sonofsparda
May 2 2008, 19:21
Току-що бяха обявени двама нови злодеи за 8-ми сезон:
1.Doomsday -
В сезон 8, Кларк ще се изправи пред своето най-голямо предизвикателство, тъй като ще се сблъска с легендарния, извънземен опустошител Дуумсдей, който ще се появи в "Смолвил" за пръв път. Както феновете на митологията добре знаят, Дуумсдей е единственият персонаж във вселената на ДиСи Комикс, който успява да убие Супермен.
2. Unknown female villain -
Дуумсдей няма да е единствената заплаха за Кларк в новия сезон. Продуцентите не обелват и дума относно самоличността на героинята, но отбелязват, че тя ще бъде позната на много фенове на митологията и че ще вземе Кларк на мушка по такъв начин, по какъвто Лекс никога не е можал. Интелигентна, поразително-манипулативна и опасно коварна, разкошната ни нова героиня има още едно оръжие в арсенала си: взаимното привличане между нея и Кларк може да се окаже опасно като криптонит за него.
П.П.: Еми какво просто може да каже човек след такива новини освен

. Браво на пичовете просто.

Да видим как ще се развият нещата оттук нататък.
kashlakov
May 2 2008, 19:29
8-ми сезон звучи обещаващ.

Особено щом един от злодеите е Doomsday.Интересно коя ли ще е героинята,която ще манипулира Кларк така ?
П.П.:Имам чувството,че ще е Лана.
sonofsparda
May 2 2008, 19:33
Не, някоя "злодейка" от комиксите ще е.

Надявам се няма пак да има възгласи, че сериала без Ал и Майлс щял да е боза.

Ама ще се види де. Гледаме позитивно напред особено след такива новини.
vikihill96
May 2 2008, 19:46
Ааааааа, ааааа и много още последващи "аааааа". Надявах се да ни зарадват и следващия сезон, но това си е направо свръх очакванията вече. Дуумсдей- rulzzzzz. Ще има мнооого, ама мнооого як пердах...особено за Кларки естествено де

. Но въпреки че и от тази новина съм на небето от кеф, още повече ми е интересно, коя ще е манипулативната, страхотно изглеждаща и секси ( че как иначе

) злодейка....Малиии, направо ми разпалиха въображението

!!!
apophis
May 2 2008, 22:32
Дуумсдей нямали да е голяма лъжица за смолвил.Сигурно що го нябутат в някакъв човек че иначе невиждам как ще представят чудовище като Дуумсдей с техния бюджет който най вероятно ще бъде намален 8 сезон.За Женски я персонаж имам големи надежди,винаги са ме кефили красиви манипулативни злодейки.Феновете почнаха да гадаят и да спекулират спекулират имената на Marcy Graves,Maxima,Ursa и други евентуално злодейки.НО на Кларк много жени ще му се насабрат в новия сезон Лоис,тая мистериазната и оная русалка ако я добавят
EvilDevilBG
May 3 2008, 00:40
Е значи ще има 20-тина епизода и Кларк щъ бъде убит от Дуумсдей...
Перфектно е ,че Кларк и Лойс ще са заедно!
Мдаааа... преди малко видях новината в един чужд сайт и от сега съм сигурен, че за мен Smallville ще приключи, когато дойде първата поява на Doomsday.
Смятах, че ще е трудно да го пресъздадът, както си трябва в игрален филм, а за в ТВ сериал вероятността е просто нищожна. Чисто и просто всякаква интерпретация на Дуумсдей, различна от познатата ни от комиските би била най-обикновенна ГАВРА!...
Да не говорим, че м/у Кларк (сега) и Супермен има едно 50% разлика в силите и опита. Супс бе смазан от Дуумсдей, то тогава, какви са шансовете на Кларк???
А пък темата "Как ще направят достатъчно ефектна битка?" просто няма да я засягам, защото съм сигурен, че повече от една кола и няколко дървета да се счупват едва ли ще видим. Докато реално погледнато подобна бойна сцена, като нищо може (а и би трябвало) да помете цяло градче.
sonofsparda
May 3 2008, 01:57
Ще се види, Бобо. И аз наистина имам страшно много съмнения относно това без значение колко се израдвах на новината. Ще го видим. Аз преди като разбрах как Бизаро ще го представят, също бях много раздразнен(фантоми, ала-бала), но после коренно си промених мнението. Да, наистина, едно е Бизаро и съвсем, съвсем друго Дуумсдей, ама да им дадем шанс да видим как точно ще го интерпретират. Може и да не се окаже зле. Кой знае. Баси, във втория Fantastic Four направиха Галактус на облак и дори някои фен-бойчета се кефиха. Ще се види.
Enchanted
May 3 2008, 21:14
Първо ,мерси за инфото!
Хмм,няма да повдигам темата за липсата от Ал и Майлс,защото мнението ми е едно-надявам се да не скапят всичко,като да речем тази поява на Doomsday,както каза и Apfh,убиецът на Супермен,не е ли прекалено голяма лъжица за Смолвил....има време,нейскам да се изразявам крайно,пък и ще бъда позитивна
sonofsparda
May 3 2008, 21:35
Хехе, ами аз поне от страна на злодеите гледам вече да не съм фен-бойче. И затова малко се абстрахирам от евентуални експериментателни интерпретации за тях. Абе историята да е окей и да бъде зрелищно, пък и вида да е зле, може и да го dismiss-на.
♥Didito♥
May 3 2008, 22:39
Напълно съм съгласна с
Apfh не мога да го кажа по-добре
. Колкото и страхотен сериал ( поне за мен) да е Смолвил просто не може да пресъздаде нещата толкова зрелищно както би трябвало да изглеждат. Дуумсдей ще е някаква жалка имитация. Както каза Меги то супи не може да го бие, пък камо ли бъдещия ни супи

лол просто прекалено голяма лъжица за Смолвил. Ето така ще стане ще объркат и прецакат всичко. А без Майлс и Ал просто съм speechless. Нем не трябва да им Дуумсдей просто ще си бъде наистина голяма гавра. Такъв персонаж в Смолвил не мисля, че е добра идея. Ще ми бъде интересно естествено, но какво ми остана освен да чакам някой спин-оф
sonofsparda
May 3 2008, 22:51
Пак говорим без да сме видели.

Абе след като чак него са решили да покажат, предполагам поне малко знаят какво правят. Чак пък жалка имитация дали ще е, не знам. То е ясно, че ще е различно, то кой злодей в тоя сериал не е различен спрямо оригиналния си образ. Има и хора, които ненавиждат интерпретацията и на Брейниак, която пък за нас е толкова добра. Както казах, нека да видим какво ще се получи, пък ако се окаже тъпо, аз ще съм първия дето здравата ще ги насере.

Абстрахирах се спрямо нещата при Зод и Бизаро, ще се види тоя път как ще се получи.
уха, очакват ни горещи епизоди ... Дуумито и дъ ънноун фимайл вилиан звучат интересно ! Но наистина нека първо ги видим в действие и после да ги обсъждаме ^^
Ванка от една страна си прав - още не сме видели, не е редно да говорим.
Но пък от друга...
На мен главната идея ми беше друга. Както каза в Smallville всички злодей са минали през криво огледало (май само Лекс в последните епизоди си е 1:1 с комиксовият оригинал), но не това ми бе мисълта на мен. Замислете се малко - всички злодей до сега можеха да се покажат поне по няколко начина. На Брейниак сигурно съм виждал поне 10-тина различни обвивки (става дума за външен вид). Бизаро що-годе добре се справиха, тъй като той се описва с простичкото "пълна противоположност на Кларк". Това е доста общо и може да се представи всякяк. Криптонците на Зод също бяха добре изпълнени... и т.н.
Тук обаче идва Дуумсдей - е както и да го гледаме той винаги е бил и ще си остане една огромна сива ядосана скала с едничката цел да убива! Това е той, чисто и просто. При него няма увъртания, няма истории, защото е най-обикновена машина за убиване. Едва ли има човек тук, който да не знае това, както да не знае и за схватката му със Супс, при която се получи най-продаваният комикс на DC за всички времена (или май беше втори след "сватбата").
Това което се опитвам да кажа е, че ако го представят, като Скалата, Батиста, Гробаря и т.н. намацани със сив грим и със залепени няколко силиконови скалички по лицето... е това ще си е чиста подигравка! Единственият начин според мен да се направи Дуумсдей, който е задоволителен за феновете и си отговаря на името - ... е чрез компютър. А както знаем бюджета на сериала няма такива възможности.
п.п. А и тук идва другата скапана част... ако са допуснали Дуумсдей да се появи в Smallville, то следователно едва ли ще го видим в "The Man Of Steel" след няколко години. Не че няма да се израдвам още повече на Дарксайд (дай Боже), но пак загубата си е загуба.
lyubenski
May 4 2008, 20:45
Мисля че Бобо се изказа много правилно. Doomsday е грешка, която се надявам да поправят с другият злодей

, който е по интересен за мен. Интересно коя ли е? Maxima е интересен вариант, още повече, че и тя участваше в битката с Doomsday, а и геройят и има интересно виждане към Кларк

. Но ще видим
vikihill96
May 5 2008, 10:35
Мдаа, Maxima наистина е добър вариант за мен. Особено като чета за наистина интересното й виждане по отношение на Супермен (

)- ако тя верно се появи ще му припари яко под крачката на Кларки

. Плюс (поне в моето леко вманиачено съзнание е, че мадамата бива представяна обикновено червенокоса...лелеее, верно нещо май почвам да се вманиачавам
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
).
Колкото до Дуумсдей наистина ще изчакам и ще видим. Наистина, ако пак праснат някой кечист примерно с "подходящо" облекло и грим ще бъде сериозна гавра, но все пак ще изчакам. Не вярвам чак толкова тъпи да са от екипа, че да си направят такова харакири, ако смятат някаква такава реализация да направят. То като се замисля още Титан(Кейн) почна да си размазва от бой Кларки, та какво остава за Дуумсдей...Но все пак ще изчакам

.
А аз пък си мисля и избирам да вярвам че от CW като за последна година на Смолвил а и като се има впредвид че Смолвил е едно от най-успешните шоута на WB/CW с този си 8-ми сезон, са решили да им отпуснат повече средства и няма да ни предстаят Думсдей като някво човеко подобно същество както е при Брениак а както си трябва. От друга страна ако го направят с сегашния си бюджет който е поправете ме ако греша е 30 милиона, ще похарчат значима част от него и останалите епизода ще бъдат от типа първи сезон .
sonofsparda
May 5 2008, 11:19
Еми кой знае. Обявили са кастинг и за Дуумсдей, и за villain-ката, тъй че кой знае как точно ще го представят. То е ясно, че не може само CG да е. Сравнително скоро трябва да разберем кои са избраните. А иначе, Максима би била добро попадение наистина. Хем и тя си от a galaxy far, far away. Ама аз като се замисля сега, не се сещам за много мадами дето са врагове на Супс. Maxima, Livewire, Insect Queen имаше една(дето беше обсебила Лана по едно време), помощничката на Лекс - Мърси не се смята, щото като го няма него, що пък да я има нея.

Не знам, не се сещам за много, при Батс има повече мадами нещо. Много ми е любопитно на коя обаче точно ще са се спрели.
ViruZzZ
May 5 2008, 14:04
От анимацията, която гледах Дуумсдей ми направи доста добро впечатление

Преди си мислех, че след като Ал и Майлс се махнаха сериала няма да бъде това, което беше, но явно няма да бъде така. Дано да ни зарадват.
ПП.Злодейкаа хмм
sonofsparda
May 5 2008, 15:05
Аз пък откакто разбрах за това, дори и за секунда не съжалявам, че Ал и Майлс си заминават. За хора, които 7 сезона се гавриха както си искат с любимите ми герои, да се тръшкам, че напуснали? Никога. Благодарен съм им на Ал и Майлс, че сътвориха сериала и не се знае дали ще е по-добре без тях, но определено имам много горчиви спомени от някои техни решения през сезоните. Както и много хубави, разбира се. Ама едно да знаете - тия планове за Дуумсдей, Кларк и Лоис и това, което знаем за другия сезон, са си точно техни. Защото ги научихме, преди те да обявят, че напускат. Ей заради това, коментари, че Смолвил щял да е боза без тях, ми се струват бая тъпички, при положение, че и в другия сезон, пак основните работи от тях идват. Та както и да е, в идните 5 месеца ще се научават интересни работи.
doctor_freeman
May 7 2008, 23:07
И аз съм на това мнение за Ал&Майлс. Няма да ми липсват особено, впредвид невероятните новини, които получаваме. Поне от това, което знаем до момента, мога да кажа, че 8ми сезон ще бъде всичко друго, но не и боза. Просто времето да зарадват феновете на Супс настъпва и можем да сме сигурни, че последния сезон ще ни изкефи максимално. А за Дуумсдей - който не знае за какво става въпрос, да си дръпне Superman:Doomsday като предястие към остновното блюдо, което смятат да ни сервират през септември.
sonofsparda
May 8 2008, 14:30
Superman:Doomsday е наистина нещо разкошно.

Който не е запознат с нашия убийствен приятел, веднага да го дърпа.

А аз вече съм почти убеден, че героинята ще е Максима. Наистина, тя има специален интерес към Супермен, защото идва на Земята...ами буквално да си го вземе за "половинка".

Та на мен тя ми се вижда най-вероятния избор, особено като и зачекнаха, че героинята е много добре позната на комиксовите фенове. Дам, много я luvvaме момичето. Та да видим евентуално кво ще прави нашто момче, щото както се казва - "What Maxima wants...Maxima gets."
doctor_freeman
May 8 2008, 16:44
100% съм сигурен, че ще е тя.

То просто спойлерите толкова очевидно я сочат, че няма накъде повече...
vikihill96
May 8 2008, 17:06
doctor_freeman
May 8 2008, 17:20
Тя ще е Викторе, бъди спокоен.
sonofsparda
May 9 2008, 00:02
Описания на два нови главни персонажа за сезон 8:Davis Bloome - на 26, чаровен и красив. Новия барман на клубът Ace of Clubs в Метрополис, където той показва чара си, заедно с изящната си визия и сантименталност.(оф) Въпреки че взаимоотношенията с новите приятели вървят като по вода, той носи в себе си дългогодишни чувства на вечен аутсайдер. Под харизматичното и спокойно поведение на Дейвис се крият мрачни емоции на изолация и несигурност. Когато той започва да се задълбава в натрапчивите мистерии около своя произход, мрачната истина излиза наяве - пропита с кръв и сериини убийства, за оцеляване и пълно унищожение. За което той е принуден да посрещне злото в себе си. Нов герой от главния каст.Tess - на 28. Поразителна красавица. Решителна, секси, отмъстителна и с особена физическа сила. В отсъствието на Лекс, тя се грижи за имота му и го прави с агресия. Притежава голям интелект и самоувереност, въпреки, че се вижда от кой е получавала своята практика. Но колкото и да й е помогнал Лекс, той също е и най-голямата й слабост. Тя изпитва безкрайна привързаност към него, тъй като казва, че той й е спасил живота преди години. Изпълнява желанията му със сила, прелъстяване и каквото е необходимо, за да постигне целта си. И никой не е в състояние да й устои - дори Кларк Кент. Също не си спомня нищо за времето преди да срещне Лекс. Щом осъзнава за погребаното си минало, е отчаяна да го открие. Нова героиня от главния каст.П.П.: Оф, какво са намислили сега пък тия хора, бе?

Тоя палячо ще ми го изкарат Дуумсдей така ли? И най-вероятно да се окаже на Лоис новото гадже, ама въобще няма да се учудя. Явно и с Максима ще се сбогуваме.

Тая Тес ми звучи като нещо между Мърси и miss Tessmacher(от старите филми). Да, явно Смолвил абсолютно винаги има с какво да те изненада. Ех.
lyubenski
May 9 2008, 07:39
Защо ли и аз като Ванката не съм впечетлен от тези нови главни герои
doctor_freeman
May 9 2008, 14:56
Doomsday = bartender... Оригинално... Да бе да!
Цитат(lyubenski @ May 9 2008, 08:39)

Защо ли и аз като Ванката не съм впечетлен от тези нови главни герои

И не сте само двамата. Като чета за тези герой не виждам нищо заинтригуващо а просто заместници ( най-вече Тес) дано поне изберат добри и симпатични актьори а не някакви безлични и трудно запомнящи се, че много ще закибичат работата.
vikihill96
May 9 2008, 15:40
sonofsparda
May 9 2008, 15:56
Ха, абе ако решат да го направят като при Хълк да кажем - примерно да се преобрази или нещо такова, когато си спомни какъв е, може и да не се получи зле. Ама то е ясно, че това с Дуумсдей го направиха с рекламна цел.

Ще видим какво ще се получи от цялата тая работа. Ама да ви кажа честно, щом като ДиСи не са сметнали това за гавра спрямо героя, кои сме ние, че да съдим. Ха. Всеки един герой от митологията, който екипа решат да покaжат, първоначално представят на ДиСи какво смятат да правят с него и ако последните са съгласни, това е. Явно ДиСи са сметнали, че героя може и да е подходящ за Смолвил - сериал, в чийто свят доста неща, особено спрямо злодеи, се различават от нещата в хартиения си оригинал. Абе както казах - разбира се, че съм скептично настроен за това, ама напоследък колкото е възможно, се опитвам да не гледам на всичко в сериала от фен-бойска гледна точка. Ако историята с Дуусмдей(ако все пак това е той) и тва момиче се получи добре и остана доволен от развитието й, начина на представяне няма да е толкова жизненоважен за мен. Толкова пъти съм подценявал тия хора досега, пак ще им дам възможност да ме опровергаят, защото не е като да не са го правили.

П.П.: Ама едно ще ви кажа - нека "Дуумсдей" да пребие Кларк до смърт, пък пука ми как ще го представят.

Ако някакси представят историята със смъртта, ще им простя, дори и интерпретацията на култовия убиец да не струва.
doctor_freeman
May 9 2008, 16:02
Абе то така, ама нали помниш какво стана с Лара и Зор-Ел. Това не знам дали са го одобрили ДиСи, обаче все тая, защото тяхното одобрение не значи 100% че ще ни хареса... Много се надявам наистина да не осерат нещата, но поне от предварителната информация и аз не съм хич доволен... Но да чакаме по-нататъчна информация, може пък да не се окаже толкова зле, знам ли.

Тедо, подкрепям това което казваш, дано поне ги подберат добре, а не като Майкъл Касиди тоя сезон...
sonofsparda
May 9 2008, 16:09
Еми ДиСи гледат колкото се може повече техни герои да присъстват в екранизации. Щом като са отстъпили чак и Дуумсдей за сериал, в който им е перфектно ясно, че няма шанс да го направят такъв какъвто го знаем, значи все пак предполагам и че са малко или много доволни от това, което са намислили за него в Смолвил. Абе не знам, има го и тва нещо, че не винаги всичко което изглежда добре на хартия, е окей и на екран, ама тука нещата опират и до бюджет и така. Да не говорим и че оригиналния Дуумсдей си е чисто и просто един безличен персонаж, който трепе къде квото види и да - точно него да изберат е наистина меко казано странно, което пак сочи че са го направили да привличат още аудитория. Абе...запазвам ентусиазъм, въпреки, че и аз бях шокиран от тия новини.
doctor_freeman
May 9 2008, 16:15
Така е, нека да изчакаме да видим как ще се развият нещата. То и аз съм много ентусиазиран, просто Дуумсдей -

и нямам търпение да видя как ще размаже нашия приятел до смърт.

Тес ми е малко съмнителна де, ама ако я изберат готина, другото и то ще си дойде на мястото.
vikihill96
May 9 2008, 16:48
Абе "експертитите" (

), може и да сте прави за чичко барман- ще поживеем, ще видим. Но тази Тес- само да не ми я представят някоя "руса амбиция", че ще ходя да си повръщам на спокойствие целия останал сезон(щото руси злодейки- абе не, че не може ама ми е били винаги супер смешно

).
Цитат(vikihill96 @ May 9 2008, 17:48)

Абе "експертитите" (

), може и да сте прави за чичко барман- ще поживеем, ще видим. Но тази Тес- само да не ми я представят някоя "руса амбиция", че ще ходя да си повръщам на спокойствие целия останал сезон(щото руси злодейки- абе не, че не може ама ми е били винаги супер смешно

).
Ами ако наистина въпросната Тес е прототип на "асистенката" на Лекс от филмите, аз доколкото си спомням тя не беше руса а с светло кестенява коса, така че верояно ще е брюнетка.
Едит:
vikihill96
May 9 2008, 18:34
Не знам Тедо, тази каквото и да правеше на такава "куха лейка" ми приличаше и ме дразнеше, че не беше нужно да е с руса коса
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
!!! Абе искам сериозна работа от тези хора. Досега не са ни разочаровали много с каста- е вярно, че го имаше ГГ, който на всички ни беше ясно защо профуча през сериала и през някои "героини"( ма.ма ви сценаристка). Но като цяло не са се проваляли с гръм и трясък. Надявам се и сега да сторят същото...тоест да не ме разочароват

!!!
Цитат(sonofsparda @ May 9 2008, 00:02)

П.П.: Оф, какво са намислили сега пък тия хора, бе?

Тоя палячо ще ми го изкарат Дуумсдей така ли? И най-вероятно да се окаже на Лоис новото гадже, ама въобще няма да се учудя. Явно и с Максима ще се сбогуваме.

Тая Тес ми звучи като нещо между Мърси и miss Tessmacher(от старите филми). Да, явно Смолвил абсолютно винаги има с какво да те изненада. Ех.

Бинго!...
Не можех да интерпретирам написаното по-добре.
Както казах в предните няколко поста, Дуумсдей може да се представи само по един единствен начин. Ако този барман се окаже действително Дуумсдей.................................... мисля че те ще да са избрали не просто лош вариант, а един от най-лошите. (+ на бас, че ще се облича женствено!)
И все пак Ванича е написал "двама нови герой", а не конкретно обявените до момента злодей. Може да става дума за други персонажи... (дано! дано! дано!)
п.п. Смолвил започва все повече да заприличва на Дързост и Красота - махат двама и слагат две нови лица на абсолютно същите позиции...
Да бяха поне измислили нещо ново!...
doctor_freeman
May 10 2008, 23:33
Ванка, май прав ще се окажеш за "Дуумсдей" и Лоис...
doctor_freeman
May 10 2008, 23:42
Не знам дали ви е направило впечатление, но Ace of Clubs адски много наподобяваше апартаментът на Оливър, даже хич няма да се учудя, ако се окаже, че е същата снимачна площадка... Т.е. можем да кажем Чао на възможността той да се появява по-често в 8-ми сезон... Освен ако не се пренесе.
lyubenski
May 11 2008, 11:30
^Да и аз го забелязах абсолютно еднакви са

.
sonofsparda
May 11 2008, 12:23
Кастингът за двамата нови герои започна и долупосочените описания може да се окажат първите сцени на персонажите.
Имайте предвид, че това може и да не се окажат все пак първите сцени на героите, а просто скрийн-тестове. Същото е било когато в 4 сезон са представяли Джейсън Тийг - първоначалните сцени с него не са били включени.
Davis Bloome - Скрийн-тестът представлява сцена в бар Ace O'Clubs. Всичките сцени включват как персонажът общува и някакси опасно флиртува с Лоис. Първата им среща е когато Лоис влиза в бара, търсейки "наистина объркващ, мистериозен и учудващо секси мъж". По-късно Дейвис се събужда в сепаре в бара с кървави петна по ръцете си. Казва, че това е защото сервитьорка е счупила поднос с чаши. Или е нещо друго - нещо много по-насилствено? Дейвис агресивно настоява Лоис да не казва на никой за това, което е видяла.
Tess - Тес се запознава с Кларк, докато тършува из фермата и той я спипва. Тя се представя, като човекът, който отговаря за имота на Лекс "в негово отсъствие". Също е добре запозната с връзката на семейство Кент спрямо Лайнъл Лутър. В друга сцена, Тес намира Джими в Дейли Планет и знае за сделката, която Джими е направил с Лекс да работи за него.
Защо ли ми се струва, че Ванката позна в чие легло ще набутат Лоис...
Баси, какво направиха от нея.
Е те ако нея не пратят в нечий креват, кой да пратят.
sonofsparda
May 13 2008, 18:12
Ами да. Лана при Бизаро, сега Лоис при Дуумсдей. Тц-тц-тц. Ей тва се казва да се чудиш кво да правиш с някой герой, сериозно. Еми, при положение пък, че Лана ще я няма, естествено, че Лоис им е първата дупка на кавала. Не че нещо ги спираше, когато Лана присъстваше де, ама карай. Горкия Кларк сериозно, направо ми е жал за тва момче. Жена му я направиха на г*з в тоя сериал. Ех, ех, ех, ех...
Добре поне, че Кара не успя да стигне до леглото на Лекс. Беше тръгнала да прави дежа-ву от миналит сезон, но явно някой, някъде се е усетил...

Обаче много ме е яд за Лоис. Дано се кротнат малко бозописците в екипа поне за 8-ми сезон. Стигат ни до тук лошите новини...
едит: ...любопитно ми е, дали пък няма да я вкарат в някаква кофти ситуация Лоис, като... да си е изгубила паметта и да попадне в публичен дом. (Много вероятно с тия темпове.)
lyubenski
May 13 2008, 20:28
Цитат(Apfh @ May 13 2008, 21:24)

едит: ...любопитно ми е, дали пък няма да я вкарат в някаква кофти ситуация Лоис, като... да си е изгубила паметта и да попадне в публичен дом. (Много вероятно с тия темпове.)

Леле това ако се случи надявам се да го излъчват този епизод в късните часове

.
Поредните гадни новини....
Според Аусиело Алисън Мак няма участва в следващия сезон, освен ако няма накое голямо развитие в преговорите м/у Алисън и Уорнър Брадърс, която било малко вероятно.
Son of a ..... Gun!!!
ViruZzZ
May 13 2008, 22:25
Mи да вземат и Ерика и Том да се махнат O_o lol
sonofsparda
May 13 2008, 22:53
Да, това е от много редките случаи, в които ме е яд, че Аусиело обикновено е прав. Ще чакаме по-нататъшно развитие, защото все пак не е обявено официално дали Алисън ще или няма да участва. Последния сезон и всички почнаха да се правят на говеда. Вярно, че освен развитие на кариерата им, тука идва и тва, че бюджета на сериала е намален, ама за последния сезон да стане така...

Не знам точно как стоят нещата и не обичам да говоря без да знам, но почвам да губя известна доза уважение спрямо някои членове на каста. Но както казах - ще се види какво ще се получи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.