Видях, че Иван е пуснал една от прословутите снимки на Кристин в новото й амплоа... И понеже лично беше написал WTF? Ванка... да разсея мистерията....
Канадската актриса, Кристин Крюг, позната ни най-вече с ролята си в Smallville, отряза косата си! Тя никога не е имала къса коса преди, и винаги е искала да я постриже, но телевизионната й роля не го е позволявала ( явно за добро)... Както в една статия някой бе написал... "Това е пример когато лоша прическа споходи ДОБЪР човек..." Аз бих допълнила... "Давай Кристин, тя Бритни не живее много далече (Канада - САЩ, нищо растояние), ще може да си ходите на по кафе или на по каквото там си ходят холивудските особи... Само не си пиши шестици на чеото..."
Ето и малка част от това, което актрисата казва за новата си прическа.
"Предполагам, че доста от Вас желаят да ме убият точно в този момент... (Бел.Авт. - То да беше само в този...!) Сега, дишайте дълбоко, ще порастне отново до някаква степен, а и мисля, че доста сладко... (Бел.Авт. - Мисли, мисли или поне продължавай да си го повтаряш, накрая ще си повярваш и сама!)
От три години искам да си пострижа косата. Беше дълга за проклетите 15 години и ако не участвах в телевизионни серии щях да съм го сторила доста отдавна. Предполагам, че това е един вид израз на свобода, хаха. (Бел.Авт. - Уау, каква депресирана личност... Чак да иска да оплешивее в израз на свободата си...)
И ето сега вече имам къса коса. Чувството е наистина различно. Главата ми се чувства по различен начин. (Бел.Авт. - Не се и съмнявам *rolf*) Да измия косата си тази сутрин беше възможно най-странното изживяване, което съм имала напоследък. (Бел.Авт. - Препоръчвам на обкръжението й да я запознаят със сценаристите на Supernatural. След това определено вече няма да мисли по същият начин.) Все едно нямаше коса там... (Бел.Авт. - Жено, че то има ли?) Преди имаше, а сега вече няма. Наистина странно. И Йога беше забавен без коса. (Бел.Авт. - Йода не е печатна грешка, така си пише... Какво е имала предвид и дали тя е сбъркала... не знам.) Също така мога да почувствам порива на вятъра, да усетя слънцето върху врата си, а и главата ми се чувства ЛЕКА. Изживявам света по нов начин. Наистина, това е начинът по който чувствам тази нова фаза от живота си."
Сега, да обясним относно снимката, кяото Иван е пуснал малко по-горе... Нормално на всички очаквания, феновете не се отзоваха положително на новата, СТРАННА промяна в амплоато на Кристин и като ревностни пчелички закрилници я оплюха на не едно или две места в интернет. В отговор на отрицателните вопли на феновете, Кристин реши да пусне леко смекчаваща влиянието на първата си публикация, снимка...