Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Всяка предварителна информация за сезон 8.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Apfh
Ех... нещо с излизането на все повече нови спойлери настроението ми клони към "лошо" по отношение на 8-ми сезона. То е по-скоро едно такова вътрешно чувство на неприязъм...
За какво говоря ли? Ами Лекс откри тайната на Кларк - ок. Можеха да го замажат някак, но сега пък щял да "дърпа конците през целият сезон", но ще го видим само в последните епизоди. ТъъъъЪъъъпо!... Предпочитам просто да му бяха изтрили паметта и да го оставят на мира! То не бяха сватби, глупости с този герой... ми като напуска актьора - оставете го на мира персонажа!
Хубаво поне, че има и радостни новини - Оли is back! А ако това за 3-те епизода ала JL се окаже вярно просто супер! Освен това Марта ще се завърне - то това беше логично. Цял сезон не я бяхме виждали, та трябваше да вземе да се върне все някога. Жалко само за Кара/Лора. Но дано поне не я разкарат по някой тъп начин...

Ммм и едно бинго 3 от 3 (ако действително ще видим 3-ма нови суперколеги на Оли): Стийл, Виксън, Шайера... biggrin.gif (дано, дано, дано)
sonofsparda
И въпреки, че това навярно не е достоверно, на мен пък това с конците много ми допада. smile.gif Сериозно, Лекс Лутър ако не е манипулатор, то кой тогава. wink.gif Хм, супер-колеги на Оли? Now we're talking. smile.gif И понеже за най-големия му приятел Хал правят филм и ще е много изненадващо ако го видим(макар че имайки предвид, че ще наблягат на миналото на Оли, това би било повече от подходящо), аз пак настоявам за Даяна пък. А ако няма нови, да видим Дайна пак или някой от досегашната банда - лошо няма. За сетен път казвам - стига да няма нищо повече с Лоис, Оли и всичко покрай него е добре дошло. smile.gif
Apfh
Ех мисля, че доказа през последните няколко сезона какъв манипулатор е. Въпреки това имайки предвид, че това ще е последният сезон за Смолвил няма ли да е редно Лекс да се кротне малко. Разбра тайната на Кларк, беше в Крепостта... за къде повече?

Колкото до суперколегите - мдаааа то и аз искам Даяна, но едва ли. Също както може и някой Зелен Фенер... за който най-вероятно няма да имат бюджет. Те щом Кара я разкараха, какво остава за GL. Иначе си е най-логично човека със зеленият пръстен да се появи - все пак Оли има НЕ един или два тийм-ъпа с него.
Иначе съм съгласен, че трябва пак да видим Канарчето. Все пак във Вселената на DC с Оли имат връзка, а доколкото си спомням имаше някакви искри при появата й... та напълно нормално е да покажат развръзката.
Ако трябва да мечтаем най-много ми се ще да видим Батси. Едва ли ще стане де, но човек не пречи да помечтае, да речем за някое гост-участие на Крисчън Бейл. smile.gif То и без това до тогава шума около The Dark Knight ще е отминал... що пък не?! biggrin.gif
Хаха.. но нека сме и малко реалисти. Ако ще вкаравт нови личности, едва ли ще имат много пари за ефекти, което ще рече, че трябва да изберат по-елементарни персонажи. За това и аз залагам на Стийл, Виксън, Шайера. Може и някой от младоците да вкарат - Робин, Спийди,... Супербой smile.gif
sonofsparda
Цитат(Apfh @ Jun 5 2008, 13:46) *
имайки предвид, че това ще е последният сезон за Смолвил

Ами точно това е, Бобо. Когато обявиха разписанието за новата година, президентката на CW Доун Остроф каза, че не е задължително тоя сезон да е последния. wink.gif Вместо да дадат най-накрая на феновете това, което искат, алчните гъзове от телевизиите ще искат да мажат до безобразие. И тук вече няма да имат вина продуцентите или сценаристите. Е, разбира се ако продуцентите са твърдо решени да го направят последен, пожелавам им успех. smile.gif Смолвил първоначално е смятано да бъде 5 сезона, ама мрежата е казала "Искаме още." и ето станаха шест, седем, че сега и осем. wink.gif Телевизиите имат просто много голям пръст в тия работи и е твърде вероятно да скапят всичко. Аз искам да видя един грандиозен финал вместо да продължават да разлагат и разлагат до безобразие. Даже някой някъде се беше изказал ей така: "Тоя сериал ще свърши само, когато Том Уелинг откаже да подпише за още." 18.gif Много горчива ирония и дано не се стигне до нея. wink.gif
doctor_freeman
Спокойно братя, има време, всичко ще се изясни. wink.gif И аз не искам да продължат да разтягат, но на този етап нищо не се знае и просто можем да се надяваме да не осерат работите. Колкото до Лигата, Бобо, аз се надявам на Хал, Затана и Даяна, но кой знае... Дано поне отново видим Барт, за друго не знам. wink.gif
vikihill96
Цитат(Apfh @ Jun 5 2008, 13:46) *
Хаха.. но нека сме и малко реалисти. Ако ще вкаравт нови личности, едва ли ще имат много пари за ефекти, което ще рече, че трябва да изберат по-елементарни персонажи. За това и аз залагам на Стийл, Виксън, Шайера.

Онзи ден си изгледах още веднъж всички епизодчета на JLU дето участваше Шайера( за JL вече ги изгледах по няколко пъти). Както сто пъти съм казвал- да я дадат нея worthy.gif worthy.gif пък не ме интересува дори и Дуумчо да размаже след това Кларки. Ама за съжаление едва ли ще ни се отвори парашута за Шайера, Бобо. Не става въпрос за парите, просто ме съмнява, че биха го направили blush.gif....но пък не пречи да си помечтаем. А едно гост-участие на Крисчън/Батси- е и тогава бих скачал и подскачал наоколо. А за Даяна- направо биха ми потънали гемиите blush.gif ... Нищоо, ще докарат и Шайера, за да ме измъкне от водата mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
Apfh
Цитат(sonofsparda @ Jun 5 2008, 14:36) *
"Тоя сериал ще свърши само, когато Том Уелинг откаже да подпише за още."

Хахаха, спокойно... те и за този проблем могат да намерят решение (за жалост). rolleyes.gif dry.gif

Докторе, междодругото точно и аз се присетих за Затана (или Фейт) по-рано днес. Ще е хубаво да видим малко магийка... rolleyes.gif
doctor_freeman
Цитат(Apfh @ Jun 5 2008, 17:34) *
Докторе, междодругото точно и аз се присетих за Затана (или Фейт) по-рано днес. Ще е хубаво да видим малко магийка... rolleyes.gif

Дам, определено! Чернокосата хубавица с цилиндъра и афинитета към говорене наобратно ми е лична фаворитка, ако я покажат лично аз ще колабирам от щастие! 18.gif Вик, и аз силно се съмнявам да покажат Шайера, макар че много би ми се искало и нея да видим. А за гост-участие на Крисчън Бейл - не се сещам за нещо по-невъзможно в тоя момент от такова участие. 18.gif Наистина, колкото и добре да звучи, главата си залагам, че никога няма да стане... rolleyes.gif
vikihill96
Абе аз знам, че няма как да ни я представят де Doc, просто ми се иска в повечко мероприятия да я виждам Hawlkgirl- само в анимациите основно съм я гледал, никъде другаде сериозно( комиксите не ги считам). Абе и на Даяна бих бил искрено благодарен...абе дано спойлчетата за трима герои от Лигата да се окажат верни и героите да са нови mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Е , ако покажат и някои от старите- нищо против biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
doctor_freeman
То и аз така с моята любима Затана братле... rolleyes.gif Еми ще чакаме и ще видим. Канарчето ще е добре също да си върнат, поне да сме 100% сигурни, че няма да има повече лиготии с Оливър и Лоис.
vikihill96
Цитат(doctor_freeman @ Jun 6 2008, 00:03) *
То и аз така с моята любима Затана братле... rolleyes.gif Еми ще чакаме и ще видим. Канарчето ще е добре също да си върнат, поне да сме 100% сигурни, че няма да има повече лиготии с Оливър и Лоис.

Викаш тогава меракът на Оли би бил издухан буквално от "нежния" глас на Канарчето mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Абе надявам се с героите да ни изненадат приятно, евентуалните нови де. Тоест който и да е от предположенията ни или някой друг, абе просто в основни линии всички да останем доволни накрая от крайния резултат blush.gif blush.gif !!! Еххх, ама как ми се искаше едно надбягване да ни покажат - Кларки, Кара и Барт. То не, че не е ясно кой би трябвало да спечели ама като види Flash мадама като Кара знае ли се biggrin2.gif biggrin2.gif ....
sonofsparda
TvGuide току-що официално обяви, че както от пристигането си в Смолвил, така и в новия сезон, Ерика Дюранс ще участва отново навярно в 13 епизода. Има възможност да я видим в може би един, два повече епизода, но както и досега, Лоис няма да присъства във всеки един.

П.П.: Ето, вече е обявено официално. Дано най-накрая някои си отдъхнат, че това няма да е сезон основно за Лоис и Кларк, при положение, че Ерика пак участва в горе-долу половината епизоди. wink.gif Да видим и кога ще са готови кастингите за Дуумчо и Тес. smile.gif
Enchanted
Meрси за инфото,и да,аз си отдъхнах!
sonofsparda
Хаха, ок ок, де. Аз нямах предвид конкретно хората тук. В почти всеки форум, в който вляза, шипърите се оплакват за това и просто реших да го спомена. Нямах за цел да засегна с нещо някой тук. smile.gif А и не харесвам cheap shot-овете по принцип, така че дано никой не се е обидил с нещо. smile.gif
Enchanted
Спокойно Ванка,аз не се засягам,предполагам вече знаеш,че уважавам мнението на всекиго! smile.gif
sonofsparda
Алисън на отпразнуването на Супермен за 2008. smile.gif Моето момиче говори за ролята си, за Том, Майкъл и други членове на каста и за куп други неща, както и загатва за някои много интересни неща през следващия сезон. smile.gif

Allison: Superman Celebration - part 1

Allison: Superman Celebration - part 2

П.П.: Darker season? Дали Кларк ще мре. 15.gif

П.П.2: Алисън е феноменална. Такова чаровно и земно момиче само. smile.gif Always loved her. smile.gif

A_l_e_x
Аз пък много съжалявам,че няма да я има във всички епизоди. Основно Кларк и Лоис исках да гледам,мисля,че тяхната исория ще е най-интересната част от сезона. Жалко.
vikihill96
Мддааа, Ванка, аз не мисля, че бих бил по-различен(поне не много) от пича дето "поздрави" Алисън като седна на мястото си с "Аааааалисъъъън" mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! Много хубаво интревю се е получило, а пък и интересни неща казва момичето за досегашните си преживявания в сериала, както и за новия сезон. Абе с една дума- ей такива интервюта, с такива лъчезарни личности каквито са всички от екипа на Смолвил ми напомнят защо този сериал ми е любим. Мерси за интервютата , Ванка biggrin2.gif biggrin2.gif .
sonofsparda
Дуумсдей и Тес са вече кастнати!

Ролята на Дейвис Блум или по-точно Дуумсдей ще се изпълнява от Сам Уитуър, който играеше Алекс "Crashdown" Куатраро в сериала Battlestar Galactica.

Докато ролята на Тес ще се изпълнява от Касиди Фрийман, която щеше да участва с Джъстин Хартли в неизлъчения сериал на CW "Austin Golden Hour".

П.П.: Тес се оказа блондинка, точно като и предполагах. smile.gif Страхотна прелъстителна физиономия - exactly what Clark is a sucker for. 15.gif Go get her, Kal! 15.gif Вики, леко с анти-приказките за злодейки-блондники да не вземе някой/я да те погне. 18.gif Дейвис/Дуумсдей не е много сладникав - одобряваме. Let's bring on the pain! 15.gif
ViruZzZ
LOL на пръв поглед актьорите са добри. Против Сам нямам нищо лошо да кажа в "Дестър" играеше много добре /въпреки че само за 3 епизода ;[/ А мацката за пръв път я чувам, дано да не ни разочарова. Какви новини за добро утро , мс, Ванка ;]
doctor_freeman
Оооо, мацката е сууууупер! 4.gif 4.gif 4.gif Вик, не искам и дума да чувам, в противен случай лоста ще заиграе wink.gif 18.gif Bloomsday - добре че не е някой лигльо като Майкъл Касиди, иначе щеше да има 19.gif ! Все пак очакваме от него малко повече екшън. 15.gif На пръв поглед актьорите са добри, наистина. Дано на втори също да изглеждат така. wink.gif

П.С. С мацката споделяме фамилията, така че внимавайте какво ще говорите за нея в мое присъствие!!! 15.gif

П.С.2 Вик, тоя Сам Уитуър в Star Wars: The Force Unleashed озвучава Darth Vader's Secret Apprentice. 18.gif18.gif18.gif
apophis
Мацката е много добра красива и нежна да видим какви ще ги надроби със Кларк.Определено имам големи очаквания за Тес.Много невинно лице има ще мие интересно да я видя като прелъстителна злодейка.С такова лице как да не завърти главата на Кларк.
sonofsparda
Според мен пък е точно обратното на невинност. smile.gif Поне на тая снимка гърлата хич няма вид на някое невинно момиченце. smile.gif Това лице просто крещи точно тая "опасна прелъстителност", пред която Кларк няма как да не се поддаде. Ех, против ship-овете съм в Смолвил, ама отдаааавна искам моя човек да си намери някоя femme-fatale и изглежда най-накрая ще се случи! mrgreen[1].gif Go get her, Kal! 15.gif

П.П.: Искам Тес да го види на ред кей!!! 15.gif
A_l_e_x
Мен пък не ме кефи. Поне на снимката.
doctor_freeman
Again - TESS ROCKS!!!!!!!! wub.gif 4.gif 4.gif 4.gif
toho
Много лош избор. Точно обратното на това от което се нуждаеше сериала. Актьорите са страхотно неизвестни, никога не са помирисвали главна роля а и като лица въобще не са запомнящи. Явно парите са съвсем в недостик тая година.
apophis
http://www.cassidyfreeman.com/photos.html
oще снимки на Кассиди :П
Apfh
Хм.. интересен подбор.
Сам Уитуър, като го гледам на тази снимка притежава сериозна физиономия и може би ще се окаже сполучлив за мрачна и драматична роля. В BSG няма, кой знае, колко сцени и за това нямам особенни впечатления от него. Ако не ме лъже паметта си беше високичък, което е добре при нагледното сравнение м/у него и Кларк (щеше да е тъпо ако изберат някой с глава по-нисък)... честно казано, можеше да е и по-зле.

Касиди Фрийман. Тук вече не мога да ги разбера. Както каза Toho едва ли е помирисвала главна роля. От снимката, която Ванката е пуснал мога спокойно да я сбъркам с терминаторката от култовата поредица. Има точно онзи механичен поглед на робот. От друга страна, така като я гледам, ако питате мен може спокойно да се характеризира с фразата "ако Майкъл (Лекс) беше жена...". Само аз ли забелязвам, че има някакво голямо лицево сходство м/у двамата?! Разгледах й снимките в сайта - има няколко по-сладникави фотоса, макар лицето й да е като на чист злодей. Силно се надявам, че ще успее поне малко да се справи с ролята,... но лично според мен избора е странен и можеше и по-добър вариант да се намери.
Enchanted
Цитат(toho @ Jun 19 2008, 11:44) *
Много лош избор. Точно обратното на това от което се нуждаеше сериала. Актьорите са страхотно неизвестни, никога не са помирисвали главна роля а и като лица въобще не са запомнящи. Явно парите са съвсем в недостик тая година.

Aбсолютно съгласна съм,Тедо!
Въпрос на вкус е,обаче госпожицата няма харизма,няма го онзи пламък в лицето,който те приканва да следиш със затаен дъх какво ще направи..защо забога устните и са толкова малки. wacko.gif Дори спокойно мога да кажа,че Ерика има по-добро излъчване от нея,що се отнася до Кристин...тук въобще няма база за сравнение...в този ред намисли не искам да забравям и Алисън,очарователна сладурана,видеото с интервюто е страхотно!
Разгледах доста снимки на Касиди и забелязах,че само усмихната ми харесва,много хубава усмивка(надявам се да е усмихната през цялото време biggrin2.gif )
A_l_e_x
Съгласна съм напълно с Меги. Аз харесвам страшно много Кристин и Ерика-и двете са невероятно красиви и запомнящи се. Алисън е грозничка,но е адски чаровна и симпатична,което компенсира донякъде. Но таза красива? Смех...
vikihill96
Бе как Алисън ще е грозничка, айде сега да не се обиждаме. Е вярно, че е е като Кристин или Ерика, ама си е хубавичка макар и не по начина, по който те двете blush.gif !!! За пича дето ще играе Bartender Day 10.gif - "П.С.2 Вик, тоя Сам Уитуър в Star Wars: The Force Unleashed озвучава Darth Vader's Secret Apprentice"- Doc, само това ми е достатъчно, за да оценя по достойнство човека. Надяваме се още по-добре да се справи отколкото като Dark Apprentice на Дарт Вейдър- happy.gif happy.gif !!!

Колкото до мацката- айде няма да казвам нищо за косата й, но факт е, че миналата година каквото и да ми казваше Дес си харесах Лорчето от първия момент, в който я видях. После ми хареса и как играе естествено- тоест по принцип нямам нищо против блондинките. Ама тея "изроди" от екипа не можаха ли поне веднъж да не изберят някоя блондинка бе. понякога мразя да съм прав и повече не бих си отворил устата в тази връзка, за да не "позная" още нещо. Но просто блондинка-злодей- бе ако не е нещо като Хипноза от сериалчето Iron Man няма да ми хареса ролята й, СЪЖАЛЯВАМ blush.gif !!! Естествено, че ще дам шанс на момичето, ама ми писна тези от екипа да нямат никакво въображение- блондинка, блондинка, блондинка. Все пак се надявах, че ако това ще е последния сезон на сериала хората от екипа ще везамат така да ме изненадат, че да ме забият в земята от кеф. А сега какво- ок, пича дето ще играе Дуумчо- добре изглежда поне на пръв поглед, въпреки че някаква лека прилика с Джеймс/ Брейни долавям на пръв поглед(може и от позата дето е заел на снимката да е, знам ли). А с мацката е какво се получава- Махат ми Лорчето и слагат туй момиче, Блонди за Блонди. Еми ако правя сравнение аз си искам Кара, а не Тес. А това с намаления бюджет просто не издържа за мен- като са предполагали, че ще ги орежат защо включиха Лора- само, за да ни подразнят ли mad.gif !?!? Абе смесени чувства изпитвам и това си е blush.gif !!!
sonofsparda
Защо кастнали някоя, дето не била помирисвала главна роля ли? Я да ви питам нещо - Лора Вандервурт беше ли помирисвала главна роля, когато я кастнаха? А Ерика Дюранс? А Алисън Мак? Да продължавам ли да изреждам. Май няма смисъл. На един може момичето да му харесва, на друг не - естествено, за тва сме тук да си казваме кой какво мисли. Ама стига с тия глупости от сорта на това да били кастнали някой с по-познат бекграунд така да се каже. Или сравненията с досегашните ви любимци, нямала харизма или пламък, устните й били малки(WTF?) или нещо което да те накара да я харесваш - първо, айде нека всъщност да я ВИДИМ как ще се представи в сериала, пък после да говорим кой какво излъчване имал или нямал. Вярно, и аз не харесах Майкъл Касиди обаче поне изчаках да го видя on screen в сериала преди да почна да го плюя за квото ми дойде на ум. Смех... wink.gif
vikihill96
Ванка, знам че не визираш мен, защото аз не плюя момичето за някакви там- излъчвания, известност и т.н. За мен това няма значение. Но просто ме хваща яд липсата на оригиналност у този екип- защо изкарват една блондинка и вкарват друга? В крайна сметка, ако сериала се казваше- открий слезващия Робърт де Ниро или Мерил Стрийп- да нямам нищо против да канят неизвестни актьори, то не че и сега имам да дават шанс, ама почнаха вече прекалено експерименти да си правят- дай да включим този, дай онзи, дай тоя да го махнем, дай този да го убием- Яко ме дразнят, че като се появи някоя готина мадама и бързо, бързо гледат да я сиктиросат от сериала- то в този ред на мисли- всичките приятелки и един вид гаджета на Си-Кей през сезоните- Кайла, Алиша, Рая и коя ли още не, актрисите също не са били чак толкова известни, ама на тях шанс не им дадоха. Ще му дам шанс на момичето както вече казах, но от самия екип почна да ми писва заради тази липса на въображение и оригиналност blush.gif !!! А по принцип много трудно ми писва на мен от нещо, защото до последно се надявам нещата да се оправят wink.gif ...
doctor_freeman
Абе много странно - всички започнаха да оплюват момичето, че "не била помирисвала главна роля"... Това какво значение има по дяволите?! Хора с по две-три участия в продукции в живота си изобщо взимат оскари и всякакви други награди за добра актьорска игра, а вие се оплаквате, че не била помирисвала главна роля. Да, всеки с мнението си, но защо просто не изчакаме да видим как ще се представи в сериала? Има толкова много актьори, включително от Смолвил, които също не са "помирисвали" главни роли преди да бъдат кастнати, но това не им пречи да станат любимци на всички след това. Примерите са хиляди, не мисля дори да започвам да ги изброявам, но ако става въпрос - дори Том Уелинг има 2-3 заглавия зад гърба си и няколко гост-участия в други сериали... Но какво да се прави де - недоволни винаги ще има. Но аз мисля все пак да изчакам да видя малко действие, пък тогава да изказвам мнение за актьорските качества, защото в момента можем само по визия да ги коментираме. Спомнете си все пак работата с Канарчето преди време...

П.С. В края на краищата, може би най-добре щеше да е, ако бяха кастнали Рич и Брук от "Дързост и красота"... rolleyes.gif Поне имат обилно количество серии зад гърба си, и направо са се намирисали на главни роли... biggrin.gif

П.С.2. Да не говорим пък Джъстин Хартли колко главни роли е намирисал... Но още не съм видял някой, който да не го харесва...
vikihill96
Doc, специално аз тук коментирам външния й вид точно, а не актьорските качества. То може и като за "Оскар" да играе момичето, но засега само външния вид можем да коментираме все пак blush.gif ... АЗ не казвам, че няма да се справи или всякакви други глупости- ама това ли им е новото за този 8-ми може би последен сезон? Дори и героинята й супер да играе аз очаквах нещо, с което да ме забият в земята и да изпитвам горчивия вкус, че сериала е свършил. Да, Кларк може да е станал Супи, но аз ще съжалявам въпреки този култов момент. И дадох шанс на героинята , за злодейката- ок, дадох шанс. Тес, когато я обявиха-пак дадох шанс. Имах си идея за външен вид на героинята- прекараха ме отново с номера на "блондинката"- ми и това ще преглътна, ама ако не играе добре момичето ни виждам какво друго ще ми остане да се кефя от героинята й. А в крайна сметка това са първите ми впечатления- дано по-нататък бъда опроверган. Но ще дам само няколко примера как, когато някой си е свършил добре работата и не ми оставят шанс за измъкване- Шайера, Даяна, Канарчето, Максима, Вулкана (от анимацийката за бат Супи- вчера пак гледах едно епизодче с нея- she is hooot, tooo hooot mrgreen[1].gif ), Мери Джейн, Мара Джейд Скайуокър, SW, мис Кейт Арчър(ах лелеее), Blood Rayne....Примерите са хиляди, за които мога да кажа, че са ме грабнали от пръв поглед. Надявам се актрисата дето коментираме тук поне от втори поглед да ми "ареса" малко повече biggrin2.gif ...
doctor_freeman
Да, но това, че не са имали главна роля няма нищо общо с визията... rolleyes.gif Пък и виж - ти не си доволен, но по света може да има много други хора, които пък да са страшно доволни. Аз лично много я харесвам, с нетърпение чакам да я видя в действие. Но ето виж, други не я... Просто сериала се гледа от много хора, напълно различни, с различни вкусове, от различни етноси и т.н. Не може да угодят на всички, това трябва да е ясно. smile.gif Но все пак кой знае - ако момичето си го бива, много от тези, които я оплюват, може после да останат приятно изненадани. wink.gif Ще поживеем - ще видим!
doctor_freeman
Ама чакай, това че е блондинка, не значи, че в сериала ще е така. Алайна е брюнетка, но Дайна беще руса, така че нищо не се знае братле... wink.gif
vikihill96
Абе а дано , Doc, щото нали ви казвам- да извадят Кара и да сложат друга блондинка, ама евентуално и без някакви сили, прекалено ще ми дойде вече. И честно казано , която и актриса да бяха сложили, след като е блондинка(да се надявам, че няма да е все пак героинята й с този цвят на косата), ако не е изрусената Джесика Алба или Кейт Бекинсейл, не бих го преглътнал. Аз не казвам, че момичето е грозно, напротив, симпатична е, ама ай стига с тези "злодейки блондинки", "добри блондинки" и всякакви "други блондинки". Поне като няма да ни представят- Даяна, Шайера или някоя друга героиня, поне да не беше блондинка бе. Ама и аз нещо се вманиачих с тези блондинки. Както и да е, ще й дам шанс, ама не съм доволен засега. Аз обикновено трудно харесвам нещо, но ако нещо ми хареса вече не ми пука какво мислят другите по въпроса-важното е, че аз харесвам това нещо biggrin2.gif ! Дано впоследствие мацката обори първото ми впечатление.
A_l_e_x
Това,че е блондинка за мен няма значение. Нито пък,че не е играла главна роля-все пак за да играе главна роля,трябва да играе някъде,Смолвил е добро място. Но според мен е грозна. Или ако не е точната дума грозна,значи думата е несимпатична. Много обикновено излъчване има. Дразнещо обикновено.
По въпроса с Алисън-за мен тя си е грозничка. Както казах е адски симпатична,на моменти е хубавко направена,но като цяло в моите очи е грозничка.
Не искам да бързам с оценките за новото попълнение,казвам само очевидното. Другото ще го видим после. Миналата година не харесах и Лора,а а тя ме изненада приятно.
Нека хората си кажат мнението. Може би са имали други очаквания,може би са искали някоя звезда да влезе в каста(което между другото никак не е лоша идея).
sonofsparda
CW пусна ново официално описание на двамата нови герои този сезон

Потресени от мистериозната смърт на Лайнъл Лутър и внезапното изчезване на неговия син Лекс, героите в Смолвил ще бъдат поставени на дори по-големи изпитания при пристигането на двама нови злодеи - Дейвис Блум/Дуумсдей(Сам Уитуър) и Тес(Касиди Фрийман) като част от главните герои през осмият сезон на хитовото шоу на CW.

Уитуър изпълнява ролята на Дейвис Блум - харизматичен санитар(явно все пак не е барман) от Метрополис, който когато не спасява хора е принуден да се изправи срещу напиращият мрак дълбоко в него, което може да се окаже предвестника на самата смърт.

Фрийман изпълнява ролята на Тес Мърсър - избрана от Лекс Лутър преди изчезването му, за да отговаря за неговото имущество. Тес пристига в Смолвил като новата глава на ЛутърКорп. Под мистериозният й съблазън се крие лукава безскрупулност, неотстъпваща тази на нейния учител.

"Страшно се вълнуваме, че Сам и Касиди стават част от каста и подготвяме големи неща за тях, техните персонажи и феновете на Смолвил.", казват продуцентите на сериала Кели Саудърс, Браян Питърсън, Тод Славкин и Дарън Суимър, които до сега бяха сценаристи и изпълнителни продуценти преди напускането на Алфред Гоуф и Майлс и Милър. "И двамата са невероятно талантливи и нямаме търпение да започнем работа с тях."

Продукцията се осъществява със съдействието на Уорнър Брос. Продуценти са Кели Саудърс, Браян Питърсън, Тод Славкин и Дарън Суимър. Супермен създаден от Джери Сийгъл и Джо Шустър.

Нови, но все още непотвърдени спойлери:

- С помощта на Д'жон Д'жонз(Martian Manhunter), Кларк ще се опита да премахне всичкият криптонит от Смолвил.

- Още от самото начало, Кларк ще бъде настроен подозрително спрямо Дейвис.

П.П.: Tess Mercer - тъй като гледам, май името идва от miss Tessmacher и Mercy Graves. mrgreen[1].gif
toho
Цитат(doctor_freeman @ Jun 19 2008, 18:48) *
Абе много странно - всички започнаха да оплюват момичето, че "не била помирисвала главна роля"... Това какво значение има по дяволите?! Хора с по две-три участия в продукции в живота си изобщо взимат оскари и всякакви други награди за добра актьорска игра, а вие се оплаквате, че не била помирисвала главна роля.

Значение има голямо, не мисля че баш Смолвил и точно в последния си сезон е място за обиграване на някви незнайни актьорчета и актриси.

Я дай един прrмер за актьор който има една две продукции и е взел Оскар. dry.gif

sonofsparda
Оставете тая тема вече. Важното е да видим дали ще ни хареса това, което идва и така. Drop it, please. sleep.gif

П.П: Елън Пейдж има 2 или 3 главни роли и малка роля в третия X-men. За Juno тая година имаше номинация за Оскар. Анджелина също е имала няколко главни роли преди да спечели Оскар за Луди Години. Примери има доста, но няма значение. Важното е да можем да се изкефим на това, което предстои в Смолвил.
doctor_freeman
Съгласен съм с Иван, няма смисъл да продължаваме да внасяме напрежение във форума. Просто ще е най-добре да изчакаме и да видим как стоят нещата в действителност, пък след това да коментираме, all right? wink.gif

P.S. Ед Нортън е номиниран за Оскар още с второто си участие - в Primal Fear. Ролята му не е точно главна, но моментално е оценен от критиката и зрителите.

P.S.2. Както казах вече, спирам по темата за главните роли. Наесен ще разберем дали сме прави или не относно новите герои. wink.gif
Enchanted
Aми мерси за инфото...както знаем Кларк винаги си е бил доверчив.Първо Лекс,после Брейни,а сега и новото попълнение,Дейвис.Само че, на мен ми допада неговата доверчивост и невярвам да ми писне в скоро време biggrin2.gif

П.П.Що се отнася до темата с Касиди,по-ок да видим как ще стой на екран и тогава да коментираме,защото всеки си има дадена позиция и както са тръгнали нещата ще се скараме wink.gif
sonofsparda
E, той изглежда спрямо Дейвис няма да е доверчив, както се вижда. Супермен може да е доверчив, ама не е някой шаран. wink.gif Абе ще се види, а и без това скоро трябва да очакваме още нови неща, щото снимането започва началото на юли... ако избегнат стачката на актьорите. wink.gif
ViruZzZ
ОМГ... описанието на Блум, все1 гледам спойлери за следващ сезон на "Декстър" само там дето е криминалист, а тука е санитар ... поне ще заместят badass с badass_f 18.gif
doctor_freeman
Заглавието на премиерния епизод на 8-ми сезон вече е известно - "Odyssey".
toho
Kristin E!Online - Update

- Събитията в новия сезон ще се въртят повече около Метрополис и историята Кларк/Лоис.

- Кларк ще работи в Дейли Планет.

- С идването на Стрелата можем да очаква ме още членове на Лигата.
toho
Ето първите спойлери за епизод 1 - "Odyssey"

- Ролите за този епизод ще са - Кат, млада и амбициозна асистентка на Тес, това ще е първото й участие за сезона; Николай, мъж който работи на кораб близо до крепоста; също така в епизода ще има изследовател, учен и пазач.

- Кларк е върнат в Смолвил от изненадващи спасители.

- Оливър Куин се завръща в този епизод.
lyubenski
Nice smile.gif. Наистина са обещаващи някои неща около новият сезон - осебено Стрелата и Лигата естествено. Хайде водете един Зелен Фенер smile.gif - който и да е ще се радвам smile.gif.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.