Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Всяка предварителна информация за сезон 8.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
sonofsparda
Ама кой знае пък. Никой не е потвърдил официално, че ще я има само в един. smile.gif
daniel galabov
Ето го промото от Сан Диего снимано с камера
Очаква ни много хубав 8 Сезон
Насладете му се
http://www.youtube.com/watch?v=cbQjbPJ1d70
sonofsparda
Това го бяхме сложили вече, но тука качеството е определено много по-добро. smile.gif Мерси, приятел. smile.gif
sonofsparda
Ето и снимка от експото с Лора. smile.gif

П.П.: Кой ли ще да е странния индивид с косата. 4.gif
Apfh
Ааа супер! Това промо е с дале по-добро качество. Сичко си се вижда перфектно!... и промото е супееееер!

Ванка, той Лекс с коса е супер хипи biggrin.gif Много кефи така, а и е страшен комик с тая косичка... tongue.gif
Enchanted
Здравейте на всички,като за начало,радвам се,че сте тук!

Майкъл е адски сладък с коса,до сега нямам спомен да съм го виждала,Лора ми изглежда променена и разхубвана,но като говорим за промени около външен вид нека спомена тази на Кристин,която ме стъписа,опитвах се да проумея защо е постригала хубавата си коса,ала уви... blink.gif шока ми мина сравнително бързо,ако трябва да бъда честна винаги съм искала да видя Крис с нова прическа.Е да,тази е доста различна от очакванията ми,но какво пък,това е коса ще израсте,а и изглежда някак много пънк-емо,за което съжалявам....както и да е, МОЖЕ БИ и отива и! biggrin2.gif

Такам... Лойс и Кларк,ами видяло се е,че ще ги гледаме заедно...какво пък,ще го изтърпя,някак си...за Смолвил съм готова на много жертви!
Дайна е адски сладка,нямам търпение да ги видя с Том blush.gif нямам търпение да видя и Кристин...

П.П.
Искам да си призная,че не издържах до 1-ви Септември(както си бях обещала..исках всичко да е изненада,нови неща и т.н.),да не разглеждам секцията на Smallville,но поне успях да се спра да пиша biggrin2.gif Няма да спамвам темата повече(не че има на къде още)!
sonofsparda
Хаха, welcome back, Меги. smile.gif И аз малко се зачудих къде се запиля, макар че то като се замисля през лятото на човек последната му работа е да влиза във форуми. smile.gif И твоята реакция спрямо новото амплоа на Кристин е очаквана, ама кой знае пък - може би в петте й епизода от новия сезон да й отива като я видим. Нищо лошо спрямо Кристин, но не съм и против да видя една различна Лана. smile.gif Чувам, че ще излизат промоционални снимки на героите, както и нов трейлър, дано да е по-скоро. И дано CW да почнат вече да промотират Смолвил както подобава. wink.gif 18 септември е скоро, още малко търпение остана. smile.gif
sonofsparda
Още спойлери от Аусиело:

- Въпрос: Дайте ни нещо за Лоис и Кларк.

- Аусиело: В един момент от първите седем епизода единия от тях ще признае любовта си към другия.

П.П.: Вики, тва ще да е Лоис, приятел. smile.gif
toho
Това ми се струва доста не реално да стане толкова рано, сигурно това признание 6те е в епизода в които се преструват на двойка.
sonofsparda
Това е до голяма степен най-вероятния развой. Ама това, което е дори още по-интригуващо, е че там ще има и детектор на лъжата. Което ще рече, че който и да го признае, няма да може да излъже в присъствие на детектора => няма как да не бъде искрено. Освен естествено ако моментът няма нищо общо с това.
Victoria
Постерче за тоз сезон няма ли или е рано още? smile.gif
sonofsparda
Ами не е рано, ама иглежда CW са твърде заети да промотират Gossip Girl и тазгодишните си новички сериалчета вместо това, дето им прави рейтинга. wink.gif
sonofsparda
Единия от продуцентите Дарън Суимър току-що ни снабди с много нова информация за задаващия се нов сезон:

Момчето от Криптон се превръща в героя: Този сезон е за "Суперменизацията" на Кларк. Вече той ще започне да търси случващите се злини вместо да реагира на техните последствия, както е било до момента. Една от главните му мотивации да започне работа в Дейли Планет, е факта, че това е мястото, в което буквално пристига всичката възможна информация. Д.П. ще бъде нещо като неговата собствена полицейска радио-честота. Той ще "патрулира" повече от всякога през живота си досега и прави една огромна крачка към съдбата си. И тъй като съдбата му и Дейли Планет са в големия град, атмосферата на сериала ще преобладава много повече в Метрополис тази година. Но разбира се, Кларк все още живее в Смолвил и ще има и доста сцени в къщата.

Двойната самоличност - Има епизод, в който Джими ще види нещо и ще започне да го свързва с Кларк и той трябва да се измъкне веднага от ситуацията. Това приканва Кларк да се замисли сериозно, че би било добре да има тайна самоличност. Той започва да приема идеята, че там някъде има някой, който спасява хора. Вече не го отрича напълно, просто още не е готов да каже на никого, че е той. И това е главната причина, поради която новия сезон е толкова вълнуващ за екипа. Не се знае все още дали някога ще го видим в неговия костюм, но върху идеята за Супермен се работи с пълна сила.

Любовния живот на Кларк - Лоис: Според Суимър, Ерика Дюранс и Том Уелинг имат невероятна химия пред камерата като Лоис и Кларк. Ще разследват заедно истории и разбира се ще се забъркват в обичайните неприятности. Между тях изникват чувства, за които и двамата са изненадани. Въпреки сведенията, че Кларк ще предложи на Лоис отново да живее с него, Суимър казва че двамата няма да живеят заедно.... засега.

Любовния живот на Кларк - Лана: Кристин Крюк ще се върне за общо пет епизода, започвайки от средата на сезона и това ще бъде малко неподходящо време за Кларк. Кларк вече е приел това, той не размишлява много по въпроса, научил си е урока от случилото се и е време да продължи да напред. Но естествено, когато Лана се появи лично, това малко ще поусложни нещата.

Любовния живот на Кларк - любимата ни извънземна прелъстителка Максима: За да не се плашите, че Кларк ще заживее като монах този сезон, знайте, че Максима пристига. Максима е интергалактическата богиня, която на всяка цена трябва да се чифтоса. Обаче хората не й вършат работа. Една от способностите й е да бъде неустоима за мъжете, от които е заинтересована - и Кларк няма да е имунизиран срещу това. Засега тя ще бъде в един епизод, но има надежди за повече. Шарлот Съливан изпълнява ролята на Максима.

Злодеи: Първо, поне засега не изглежда, че ще видим Майкъл Розенбаум този сезон. И това е наистина ужасно, но ако нямаме Лекс Лутър тогава си имаме най-добрата възможна алтернатива - Дуусмдей. Суимър също споменава, че в момента се водят дискусии относно евентуално представяне на Дарксайд, така че чакайте по-нататъшно развитие. 8.gif

Супер-приятели, съюзници и разбира се - братовчедка: Кара ще се върне в епизод 8 или 9. Оливър Куин/Зелената Стрела, както знаем ще има значително по-голяма роля този сезон и в един от първите епизоди, в който той е отровен, ще разберем много за миналото му. Кларк и Клои ще се опитват да го спасят тогава. И накрая, но разбира се не на последно място, представянето на Легиона на Супергероите отново бе потвърдено. Героите са трима и както се очакваше оригиналните членове - Saturn Girl, Cosmic Boy и Lightning Lad, въпреки че не се знае дали ще бъдат използвани кодовите им имена или истинските им(Имра Ардийн, Рок Крин и Гарт Ранз). Легиона пристига от бъдещето на мисия възложена им от Супермен, който ги изпраща в миналото, за да върнат нещата в ред. За какво точно става въпрос, ще разберем тепърва.

Бонус: Продуцентите също малко по-рано направиха и едно много важно разкритие - че таят големи надежди да представят култовата магьосница Затана този сезон. Но дали това е възможно да се случи, ще стане ясно по-напред в сезона.
smile.gif

П.П.: Лудница. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Aug 28 2008, 14:57) *
П.П.: Лудница. smile.gif

Yeap, Ванка, абсолютна лудница mrgreen[1].gif . Първо ще ми прегрее мозъка и ръцете най-вече от бясното "доволно потриване на ръце" след всичката тази информацийка. Двойна самоличност, журналистически разследвания Лойс & Кларк- мама миа mrgreen[1].gif !!! Ако пък Максима ще присъства в повече от един епизод.....Малиии, ще ми пресъхнат "слюнкоотделящите жлези" 15.gif 15.gif . Ако пък и Затана вземе да се появи....Отидоха ми и очичките по съответния ред, изтичайки в канализацията 3.gif 3.gif .
sonofsparda
Дано да им отпуснат правата. smile.gif Казаха, че засега всичко е още само планове. Лорд Дарксайд обаче... 15.gif 20.gif Направо и от моите очи излязоха култовите му omega beams, когато го прочетох това. 13.gif
doctor_freeman
Здравейте! Отдавна не съм минавал оттук, но напоследък имах доста причини да отсъствам. Като гледам обаче новините не спират да валят. Научихме страшно много неща, които ме карат да мисля, че просто сезон 8 ще бъде съкровище! Ванка, незнам откъде го изнамери това за Затана, но направо ми оправи настроението!!! Bring on The Mistress Of Magic!!! Поздрави на всички! wink.gif
lyubenski
Леле не мога да си представя какво ще е сериала ако и Дарксейд се появи, както и Затана ( чел съм няколко комикса за нея и доста мръснишки неща се случват около нея tongue.gif ). Не мога да чакам повече smile.gif.
Enchanted
WOW!
Осми сезон ще е страхотен,когато свърши седми се съмнявах,но вече тези съмнения се разсеяха!Щом няма Клана(и мелодрами) ми се гледа екшън,сигурна съм,че ще го получа в големи количества,което ме радва!
Браво,браво....не си помислих дори за миг да спра да гледам сериала,но ако го бях направила,щях да съжалявам!

*Мерси за инфото,Ванка!
sonofsparda
Заглавието на 8 епизод вече е известно - той ще се нарича "Bloodline".

П.П.: Кара може би? smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Aug 31 2008, 12:14) *
Заглавието на 8 епизод вече е известно - той ще се нарича "Bloodline".

П.П.: Кара може би? smile.gif

Абе или Кара, Ванка, или ще видим нещо от "кръвната линия" на бат Дуумсдей- по някакъв начин да ни покажат как е станал такъв изрод biggrin2.gif . Но наистина по-вероятното е Кара да се появи отново biggrin2.gif ...Аре няма ли да почва сезона бееее heel_boos2.gif heel_boos2.gif !!!
sonofsparda
Няма 3 седмици, Вик. Чакането свършва скоро. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 1 2008, 19:19) *
Няма 3 седмици, Вик. Чакането свършва скоро. smile.gif

Абе като почнат да ми се "изреждат като на ревю" от екрана Ерика, Алисън, Алайна и особено мацката дето ще играе Максима, ами да, Ванка, ще "свърши" нещо тогава, ма не се знае какво 18.gif 18.gif .... Не бе, шегувам се ( соленичко както винаги happy.gif ). Просто не ми се чака повече, защото сезона ще ни закопае от кеф, ей туй не мога да го изчакам- ама ще се наложи естествено happy.gif happy.gif ...
sonofsparda
Признатият комиксов сценарист Джеф Джонс, който този сезон ще ни представи Легиона на Супергероите в Смолвил, пусна малко информация в своя блог:

"Както повечето знаете, тази година пиша епизод на Смолвил. Вече започнах да работя с продуцентите и главни сценаристи - Тод, Дарън, Кели и Браян и още от екипа. Всични са страхотни, възможно най-милите и искрени хора, които ме приеха в своя "клуб" с отворени обятия. Да работя върху Смолвил беше едно от най-приятните неща, които някога съм правил.

Така, мога да ви кажа без никакво колебание, че този сезон се очертава възможно най-вълнуващия до момента. Има толкова много обрати в него. А епизод 10.... Епизод 10 е НЕНОРМАЛЕН! Моят епизод го преместихме от 9 на 11, за това сигурно ще е трудно да достигна нивото на 10, но правя всичко възможно. И трябва да добавя - ако успеят да направят с Дуумсдей това, което планират.... искам да кажа, в началото не разбирах как ще подходят към него, когато обявиха, че ще има и човешки образ. Но както успях да се уверя, нещата с героя изглеждат много големи. Страшно големи! И феновете на комиксите ще бъдат разтърсени из основи, когато всичко бъде разкрито. Наистина изглежда феноменално.

Също така относно Легиона? Всичко е напълно 100% точно относно легионерите и взаимоотношенията им с Кларк Кент. Ще кажа, че ще видите един от големите врагове на Легиона, но все още не мога да разкрия кой. Повече информация ще разкрием, когато му дойде времето."(След това Джеф говори за задаващите негови комиксови проекти и благодари на всички за подкрепата и също вложеното доверие в него относно Смолвил)

П.П.: You're welcome, Geoff. smile.gif Наточих зъби още по настървено. Няма ли да почва тоя сериал вече, бе! wacko.gif
vikihill96
Бе не знам дали ще почва, Ванка, ама с тези постоянни и готини новини дето ни превеждаш и подаваш- ами просто ще се гътнем от кеф преди още да е почнал сезона бе 18.gif !!! Нещо голямо, което ще ни разбие- ми дайте го насам бе 4.gif 4.gif !!! Ех ако можеше да видя следната картинка- Кларк, Кара и Максима яко се fight-ят с бат Дуумсчо, ей тогава бих се разпльокал от кеф 241.gif ...Но пък и само бой Кларк- Дуумсдей също няма да е лошо...хич даже emoticon1 (23).gif emoticon1 (23).gif !!! "Wellcome to your Doomsday Kal-El !"....и почват 15.gif 15.gif .
sonofsparda
Новините продължават и то с ново заглавие! Тъй като "Legion" вече е 11 поред, заглавието на 9 е известно - "Abyss"

П.П.: Каква бездна, какво нещо бе! 15.gif
sonofsparda
Още инфо от TVGuide:

Лоис и Кларк се сближават все повече, докато работят в Дейли Планет. И Лана се завръща. Но как двете неща се свързват помежду си? Ерика Дюранс споменава, че завръщането на Лана в живота на Кларк причинява "малко болка в сърцето на Лоис". И историята с триъгълника от комиксите започва. "По начин, по който е доста тежък за нея.", добавя Ерика.

П.П.: Навярно другата седмица ще излезе цялото интервю с Ерика, за което интервюиращия споменава, че тя разкрива последното нещо, което е очаквал някога да чуе... 14.gif 15.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 3 2008, 19:13) *
....П.П.: Навярно другата седмица ще излезе цялото интервю с Ерика, за което интервюиращия споменава, че тя разкрива последното нещо, което е очаквал някога да чуе... 14.gif 15.gif

Деееба мръсниците- цяла седмица да чакаме, за да разберем какво е имала предвид. Аааа, Ванка, не ги превеждай тези неща, че ще се гътна вече беее mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . А то иначе Лана кога ли се е завръщала или появявала в подходящото време- нормално и сега да е така. Всъщност не съм съвсем прав- в началото на миналия сезон беше готина сцената, когато се видя с Кларк във фермата, след като се върна от Китай blush.gif ...Но като цяло rolleyes.gif ...Ясно какво имах предвид.
sonofsparda
Ново мини-промо:

Tom/Erica CW Smallville Promo

П.П.: Много кратко, но много куул. mrgreen[1].gif
vikihill96
Прекалено кратко, Ванка, прекалено кратко blush.gif . Или да има поне 20-секундни такива промота или изобщо да не дават, че да ни изтичат очичките по тях biggrin2.gif . Нищо де, само две седмици останаха biggrin2.gif .
Victoria
Туй може да сте го виждали, ама нали аз си търсех постерче за осми сезон и много се израдвах на тези:

http://i245.photobucket.com/albums/gg42/wo...S8_doomsday.jpg
http://i245.photobucket.com/albums/gg42/wo..._doomsday-2.jpg (пускам ги като линкове, защото са големички).
Много ме радват. smile.gif
sonofsparda
Ами да, феновете си ги бива. smile.gif Щото идиотите от CW няма да се сетят да пуснат един официален постер на сезона. Уж се говореше и за нови промо-снимки на каста и какво става - нищо. Cheap bastards. dry.gif
vikihill96
Абе тая телевизийка, ако можеше да я закрият или Смолвил можеше да се премести в друга- Поне да си признаят, че са алчни, стинснати bastards и да не се ядосваме толкова blush.gif . А иначе фен-плакатчетата си ги бива и то много 4.gif 4.gif . Те направо от телевизията да вземат ей такива да сложат като официални....Мнеее, то пък феновете ще искат кинти сигурно и за тях, а от CW искат безплатно да минат, ама и парички да печелят- нещастници от класа mad.gif .
sonofsparda
То да беше само това, Вики. Я виж отново промото. Дрехите на Ерика не са ли същите каквито виждаме в началните надписи от 5 сезон насам? Да не говорим за косата й дето в това промо е светла за разликата от сегашната й в този сезон. Е ако не са го взели това от старо промо за 5 сезон и не са го едитнали, така че да излезе, че е ново промо за Кларк и Лоис, пък на! Вече има промо снимки на всеки нов сезон на сериал без тези на CW(без да броим новичките им естествено и неща от рода на Gossip Girl). Е на мене пък ми писна да гледам същите работи от преди 2-3 години. Колко още ще гледаме постери със стари снимки и надписи "Every triangle has three sides"? Ей тая овца дето е президентка на телевизията трябва да я уволнят. dry.gif Искам нови промота, а не да ми подхвърлят трошички и то неща, които сме виждали вече по 100 пъти, само че леко "разкрасени". По тоя ли начин третират уж сериала си с най-висок рейтинг? Малоумници.
Enchanted
Охх това инфо от интервюто с Ерика направо ме побърква,нямам търпение да разбера какво е имала предвид или направо да го видя с очите си biggrin2.gif
Rock
Цитат(Victoria @ Sep 6 2008, 12:33) *
Туй може да сте го виждали, ама нали аз си търсех постерче за осми сезон и много се израдвах на тези:

http://i245.photobucket.com/albums/gg42/wo...S8_doomsday.jpg
http://i245.photobucket.com/albums/gg42/wo..._doomsday-2.jpg (пускам ги като линкове, защото са големички).
Много ме радват. smile.gif

Хаха, Hulk's Day mrgreen[1].gif
sonofsparda
Току-що стана ясно, че през първата част на сезона(или по-точно между първите десет епизода) няма да има прекъсвания. Епизодите ще се излъчат между 18 септември и 20 ноември без паузи.

П.П.: Това естествено е възможно да се промени в бъдеще. Но да се надяваме, че няма. smile.gif
lyubenski
Това е доста добра новина, но също така и говори за доста по голяма зимна пауза може би wink.gif.
sonofsparda
Ето я и първа част от дългоочакваното интервю с Ерика на TVGuide:

TVGuide: Първо най-обичайният въпрос - в колко епизода си този сезон?

Ерика: Всичко което знам, е че ще съм в повече от 13, но все още не ми казват в колко. mrgreen[1].gif

TVG.: Сега, след като си имаме Лоис и Кларк в Дейли Планет, мислиш ли, че вниманието към теб е по-насочено от всякога?

Е.: Ще се побъркам ако постоянно си мисля така. Но това, което мисля, поради това, че се отправяме по-близко до митологията, е че имам много повече за вършене във всеки епизод. Имам по-голяма роля, Лоис се преоткрива дори повече и тя със сигурност се превръща в журналистката, която всички обичат. Аргументите й с Кларк са страхотни и имаме великолепна интерактивност. Тя отива да разследва нещо, мислейки че тя е тази разрещаваща проблема, а в същото време той търчи наляво-надясно, спасявайки я доста. Супер е.

TVG.: Очевидно посоката, която сериала поема е много важна. Обсъждахте ли с Том Уелинг как ще представите нещата?

E.: Работата става така, както беше и когато станах част от сериала. Събирате се с продуцентите и актьорите и обсъждате какво става с вашите герои. Когато дойде и тази година, и те изясниха добре какви искат да бъдат нещата, да, имаше обсъждания. Ние приемаме това много сериозно, за да бъдем сигурни, че се отнасяме добре с историята и се опитваме да правим героите страхотни. Това, което аз постоянно целя, е да докажа, че Лоис е интелигентна, забавна и обичлива, за да може на тези от публиката, които не са доволни да им допадне факта, че Кларк я харесва, вместо да говорят...

TVG.:.... че "Не е достойна! Не е достойна!".

E.: Точно така. Затова тази година правим специален опит, дори чрез малките нюанси, да сме верни на митологията на Супермен.

TVG.: В Дейли Планет ще гледаме Кларк и Лоис повече като партньори или съперници?

E.: И двете. Това е забавното на тази връзка - тези моменти, в които се стараят да се изпреварят, но после правят нещата заедно, когато се налага и когато залозите са прекалено големи. Тези моменти, в които примерно някой от тях казва: "Знаеш ли, справи се добре." И сценаристите вършат перфектна работа тази година в пускането на пикантни нещица от рода на: "Господи, те наистина ли са влюбени? Тя наистина ли го обича?" Има много от това.

TVG.: Имах възможността да разкрия новините за целувката в петия епизод. Как би описала жегата на момента?

Е.: Ох. Ами... това всъщност не се случи.

TVG.: Не!!!

Е.: Няма целувка в този момент. Съжалявам, че ви го казвам. В крайния ни сценарии за епизода, това отпадна. Но има някои неща относно този епизод, които са просто очарователни. Двамата се забъркват в много неприятности и Лоис признава стаените си чувства към Кларк пред него. Мога да ви кажа, че когато дойде времето за целувка, ще бъде пламенна! (смее се)

TVG.: Добре... а относно това, че Кларк ще предложи на Лоис отново да живее с него във фермата?

E.: Да, той наистина й предлага и за момента тя избягва въпроса. Случват се много неща в сцените, в които просто се вижда, че тя е влюбена в Кларк. Тя не иска той да разбере, но осъзнава чувствата си към него. Просто не знае какво да прави с тях. И ще се наблегне на това. Но засега сме на епизод 5 и не знам все още какво ще стане в бъдеще.

П.П.1: Втората част на интервюто пристига другата седмица. smile.gif

П.П.2: И какво, това че нямало да има целувка в тоя епизод ли беше толкова неочакваното събитие? rolleyes.gif Никакъв проблем. И без това е толкова рано в сезона. Ерика буквално в прав текст каза, че Лоис обича Кларк и че ще я гледаме в повече серии. Какво повече ти трябва. smile.gif
vikihill96
Ами така е, няма какво да бързаме с целувката между Кларки и Лойс. В крайна сметка щом отношенията между двамата все пак ще започнат да се развиват на коренно различно ниво( и личностно, и професионално- ах, как само искам да ги видят двамата в "акция" в някое журналистическо разследване biggrin2.gif biggrin2.gif )- тогава няма проблем и да почакаме до първата целувка. В крайна сметка около Си-Кей ще се навъртат доста мацки през този сезон, така че още по-забавно ще бъде докато Лойс все още не е признала чувствата си към Кларки, но в същото време се стреми да не се хване с някоя от мадамите за гушата....Ще бъде доста забавно ми се струва happy.gif happy.gif . Хайде- само една седмичка остана до началотооо 4.gif 4.gif .
sonofsparda
Аусиело току-що съобщи че Кристин Крюк се завръща като Лана Ланг в десетия епизод на този сезон. Кристин ще се появи общо в 5 епизода през този сезон. Засега не е ясно дали епизодите й ще са последователни или разпокъсани. Кристин споделя, че в петте епизода, в които участва, историята на Лана в Смолвил ще бъде завършена както подобава.

П.П.: Дано да я изпратят както трябва. smile.gif Вместо за тия пет епизода Кларк пак да вземе да хленчи по нея или да има някъв триъгълник с Кларк и Лоис. Ако за пръв път от 2 сезон проявят уважение към тази героиня, нека е сега. wink.gif Няма ги вече Ал и Майлс все пак. smile.gif
vikihill96
Ами то си е нормално да я изпратят както подобава- заслужава го и Кристин, и героинята й Лана Ланг, която все пак си е неизменна част от митологията. А това, което най-много ме дразнеше досега при нея беше ясно- че уважението към нея в една доста голяма степен лпсваше на моменти blush.gif . Дано сега новата гоманда сле Ал и Майлс се справят подобаващо с този въпрос. И феновете го заслужават, и героинята го заслужава mrgreen[1].gif .

П.П- Да вземе да участва Ланчето и в епизода дето ще е с Legion of Superheroes. Пита ги, вие откъде сте? Като разбере откъде си представям каква физиономия ще направи ( като се сетя физиономията й в епизода дето разбра, че Джон е от Марс 10.gif )- това в кръга на шегата естествено, да не се обиди някой happy.gif happy.gif .
sonofsparda
Ново интервю с Ерика

CW Source - Erica

П.П.: Ерика много здраво промотира сезона май. Еми като телевизията няма да се сети да го направи. wink.gif Попаднах на още няколко интервюта с Ерика, които ако имам повечеко време ще преведа тия дни. smile.gif

П.П.2: И не забравяйте(който все пак още влиза тук) - УТРЕ Е ГОЛЕМИЯ ДЕН! biggrin2.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 18 2008, 19:34) *
П.П.2: И не забравяйте(който все пак още влиза тук) - УТРЕ Е ГОЛЕМИЯ ДЕН! biggrin2.gif

Е как, който все още влиза тук бе! То хората влизат ама не пишат. Дано сега с почването на сезона да им се развържат езиците, че наистина от утре почва големия кеф mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Хайде не остана. Още от сега виквам едно силно "Яхуууууу happy.gif happy.gif "- в случай, че утре след епизода не съм в състояние и гледам така 3.gif 3.gif .
sonofsparda
CW пусна ново промо на сезона!

Season 8 New Promo

П.П.: 15.gif
Klarki Kent
sezona zapo4na kakvo drygo da kaja osven yraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rock
Цитат(Klarki Kent @ Sep 20 2008, 22:41) *
sezona zapo4na kakvo drygo da kaja osven yraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

А аз какво друго да кажа освен да пишеш на кирилица.

ПП.: Има ли вече официален постер за 8-ми сезон?
sonofsparda
CW пусна промоционален постер на сезон 8!

П.П.: На фотошоп и повечето снимки от 4 и 6 сезон ама поне изглежда куул. smile.gif
ViruZzZ
мм Алисън изглежда повече от ослепително shocking.gif
Enchanted
Aми..какво да кажа,снимките на постера са стари,за съжаление..но все пак Том изглежда невероятно!
Мерси все пак,Ванка!
sonofsparda
Още новости от TVGuide:

Fan Question - Знаем, че Ерика Дюранс присъстваше на партито за наградите ЕМИ на TVGuide. Успяхте ли да говорите с нея и да измъкнете още малко инфо?

TVGuide - Да, даже направихме видео-интервю с Ерика и нейната преодоляваща физиката рокля, но то взе, че се изпари някъде(или може би Ерика е духче) (смее се). Помня две неща, които тя каза - вместо целувката, ще получим "пламенни" моменти с Лоис и Кларк, а когато й споменах за слуха, че след десетия епизод Смолвил може да смени времето си на излъчване заради Reaper, тя изглежда не беше чувала подобно нещо. От други източници, потвърдих, че Лоис за кратко ще се сдобие със "сили" по някое време този сезон, но не - тя няма да се втурне да убива хора.

П.П.: И ако за миг се поставим на мястото на Том. Да ти ПЛАЩАТ да се мляскаш с нея. Уау. Просто... уау. 14.gif 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.