repeto
Sep 25 2008, 19:51
Цитат(sonofsparda @ Sep 25 2008, 20:14)

П.П.: И ако за миг се поставим на мястото на Том. Да ти ПЛАЩАТ да се мляскаш с нея. Уау. Просто... уау.

Еми ида да смениш Том за 4-тия епизод и готово и на теб ще ти плащат за да се мляскаш с нея.
В гръга на шегата.
А колкото до това с "Косача" вече за 2-ри път го обявяват този слух, ама ако найстина сменят деня на излъчване ще е кофти, понеже може да решат да го сложат в някои от предните дни и ще е кофти, като се има в предвид конкуренцията в 1-вите три дни от седмицата, може и да е положително, но може и да е отрицателна тази промяна ако е има найстина.
repeto
Sep 25 2008, 22:06
Интервю с Алисън МакТя е поредния гост на Jason C. и говорят като цяло за сезона и различни неща свързани с Клои. Има и много малък спилер в интервюто.
repeto
Sep 26 2008, 04:06
sonofsparda
Sep 26 2008, 15:51
И пак интервю с Ерика:
П.П.: Ерика трябва да стане официален посланик на Смолвил, хаха.

Това момиче промотира тоя сезон толкова много и толкова добре!

Долу CW и госип гърлчетата им.
sonofsparda
Sep 26 2008, 22:06
Нов Кларк/Лоис трейлър за предстоящите епизоди:
П.П.:

Изглежда Кларк е на път да намери своята любима.
vikihill96
Sep 26 2008, 22:29
Ми, ако не беше толкова замотан по Лана ( нищо против героинята- ама това при него си беше обсебване- не да спасява света, а да е във фермата с Лана, хванати под ръчичка, или пък, когато Брейни щеше да го убива, а нашия- Аз ще те спра, ...помогни на Лана

) . Както и да е- Време ти е, Кларки, време ти е
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
repeto
Sep 26 2008, 22:42
Супер са и двете клипчета, мерси много.
Едно и признавам на Ерика, добре се справя да огрее навсякаде. Просто тук за една седмицапоне 4-5 интервюта има с нея.
repeto
Sep 26 2008, 23:26
sonofsparda
Sep 26 2008, 23:37
repeto
Sep 27 2008, 07:36
vikihill96
Sep 27 2008, 10:21
И двете интервюта са готини

. А задаващия се сблъсък между Кларк и Дейвис- "кой каквото трябва, ще си го получи" както се казва( май и Сам в интервюто накрая каза нещо от тоя сорт- не му разбрах абсолютно всичко, някой ако може да каже какво точно отговори на последния въпрос

?).
repeto
Sep 27 2008, 10:47
Това е последния въпрос от интервюто.
- Какво е чуството да знаеш, че си най-големият, най-лошият злодей в цялата DC вселена? Харесва ли ти да натякваш това на Том Уелинг?
- Doomsday: Нямам нищо против Супермен, имам нещо против"blue tights". Затова нали разбирате, той си го търси, Том Уелинг си го търси и ще си го получи, съжалявам.
- Благодаря на всички за вашите въпроси и найстина съжалявам за това което ще направя с вашия... болката, това ми е работата, това ми е работата, а аз харесвам работата си, ще му сритам задника. Съжалявам
sonofsparda
Sep 27 2008, 11:03
Хаха, Сам си харесва работата и ние също се кефим много на това, което прави.

Честно казано и аз нямам търпение да почне да рита Кларк.

Добър избор направиха продуцентите за каста на Дуумсдей, много добър.

П.П.: "Jaws was a better movie because you rarely saw the shark". Много правилно и страхотно сравнение.
sonofsparda
Oct 2 2008, 01:37
Ново по-дълго интервю с Арън Ашмор
П.П.: "DC rules, Shawn. Screw the X-Men!"
Ново интервю с Allison Mack
New Erica Durance Interview
sonofsparda
Oct 26 2008, 20:49
Интервю със Сам Уитуър от KTV
Човекът зад чудовището...
Interviewer- Какво се случва с Дейвис?
Sam Witwer- Ами той получава тези припадъци. Губят му се големи интервали от време. Той не знае какво става с него и започва да търси обяснение за това. И разбира се, резултатите ще са много лоши. Но наистина, няма как да нямаме такива отворени финали в края на епизодите, имайки предвид, че той в крайна сметка ще убие Кларк/Супермен.
I.- А това сигурно ли е? Знам, че така се случва в митологията на Супермен, но понеже вие решихте леко да промените Дуумсдей и да създадете ваша версия на героя, затова не знаех дали убиването на Кларк ще се случи.
S.W.- Питате ме дали ще пребия Том Уелинг толкова жестоко, че да спре да диша?
I.- А ще го направите ли?
S.W.- Твърде е вероятно. Да бъда честен, наистина не знам какво точно ще се случи. Дали съм сигурен, че ще има голям пердах между двамата - определено. Но дали той ще успее да го умъртви? Може би. Всъщност това е напълно възможно. Той е Дуумсдей все пак.
I.- Аха, и самото му име го показва.
S.W.- Точно.
I.- Така може да свърши целия сериал.
S.W.- (смее се) Това би било страхотно. Битката се състоява. Аз го пребивам, той умира - и надписите се показват. 
I.- Определено имате химия с Клои. Вярно, сгодена е, но има ли шанс да стане нещо между Дейвис и Клои?
S.W.- Възможно е. Много ми харесва да работя с Алисън, страхотна е. А що се отнася до сюжета - всичко може да се случи. Но работата е там, че аз съм голям фен на Джими Олсън и Арън Ашмор е много добър актьор. Нещо не ми се ще да му взема момичето.
I.- Не искате да откраднете момичето на Джими Олсън?
S.W.- Не! Арън е прекалено готин човек, за да го направя.
I.- Ами нещата спрямо Кларк? Виждам, че двамата няма да имате особено хармонично приятелство. Той ли ще е този, който ще се опитва да убеди Клои, че не е хубаво да си има работа с Дейвис?
S.W.- Кларк е загрижен за доста неща. Няма да се учудя ако поиска да ни развали приятелството. Много е възможно Клои да иска да защити своя приятел от заплаха.
I.- Имайки предвид, че Дейвис наистина не знае какво става с него, има добри намерения и изглежда няма контрол над това, което му се случва, други персонажи ще проявят ли симпатия към него, когато всичко се разкрие? Или всички ще се обърнат срещу него?
S.W.- Наистина зависи. В идните епизоди, става все по-объркано. Това, на което аз се надявам е аудиторията да прояви симпатия към него. Що се отнася до други персонажи, има възможност, но не мога да ви го издам.
I.- Знаете ли в колко епизода ще участвате? Колко често ще ви виждаме?
S.W.- Ще ме виждате все повече и повече, като сезона напредва.
I.- Супер, а ще ми кажете ли нещо по-така за Дуумсдей? Може би спрямо каскади или специални ефекти?
S.W.- Каскади или специални ефекти..... ами какво да ви кажа. Сцената с душа. Приемете това като каскада. 
I.- Разкажете ми повече за заснемането й! 
S.W.- О, Боже, застреляйте ме! (
) Не, сериозно, що се отнася до специални ефекти, ще видите някои неща. Наистина не искам да издавам, но много харесвам по-физическите работи. Супер е.
I.- Но не ви харесват сцените да сте гол под душа.
S.W.- Блях. Така и не разбрах каква е тая работа с голотата в тоя сериал, но май от време на време много обичат да показват такива неща.
I.- Хаха, добре. Последни думи относно Дейвис Блум/Дуумсдей?
S.W.- Да. Ами ние създадохме героя на Дейвис Блум, за да можем евентуално да го прекършим и да създадем този много мрачен, напрегнат и въздействащ на психиката път, по който той да мине. И накрая, това ще ни докара до нещо, което страшно много наподобява това, което очаквате от героя на Дуумсдей.
I.- Имате предвид от оригиналната митология?
S.W.- Да. Абсолютно. Нашата версия може и да не се окаже толкова различна, колкото някои хора смятат.
I.- Хммм, добре.... Значи ще убиете Кларк!
S.W.- (смее се) Всичко е възможно. Всичко е възможно. 

![4potrivam[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4potrivam[1].gif)
A_l_e_x
Oct 26 2008, 22:05
Много е забавен актьора. Наистина хубаво интервю. Не ми се вярва да убият Кларк,но ще видим.
ViruZzZ
Oct 26 2008, 22:12
Мерси, Ванкаааа

Сам уникален

а Дейвис явно очакваме все по-хубаво и по-хубаво от него. И да се не излага, да хваща Клои и да му не пука за Джими
repeto
Oct 26 2008, 22:43
Право, адмирации за превода. Незнам как не те е домързяло да го преведеш цялото интервю.
Е явно можем да се надяваме, че Думсдей няма да ни разочарова, нито с вида си, а кои знае може и да убие определн човек облечен с синя блуза и червено яке. Ако се стигне до там ще да е само заради блузата и якето.
vikihill96
Oct 27 2008, 00:37
Цитат(repeto @ Oct 26 2008, 23:43)

Браво, адмирации за превода. Незнам как не те е домързяло да го преведеш цялото интервю.
Е явно можем да се надяваме, че Думсдей няма да ни разочарова, нито с вида си, а кои знае може и да убие определн човек облечен с синя блуза и червено яке. Ако се стигне до там ще да е само заради блузата и якето.
Ами, че тъй де- да се уточни Си-Кей- или чорбар, или левскар. Не може да се "гаври" толково години вече с феновете

. Ако говорим сериозно, питам се- има ли някой, който не очаква ( включая целия екип на сериала, включая и Том) Дейвис да "украси" с Кларк стените на офиса на фондацията на Лана/Клои, или някоя уличка...или целия Метрополис

. Пък дори и Кларки да престане да диша- за какво иначе си имаме Клои- все някога ще й се наложи наистина да го спаси от лапите на смъртта. А Сам наистина е много симпатичен тип- определено ми допада с играта си. А дано верно кътат кинтите за спец-ефекти, за да ни представят максимално добре Бат Думмсчо. Откъм игра не се притеснявам- вече поазват, че могат да ни поднесат Дуумсдей

. А пък Джими- само с фотоапарат в ръка и разследващ, и колкото се може по-малко в непрестанни любовни сценки с Клои

.
sonofsparda
Oct 27 2008, 00:58
Цитат(repeto @ Oct 26 2008, 23:43)

може и да убие определн човек облечен с синя блуза и червено яке. Ако се стигне до там ще да е само заради блузата и якето.
Е айде ся, кво против блузата и якето да има, нали нашия още не е почнал да си носи гащите отгоре.
Цитат(vikihill96 @ Oct 27 2008, 01:37)

Пък дори и Кларки да престане да диша- за какво иначе си имаме Клои- все някога ще й се наложи наистина да го спаси от лапите на смъртта.
Еми да ама Клои вече си няма силите да лекува. Значи ако гризне дървото, тя няма да може да го "върне".
lyubenski
Oct 27 2008, 07:17
Историята със смъртта и завръщането на Супермен ми е една от любимите комиксови истории, затова ще се радвам много Дейвис да го "убие". Въпреки че в основната история говорим за Супермен и се набляга силният ефект, който има върху света неговата смърт. В сериала това не може да се слючи на този етап, но определено ще е доста интересно за самият Кларк да премине през този път !?! И Дейвис да не се радва много много, защото в комикса боят не завърши много добре и за него

.
Мерси за интересното интервю, Ванка
repeto
Oct 31 2008, 19:22
Никакви новини за Смолвил и Свръхестествено все още. Да се надяваме да получат нов сезон. За Смолвил обявиха, че ще има 22 епизода, но и за Gossip Girl и One Tree Hill бяха обявили по 20 епизода в началото, дали и нашите лябими серияли ще получат по някоя и друга серия в повече? Само може да се надяваме и очакваме да разберем в скоро време. Само не разбирам защо от Cw толкова се мъчат да наложат Gossip Girl и 90210 като се вижда че рейтинга им е доста по слаб от Смолвил, а всичката реклама която правят отива само за тези серияли. Рейтинга на Смолвил е с 1 милион повече зрители от тези серияли. което за телевизия като Cw доста голямо нещо, а защо продължават в този дух, върви ги разбери, само дразнят феновете с тази си политика. След като "Smackdown"вече не е част от програмата на CW, а и тази година за малко и шоуто на Таира Банк висеше и майче само за още един сезон го подписаха да е по CW не съм сигурен с това вече, та ако и Смолвил го махнат, няма да имат шоу с повече от 3,1 - 3,3 милиона.
sonofsparda
Oct 31 2008, 19:30
Щото са идиотиииии! Смолвил с малко повечко серии тая година? Ами защо не. Да изчакаме да видим дали обаче тая кранта ще се сети за това.
repeto
Oct 31 2008, 19:47
Остави, направо незнам тези там в CW са ебати и тъпаците. Хората по другите канали бързат да обяват дали ще подновяват даден сериял и колко епизода ще е, гледай Heroes, Lost, House, Two and a Half Men обявиха, че ги подновяват и с колко серии ще са, само още за Prison Break не са решили дали да има нов сезон, ама с този рейтинг майче това ще му е, а тази както много прави е нарече "кранта" си гледа нейните сериалчета да промотира и това е, даже ще пускат и Мелроуз Плеис, още не е решено ама майче ще му пускат римейк като с 90210.
То ясно, че смолвил и съдбата му зависи от Том Уелинг, ама като се гледа рейтинга трябва да направят каквото могат да го задържат, то и Майкъл Розенбаун имаше големи намерения да снима филми, ама като гледам в IMDb само един проект има, а скоро четох някаде, че е спрян, тъй че в тяхния бизнес всичко е въпрос на пари. Вместо да пускат тъпи сериали могат да се погрижат малко за тези които им носят доходи, а с тези римейки вече незнам, то се видя че нямат интерес много ама кво да се прави.
Пускам ти на лично да четеш ако ти е интересно за новия им проект които подготвят, за да не спамим тук, все пак е тема за Смолвил не за издънките на Cw.
Интервюс Джеф Джоунс
Смолвил: представя "Legion of Super Heroes"
Писателя Джеф Джоунс разказва за предстоящият епизод "Legion"
October 31, 2008 - IGN
Наскоро разговаряхме с доказалия се комиксов писател Джеф Джоунс. Джоунс е написал епизод за Смолвил този сезон в които ще представи "Legion of Super Heroes" от вселената на ДС в сериала.
Като го попитахме за епизода Джоунс каза: "Аз всъщност съм във Ванкувър цяла седмица за снимките. Изчакаите докато видите епизода. Всичко досега беше невероятно, да работя с писателите в Лос Анджелис и особенно с Дарън Шимнър. Екипът и актьорите бяха страхотни. Том Уелинг, Алисън Мак и Кристен Крюк са в моя епизод и те са невероятни. Том излезна с невероятно идея за допълнение към кодът на Легиона и ме впечатли невероятно. Той подържа духа в екипа, спомага за забавата на снимачната площатка и е невероятно умен."
Във връзка с актьорите в Смолвил, Джоунс каза: "Алисън е не само невероятна актриса, но тя също трябва и да изпълни някои доста напрегнати неща в този епизод, тя е най-милия човек които съм срещал. Също така тя е и изключително почитана от феновете на шоуто. Всяка неина реплика те кара да се усмихваш. Кристин също е невероятна актриса. Тя направи невероятно силна сцена този вторник, изпълнението и беше толкова прочуствено, че дори и аз не бих могъл да го напиша по добре. Тя накара сцената да уживее и както и Том и Алисън тя също е неверроятно мила."
В допълнение Джоунс каза: "много ми харесват актьорите които избраха да представят легиона. Те изглеждат великолептно. Ще говоря повече за тях когато бъдат представени, но те са направо разбиващи. Пръстените на легионерите, оръжията на злодеите - "holy s**t" изчакайте докато го видите - "Grife!"- те са "Легиона"."
Джоунс е много доволен от опита които е придобил на снимачната площадка: "Джеимс Маршал събра найтина невероятен екип. Целия екип е като едно семейство, много от тях са работили заедно цяли осем години, аз съм с тях за седмица и вече се чуствам като част от всичко това. Труда и упоритоста които всички вложиха за да вдъхнат живот на "Легиона" е като да гледаш как една твоя мечта става реалност. Глен Уинтър беше просто невероятен. Ако има 9-ти сезон бих "убил" за още един епизод, с Глен и екипа."
Попитан дали е трябваво да направи някакви компромиси с облеклата на легионерите в Смолвил, Джоунс отговори: "Всъщност съм изненадан колко точно щесе представят легионерите в сериала, наистина е едно към едно с комиксовите им варианти. Кои са те, какви хора са, какво правят всичко е там. Очевидно ще е малко различно, понеже те се връщат назат за своята първа среща с Кларк. Техните униформи са Смолвилската версия, не са "spandex". И съм наистина учуден колко точно ще се представи всичко. За мен е невероятна чест да напиша първия сценарии на легиона за Смолвил."
vikihill96
Nov 1 2008, 19:13
От всичко казано в това интервю освен да добавя, че за нас ще е чест пък да изгледаме с огромна наслада епизода- какво друго да кажа

. Личи си, когато някой е добър сценарист и писател- надявам се и Джеф да ни го покаже това откъм най-добрата си светлина

.
sonofsparda
Nov 1 2008, 19:30
Джеф за мен е най-добрия комиксов сценарист в момента. Епизода очаквам да е минимум на нивото на "Justice". А това говори нещичко за очакванията ми.
оф най-сетне си оправих бакиите с нета и сега ще почне здраво наваксване с това което съм изпуснал, от Смолвил и всичко останало.
Много поздрави на всички от Испания.
sonofsparda
Nov 1 2008, 22:27
Welcome back.

И на теб поздрави, Тедо. О, имаш да наваксваш определено.

Е, всичко с времето си, хехе.
vikihill96
Nov 1 2008, 23:58
Ооо, има да се наваксва и още как, още как, Тедо. Поздрави и на теб и wellcome back

.
Цитат(toho @ Nov 1 2008, 22:25)

оф най-сетне си оправих бакиите с нета и сега ще почне здраво наваксване с това което съм изпуснал, от Смолвил и всичко останало.
И честит рожден ден!
Цитат(Rock @ Nov 2 2008, 10:03)

Цитат(toho @ Nov 1 2008, 22:25)

И честит рожден ден!

Мерси.
Втората част от интервюто с Ерика Дюранс за CW Source
sonofsparda
Nov 10 2008, 13:53
От Аусиело - Тори Спелинг се завръща в Смолвил. Актрисата, която изпълняваше ролята на журналистката, отговорна за жълтите страници на Дейли Планет - Линда Лейк, ще се върне в епизод, най-вероятно в началото на другата година. Нейната героиня, умееща да се превръща във вода, има едно значително предимство пред повечето други злодеи - тя знае тайната на Кларк.
Ми..... ок. Определено не първият ми избор за персонаж, който искам да видя отново, но свикнах да ме изненадват приятно тая година. Дано и тук да стане така. Не й сложих снимка обаче, щото не мога да я гледам.
ViruZzZ
Nov 10 2008, 14:33
Цитат(sonofsparda @ Nov 10 2008, 13:53)

Не й сложих снимка обаче, щото не мога да я гледам.
me2 me2

Иначе досега не сме оставали разочаровани, дано това да не е повод
sonofsparda
Nov 11 2008, 04:20
Директно от Watch with Kristin:
Fan Question - Може ли да ни кажете нещо за Смолвил? И по-точно Дуумсдей?Kristin Dos Santos- Самият Дуумсдей, Сам Уитуър, съвсем скоро ще ни дойде на гости за интервю. Ще трябва да почакате мъничко. Що се отнася до новини - чувам, че Кларк ще разкрие тайната си самоличност пред света!
Още нещо? Идните месеци ще бъдат разкрити местонахождението на Лекс, положението му в момента и с какво се е занимавал цялото това време.Whaaaaat?!
.gif)
Знайте обаче, че тая информация за сега я има само и единствено в рубриката на Кристин и никъде другаде. Тя обикновено е надежден източник, но няма и да се учудя ако се окаже и просто слух. Не се знае с пълна сигурност още.
repeto
Nov 11 2008, 11:41
Цитат(sonofsparda @ Nov 11 2008, 04:20)

Директно от Watch with Kristin:
Fan Question - Може ли да ни кажете нещо за Смолвил? И по-точно Дуумсдей?Kristin Dos Santos- Самият Дуумсдей, Сам Уитуър, съвсем скоро ще ни дойде на гости за интервю. Ще трябва да почакате мъничко. Що се отнася до новини - чувам, че Кларк ще разкрие тайната си самоличност пред света!
Още нещо? Идните месеци ще бъдат разкрити местонахождението на Лекс, положението му в момента и с какво се е занимавал цялото това време.Whaaaaat?!
.gif)
Знайте обаче, че тая информация за сега я има само и единствено в рубриката на Кристин и никъде другаде. Тя обикновено е надежден източник, но няма и да се учудя ако се окаже и просто слух. Не се знае с пълна сигурност още.
Дам звучи супер, но от друга страна ако наистана Кларк се разкрие пред света, това ще значи само едно, че това е последния сезон за Смолвил

, понеже ако имаме и супермен вече ще е съвсем различно шоу. Освен ако не решат нещо друго да направят

......... найстина много информация и много малко разяснение

и направо само разбута рибата с това Кристин.
sonofsparda
Nov 12 2008, 23:36
"Superhero on the guest list" ли? Не че това ще помогне особено.
ViruZzZ
Nov 12 2008, 23:38
Оле, какъв як скан, кога ли и в Б/я ще вземе да се пусне нещо подобно
repeto
Nov 15 2008, 00:11
Току що стана ясно и официално обявиха, че Ерика Дюранс ще се завърне като Лоис Леин в 15-ти епизод. 4 епизода без нея е може и да ни зарадват и да я гледаме във всичките докрая.
sonofsparda
Nov 18 2008, 13:57
От TVGuide - Ще се бори ли Лоис с Лана за Кларк?
Ерика Дюранс - "Лоис е борец. Но тя осъзнава, че понякога трябва да си търпелив. И че няма смисъл да имаш някого в живота си ако той още не е напълно убеден, че ти си това, което той иска, ако все още не знаеш дали си номер едно за него. И ако е така, Лоис ще се отдръпне и ще изчака, защото тя знае, че го заслужава."Очаквайте по-късно през седмицата и пълно интервю с Ерика Дюранс.Класически "Лоис Лейн"-подход към ситуацията. Знаех си, че ще бъде грешка ако Лоис хукне да се "разправя" с Лана. Нека Кларк истински разбере за това, което изпуска и да осъзнае, че именно той е този, който ще трябва да се бори много за нея. Да видим обаче дали ще го направи преди да го утрепАт. Браво на новите продуценти, че се придържат към личностите на героите такива, каквито са, а не ги пращат по редактори и не знам си къде още.
На въпрос към Майкъл Аусиело от фен, дали Смолвил ще бъде подновен за 9-ти сезон, той отговаря така:- Чувам от CW че те най-вероятно ще се придържат към правилото "Не поправяй това което не е счупено" и ще задържът програмата за четвъртък в същия формат и за догодина.( А дано от уста на Аусиело в божите уши
) ПП: За феновете на Supernatural, в това си изявление Аусиело също споменава голямата вероятност шоуто да бъде подновено за 5-ти сезон.
repeto
Nov 24 2008, 14:48
Значи още работят за да получат нов сезон. Превеждам по памет, не е 100% точен превода, но в общо линии е това.
"Кристин казва: Знам че се предполага, че това ще е последния сезон за Смолвил, но сега рейтинга се покачи, имаме теб, какво мислиш над преспективата за още един сезон.
Сам Уинтърс: Всъщност току що чух, някои ми каза в каква посока и какво ще се случва с гороя ми и някакси ми хареса идеята.
Кристин: За този сезон ли говорим или за следващия.
Уинтърс: За остатъка от сезона да, но това е идея което можем да използваме и отвъд този сезон."
Е ха дано, с рейтинга всичко да е наред и да направят още един сезон. Но ако правилно разбирам, ако има още един сезон явно пак ще има Думсдей. Остава да чакаме още няколко месеца, обикновенно около март-април обявяват програмата си за следващия сезон, но дано да имаме малко по рано поне някакви новини.
sonofsparda
Nov 27 2008, 14:13
Ново интервю с Джеф Джонс за "Legion":

Когато екипа на Смолвил обявиха, че Джеф Джонс ще бъде сценарист на епизод този сезон, всички очакваха, че ще се потопят в комиксовата митология, както никога преди - обаче просто не знаеха колко много. Епизодът, който ще бъде излъчен на 15-ти януари включва пристиганего на класическия екип на Легиона на Супергероите, както и идването на злодея Persuader.
"Концепцията с Легиона има голям тласък върху живота на Кларк.", казва Джонс. "Вече показаха връхна точка с Клои и Дуумсдей, и тогава идва Легиона и обърква всичко още повече."
Джонс е предложил на продуцентите идеята за идващите от бъдещето Легионери - Saturn Girl, Lightning Lad и Cosmic Boy - като ги е убедил, че те са съществена част от по-ранния живот на Кларк Кент. И когато е дошло време за дискусия спрямо злодеите, Джонс им е представил доста от комиксите си, за да видят как би се вписал Persuader в епизода.
"Той е един от любимите ми злодеи на Легиона", споделя Джонс, "защото е този пристигащ от бъдещето убиец, облечен като екзекутор и притежаващ едно от най-готините оръжия създавани някога - брадва, която може да разреже атом на половина. Той може да разреже и Кларк, значи може да реже всичко."
Относно представянето на Легионерите, Джонс обяснява, че е имало дискусия относно това дали те ще носят костюми и са решили да се спрат на униформи, които наподобяват комиксовите им образи. "Следователно решихме Saturn Girl да е в червено и бяло, с планетата Сатурн на гърдите. Имахме заседания по време на продукцията, за да изясним всичките детайли. Имат ли пръстени? Как изглеждат?"
Спрямо епизода, Джонс обещава, че от зрителя няма да се изисква задължително да бъде запознат с историята на Легионерите: "Ако не сте фен на Легиона, ще има доста подразбирания от рода на "Сам ли ковеш съдбата си? Написано ли е на някой камък? Героите по света отговарят ли на представите ти за тях?" Има доста от това за средностатическия зрител. Но ако сте фен, ние си съдрахме задниците, за да бъдем толкова верни, колкото можехме. Има толкова много митология в този епизод, мисля, че феновете ще бъдат размазани."Good stuff.
sonofsparda
Dec 5 2008, 03:43
Нови спойлери:
- Клои и Джими ще се опитат да укрепят живота си след сватбата, но няма да им е лесно.
- Относно Дуумсдей, продуцентите съобщават единствено, че всички знаем, че това не завършва добре. (реакция на садистичен фен - Kill him, kill him, kill him!!)
- Лигата от суперзлодеи на Тес ще бъдат пуснати на свобода по някое време по-късно в сезона.
- Двойната самоличност на Кларк среща нови изпитания. За разлика от него, Оливър и другите членове на Лигата не са имали същия проблем докато са измисляли супергеройските си персони. Защото и първоначалната им самоличност не е била лъжа. Докато при Кларк, преходът е по-сложен, защото Кларк Кент, фермерчето, е вече това, което представлява маската. Човечността на Кларк също ще е проблем.
- Продуцентите съобщават, че са запланували две различни истории за завършване на сезона, в случай, че бъде продължен или се окаже последен. Зависи от това, кое от двете се случи, последният епизод на сериала ще представлява "или героично изпращане, или сърцераздирателно решение от страна на Кларк, за да продължи в следващата фаза". Продуцентите са убедени, че друг сезон би могъл да се получи: "Хората разказват истории за Супермен от десетилетия, сигурни сме, че и ние го можем за още една година."
- Относно романтичното бъдеще на Кларк и Лоис: "След почти целувка между тях, емоциите и страстите летят с пълна сила. Химията им кипи, но нека си го признаем, тяхната несигурност им се пречка.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.