главния пост банери на Брукас от тези, които е пуснала brooke_scott.
В момента има една снимка на Брукас от последна серия на 4-ти сезон когато са
приятели, а другата .... не е много хубава

Както и да е. Ето снимките
Цитат(brooke_scott @ May 15 2008, 09:37)

Моля най-учтиво
Ау, много са готини банерите на Брукас.
BaRbInCeTo
May 28 2008, 17:01
Цитат(Sway @ May 23 2008, 12:44)

Цитат(BaRbInCeTo @ May 17 2008, 13:12)

Не. Съжалявам много.
Запазвайки добрия тон, ще те помоля да сложиш в главния пост банери на Брукас от тези, които е пуснала brooke_scott.
В момента има една снимка на Брукас от последна серия на 4-ти сезон когато са
приятели, а другата .... не е много хубава

Както и да е. Ето снимките
Цитат(brooke_scott @ May 15 2008, 09:37)

Моля най-учтиво

ами хубаво ама нали се сещаш,че сега като ги променя тея снимки може да има други хорица, които не им харесват пък банерите които е дала 'brooke_scott и тогава няма да ги сменям всеки път все пак всеки си има вкус и може да е различен от твоя
brooke_scott
May 28 2008, 18:14
Цитат(BaRbInCeTo @ May 28 2008, 18:01)

ами хубаво ама нали се сещаш,че сега като ги променя тея снимки може да има други хорица, които не им харесват пък банерите които е дала 'brooke_scott и тогава няма да ги сменям всеки път все пак всеки си има вкус и може да е различен от твоя
еми добре бе, ама айде смени ги
ladysunshine
May 28 2008, 18:28
Абе хора кво се заяждате ся

Кви били снимките...нали сложи момичето, ся пък и кви били... И така, и така тая тема е безсмислена(и повечето от форума се съгласиха с това) и ся май само за заяждането е тва със снимките(щото автора на темата е за Лейтън и дайте да се заяждаме за най-малкото нещо). И на мен тва не са ми любимите банери/снимки на Лейтън, ама нищо не казвам. Ако всеки ся изреди кви снимки иск ада се сложат как ще стане номера. Не искам да обиждам никого, ама мисля, че е безсмислено. Мое мнение...
Едно нещо ако си тръгнал да го правиш, трябва да го направиш както си му е реда.
Това е последното нещо, което ще кажа по темата за банерите.
Тема Лейтън или Брукас. Отваряш темата и гледаш снимка на Люк и Пейтън на първата им целувка след "осъзнаването" на Люк - той обичал Пейтън. Послед снимка на прегръдка на Люк и Брук- те са много добри приятели. После банер на Лейтън и снимка на Брук и Люк, като играят сценка в ролите на Хейли и Нейтън.
Това за мене е тема "Go Leyton, Brookas forever friends".
lopezche
May 31 2008, 11:44
Цитат(marin4et000 @ May 11 2008, 19:56)

А и всички плюете Пейтан..колко била депресирана и тн...Ало тя загуби две майки(кой беше до нея-Лукас),не вижда баща си с месеци,един луд се опита да е отрепе два пъти(и двата пъти я спаси Лукас),стреляха по нея(пак Лукас).А къде беше Брук???Тя са страхотни приятелки а вие ги превръщате във врагове,каквито НЕ СА!!!НИкой не плюе скъпата ви Брук.Аз вече казах:Обужавам ч.От втори сезон насам тя е съвсем различен човек и то много по добър(катоо излючим преспиването с Крис Келар,това че хвърляше Лукас в ръцете на Рейчал,открадна един два теста и др.)Сега е невероятен човек и всички я обужаваме.А кво толкоз ви пречи Пейтан,неразбирам!Тя само се опитва да е щастлива-нещо което много често и е липсвало,за разлиак от Брук.И пак GO GO Leyton!!
Нещо не съм съгласна с теб…
Тя загуби 1-вата си майка – АААЛЛЛООО !!! До нея беше
БРУК, а не Лукас(който м-у другото тогава тя не е познавала…)
Те загуби 2-рата си майка – До нея баха и
БРУК и Лукас !!!!!!!
Първия път когато я нападна Иън – Я спасиха
ДЕРЕК и Лукас !!!!!!!
Втория път когато Иън я нападна –
БРУК я спасии !!!! Тогава Лукас изобщо не беше разбрал, че Иън отново е нападнал Пейтън !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Къде била Брук – винаги до нея… !!!!!!!!!!!!!Цитат(Inagr @ May 31 2008, 10:16)

Тема Лейтън или Брукас. Отваряш темата и гледаш снимка на Люк и Пейтън на първата им целувка след "осъзнаването" на Люк - той обичал Пейтън. Послед снимка на прегръдка на Люк и Брук- те са много добри приятели. После банер на Лейтън и снимка на Брук и Люк, като играят сценка в ролите на Хейли и Нейтън.
Това за мене е тема "Go Leyton, Brookas forever friends".
И не мога да разбера, защо винаги някой трябва да спасява Пейтън… Ааа, разбрах… Не е достатъчно силна за да се справи сама… И когато и стане прекалено тежко за нещо или се опитва да катастрофира (1-ви сезон) или започва да взема наркотици – 2-ри сезон… (наистина с това много ми падна в очите)
Винаги съм била и ще си остана БРУКАС фен независимо какво ще стане… достатъчно пъти съм писала в такива теми и съм казвала какво мисля и защо го мисля, така че няма смисъл още да говоря по тази тема…
Само едно имам да кажа и то е –
BRUKAS FOREVER !!!
dragon_girl
Jun 14 2008, 14:09
Напълно съм съгласна с lopezche
Да не забравяме и факта,че Брукас и в живота са били някога двойка и се държат супер естествено,все едно са си един за друг,според мен,между Лейтън няма тази химия,която се вижда всеки път когато погледна Брукас...
BRUCAS FOREVER
or1g1nal
Jun 14 2008, 18:28
Не съм съгласна, че между Лейтън няма химия

Напротив има и то мноогооо. А и не сте ли забелязали, че във всички филми тези, които се обичат от началото накрая пак са заедно, независимо какво става и кого друг "обичат" през времете когато са били разделени. (а както знаем между Лукас и Пейтън имаше нещо още от самото начало) Нз дали разбрахте какво искам да кажа, ще го кажа по просто
LEYTON FOREVER * Нямам нищо против Брукас, просто Лейтън повече ме радват
nelito_91
Jun 15 2008, 13:47
Цитат(or1g1nal @ Jun 14 2008, 19:28)

А и не сте ли забелязали, че във всички филми тези, които се обичат от началото накрая пак са заедно, независимо какво става и кого друг "обичат" през времете когато са били разделени.
Това не е така

Веднага давам за пример О.С. Раян и Мариса бяха отначоло заедно, но на края Мариса умря, а Раян се събра с Тейлър (с която между другото в началото изобщо не се разбираше)
Катeто
Jun 15 2008, 13:56
По принцип и сценаристите са смятали Мариса и Раян да са заедно накрая,както Сет и Самър,обаче Миша е прекратила договора и за това се е наложило да я убият

Иначе Раян и Мариса щяха да си заедно както Сет и Самър и както ще бъдат Люк и Пейт накрая
brooke_scott
Jun 15 2008, 20:33
Цитат(Катeто @ Jun 15 2008, 14:56)

и както ще бъдат Люк и Пейт накрая

иска ви се
не мога да разбера защо ОТХ трябва да е като всички останали

не може ли да бъде по-оригинален и уникален, а не да се придържа към стандартите

та това е едно от нещата, които ме грабнаха в сериала и се надявам и края да е неочакван, а не да свърши както всеки друг филм/сериал

силно се надявам Марк да покаже още малко талант и творчество за финала
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.