Бе как Алисън ще е грозничка, айде сега да не се обиждаме. Е вярно, че е е като Кристин или Ерика, ама си е хубавичка макар и не по начина, по който те двете

!!! За пича дето ще играе Bartender Day

- "П.С.2 Вик, тоя Сам Уитуър в Star Wars: The Force Unleashed озвучава Darth Vader's Secret Apprentice"- Doc, само това ми е достатъчно, за да оценя по достойнство човека. Надяваме се още по-добре да се справи отколкото като Dark Apprentice на Дарт Вейдър-

!!!
Колкото до мацката- айде няма да казвам нищо за косата й, но факт е, че миналата година каквото и да ми казваше Дес си харесах Лорчето от първия момент, в който я видях. После ми хареса и как играе естествено- тоест по принцип нямам нищо против блондинките. Ама тея "изроди" от екипа не можаха ли поне веднъж да не изберят някоя блондинка бе. понякога мразя да съм прав и повече не бих си отворил устата в тази връзка, за да не "позная" още нещо. Но просто блондинка-злодей- бе ако не е нещо като Хипноза от сериалчето Iron Man няма да ми хареса ролята й, СЪЖАЛЯВАМ

!!! Естествено, че ще дам шанс на момичето, ама ми писна тези от екипа да нямат никакво въображение- блондинка, блондинка, блондинка. Все пак се надявах, че ако това ще е последния сезон на сериала хората от екипа ще везамат така да ме изненадат, че да ме забият в земята от кеф. А сега какво- ок, пича дето ще играе Дуумчо- добре изглежда поне на пръв поглед, въпреки че някаква лека прилика с Джеймс/ Брейни долавям на пръв поглед(може и от позата дето е заел на снимката да е, знам ли). А с мацката е какво се получава- Махат ми Лорчето и слагат туй момиче, Блонди за Блонди. Еми ако правя сравнение аз си искам Кара, а не Тес. А това с намаления бюджет просто не издържа за мен- като са предполагали, че ще ги орежат защо включиха Лора- само, за да ни подразнят ли

!?!? Абе смесени чувства изпитвам и това си е

!!!