Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Over Her Dead Body / Само през трупа й
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Mr. Winchester
Over Her Dead Body / Само през трупа й

## Режисьор: Джеф Лоуел

## В ролите: Ева Лонгория Паркър, Пол Руд, Лейк Бел, Джейсън Бигс, Линзи Слоун и др.

## IMDB: Линк към IMDB

## Държава: САЩ

## Година: 2008

## Времетраене: 95 минути

## Резюме: Романтичмна фентъзи-комедия за дух който опитва да съботира връзката на предишния и приятел с психично обременена жена.

## Източник: Zamunda.NET
hristin4e
смешно филмче, много ми беше забавно biggrin.gif
Bloody_Tears
А тва е баси якия филм. Определено си заслужава да се гледа! Много е хубав, адски забавен 18.gif
ladysunshine
Филма е много готин. На първо място каста - много добър. Имаше супер забавни моменти. Например в банята на фитнеса mrgreen[1].gif И въобще като цяло беше страшно забавно като я подлудяваше. Ева Лонгория май не я бях гледала другаде освен в Отчаяни съпруги и това беше и главната причина да гледам филма. Ама тя ролята и беше леко сходна, с типичните за героинята и от сериала номера, които погажда.
c0mp
Филма не е лош... давам му 6/10 smile.gif
Mimsey
Цитат(Bloody_Tears @ May 5 2008, 12:00) *
А тва е баси якия филм. Определено си заслужава да се гледа! Много е хубав, адски забавен 18.gif

Мимс, свалих филмчето само заради твоя коментар! Мисли му, ако не е толкова готин, колкото го казваш! mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
Ауу, тряа да се крия у комшийката 18.gif Дано да ти хареса, че иначе да му мисля mrgreen[1].gif
[dEs]
Филма беше забавен. Пак типичното за американците чувство за хумор трябваше някой да умре. Но това, че е премаза ангел беше върха. Ева Логория й отива да играе такива роли. Цяла нощ говори за домашните си любимци... Хахаха
Mimsey
Цитат(Bloody_Tears @ May 5 2008, 13:32) *
Ауу, тряа да се крия у комшийката 18.gif Дано да ти хареса, че иначе да му мисля mrgreen[1].gif

Мимс, нема да ходиш никъде, освен ако ти не искаш 5.gif Филмчето е мн забавно, умрях от смях, разтоварващо е, бива, допадна ми. tongue.gif
manchester_united
Много хубав филм 4.gif забавен, приятен за гледане wink.gif Ева Лонгория беше голяма сладурана, както винаги 4.gif
vasinka_{P}
Филма беше много забавен, много ми хареса, каста беше много добър biggrin2.gif
dragon_girl
Филма е готин,но не е толкова хубав (Ева Лонгория Паркър smile.gif )
tedi27
Много готин филм.Романтична комедия.На няколко места се попилях от смях!
nelito_91
Много готино филмче. 4.gif Заслужава си да се види, а и Ева Лонгория е страхотна.
nelito0o0
Незнам какво толкова ви харесва.. по принцип обичам романтични комедии... но този едва го изгледах blink.gif wacko.gif dry.gif
Незнам.. беше супер тъп huh.gif Може би заради оная грозната актриса (лично мнение) дето уш медиум ли ква беше... не помня вече 16.gif Изгледах го само заради Ева Лонгория... 10.gif Тя си беше супер яка... и ако не беше тя... щях да задрямам.. biggrin.gif biggrin2.gif
secretk
Цитат(c0mp @ May 5 2008, 13:18) *
Филма не е лош... давам му 6/10 smile.gif

И мойтa оценкa е тaкaвa, не ми хaресa чaк толковa много.
PayTon__
Много забавно и готино филмче , гледах го преди месец може би и определено си заслужаваше гледането 4.gif
dessity
Видях хубавите коментари и получих няколко препоръки,филмът наистина си заслужава.Има найстина мн смешни моменти
**Naley*
Хаха филма е много забавен 4.gif Много ме изкефи
Marissa Cooper
Не е кой знае какво..
moni_hs
Не съм го гледала, но според резюмето изглежда много интересен!
Jordan
всъщност филма е доста свежарски и даже на мен ми харесва
много от американските комедии станаха толкова изтъркани, че шанса да ме разсмеят е минимален, този обаче беше гот
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.